Vind domotica specialisten in Oostzaan

Op zoek naar domotica specialisten in Oostzaan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Oostzaan

 • Domota
  Domota
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Domota doet onder andere: - Installatie van slimme deurbellen - Installatie van camera's - Installatie van slimme lampen - Installatie van een slimme dashboard met al je apparaten - installatie van slimme thermostaten

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Eufy bel geïnstalleerd netjes op de afgesproken tijd en super netjes de bel geïnstalleerd.
 • SDH Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  SDH Diensten is een bedrijf die klaar staat voor u voor Elektra en Netwerk klusjes.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Ari en collega hebben ons uitstekend geholpen. Goed advies, goede communicatie, snelle uitvoering en netjes afgewerkt. Top gedaan mannen!
 • JiWo Klussenbedrijf
  JiWo Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Jiwo Klussenbedrijf voor al uw werkzaamheden binnenshuis! Eenmanszaak met ruim 22 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  No nonsense, aanpakker, goede prijs, helemaal goed.
 • District X
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Oostzaan

  District X kan je helpen met je Domotica specialist klus in Zamenhofstraat 150, Zamenhofstraat 150, Amsterdam, North Holland 1022 AG en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met District X om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Fentech
  Fentech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Erg vriendelijk, behulpzaam, en uitstekend werk geleverd
 • SAM Engineering
  SAM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Mijn bedrijf SAM Engineering heb ik in het jaar 2016 opgericht met het idee om klanten te helpen met het zoeken naar oplossingen voor hun elektra vraagstukken, hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel waarbij de klant en zijn/haar wensen centraal staan. Het vakgebied waarin ik sterk ben zijn: • Ontwerpen van elektrische installaties (StabiCAD) • Elektrische installaties • KNX-systemen programmeren • Brandmeldinstallaties • Datanetwerken testen en plaatsen • Groepenkasten vernieuwen uitbreiden • Stroringen zoeken en verhelpen Bij al deze vakgebieden ga ik accuraat te werk met het in acht nemen van alle voorschriften (NEN1010, NPR 5310, NEN1890 en NEN3140). Als de klant tevreden is, ben ik dat ook en dit geeft mij meer energie om door te gaan met mijn bedrijf. Tevens is SAM Engineering aangesloten bij kamer van koophandel. Tot snel bij uw vraagstuk.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel, goede prijs en betrouwbaar
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Doorzetter, eerlijk, vriendelijk. De klus verliep moeizaam omdat het een lastige was. Herstellen UTP bekabeling door gehele huis met verplaatsen RouterModem bleek lastiger dan gedacht door uitbouw woning en niet toegangbare kruipruimtes. In het verleden slordig aangelegd dus geen kabel fatsoenlijk te trekken. Toch is er een goede oplossing gevonden door David. Wij hebben overal weer goed internet.
 • SCAV-IT
  SCAV-IT
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Ben je op zoek naar een specialist die jouw huis of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Zoek dan niet verder! Bij SCAV-IT in het prachtige Amersfoort staan we klaar om jou te voorzien van ongeëvenaard vakmanschap en service. Of je nu droomt van een geavanceerd alarmsysteem dat jouw gemoedsrust garandeert, een deurbel of intercomsysteem dat je veiligheid verbetert, TV-satellietverbindingen voor een ultieme entertainmentervaring, of zelfs de meest complexe databekabeling om je connectiviteit te optimaliseren, wij hebben het allemaal in de vingers. Ons toegewijde team staat paraat om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en de perfecte oplossing voor je te vinden. We zijn er trots op dat we jouw visie tot leven kunnen brengen en de Domotica-ervaring van je dromen kunnen creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke klus je voor ogen hebt. Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Snel en goed.
 • KD installaties

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oostzaan

  Ik ben Kevin Driessen en heb 17 jaar ervaring in de Elektrotechniek en Domotica. Ik werk in de regio noord-holland en heb door de jaren heen aan mooie projecten mogen meewerken.

 • Reply-none
  Reply-none
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Domotica specialist in Oostzaan

  Reply-None heeft als doel om leef- en werkcomfort van bedrijven en particulieren te verhogen met behulp van technische installaties.  Hierbij kunt u denken aan:  - bedraad en draadloos (internet)netwerk; - domotica; - beveiliging; - slimme verlichting. Onze diensten bestaan uit: installeren, onderhouden en storingen oplossen. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van technische installaties op verscheidene locaties, zoals woningen, monumentale panden, scholen, hotels, winkelcentra en garages. Reply-None is gewend om met zowel (inter)nationale als MKB bedrijven samen te werken. Wij hebben een no nonsense mentaliteit, denken graag mee, gaan gedegen te werk en zetten ons in voor een maximaal resultaat. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende afspraak willen, kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Arjan heeft in 3 kamers alle coax + internet aangesloten. Heeft van te voren duidelijk aangegeven wat hij precies ging doen en heeft dit ook volgens afspraak uitgevoerd. Ook mag ik Arjan bellen indien er storingen in de toekomst plaats vinden, zodat hij langs komt om dit op te lossen.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Oostzaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 95 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Oostzaan

Andere vakmensen in Oostzaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt