Vind loodgieters in Oostzaan

Op zoek naar loodgieters in Oostzaan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Oostzaan

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Richard is very professional, competent and friendly. Great plumber. I will not hesitate to use his services again in the future. Highly recommended.
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35393 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service. Er moest een leiding vervangen worden voordat de nieuwe keuken geplaatst kon worden. Dat heeft de loodgieter snel en vakkundig gedaan.
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Mooi op tijd, toen de geleverde radiator niet compleet bleek te zijn ging Ibrahim zelf het ontbrekende onderdeel halen. Bleef ondanks de uitloop in tijd totdat alles goed functioneerde. Uitstekend vakman!
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen , en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Kwam snel langs en had al vlot door dat het de afvoer was. Deze ontstopt en de klus was vlot geklaard voor een redelijke prijs.
 • Rioolbeheer Nederland B.V.
  Rioolbeheer Nederland B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Heb je een verstopte wc, douche, gootsteen of een ander rioolprobleem en zit je met de handen in het haar? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem de leefbaarheid in je woning sterk kan verminderen. Daarom nemen onze vriendelijke monteurs graag al jouw zorgen uit handen. Voor alle rioolproblemen, zowel groot als klein, zullen wij er voor je zijn! ✓ Eigen gecertificeerde vakmensen ✓ Garantie. Geen oplossing = geen betaling ✓ Geen verrassingen, geen onverwachte kosten

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De lekkage en verstopping zijn door RBNL verholpen. Daarnaast enkele goede tips om in de toekomst dit soort problemen te voorkomen. De monteur (Remco) was zeer vriendelijk en deskundig.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555135 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wat een vakman zeg, legde alles netjes uit en heeft mijn kleine badkamer (1.23 m) voorzien van een douchewand met schuifdeur keurig en netjes geplaatst er moest ook nog een extra klein tussenstukje erin gezet worden, dat heeft hij kundig opgelost, echt een topper, ben er superblij mee en voor de toekomst als ik weer een klus heb zal ik hem zeker contacteren, kan hem zeker aanbevelen
 • Green Aqua
  Green Aqua
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Mijn naam is Yassine Ganouter installateur en oprichter van Green Aqua. Ik ben deze onderneming gestart omdat het mij opviel hoeveel mensen last hebben van kalkaanslag, lekkages, lage waterdruk en niet goed afgestelde radiatoren/cv ketel, zonder dat ze zich bewust zijn hoeveel impact dit heeft op hun energierekening en het millieu. Ik wil hier dan ook graag verandering in brengen en mijn klanten hierbij assisteren. Na jaren in de techniek als verkoper bij Solar Nederland en CVsanitair en als installateur en onderhoudsmonteur bij Heijmans op projecten van Eneco, Pwn & Vattenfall heb ik een aantal producten en diensten uitgekozen waar ik 100% achtersta. Deze producten zullen een positieve impact hebben op je energierekening en zo ook het milieu

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Goed en gedegen uitgevoerd. Open en transparant in communicatie. Vriendelijk en attent persoon. Ik zou 'm weer vragen voor een volgende klus!
 • Stiebe
  Stiebe
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Expertise: - Storingen verhelpen spoelreservoirs. - Vervangen spoelmechanisme + vlotterkraan. - Ontstoppingswerk gootsteen - wastafel - doucheputje. - Vervangen van kranen. - Gasfornuis aansluiten en lek detectie. Geen voorrijkosten.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Topper!
 • YTH-loodgietersbedrijf
  YTH-loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Reactie was snel en de pomp was snel en vakkundig gefixt
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Loodgieter in Oostzaan

  Ons nieuwe bedrijf Rioolned.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Kwam met goede suggesties!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Oostzaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1631 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Oostzaan

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oostzaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt