Vind aannemers uit Amsterdam

Aannemers in Amsterdam vinden? Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met vakmensen in en rond uw omgeving. Je klus plaatsen is gratis!

4.4

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 493 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Amsterdam

 • MD Bouw

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65371 reviews

  Goedendag ik ben Michiel van Vredendaal ben 46 jaar en ben voor mijn zelf begonnen in december 2017 met MDBOUW heb het vak geleerd bij een kitbedrijf waar ik 6 jaar heb meegedraaid dus ken de kneepjes van het vak daarbij gebruik ik eerste klas kit van het merk Otto Seal ik ga secuur te werk omdat je niet wil dat er lekkage komen dus goed het oude kit verwijderen en goed ontvetten Kortom,ik ga graag bij u aan de slag Met vriendelijke groet M.van Vredendaal MDBOUW

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Alles was op korte termijn mogelijk. Ook het last minute laten slopen van de vloer werd snel geregeld inclusief container voor de deur. Zeker tevreden dus!
 • Akforce Bouwbedrijf

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra,loodgieter en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Heel fijn contact gehad. De muur kon snel geplaatst worden. Communicatie helder en werd goed meegedacht. Wij zijn supertevreden en raad dit bedrijf zeker aan, grtjs Iduna
 • DZ-klussenbedrijf

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75205 reviews

  Mijn naam is Damian Znamiec en ik ben de bedrijfsleider van DZ-KLUSSENBEDRIJF, die alleen betrekking heeft op renovaties en aanpassing van nieuwe badkamers. Ik houd mij al 15 jaar professioneel bezig in de bouwsector. DZ-KLUSSENBEDRIJF gebruikt de nieuwste technieken, waarbij kwaliteit voorop staat. Ik werk alleen, daarom is kwaliteit en aandacht voor detail mijn prioriteit voor de tevredenheid van al mijn klanten Ik nodig je uit om met mij samen te werken . Met vriendelijke groeten, Damian Znamiec

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Door omstandigheden later begonnen, maar dit werd ingehaald. Damian werkt keihard. Hij eet niet, drinkt niet en ook voor een gesprekje heeft hij geen tijd. Hij komt om de klus te klaren en dat heeft hij naar wens gedaan.
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65312 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Goeie service, nette prijs, kon snel de klus uitvoeren. Schoon gewerkt.
 • MC Elektraservice

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews

  Elektra aanleggen moet goed en veilig gebeuren. Als uw elektriciteit niet helemaal naar behoren werkt, kunt u beter een vakman laten komen. Wij zijn een gekwalificeerd team die al uw elektra werkzaamheden professioneel en veilig kan uitvoeren. Dankzij ons deskundig en goed opgeleid personeel kunnen wij ten alle tijden aan al uw wensen en behoeften voldoen en is ons advies altijd op maat. Bovendien ontvangt u 5 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tevens bezitten wij SEI-erkenning van de stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) U kunt bij ons terecht voor al uw elektra werkzaamheden thuis. Van aansluiting van uw kookplaat tot volledige elektrische installatie aanleggen.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Ik ben net Nederlands aan het leren, dus de taal was een kleine barrière (ik gebruik een vertaler voor deze review). Ondanks dat heeft MC Elektraservice een geweldige job gedaan door met mij samen te werken en de toilet renovatie gedaan te krijgen. Ze hebben een volledig team van mensen voor alle verschillende disciplines, loodgieterswerk, tegelwerk, algemeen werk, stucwerk, dus ze doen veel meer dan alleen elektrisch werk. Zoals bij alle renovatiewerkzaamheden is mijn aanbeveling om schetsen en schriftelijke aantekeningen te maken in plaats van alleen op mondelinge communicatie te vertrouwen. Zelfs zonder dit heeft het team goed werk verricht door van onze WC-ruimte een heel mooie plek te maken. Ze waren snel, ze waren attent en ontvankelijk en ze hebben echt goed werk geleverd. We zijn tevreden met hun werk.
 • Amstel Bouwers Bedrijf B.V.

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  We have a simple motto- we just get the job done, on time, on budget Visit us online to see our work

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  They did an excellent job remodeling our bathroom. They made sure it was well insulated, especially the shower. They listened to what we asked for and got everything done in a reasonable amount of time. There was a bit of a language barrier with the contractors, but nothing that google translate couldn't handle.
 • Djaydens Bouw

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews

  Djaydens bouw U kunt bij ons terecht voor kleine of grote oprdrachten in en rondom uw huis. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, om een offerte te maken. Wij werken met vakkundige mensen zodat wij uw opdracht naar wens kunnen uitvoeren. Wij geven garantie op al onze werkzaamheden. En zetten de puntjes op de i Denk aan werkzaamheden als : Renoveren Verbouwen Timmerwerk Tegellegger Schilderwerk Spuitwerk Stucwerk Vloeren leggen Plaatsen van wanden en plafonds Renoveren van een badkamer of u toilet Sloopwerkzaamheden Etc. Indien u vragen heeft neem gerust contact op met ons. U kunt ons bereiken op: Null zess agt seven tweee 1 vijff 1 vierrr Seven

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Murat is een harder werker. Hij werkt zo hard dat’ie meestal z’n koffie koud laat worden :-) Hij heeft een mooi metalstud wandje gebouwd en een paar wanden gestuukt. Stuukwerk is prima!
 • HANDY-DAM

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 3.8 van 53.8512 reviews

  All Around Solutions. 20 years Experience . Woodwork/Painting/Flooring and All Trades TeamMates. New Construction or Renovation, Assistance in Features selection and Design. Adaptability and Innovation over All.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  It was great to have Eneas to help with different jobs in my appartment. He did some leakage repair work and electricity work, all with good quality. The best work he delivered was on designing and building a stairs handrail and wooden balcony platform. With his passion for wood and design he made some really nice stuff (see pictures). He has the ability to translate the wish of the customer to something really nice.
 • LucKey Construction B.V.

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  LucKey Construction is een allround bouwbedrijf. Wij verrichten alle voorkomende renovatie-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning. Onze vakmannen hebben veel ervaring in de bouwsector. Wij werken meestal in de Ranstad, andere regio’s in overleg. Wilt u een bedrijf dat wel naar u wensen luistert, snel op de slag gaat en het werk goed doet? Kies dan voor ons.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Very happy about how our bathroom and toilet renovation went with Lucky Construction. I definitely recommend them: it won’t be cheap but they are doing their best to make the project very smooth (thank you Vasyl!) and the quality of the bathroom is high (no mistake was done on the tiles or on placing some objects/accessories wrongly. Everything was carefully thought through and measured). Communication is frequent, they are fast to answer any question with WhatsApp, price and extras are clearly mentioned and calculated, and they kept their timelines (they even finished earlier). I will definitely contact them again for future projects
 • Berend van der Heijden

  Aannemer in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Berend van der Heijden. Werkzaamheden het vervaardigen van meubels. En bouw werkzaamheden. Beschikbaar over een eigen werkplaats in omgeving Haarlem/Amsterdam. Voor mijn portfolio kunt u contact met mij opnemen. Vriendelijke groet Berend van der Heijden

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Prima werk geleverd.

Populaire lokale aannemers in Amsterdam

Informatie over aannemers uit Amsterdam

Wil je je huis graag groter, mooier of luxer maken en hiervoor de hulp van een betrouwbare aannemer uit de regio Amsterdam inschakelen? Iemand die goed werk kan afleveren en de verbouwing kan coördineren, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres.

Waarvoor kan ik een Amsterdamse aannemer inhuren?

Woon je in de Baarsjes, de Pijp of de Bijlmer? Het maakt niet uit. Of het nu gaat om een volledige renovatie van je huis of slechts een specifiek onderdeel zoals de badkamer, keuken, zolder of het toilet. Aannemers uit Amsterdam staan voor je klaar op Werkspot. Wil je zeker zijn van een goede afwerking en een duurzaam resultaat? Dan is het aan te raden om je renovatie uit te besteden aan een professionele aannemer op Werkspot. Vakmensen die ervaring hebben met omvangrijke verbouwingen en weten hoe ze zo efficiënt mogelijk het beste resultaat kunnen boeken. Bovendien loont het om een aannemer uit de regio Amsterdam in te huren omdat het scheelt op voorrijkosten. Op deze manier kan je eenvoudig besparen op de totaalprijs van jouw verbouwing.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een aannemer uit Amsterdam?

Je kan op een aantal dingen letten. Je wilt natuurlijk de zekerheid dat je een aannemer kiest die ervoor zorgt dat jouw project volgens planning en budget verloopt. Vergelijk de profielen van aannemers uit Amsterdam! Controleer op basis van reviews van eerdere klanten en foto's van referentieprojecten of hij/zij de juiste specialisatie heeft. Lees goed de offerte door en stel vragen. - Welke werkzaamheden zijn inbegrepen? - Rekent de aannemer een uurtarief, prijs per vierkante meter of totaalprijs? - Hoe gaat hij/zij om met meerwerk? - Welke planning hanteert de aannemer? - Wat is de garantie op de werkzaamheden?

Wat zijn de kosten van het inhuren van een aannemer in Amsterdam?

Hoeveel je precies betaalt voor een aannemer, is afhankelijk van de grootte van de klus. Bij een aannemersbedrijf betaal je een volledig bedrag voor de klus, hierin zitten de materiaalkosten en het arbeidsloon van de vakmannen, inclusief het tarief van de aannemer. Kies je een zzp'er? Dan betaal je de zogeheten aanneemsom. Sommige vakmannen rekenen ook met een prijs per vierkante meter of een uurtarief. Ben jij benieuwd aan welke kosten jij kan denken bij jouw klus? Op deze pagina's vind je de gemiddelde prijs:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de aannemers op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur