Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind aannemers uit Amsterdam

Aannemers in Amsterdam vinden? Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met vakmensen in en rond uw omgeving. Je klus plaatsen is gratis!

Wat is je klus?

Aannemer

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Amsterdam

 • TECH ENGINEERING

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Wel goed Nogal duur
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65281 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Snel tot afspraken gekomen en deze werden goed nagekomen. Vriendelijk en prettig contact. Nette uitvoering! Zeker aan te raden.
 • MD Bouw

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65271 reviews

  Goedendag ik ben Michiel van Vredendaal ben 46 jaar en ben voor mijn zelf begonnen in december 2017 met MDBOUW heb het vak geleerd bij een kitbedrijf waar ik 6 jaar heb meegedraaid dus ken de kneepjes van het vak daarbij gebruik ik eerste klas kit van het merk Otto Seal ik ga secuur te werk omdat je niet wil dat er lekkage komen dus goed het oude kit verwijderen en goed ontvetten Kortom,ik ga graag bij u aan de slag Met vriendelijke groet M.van Vredendaal MDBOUW

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Nette man, reageert snel, werkt netjes en houdt zich aan de afspraken. Prima uitgevoerd!
 • DZ-klussenbedrijf

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75195 reviews

  Mijn naam is Damian Znamiec en ik ben de bedrijfsleider van DZ-KLUSSENBEDRIJF, die alleen betrekking heeft op renovaties en aanpassing van nieuwe badkamers. Ik houd mij al 15 jaar professioneel bezig in de bouwsector. DZ-KLUSSENBEDRIJF gebruikt de nieuwste technieken, waarbij kwaliteit voorop staat. Ik werk alleen, daarom is kwaliteit en aandacht voor detail mijn prioriteit voor de tevredenheid van al mijn klanten Ik nodig je uit om met mij samen te werken . Met vriendelijke groeten, Damian Znamiec

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Damian is a hard worker, has excellent service and knows what he is doing. He gives good advice because of his many experiences. He also let us know if we missed something. He is always ready to think with you. Thank you for the great bathroom.
 • Index Bouw

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews

  Index Bouw is een gespecialiseerde bedrijf die met je meedenkt. Wij staan voor kwaliteit en zitten al 20 jaar in de branche. Niks is ons teveel! We zullen altijd langs komen op locatie en een vrijblijvende offerte maken.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Heel veel dank voor het mooie werk! We zijn er heel blij mee, het is echt erg mooi geworden. Ook als er iets mis ging werd dit altijd helemaal opgelost. Nu fijn genieten van onze mooie badkamer! Dankjewel Achraf & collega’s 👍🏻
 • I.N.K. Montage

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5563 reviews

  Mijn naam is Ismael, eigenaar van I.N.K Montage, ik ben jaren lang gespecialiseerd in het plaatsen en voorbereiden van keukens. Ik heb heel veel ervaring met ikea keukens. Ook kunnen wij uw oude keuken verwijderen en eventueel afvoeren. Gaat u over van gas op inductie? Geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen uw keuken volledig renoveren indien wenselijk. Neemt u gerust contact met ons op. Dan kan ik u een vrijblijvende offerte aanbieden. Wij leveren een goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook zijn wij heel flexibel dus we kunnen 7 dagen per week een afspraak maken.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  De keuken is grotendeels geplaats. Zou binnen enkele dagen nog terugkomen met materiaal om de o.a. de vaatwasser aan te sluiten. Heeft niets meer van zich laten horen. Meerdere malen bericht gestuurd, maar geen reactie terug.
 • P. Deegenaars

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85524 reviews

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Het gat was super strak en mooi gemaakt in een hele moeilijke hoek waar een steunbalk de ruimte zeer beperkt maakte. Nogmaals bedankt !
 • jouwbouw

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Eerlijke en betrouwbare aannemer Op zoek naar een eerlijke en betrouwbare aannemer?  Wij van jouw bouw kunnen u helpen bij het realiseren van uw complete verbouwing en/of renovatie. Wij hebben alle disciplines in huis. Denk hierbij aan renovatie, verbouwing, tegelwerk, leidingwerk, kozijnen plaatsen, schilderwerk maar ook sloopwerk. Wij leveren graag goede kwaliteit in het werk dat we doen.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Het is serieuze vakman die meedenkt, adviseert en goed overlegd.
 • Akforce Bouwbedrijf

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra,loodgieter en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  We staan nog steeds versteld van Emre en zijn collega’s. Ze zijn zo vriendelijk, bekwaam en werken super snel. Ze denken mee en hebben zelfs andere klusjes (kosteloos) aangepakt. Bedankt jongens, klasse!
 • DUNA Expert

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews

  Mijn naam is Nicolae Duna. Ik kom uit Italië, waar ik 10 jaar lang ervaring heb kunnen opdoen met mijn bouwbedrijf aldaar. Ik ben momenteel ruim 3 jaar bezig in Nederland met DUNA Expert en sta klaar voor al uw opdrachten ongeacht hoe klein of groot deze zijn. Ik verricht nu zo'n 13 jaar deze werkzaamheden en doe dit met veel plezier. Ik ben gevestigd in Amsterdam en kom bij u vrijblijvend langs om diverse lopende en afgesloten projecten te laten zien en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en servicegerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat in voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen. Werkzaamheden die ik o.a. verricht, zijn: - badkamerwerkzaamheden (leidingen vervangen/verplaatsen, sanitair vervangen/verplaatsen, tegels zetten, enz.); - keukenwerkzaamheden (leidingen vervangen/verplaatsen, meubilair vervangen/verplaatsen, tegels zetten, enz.); - renovatiewerkzaamheden in, aan en rondom de woning / het bedrijfspand; - installatiewerkzaamheden; - schilderen (zowel binnen als buiten); - stuken; - metselen; - enz. Al mijn werkzaamheden gaan gepaard met garantie op, tijdens en na het werk. Ik werk netjes, secuur en werk al het werk af met de grootste zorg en precisie. Het werk verricht ik tijdig, adequaat en kwalitatief. Het resultaat telt voor mij dan ook pas op het moment dat de klant tevreden is. Voor al uw werk op maat dus DUNA Expert. Duna kunt u ook benaderen voor kleine en/of grote verhuizingen binnen Nederland. Het transport wordt verricht met grote zorg en binnen de afgesproken tijdspanne. Hiervoor worden uw spullen - voor het behouden van topkwaliteit - verzegeld; de zegel wordt op eindbestemming verwijderd in het bijzijn van de opdrachtgever welke ervoor dient te tekenen. Ik doe er alles aan om uw belangen te behartigen!

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Professioneel en prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Populaire lokale aannemers in Amsterdam

Informatie over aannemers uit Amsterdam

Waarvoor kan ik een Amsterdamse aannemer inhuren?

Woon je in de Baarsjes, de Pijp of de Bijlmer? Het maakt niet uit. Of het nu gaat om een volledige renovatie van je huis of slechts een specifiek onderdeel zoals de badkamer, keuken, zolder of het toilet. Aannemers uit Amsterdam staan voor je klaar op Werkspot. Wil je zeker zijn van een goede afwerking en een duurzaam resultaat? Dan is het aan te raden om je renovatie uit te besteden aan een professionele aannemer op Werkspot. Vakmensen die ervaring hebben met omvangrijke verbouwingen en weten hoe ze zo efficiënt mogelijk het beste resultaat kunnen boeken. Bovendien loont het om een aannemer uit de regio Amsterdam in te huren omdat het scheelt op voorrijkosten. Op deze manier kan je eenvoudig besparen op de totaalprijs van jouw verbouwing.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een aannemer uit Amsterdam?

Je kan op een aantal dingen letten. Je wilt natuurlijk de zekerheid dat je een aannemer kiest die ervoor zorgt dat jouw project volgens planning en budget verloopt. Vergelijk de profielen van aannemers uit Amsterdam! Controleer op basis van reviews van eerdere klanten en foto's van referentieprojecten of hij/zij de juiste specialisatie heeft. Lees goed de offerte door en stel vragen. - Welke werkzaamheden zijn inbegrepen? - Rekent de aannemer een uurtarief, prijs per vierkante meter of totaalprijs? - Hoe gaat hij/zij om met meerwerk? - Welke planning hanteert de aannemer? - Wat is de garantie op de werkzaamheden?

Wat zijn de kosten van het inhuren van een aannemer in Amsterdam?

Hoeveel je precies betaalt voor een aannemer, is afhankelijk van de grootte van de klus. Bij een aannemersbedrijf betaal je een volledig bedrag voor de klus, hierin zitten de materiaalkosten en het arbeidsloon van de vakmannen, inclusief het tarief van de aannemer. Kies je een zzp'er? Dan betaal je de zogeheten aanneemsom. Sommige vakmannen rekenen ook met een prijs per vierkante meter of een uurtarief. Ben jij benieuwd aan welke kosten jij kan denken bij jouw klus? Op deze pagina's vind je de gemiddelde prijs:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de aannemers op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur