Domotica specialisten in Amsterdam

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde domotica specialisten in Amsterdam. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de domotica specialisten van Werkspot in Amsterdam

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Amsterdam

 • Draughtsurvey
  Draughtsurvey
  Beoordeling: 4.6 van 54.6552 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Ik ben Claudio (53 jaar) Electricien in de regio Amsterdam. Ik ben gespecialiceerd in het verhelpen van electrische storingen en doe met plezier kleine verbeteringen aan in uw bestaande installatie. Ik ben in het bezit van een diploma Electrotechniek (MTS)en heb de opleiding Hogere Zeevaartschool (HTS)Amsterdam afgerond. (11 jaar ervaring op zee) Ik vind het eerlijk om op No Cure No Pay Basis te werken. Dat betekent dat ik geen rekening voor u schrijf als ik uw storing niet kan verhelpen.( tot nu toe niet gebeurd) Het heeft niet mijn voorkeur om de hele installatie te vernieuwen. Mijn voorkeur gaat uit naar reparatie. Voor mij is het belangrijker een 100% score te hebben voor het oplossen van uw technische problemen. Dus maak je geen zorgen ik zorg er voor dat het goed komt. Dank u, Claudio Militello

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Zeer kundig en erg snel opgelost! Super bedankt.
  Kom in contact
 • Vision Telecom & Installatie
  Vision Telecom & Installatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Wij van Vision Telecom & Installatie zijn experts op het gebied van telecom. Van glasvezel tot aan coax en utp. Wij installeren ook deurbellen, intercomsystemen en beveilingsystemen. Bij Vision gaan we voor kwaliteit, service en duurzaamheid. Neem direct contact op met Vision Telecom & Installatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Ingehuurd voor het verplaatsen van onze glasvezelaansluiting. Voor een mooie prijs, kwam er een zeer vriendelijke man, die erg netjes alle werkzaamheden heeft uitgevoerd. Alles ging snel, vakkundig en zit nu mooi weggewerkt in de meterkast. Ik raad deze partij graag aan! TOP werk geleverd, erg blij.
  Kom in contact
 • H@RBOUL
  H@RBOUL
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Voor de volgende klussen, BETTER CALL H@RBOUL Aansluiten en installatie van nieuwe apparatuur, Blokjes op TV verhelpen ( ziggo ), Wifi-bereik verbeteren, Verkoop top kwaliteit kabels op maat ( coax en UTP), Verkoop en aansluiten van versterkers voor tv signaal ( ziggo geschikt ), Wandcontactdozen (coax en UTP) aansluiten of vervangen, Kabels trekken, Meterkast opruimen van onnodige kabels kabelschade repareren ( COAX GLASVEZEL UTP )

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Vriendelijk, professioneel, denkt mee, en is niet te beroerd om wat extra te doen. Klus geklaard zoals bedacht. Ruimt alles netjes op na afloop. Aanrader!!! Zou zo weer gebruik maken van zijn diensten.
  Kom in contact
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  We hebben David leren kennen als een hele fijne vent. We zijn echt heel erg tevreden over hem en zullen de volgende keer als eerste aan hem denken en contacten. Hij is nu al 2 keer bij ons geweest en dat was een hele fijne samenwerking en zeer fijne communicatie. Hij levert erg goed resultaat en gaat zorgvuldig te werk waarbij hij ook vaak de focus legt op details. Hij heeft al meerdere dingen gedaan waar aan ik zelf niet heb nagedacht. Echt een topper! Absoluut aan te bevelen, mocht je twijfelen tussen hem en iemand anders, ga dan absoluut voor David, daar ga je geen spijt van krijgen!
  Kom in contact
 • caseaud.io
  caseaud.io
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Als je op zoek bent naar een Domotica specialist in Amsterdam, dan kan caseaud.io je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Our issue with the internet was fixed quickly and efficiently. Thank you for your help!
  Kom in contact
 • GFB Electro
  GFB Electro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  GFB Electro is specialist op het gebied van elektrotechnische installaties(licht en kracht), intercom systemen, ontwerpen en tekeningen. Wij ontwerpen en installeren zowel eenvoudige als complexe installaties. GFB Electro werkt al jaren met alleen hoogwaardige kwaliteit leveren.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  GFB Electro is zeer zorgvuldig geweest tijdens de hele klus. Van het aanschaffen van het materiaal tot het afronden van het klus. Netjes en professioneel
  Kom in contact
 • Glassmountain ICT
  Glassmountain ICT
  Beoordeling: 4.9 van 54.95136 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  He is super helpful and very professional.
  Kom in contact
 • Nikola
  Nikola
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Opmerking: Bel me alsjeblieft, ik kan mogelijk niet reageren op berichten. Remark: Please call me, I may not be able to respond to messages. Badkamer renovatie Toilet renovatie Badkamer plaatsen of renoveren Kraan plaatsen, vervangen of repareren Toilet renovatie Sanitair plaatsen of vervangen Douche of bad reparatie Electrical enclosure (meterkast) 3 phase, single phase installation and maintenance. EV Charger installation at your place. Command panel enclosure installation and maintenance. Security Camera installation and maintenance. Fire alarm system installation and maintenance. Boiler installation and maintenance.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Top kwaliteit geleverd, prijs-kwaliteitverhouding zeer gunstig, onlangs vertraging door het weer en storm zeer tevreden over het geheel, meedenkend, vakkundig en oplossing gericht, zeer prettig om in te huren. Zeker een aanrader voor zeer groot tot kleine klussen. Heel prettig om mee te werken, top werk geleverd.
  Kom in contact
 • Fentech
  Fentech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Erg vriendelijk, behulpzaam, en uitstekend werk geleverd
  Kom in contact
 • SAM Engineering
  SAM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Domotica specialist in Amsterdam

  Mijn bedrijf SAM Engineering heb ik in het jaar 2016 opgericht met het idee om klanten te helpen met het zoeken naar oplossingen voor hun elektra vraagstukken, hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel waarbij de klant en zijn/haar wensen centraal staan. Het vakgebied waarin ik sterk ben zijn: • Ontwerpen van elektrische installaties (StabiCAD) • Elektrische installaties • KNX-systemen programmeren • Brandmeldinstallaties • Datanetwerken testen en plaatsen • Groepenkasten vernieuwen uitbreiden • Stroringen zoeken en verhelpen Bij al deze vakgebieden ga ik accuraat te werk met het in acht nemen van alle voorschriften (NEN1010, NPR 5310, NEN1890 en NEN3140). Als de klant tevreden is, ben ik dat ook en dit geeft mij meer energie om door te gaan met mijn bedrijf. Tevens is SAM Engineering aangesloten bij kamer van koophandel. Tot snel bij uw vraagstuk.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Fijne communicatie, heeft netjes en snel gewerkt. Zal hem zeker weer vragen voor een volgende klus
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 215 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt