Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Heemskerk

 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Een oude rot in het vak; waar vind je ze nog…!? Zo blij! Ik had echt een rotklus, oude ramen verwijderen uit deuren, oude stopverf wegbranden, oud glas met motieven op maat snijden en er in zetten met kit en de daarna met stopverf; echt grote klasse… Zo blij mee; echt een vakman, Leonora Nieuwenhuizen
  Kom in contact
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55279 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Matthijs levert prima werk, regelt een goede deur (Schuur), maakt een afspraak en zet de deur er netjes in, incl al het hang en sluitwerk, netjes in grondverf. Vakman!
  Kom in contact
 • Exact Klusbedrijf
  Exact Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  uniek bouwbedrijf

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Klus perfect uitgevoerd, plaatsen schuurdeur. Prima vakman.voor herhaling vatbaar.
  Kom in contact
 • Timmerman Garry
  Timmerman Garry
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Ik ben al 25 jaar werkzaam in de bouw sector. Heb huizen van steen tot dak gebouwt, maar ook gewoon simpele klusjes als schilderij ophangen doe ik ook heel graag.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snel beschikbaar, wist precies wat we wilden, redelijke prijs, heel vriendelijk en uitvoering top!
  Kom in contact
 • Pak Horren
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Ik maak Plisse hordeuren en raamhorren op maat. BEHALVE de horren die elders zijn gekocht. Heb ervaring opgedaan bij het bedrijf van mijn neef die al 15 jaar in het vak zit. Nu ik het onder de knie heb wilde ik een bedrijf voor mezelf beginnen. Garanties 100% op maat en standaard 1 jaar garantie. De profielen van de horren zijn van aluminium. Heb 3 kleuren op voorraad. RAL 9016 wit RAL 9010 gebroken wit RAL 7016 antraciet

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Heel blij mee. Makkelijk en snel contact. Kwam keurig zijn afspraken na.
  Kom in contact
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85292 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Eerlijke prijzen en goede communicatie! Doet wat hij zegt en komt afspraken na ook als achteraf blijkt dat het niet klopt blijft hij zich aan de afspraken houden en maakt zijn werk netjes af! Kortom om aan te raden!
  Kom in contact
 • Klus Voordelig
  Klus Voordelig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5579 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Mijn naam is Ed ik heb 35 jaar ervaring als allround aannemer en heb de volgende kennis/vakmanschap in huis: Alle timmerwerkzaamheden,badkamers/wc renovaties,Schilderen/ witten, tegelen,Dakdekken, loodgieter werkzaamheden, cv aansluiten, specaliteit in kozijn aanpassingen en reparaties,traprenovaties dichte trappen, (upstairs treden) Ik sta voor me werk in daarom geef ik dan ook garantie! Klant is koning en wil dan ook deze service aanbieden. Hier sta ik voor, Huur me in en u kan dit ook bevestigen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Het is nooit tot de klus gekomen door privé-omstandigheden waar Ed niets aan kon doen. Hij was zeer prettig in de omgang en dacht goed mee in de wensen en binnen het budget. Helaas de klus moeten annuleren, maar ik hoop in de toekomst weer met Ed klussen te laten doen.
  Kom in contact
 • Artmanni Bouwadvies & Begeleiding
  Artmanni Bouwadvies & Begeleiding
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Ik ben als 15 jarige leerling timmerman begonnen in de bouw . Tot mijn 34 jaar opgebouwd tot meewerkend uitvoerder . Daarna voor mijn zelf begonnen , toen als onderaannemer timmerwerk , dit ook opgebouwd naar aannemer B & U met maximaal 15 medewerkers . De laatste jaren alleen als ZZP werkzaam . In 2017 een grote woning verbouwing in Amstelveen uitgevoerd en bij een appartementen complex gevelrenovatie uitgevoerd . Tussendoor diversen houtrot reparaties en kleine verbouwingen uitgevoerd . Ook doe ik bouw begeleiding en voor opnames werkzaamheden .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Henk is een vriendelijke en heel kundige vakman. Hij werkt super netjes, denkt mee in oplossingen en komt de afspraken na. Zonder twijfel een aanrader.💪
  Kom in contact
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Wij zijn heel erg tevreden over de klus die Davis voor ons uitvoerde. De voordeur klemd en de scharnieren waren slecht. David heeft de deur weer helemaal passend gemaakt en van nieuwe scharnieren voorzien. Hij heeft ook geadviseerd en meegedacht over het slot. De deur gaat open en dicht als een zonnetje. Heel erg bedankt!!
  Kom in contact
 • Koster Onderhoud
  Koster Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.55149 reviews
  Kozijnspecialist in Heemskerk

  Mijn naam is Patrick Koster van Koster Onderhoud. Ik ben gespecialiseerd in: Maken en plaatsen van (draai) ramen en kozijnen Op maat gemaakte paneeldeuren Plaatsen en leveren van alle soorten glas Al 10 jaar vakmanschap. Sinds 2022 in samen werking met PaGo Glas en onderhoud.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goed werk, offerte wat hoog, moest over onderhandeld worden. Ook verbaasd om een voorschot te moeten betalen over zo'n kleine klus. Over het werk tevreden
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 651 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Heemskerk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt