Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Hoofddorp

 • Durwin
  Durwin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  Durwin is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in: -> onderhoud en reparatie van hang- en sluitwerk waaronder draaikiep of zg kiepkantelramen in zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen. ->Het leveren van horren voor ramen en deuren -> infrezen ( met de modernste stofvrij freesapparatuur) van driepuntssluitingen in buitendeuren maar ook binnendeursloten. -> levering en afhangen van buitendeuren, indien gewenst perfect gespoten in Sikkens 2K lak voor een super glad resultaat waarbij de deur vele jaren onderhoudsvrij is. -> levering en installatie van mechanische beveiliging volgens richtlijnen van PKVW Werkzaamheden worden snel en nauwkeurig uitgevoerd en als wij weggaan is de rommel opgeruimd.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Heel tevreden: de uitleg voorafgaand aan de reparatie, de reparatie zelf, een korte wachttijd, tijdens de reparatie ook weer een goede uitleg gekregen, kamer schoon achtergelaten en super vriendelijk. Een aanrader!
 • Klusbedrijf Marsman
  Klusbedrijf Marsman
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  Badkamer specialist

 • HUBILIT
  HUBILIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  We carry out construction and demolition work, interior painting, laying wall or floor tiles, installing garden or outdoor lighting... and many other services that we can perform as a home, apartment, office renovation specialist. We also cooperate with a professional designer of interiors, apartments, houses, facades. Please feel free to contact us so that we can assist you further and provide you with a price quote.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Fijne vent, komt op tijd en komt zijn afspraken na, prima werk verricht. Ik zou hem zeker aanraden!
 • Klusbedrijf C. Elmastas
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  Werkgebied is Randstad en we bestaan sinds 2005. Onze expertise gebied: Metselen Elektra Loodgieterswerkzaamheden Vloeren leggen

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en komt afspraken na.
 • De Ruiter Construction
  De Ruiter Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  De Ruiter Construction Uw vertrouwde partner in verbouwen en renoveren. Heb jij een klus en wil je deze graag vakkundig uit laten voeren? De Ruiter Construction kan je helpen met nagenoeg al je klussen in en om het huis. Van grofbouw tot in afmontage, wij hebben de kennis en de tools om jouw project tot realisatie te brengen. Neem gerust een kijkje in ons portfolio. Ben je geïnteresseerd, neem dan direct contact op met De Ruiter Construction om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Wij helpen je graag verder!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Plezierig contact, professioneel werk afgeleverd: dubbel glas plaatsen, schilderen, raamdecoratie. Op mijn vragen kwam prompt antwoord, de offertes waren to the point. Goede prijs kwaliteit verhouding, voor zover ik kan beantwoorden. Een aanrader. En voor alle helderheid: ik ben geen familie en behoor niet tot de kennissenkring. Bert Lam
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85270 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Keurig verholpen. Goed advies. Netjes gewerkt
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5564 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Hij is in Augustus aan een klus begonnen. Hij heeft toen een fout gemaakt en de verkeerde deur afgesneden (nadat wij hem vaak verteld hebben welke deur hij korter moest maken). Nu in Januari is het pas klaar. - Hij wilde steeds meer betaald worden door fouten die hijzelf veroorzaakte - Hij wilde geen factuur laten zien voor wat hij voor de deur betaald had en de prijs hiervan ging ineens omhoog ivm eerdere afspraken - Elke keer dat hij langs was gekomen liet hij heel veel rommel achter - Hij zou een nieuwe deur voor ons erin zetten, maar wij blijven zelfs nu nog achter met een onafgewerkte deur. Wij hebben helaas geen goede ervaring gehad met deze klusser. Hij zal ongetwijfeld met excuses komen waarom dit allemaal zo was of dat wij "andere dingen hadden afgesproken". Zelf zouden wij zeggen: niet doen en deze klusser aan niemand aanbevelen.
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55260 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Achterdeur vervangen. Prima werk geleverd.
 • Andy Ruiter Bouw
  Andy Ruiter Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  De wereld van morgen bouwen we samen. Andy Ruiter Bouw staat voor duurzaam en samen bouwen. Transparant en kostenbewust is onze visie. Dat gecombineerd met kennis, ervaring, vakmanschap en een strakke planning. Bouwen doe je niet alleen voor het hier en nu maar ook voor de toekomst. Vandaar gaan wij voor goede kwaliteit en milieubewust bouwen. Andy Ruiter Bouw is 16 April 2013 opgericht. Na 20 jaar ervaring in de bouw en het onderhoud, opgegroeid van meubelmaker tot timmerman heb ik de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. Professioneel, vakkundig en up to date zijn is wat ik na streef. Gediplomeerd timmerman en uitvoerder en gecertificeerd meubelmaker.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Snel en perfect uitgevoerd!
 • ZZP Z.Pomorski
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Hoofddorp

  Werkgebied-Amstelveen,Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart,Amsterdam 10 jaar ingeschreven bij KvK Werkzaamheden binnen en buiten thuis

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle en goede service!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Hoofddorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 701 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Hoofddorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoofddorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt