Vind stratenmakers in Oostzaan

Op zoek naar stratenmakers in Oostzaan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Oostzaan

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroen is een professional. Duidelijke en betrokken communicatie en adviezen, komt afspraken na en levert uitstekend resultaat. Volgende keer hoeven we niet meer op werkspot! Jeroen, hartelijk dank, hier gaan we jaren lang plezier van hebben. (2 terrassen met waaltjes waarvan 1 in doorlopende cirkel rondom een trap met verlichting)
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Danny is verantwoordelijk, de communicatie verliep zeer goed en heeft de klus netjes afgerond. Zeker een aanrader!
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn door Anthony netjes uitgevoerd. Communicatie over het uitvoeren van de klus was erg makkelijk en plezierig. Ik kan hem sterk aanbevelen.
 • Van Ingen Bestratingen B.V.
  Van Ingen Bestratingen B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Van Ingen Bestratingen BV. Een bedrijf dat 10 jaar bestaat en ruimschoots alle ervaring heeft om iedere bestratingsklus goed te laten verlopen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verheugen ons op een samenwerking.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geir is een goede en sympathieke vakman. Snel en makkelijk in de communicatie. Denkt met je mee en geeft goede adviezen. Kan hem zeker aanraden!
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • TMW Personeelsdiensten
  TMW Personeelsdiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Neem vrijblijvend contact op via whatsapp! Zie de foto’s. Wij van TMW Dienstverlening doen bestrating, grondwerk en overkappingen plaatsen. En allerlei opdrachten in die richting. Geen lange wachttijden! Wij kunnen op korte termijn starten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Really good work. It's been months since they did my garden and everything is properly holding up. Very happy that I recommended to colleagues.
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Werken netjes en maken een knap stuk vakwerk.
 • JT Allround
  JT Allround
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus liep goed . Vonden veel boomstronken maar zonder problemen weggehaald en mijn tuin ligt er door de tegels weer helemaal strak bij.
 • Kuzour
  Kuzour
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  Kuzour kan je tuin omtoveren naar uw wens! Ruim 15 jaar ervaring. Sierbestrating Herbestrating Hekwerk Keramische tegels Verwijderen afvoeren Kunstgras aanbrengen Reparaties

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kuzour helped with pressure wash drive way and clean my garden. Got the work done neatly and on time. Friendly person, good attitude, leaves an impression. Highly recommend.
 • L. Helmhout
  L. Helmhout
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Stratenmaker in Oostzaan

  L. Helmhout

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Het contact was vlot en Leo is een betrouwbare professional. Hij gaf ons tips over de aanschaf van materiaal en besprak met ons de verschillende opties. We zijn heel blij met het eindresultaat en het was daarnaast ook gezellig!

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Oostzaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 203 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Oostzaan

Andere vakmensen in Oostzaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt