Vind domotica specialisten in Oostzaan

Op zoek naar domotica specialisten in Oostzaan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Oostzaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 77 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Oostzaan

 • Glassmountain ICT

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Caox kabel doorgetrokken en aangesloten. Maarten is een rustige en secure vakman. Hij denkt in oplossingen, legt uit wat ie doet en heeft alles bij zich om de klus te doen. Hij is goed voorbereid.
 • ISAV

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 5 van 555124 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super professioneel, netjes, vriendelijk. Heeft onze tv kaarsrecht opgehangen en internet verbinding geïnstalleerd. Wij zijn heel tevreden!
 • Fentech

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Gebeld, gemaild, nooit meer een reactie gehad.
 • Tandata

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Everything was done nicely! Excellent work!
 • KD installaties

  Domotica specialist in Oostzaan

  Nog geen reviews

  Ik ben Kevin Driessen en heb 17 jaar ervaring in de Elektrotechniek en Domotica. Ik werk in de regio noord-holland en heb door de jaren heen aan mooie projecten mogen meewerken.

 • Reply-none

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Reply-None heeft als doel om leef- en werkcomfort van bedrijven en particulieren te verhogen met behulp van technische installaties.  Hierbij kunt u denken aan:  - bedraad en draadloos (internet)netwerk; - domotica; - beveiliging; - slimme verlichting. Onze diensten bestaan uit: installeren, onderhouden en storingen oplossen. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van technische installaties op verscheidene locaties, zoals woningen, monumentale panden, scholen, hotels, winkelcentra en garages. Reply-None is gewend om met zowel (inter)nationale als MKB bedrijven samen te werken. Wij hebben een no nonsense mentaliteit, denken graag mee, gaan gedegen te werk en zetten ons in voor een maximaal resultaat. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende afspraak willen, kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Arjan heeft in 3 kamers alle coax + internet aangesloten. Heeft van te voren duidelijk aangegeven wat hij precies ging doen en heeft dit ook volgens afspraak uitgevoerd. Ook mag ik Arjan bellen indien er storingen in de toekomst plaats vinden, zodat hij langs komt om dit op te lossen.
 • Alltech

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Welkom op de profiel pagina van ALLTECH Alltech is een allround Klussen- en afbouw bedrijf met ruime ervaring en vakmanschap. Vanaf ons bestaan sinds 1994 hebben we heel veel mooie projecten met succes opgeleverd. Gespecialiseerd in badkamer klussen en renovatie werken met elektra, loodgieter en cv werk verrichten wij tevens stukadoor, tegel, schilder werk en maken van nieuwe indeling is voor ons geen probleem.Zoals u ziet willen wij u totale aanbod kunnen bieden.Vraag daarom naar mogelijkheden en daag ons uit. Alle klussen doen we met beleid en volgens nieuwe NORMEN uiteraard in overleg en samen met u. Indien u wilt werken met professionals , kwaliteit en leuke omgang belangrijk vind neem dan persoonlijk contact op om uw klus te bespreken.Een offerte aanvraag is uiteraard geheel gratis. Voor een advies ,transparante en vrijblijvend offerte bel mij op voor een afspraak om uw klus of uw project te bespreken. Tevens hebben wij storing service voor technische zaken zoals:Elektra,loodgieter en cv werkzaamheden waarvan u met harte lust gebruik kan maken. *** ONZE 24 UUR/7 dagen STORING SERVICE & ONDERHOUDS CONTRACTEN *** Ik hoop u als goede relatie / klant te mogen verwelkomen .U zult merken dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Met vriendelijke groet, Yilmaz Bice

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Aardige man, kan snel de klus klaren en betrouwbaar, kortom aan te raden
 • Marzouk

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  ik heb jarenlange ervaring bij een groot installatie bedrijf opgedaan en heb verschillende cursussen gevolgd waaronder : Vakbekwaam persoon NEN 1010 en kennis en vakmanschap op het gebied van de laagspanningstechniek NEN -EN 50110-1. het meten en inspecteren van bestaande installaties en veilig werken aan laagspanninginstallatie NEN 3140. Ik ben in het bezit van veiligheidsdiploma voor operationeel leidinggevenden VCA. Bij mijn bedrijf kunt u terecht voor onder andere: - De aanleg, het vernieuwen en veranderen van groepenkasten met aardlekschakelaars . - De aanleg, het vernieuwen en veranderen van stopcontacten en lichtcontactpunten. - Bekabeling van televisie en / of computer apparatuur en bekabeling voor uw tuinverlichting. - Installatie camera bewaking. - Aanpassing elektra bij keuken plaatsing en vernieuwing volgens de eisen van de keuken leverancier. - Eventueel voeren wij onze werkzaamheden uit in overleg met uw aannemer. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Aardige, kundige man. Heeft alles netjes zoals afgesproken gedaan, en de boel keurig netjes achtergelaten. Ik zou Marzouk zeker aanraden, en als ik nog een keer een dergelijke klus heb weet ik hem zeker weer te vinden.
 • techno-kr8

  Domotica specialist in Oostzaan

  Beoordeling: 4.3 van 54.359 reviews

  Na jaren te hebben gewerkt voor kleine en grote installatiebedrijven ben ik in februari 2016 gestart met mijn eigen Elektrotechnisch Installatiebedrijf Techno-kr8. De wens om mijn elektrotechnische kennis, technische vaardigheden en projectervaringen in te zetten als zelfstandige voor particulieren en bedrijven is daarmee in vervulling gegaan. Inmiddels ben ik een door InstallQ (nieuwe naam voor Sterkin) Erkend Elektrotechnisch Installateur. Daarnaast tevens bevoegd inspecteur voor NEN-1010/NEN 3140 installatie inspecties volgens IBER erkenning. Door het inschakelen van een InstallQ Installateur kunt u een schriftelijk bewijs krijgen dat u een erkende installateur heeft ingeschakeld. Voor de wet zijn gebouw- en huiseigenaren zelf verantwoordelijk voor de staat van de installaties in hun woningen. Met een Conformiteitsverklaring van de InstallQ erkende installateur kunt u aantonen dat u die verantwoordelijkheid serieus neemt. De conformiteitsverklaring is een bewijs dat de installatie welke ik heb aangelegd aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit voldoen. Met het verkrijgen van zegelrecht mag ik zegels ven hoofdzekeringkast verbreken om de groepenkast en kWh-meter volledig spanningsloos te maken. Dat is behalve veilig werken ook snel kunnen werken bij het vervangen van groepenkasten of ombouwen van 1-fase naar 3-fasen installatie. Na testen en in bedrijf stellen breng ik weer nieuwe zegels aan.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Zeer negatief, kan het niet aanraden. Einduitslag is een prima functionerende kabel die getrokken is. Dat wel. En hij heeft verstand van netwerken, dat ook. Echter, de tijd en moeite die Ron nodig heeft gehad om dat te regelen zijn, ook gezien wat verzachtende omstandigheden, buiten propotioneel hoog. Opdracht hield in het trekken van een kabel van verdieping 1 naar 2, Ron heeft daar inclusief onderzoek (?) liefst 7,5 uur voor nodig gehad. Kortom: als je met Ron werkt, maak altijd een vaste prijsafspraak. Dan is zijn manier/tempo van werken zijn eigen risico, en niet dat van jou als klant. Anders kom je zoals ik bedrogen uit..
 • Diabel Technical Support

  Domotica specialist in Oostzaan

  Nog geen reviews

  Diabel Technical Support is al vanaf 2011 actief als Technisch dienstverlener op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Als gecertificeerd VCA* bedrijf verzorgen we dagelijks de aanleg, uitbreiding en onderhoud aan technische installaties en machineparken in de industrie, verlichting, bedrijfspanden, instellingen en woningen. Door mee te denken met de gebruiker ontstaan er systemen welke overzichtelijk, flexibel en ergonomisch zijn. Ons enthousiasme, meedenken en eindresultaat zijn de belangrijkste drijfveren waarbij de techniek maar ook “u” als opdrachtgever centraal staat!

Populaire lokale domotica specialisten in Oostzaan

Andere vakmensen in Oostzaan

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur