Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Heemskerk

 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Went very smoothly and he did an amazing job.
  Kom in contact
 • Stamdesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Komt afspraken Klus is goed verlopen Vriendelijke kerel Harde werker.
  Kom in contact
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.45115 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 laminaat Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 12,5€ per m2 pvc Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 17,5€ per m2 visgraat Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per meter Hoogplinten verstekt zagen Egaliseren 3mm 18€ per m2 Egaliseren 5mm 24€ per m2 We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Heel prettig contact. Snel en netjes werk geleverd, alvorens het leggen kreeg ik een transparante uitleg van wat ik kon verwachten en het heeft alles overtroffen. Enorm bedankt en tot de volgende klus!
  Kom in contact
 • NA Handyman
  NA Handyman
  Beoordeling: 5 van 55567 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Het is heel gemakkelijk om ons te vinden op Facebook en Google. Ben je op zoek naar een klusjesman? Een simpele oplossing is voor handen! U kunt dan aan de volgende werkzaamheden denken: Badkamer renovatie; complete of kleine verbouwingen badkamer en toilet; leggen wandtegels en vloertegels; installatiewerk;etc. Veel foto's om naar te kijken op Facebook. Typ alleen in zoekopdracht: nahandyman Ik spreek een beetje Nederlands. neem dan contact met mij op in het Engels. LET OP !!! Druk alsjeblieft niet op de groene "Toevoegen aan selectie". Gebruik deze knop alleen als je wilt dat ik een performer!!!!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Adam was van tevoren goed bereikbaar om de klus te bespreken, en heel flexibel. Hij heeft de klus met veel kunde en precisie uitgevoerd. Hij doet wat hij belooft, en zelfs nog wat extra! Heel blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • Melvin’s Tuinpassie
  Melvin’s Tuinpassie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Ben je op zoek naar een Hoveniersbedrijf? Dan kun je in Heemskerk bij Melvin’s Tuinpassie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Moestuinen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is perfect uitgevoerd, precies zoals we wensten. We zijn erg tevreden
  Kom in contact
 • PROFIX Bouw
  PROFIX Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Gaat u uw bedrijfspand of woning verbouwen? Wilt u de badkamer of keuken renoveren? Voor zowel grote als kleine klussen levert Profix Bouw het juiste vakwerk. Kijk wat het allround bouwbedrijf uit Amsterdam voor al uw onderhoudswerkzaamheden, renovatiewerkzaamheden kan doen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Mooi werk afgeleverd, vriendelijke communicatie. Profix is echt een aanrader!
  Kom in contact
 • Triple X Parket & Klussenbedrijf
  Triple X Parket & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75177 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Hallo beste mensen, Welkom op mijn profiel! Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die past bij u en uw woning? Of wilt u uw bestaande vloer opnieuw laten schuren en eventueel in een geheel andere look laten behandelen? U zult versteld staan van alle mogelijkheden die uw vloer biedt. Ik kom graag en vrijblijvend even bij u langs om uw wensen te bespreken en advies te geven. Vervolgens kan ik u een passende en vrijblijvende offerte doen toekomen. Met vriendelijke groet, Ton Schol van Triple X Parket Tevens leveren en leggen van pvc vloeren. PVC vloeren egaliseren. Egaliseren

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Ton was op korte termijn beschikbaar en heeft hard gewerkt om een mooie nieuwe vloer te leggen op mijn bovenverdieping. Ben blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • completesmartsolution
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Heemskerk

  completesmartsolution is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Tegelzetter nodig hebt in Heemskerk en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Tegelzetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  very good experienced workmanship, I do recommend this company for any project for your home
  Kom in contact
 • Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Sloopenklussenbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele bekwame aardige en behulpzame mannen. De klus verliep uitstekend. De mannen gingen door het resultaat naar tevredenheid was.
  Kom in contact
 • Zandcement Vloeren Heemskerk B.V.
  Zandcement Vloeren Heemskerk B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Vloerspecialist in Heemskerk

  Zandcementvloeren Heemskerk heeft de kennis, ervaring, materieel en juiste personeel in huis om een perfecte zandcement dekvloer te leggen of egalisatie. Er worden door ons verschillende soorten dekvloeren geleverd: • Cw12 & Cw16 voor woningbouw • Cw20, Cw25 voor utiliteitsbouw • Cw30 en Cw40 voor industrieel zwaar gebruik Deze vloeren kunnen geleverd worden in combinatie met de volgende producten: • Droogtijdversneller • Vezelwapening • Randisolatie • Vloerverharder • Vloeibare toevoeging voor vloerverwarming • Hechtemulsie • Pleistervloer • Krimpnetten

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Toppers !
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1259 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Heemskerk

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt