Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in IJmuiden

 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55270 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur vervangen. Vriendelijk en een echte vakman, helemaal tevreden.
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Binnen een dag 20m2 glas (13 ruiten) plus glaslatten vervangen, inclusief twee grote ramen waar een kraantje aan te pas moest komen. Schappelijke prijs.
 • Klussenbedrijf IJmondig
  Klussenbedrijf IJmondig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Klusser voor alle klusjes in en rond het huis. Ruime ervaring op het gebied van montage, reparatie en onderhoud. Timmeren, loodgieten, elektra, schilder- en klein metselwerk. Alles in goed overleg en samenspraak met de klant. Voor alles een oplossing. Opleiding MTS Bouwkunde en Vol-VCA. Afrekenen op basis van bonnen van materiaal en uurtarief van 30 euro (35 euro buiten de IJmond) met een 'tikkie'. Werk volgens de Kleine Ondernemingen Regeling en reken daarom geen BTW, en bij 2 uren werk en meer, ook geen voorrijkosten van 17,50 euro.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super snelle service. De communicatie liep soepel waardoor de klus al snel kon worden afgehandeld. Bedankt voor het goede resultaat!
 • E.G. Broekbouw
  E.G. Broekbouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Mijn naam is Elesio Broek. Anno 2012 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam E.G.BroekBouw. Met ruim 16 jaar ervaring in de bouw, waaronder 7 jaar in de Serrebouw, kunt u op mij vertrouwen voor al uw klussen in en rondom uw woning. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Constructie werk - Aftimmer werk - Timmerwerk algemeen (wanden, plafonds etc.) - Deuren en Kozijnen plaatsen - Aluminium Serre's en overkappingen plaatsen (eventueel op maat maken) - (Inbouw-)Kasten op maat maken en plaatsen - Renovatie werk Verder ben ik ook bekend met gevelbekleding en lei-stenen aanbrengen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super bedankt! Komt afspraken na, denkt mee en eind resultaat is heel mooi!
 • Multimontage Fraaij
  Multimontage Fraaij
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Als je op zoek bent naar een Glaszetter , dan kan glasservice Fraaij je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van vacuumglas fineo en bengglas .Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Very fast and professional.
 • Klus- & Onderhoudsbedrijf A.D.
  Klus- & Onderhoudsbedrijf A.D.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Klus & Onderhoudsbedrijf A.D voor al uw klussen in en buitenshuis! Wilt u kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs? Wij zijn flexibel en hebben jarenlang ervaring als timmerman en onderhoudsmonteur. Wij zijn er voor al uw vragen en denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Prima advies gekregen. Nieuwe kozijnen zijn niet nodig en goede tips gekregen wat ik zelf kan doen.
 • Han Buitenhek
  Han Buitenhek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Met ingang van April 2022 ben ik, na ruim 40 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij bedrijven in woning- en projectinrichting, als deeltijd zzp-er begonnen om zo meer mijn eigen tijd te kunnen indelen. Ik wil op een ontspannen wijze netjes werk leveren tegen een redelijke prijs. Werkzaamheden die ik uitvoer zijn o.a het plaatsen van binnenzonwering en gordijnrails, behangen en leggen van laminaat/klik PVC en plaatsen van plinten.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Han is een vakman. Hij was op tijd en had alles bij zich wat hij nodig had. De klus was op hoogte dus ik waardeer het zeer dat hij het aandurfde. Het ging goed en hij heeft na de rails te hebben bevestigd ook de gordijnen opgehangen. Het ziet er mooi uit. Ben heel dankbaar en ik raad Han zeer zeker aan.
 • Mixed Solutions
  Mixed Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  U heeft via Werkspot een opdracht geplaatst en daar wil ik bij deze op reageren. Ik ben Chris Burger en werkzaam als allround home decorator/renovator. Sinds 2013 sta ik ingeschreven bij Werkspot. Hier vind ik zeer gevarieerde opdrachten die met veel genoegen door mij worden uitgevoerd. Diensten die ik zoal lever: * Montage * Installatie * Vloeren leggen * Diverse klussen in en om het huis * Schilderwerk * Timmerman en meubelbouwer * Badkamer * Keuken Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat. Eerlijke, vakkundige en vlotte projecten. Met vriendelijke groet, Chris Burger Mixed Solutions NB Gaarne in eerste instantie reageren via de chatfunctie zónder uw contactgegevens door te geven i.v.m. kosten die Werkspot hiervoor rekent. Dank u.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Bedankt Chris voor het maken van de dorpels in de gang. Chris is een aardige en vriendelijke man.
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  De deur is vlot gerepareerd. Hij klemt helemaal niet meer en is slot werkt weer soepel. Een andere deur laat ik ook zeker door dit bedrijf doen.
 • R. Garau Timmerwerken
  R. Garau Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Kozijnspecialist in IJmuiden

  R. Garau timmmerwerken is gestart in 2001 en heeft veel ervaring in de diverse onderdelen in de bouw. Het plaatsen van kozijnen, alle soorten aftimmerwerk, afhangen van binnen en buitedeuren incl. Hang en sluitwerk monteren, het op maat maken van kasten en eenvoudige meubels, het plaatsen van houten en metalstud wanden met of zonder isolatie, het verlagen en/of vernieuwen van plafonds, het ter plaatse maken van schuren en overkappingen. Het leveren en plaatsen van dakramen met of zonder binnen afwerking. Er is veel mogelijk en ik durf vaak best wel een uitdaging aan. !!Ik doe geen bestrating en of tuin werkzaamheden!! Het meedenken en info geven over materialen en/of indeling vind ik een belangrijke stap in het proces om tot een goede en eerlijke offerte te komen. Uiteindelijk bepaalt de klant wat en hoe het gaat worden en dan gaan we dat vakkundig en netjes in orde maken. We blijven tussendoor ook overleggen en vaak kan er nog wel iets gewijzigd worden tijdens de werkzaamheden als dat in redelijke lijn blijft met wat we hebben besproken. Het netjes en schoon achterlaten van de werkplek is standaard.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, snelle reactie en mooi werk afgeleverd.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in IJmuiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 581 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in IJmuiden

Populaire diensten

Andere vakmensen in IJmuiden

Vind vakmensen bij jou in de buurt