Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Amsterdam

Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact metvloerspecialisten in en rond jouw omgeving. Ontvang reacties, vergelijk reviews en bekijk vrijblijvend diverse profielen van professionele loodgieters in Amsterdam en omstreken.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Amsterdam

 • Nibor Multiservice

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.95186 reviews

  Nibor multiservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten plinten en plafondlijsten. Ook voor het leggen van gietvloeren, woonbeton, pvc en egalisatievloeren kunt u bij mij terecht. De showroom van 200 m2 is voorzien van alle nieuwe woontrends op vloeren gebied. Maakt u vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Ray was ruim op tijd, heeft snel en kwalitatief goed werk verricht. Ik ben zeer tevreden met Nibor Multiservice en het geleverde werk. Ik zou ze iedereen aanraden!
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.95263 reviews

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui)

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Heel goed. Ten eerste is het laminaat heel mooi en netjes gelegd. Ten tweede was het tegen een heel redelijke prijs en ten derde was het binnen 1 dag klaar. Wij kwamen 3 pakken laminaat tekort en konden dat pas een dag later kopen, Mohamed heeft speciaal tijd gemaakt in zijn agenda om meteen de dag daarna het laatste stukje af te maken, zodat nu voor onze verhuizing alles helemaal af is. Dat zegt volgens mij heel erg veel over de service. Wij raden Mohamed(en zijn collega trouwens ook!) iedereen aan en mochten we zelf nog eens een soortgelijke klus hebben, dan zouden we hem weer bellen.
 • Optimaal Vloeronderhoud

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Bent u op ons bedrijfsprofiel, omdat wij hebben gereageerd op een klus, dan graag het bericht onderaan goed lezen voordat u uw contactgegevens deelt. In het bericht staat een offerte. Wij zijn met meer dan 25 jaar ervaring een gespecialiseerd vloeronderhoudsbedrijf in alle soorten vloeren en vloerbedekking. Wij zorgen voor het schuren enbafwerken van parketvloeren, reinigen en onderhoud van tapijt, linoleum-marmoleum, natuursteen, granietsteen, etc. Bij ons vinden de werkzaamheden door gediplomeerde specialisten plaats. Wij beschikken onder andere over de onderstaande - SVS Vloeronderhoud - SVS Vakopleiding Vloeronderhoud Specialist - ROC Midden Nederland Parket schuren, reparatie en onderhoud Wij zijn meer dan alleen een professioneel vloeronderhoudsbedrijf/schoonmaakbedrijf! Wij garanderen niet alleen een kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening. Maar wij stemmen onze professionele dienstverlening compleet op uw wensen af. Als bedrijf streven wij naar een vriendelijke en open communicatie met u als klant, zodat wij en u kunnen werken aan een duurzame relatie. Want een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel! Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Ali heeft met zijn team mijn versleten vloer weer als nieuw gemaakt en die ziet er weer prachtig uit. De communicatie met het bedrijf verloopt heel goed, ze komen alle afspraken na. Ze zijn allemaal even klantvriendelijke, denken continu met je mee, lossen alle problemen op en leveren uiteindelijk nog meer op dat vooraf is afgesproken. En de prijs is ook nog eens heel goed voor het werk dat wordt verricht. Ben heel erg tevreden met de keuze voor dit bedrijf en kan het iedereen aanraden.
 • Vakman Tim

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55533 reviews

  Mijn naam is Tim Hofstee (35) en heb een passie voor het het uitvoeren van creatieve klussen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in keuken betegeling. Wat info over wie ik ben en hoe ik werk: - Na mijn afgeronde HBO studie Small Business & Retail Management, heb ik een tijdje een eigen bedrijf gehad met circa 20 man personeel. Na 5 jaar heb ik de zaak verkocht en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind: klussen. - Ik werk alleen in Amsterdam (ik doe vrijwel alles op de fiets…) - Ieder project behandel ik alsof ik zelf iedere dag naar het resultaat zou moeten kijken. - Ik neem graag de tijd om een klus goed en secuur uit te voeren. Geen half werk en ik laat alles netjes achter. - Ik geef graag advies m.b.t. keuze en/of aanschaf van materialen. - Ik hou van heldere afspraken, goede communicatie en ik vertrek pas als jij tevreden bent. Waar kan je me voor inschakelen? - Kleinschalige, creatieve tegelprojecten: Een keukenwand voorzien van Portugese keramische tegels... Of tegelrenovatie werkzaamheden in bijvoorbeeld de gang, op het toilet of in de badkamer. - Installeren (akoestische) wandpanelen (zie portfolio) - Vloer renovaties: Een woon- of slaapkamer opknappen door een mooie laminaatvloer met plinten te leggen... - Kleine installatie klussen (wandrekken, afzuigkap, planken, etc) Ik haal er voldoening uit om iedere klus perfect uit te voeren. Van begin tot eind. Algemene klus werkzaamheden: - Tegelwerk (keuken, badkamer, toilet) en tegel renovaties - Vloeren leggen (laminaat) en renovaties - Kleine timmerwerkzaamheden - Repareren en/of verplaatsten stopcontacten - Sloopwerkzaamheden Aannemer nodig? Heb je een grootschalige renovatie voor de boeg en besteed je deze graag uit? Ik ben ook in te huren als projectleider. Ik heb veel ervaring in het aansturen van verschillende teams. In het geval van een grootschalige renovatie voer ik de meeste werkzaamheden niet zelf uit maar zoek ik de juiste vakmannen bij elkaar om de klus te klaren. Voorbeelden werkzaamheden projectleider: - Opstellen begroting - Budget- & agendabeheer - Advies omtrent verbouwplannen, materialen en leveranciers - Samenstellen / uitwerken moodboards - Aanvragen en vergelijken offertes - Bestellen van materialen - Aansturen vakmannen Stuur me gerust een bericht voor meer info. Liever eerst persoonlijk contact? Ik kom graag geheel vrijblijvend bij je langs om kennis te maken.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Tim is vriendelijk en goed in wat hij doet. Hij kwam bij mij de keuken tegelen, maar zag ook nog een probleem bij de voegen van mijn badkamer, die stonden open, dat heeft hij ook even snel verholpen. Bij een volgende klus weet ik wie ik moet hebben, aanrader!
 • The flex Floor

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  The flex Floor staat voor egaliseren het leggen van laminaat, pvc, pvc klik en visgraat Het bekleden van trappen met tapijt of pvc Werkgebied Nederland

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Op de eerste verdieping laminaat gelegd, snel en keurig werk!! We zijn heel erg tevreden, het ziet er top uit!
 • Run Up Multiediensten

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews

  Run up Multiediensten: Is een multie functioneel bedrijf in bouw en renovatie. Doet al u sloop en schoonmaak werkzaamheden. Ook zijn wij goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteunening in verbouwing b.v, Sjouwen, materiaal klaar zetten , schoonmaak, opleverings schoonmaak etc. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en proffesioneel uit te voeren.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Het verwijderen van de dekvloer ( buiten ) viel zwaar tegen, en lukte alleen met een heel zware jackhammer en veel extra uren .Goed overleg met Nico over de planning en extra kosten.
 • Van Ulsen

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in laminaat en houten vloeren leggen. Tevens kunnen wij wanden c.q. muren en plafonds plaatsen en alles wat met hout te maken heeft. Schilder klussen doen wij ook graag. Ik werk samen met Prins houtbewerking.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Very happy with the results. Fritz was friendly and did very nice work.
 • Rudy-vakman

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  Zo goed als nieuw..! Zijn er klusjes (of een grote klus) waar je zelf niet aan toekomt, of het niet aandurft? Ik help je dan graag. Mijn naam is Rudy en ik ben een all-round klusser. Ik heb veel tevreden cliënten gehad en dat sterkt mij dan ook om mijn handen uit de mouwen te steken bij jou. Mijn ervaringen zijn: Keukenmonteur Foto behangen(Zie foto’s) Schilderwerk (binnen- en buiten) (De)Montage van meubilair Allerhanden timmerwerk Electra werkzaamheden (lampen, stopcontacten etc) Fietsreparaties Tuinwerkzaamheden (snoeien, onkruidvrij maken, tegels leggen etc) Het leggen van een laminaat- of parketvloer Tegelwerk (keuken, badkamers en etc) Ik neem alleen klussen aan waarvan ik zeker weet dat ik het kan en jou tevreden stelt. Zit je klus niet in het rijtje? Leg het dan voor en dan kijk ik graag met je naar de mogelijkheden. Ik sta klaar voor je. Vakman Rudy

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Prachtig resultaat, heel secuur, betrokken en vriendelijk. Extra betaald omdat de tegels handgemaakt waren en meer tijd nodig was om te zetten.
 • Prent Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews

  De Kluskoerier. Onderhoud en restauratie. Website uit de lucht ( verouderd ). Stuc - Tegel - Timmer - Las - en Schilderwerk. Specialisaties.; Glad pleisterwerk. Plafond en metselwerk reparatie. Plamuur en Schilderwerk. Houtrot ( Epoxy ) reparatie. Staal conservering. Reeds vele jaren werkzaam met handige scooter - trailer combinatie v.u. Amsterdam Centrum. Werk buiten A'dam ook mogelijk met auto. Vriendelijke groet, Dirk Prent.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  De klus loopt nog maar ik zie veel kundigheid en overzicht houden over het geheel. Van belang omdat het een opdracht betrof die complex werd doordat een aantal af te werken zaken er door heen lopen. Ik ben erg tevreden.
 • Ardania Bouw, Renovatie & Onderhoud

  Vloerspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren, e.g. laminaat, pvc, parket, enzovoorts. Tevens gespecialiseerd in verf- en schilderwerken en het uitvoeren van kleine klussen rondom het huis.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Samir heeft ons laminaat heel netjes en ‘strak’ gelegd. Binnen 6 uur had hij het hele appartement gedaan! De communicatie vooraf ging ook prima. We zijn heel tevreden.

Populaire lokale vloerspecialisten in Amsterdam

Informatie over vloerspecialisten uit Amsterdam

Hoe vind ik een goede vloerspecialist in Amsterdam?

Een vloerspecialist vinden in Amsterdam is eenvoudig met Werkspot. Of het nu gaat om Oud West, Bos en Lommer, Westerpark, Osdorp of Oud Zuid... Ons platform is zo ontworpen dat je vrijblijvend en op je gemak de profielen van onze vakmensen kan bekijken en vergelijken. Lees de omschrijvingen van onze vloerspecialisten in Amsterdam en bekijk foto's van hun werk. De reviews van anderen geven je een goed beeld van de kwaliteiten van onze loodgieters. Het plaatsen van je klus is vervolgens gratis. Werkspot brengt je in contact met de beste vakmensen uit regio Noord-Holland. Eenvloerspecialist uit Amsterdam en omstreken heeft een reputatie hoog te houden in de hoofdstad. En dat bevordert de kwaliteit van het werk. Bovendien zijn de voorrijkosten laag en dat scheelt voor jouw budget. Kies voor regionaal via Werkspot en je klus wordt zorgvuldig en relatief voordelig geklaard.

Ben ik verzekerd van kwaliteit bij vloerspecialisten uit Amsterdam?

Bij Werkspot kan je rekenen op kwaliteit. We hebben een lijst met goede, zelfstandige vloerspecialisten uit de regio Amsterdam voor je samengesteld. Kwaliteit leveren is prioriteit voor deze vakmensen. En wij houden de kwaliteit doorgaans scherp in de gaten. Amsterdamse vloerspecialisten die bij Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Velen zijn verzekerd en hebben vakgerichte certificaten op zak. Bovendien houden we zelf de reviews goed in het oog. Zo mag je er van uitgaan dat je Amsterdamse vloer netjes onder handen wordt genomen of wordt gelegd.

Waar kan ik een vloerspecialist uit Amsterdam voor inhuren?

Het maakt niet zoveel uit of je slechts een kleine reparatie wilt laten uitvoeren of je complete nieuwe woning wilt laten voorzien van een nieuwe vloer; onze vakmensen kunnen jou adviseren op maat. Bij het plaatsen van een nieuwe vloer komt veel kijken. Je moet weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt en je moet voldoende kennis hebben hoe je met het materiaal omgaat, zonder je vloer te beschadigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verschil tussen zagen en snijden. Tot slot moet je precies weten hoe je de vloer kaarsrecht tegen de muur legt. Of het nu gaat om een gietvloer gieten, het leggen van tegels, laminaat, tapijt of zeil, of het repareren van een barst of slijtage. Kom in contact en overleg.

Wat kost het om een vloerspecialist in Amsterdam in te schakelen?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele vloerspecialist in Amsterdam? De prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van de klus en het wel/niet plaatsen van een ondervloer of plinten. Bij de meeste vloerenbedrijven betaal je een bedrag per vierkante meter op basis van het materiaal dat de vloerenspecialist gaat leggen. Zo betaal je voor tapijt een bedrag tussen de € 5,- en € 10,- per vierkante meter, terwijl je voor een houten vloer al snel moet denken aan een bedrag tussen de € 8,- en € 21,- per vierkante meter. Een aantal klussen uitgelicht:

PVC vloer leggen
Laminaat leggen
Tapijt leggen

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur