Vind aannemers uit Hoofddorp

Op zoek naar aannemers uit Hoofddorp? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Hoofddorp

 • Reave Contracting
  Reave Contracting
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  20+ years of experience with international high-end construction projects.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  I recently hired Reave Contracting to renovate my kitchen and I am extremely pleased with the results. The team went above and beyond to ensure that the final outcome exceeded my expectations. They were professional, efficient and always kept me informed throughout the process. They were able to complete the job within the time frame and budget that was discussed and were even able to suggest cost-effective alternatives that saved me money. The quality of their work is exceptional and I am very happy with the final outcome. I highly recommend working with them for any upcoming renovation projects. They truly exceeded my expectations.
 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75197 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Duidelijke afspraken en komt afspraken na! Keurig netjes werkzaamheden uitgevoerd, werkt netjes en schoon. Als we weer een boorklus hebben gaan we zeker weer RiPa bellen!!
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4534 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  ..Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in zowel de aanbouw, opbouw, verbouw, restauratie als in onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Dit komt omdat wij onze afspraken nakomen, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Goed werk, snel en duidelijk contact. Direct begonnen en alle extras of vragen direct beantwoord. Het schoonmaken was niet perfect kwa gips, maar alle vloeren en muren zijn netjes afgewerkt en goed achter gelaten. Zeer tevreden en een aanrader!
 • Akforce Bouwbedrijf
  Akforce Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra, en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Aksoy kwam snel bij ons kijken om een offerte op te stellen. Contact en afspraken maken ging goed. Mooi werk afgeleverd, komt afspraken na en is duidelijk in alles. Samen gewerkt met een elektricien en dat ging ook heel goed. Blij met onze muur. Het zou fijn zijn als de factuur duidelijker is. Werkzaamheden en materiaal.
 • P. Deegenaars
  P. Deegenaars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85556 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Aardige en vakkundige man. Werk is snel en netjes uitgevoerd.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6597 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  We had an issue in our terrace that needed urgent repair. De Veger not only replied instantly but also arranged an appointment within a couple of days and actually showed up (which I can't say about other people). In less than 1 week the terrace was fixed. Peace of mind. Thank you very much! 100% recommended
 • Van fiel bouw & renovatie
  Van fiel bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  Vanfiel Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in totaal renovatie van uw woning of werkplaats. Wilt u alleen een badkamer of keuken renovatie dat is ook mogelijk bij Van Fiel Bouw & Renovatie. Wij bieden u ook specifieke renovaties zoals: -Badkamer -Keuken -Toilet -Woonkamer -Dak -Tuin Wilt u een uitstekende kwaliteit tegen scherpste prijs dan bent u bij Van Fiel Bouw & Renovatie aan het goede adres.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Vakmensen gingen kundig te werk en gaven advies waar nodig. Het (rieten) plafond van de keuken moest geheel vervangen worden en is heel netjes afgewerkt naar onze wensen. Er is ook een koof geplaatst voor spotjes. We zijn van A tot Z geholpen en we zijn erg blij met het eindresultaat! Bedankt Wais, Jowie, Serhii, Serhii jr. and Vitaly!
 • Klus Montagefabriek
  Klus Montagefabriek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  P.S Voor keuken installatie kunt u direct via onze homepage klusmontagefabriek een aanvraag indienen. Met ruim 15 jaar ervaring in IKEA keukens en interieur nemen wij graag uw zorg uit handen. Wij werken met de strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op deze producten hanteert om de garantie te waarborgen. Klanten krijgen garantie op onze werkzaamheden. Wat wij doen/ onze specialisme; -Ikea keuken installatie -Ikea meubel montages -keuken service werkzaamheden Ook zijn we in staat om grote projecten uit te voeren. Neem gerust contact op voor een offerte of kijk op onze homepagina

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Snel en prettig contact! Keuken ziet er top uit! Bedankt!
 • Dafs1
  Dafs1
  Beoordeling: 4.6 van 54.6581 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  Welkom op het profiel van DAFS KLUSSEN. Inmiddels al meer dan 18 jaar ervaring in de bouw. Denk aan electra binnenshuis (installatie, reparatie, verlichting, bekabeling) . Keuken voorbereiding ( elektra , leidingen en gas ) Keuken monteren en demonteren . loodgieterswerk . Badkamer meubel installatie . Wastafel . Douchecabine .En inbouw WC . Vorige periode was echt druk veel leuk opdrachten en grote projecten daarom ben ik lang niet met werkspot . Sommige mensen doet het niet afspraak behouden en na aflevering betalen niet het geld en na meer dan een jaar na het aflevering schrijven slecht review voor mijn werk maar dit soort van mensen is zielig 🙏🙏🙏. En ook zij betekent niets voor mijn werk en mijn einde resultaat 😍😍😍 M. V. G. DAFS KLUSSEN

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Goed gewerkt en goed meegedacht.. Dank je wel
 • Beruja Group BV
  Beruja Group BV
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Aannemer in Hoofddorp

  Wat wij doen Wij bieden renovatiediensten aan van woon en commerciële ruimtes. About us We are offering renovation and construction services of residental and non-residental spaces.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  David's team renovated my bathroom. I'm very happy with the quality of the work, they are true specialists that I'd hire again.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Hoofddorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 692 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Hoofddorp

Informatie over aannemers uit Hoofddorp

Je huis in Hoofddorp verbouwen? Of gewoon alleen de badkamer eens onder handen nemen? Schakel een aannemer uit Noord-Holland in om de klus te klaren. We werken bij Werkspot met vakmannen uit Hoofddorp, professionals die hun vak verstaan. Ze nemen je werk uit handen en dat scheelt je een heleboel tijd, energie en zorgen. Dus mag jouw huis wel wat groter of wil je het wat meer van nu? Schroom dan vooral niet om eens via Werkspot met een Hoofddorpse aannemer samen te werken. Onze vakmannen nemen jouw project stuk voor stuk ontzettend serieus en voeren je verbouwing op niveau uit.

De aannemersbedrijven uit Hoofddorp

Het maakt niet uit bij wat voor soort verbouwing je hulp nodig hebt. Van toilet tot zolder en van badkamer tot complete huis; De Hoofddorpse vakmannen van Werkspot staan voor je klaar. Het kan erg fijn zijn om met een aannemer uit de buurt te werken, zo’n vakman uit Hoofddorp spreekt namelijk al snel dezelfde taal als jij en bovendien worden er minder voorrijkosten gerekend. Ook prettig: Besluit je met een aannemer uit de buurt te werken? Dan heeft deze waarschijnlijk een naam hoog te houden in de regio. En we weten allemaal: Een vakman is zo goed als zijn laatste project. Hoofddorpse aannemers die via Werkspot ingeschakeld worden, werken met oog voor detail en dragen alle mogelijke zorg voor jouw klus.

Ga je verbouwen? Huur een aannemer uit Hoofddorp in

Een aannemer uit Hoofddorp inhuren, dat is een goed idee. Vooral wanneer je dat via Werkspot doet, dan kun je er namelijk vanuit gaan dat er veel werk uit handen genomen wordt. Onze aannemers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde vakmannen. Ze nemen je complete huis op de schop of alleen je badkamer, dat kan ook. Aannemers die via Werkspot ingehuurd worden, voldoen altijd aan onze strenge kwaliteitseisen. En daarnaast bekijken we regelmatig de reviews die ingestuurd worden. Zulke reviews zorgen er namelijk voor dat we goed helder hebben welke aannemers topwerk afleveren en aan welke Hoofddorpse aannemers wat meer aandacht mag worden besteed. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt er daarom vanuit gaan dat een aannemer uit Hoofddorp die je inhuurt via Werkspot jouw huis in Hoofddorp weer helemaal laat stralen.

Hier kan je een aannemer uit Hoofddorp voor inzetten

Wil je je verbouwing in Hoofddorp door een professional laten leiden? Dat kan. Onze aannemers pakken met liefde verschillende soorten projecten voor je op. Ook als je gewoon wat advies wil, kan een aannemer eens met je door je huis lopen. Tijdens zo’n rondje wordt vaak snel veel duidelijk en aan de hand daarvan kan een nauwkeurige offerte worden opgesteld. Dus van zolder tot toilet en van uitbouw tot complete woningrenovatie; onze vakmannen uit Hoofddorp staan voor je klaar.

Wil jij je huis in Hoofddorp laten verbouwen door een aannemer via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Hoofddorp, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Hoofddorp? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Hoofddorp

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur