Vind Installatiebedrijven in Heemskerk

Op zoek naar Installatiebedrijven in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Heemskerk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Richard is very professional, competent and friendly. Great plumber. I will not hesitate to use his services again in the future. Highly recommended.
 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9586 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Kwam snel tot conclusie. Daarna snel met offertes voor vervanging.
 • Mesafro
  Mesafro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Heemskerk of omgeving? Mesafro kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. We doen alles. Gecertificeerd.

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Supersnelle service en supervriendelijk geholpen . Zaterdagavond klus geplaatst en zondag om 1230 was de klus al afgerond.
 • Y. Yollu Klussenbedrijf
  Y. Yollu Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Beste opdrachtgever, Wij doen alle bouw werkzaamheden en renovatie werkzaamheden. Op alle wekzaamheden krijgt u garantie op. Mvg Yakup Yollu

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Hij was in een half uur klaar met het vervangen van de regendouche. Na een paar douchebeurten geen klachten, hangt stevig aan de muur, alles functioneert zonder lekkage. Moest alleen achteraf zelf de warmwater temperatuur afstellen, want het was aanvankelijk te lauw, en ik wist gelukkig hoe dat moest. Dus alles naar tevredenheid, maar ik vond het alleen niet zo netjes van hem dat hij de thermostaatkraan heeft meegenomen zonder het aan mij te vragen. Ik had namelijk het thermostaatelement mogelijk willen bewaren als reserveonderdeel.
 • Heemskerk Installatietechniek & Service
  Heemskerk Installatietechniek & Service
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Heemskerk Installatietechniek & Service is een installatiebedrijf dat in 2010 is opgericht. Het is een bedrijf met ervaren, kundig en enthousiaste monteurs. De monteurs beschikken over de benodigde certificaten en diploma’s. Wij combineren ervaring met kennis en vakmanschap. Comfort voor u in uw woning is voor ons een van de belangrijkste doelen.Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij met onze kennis en kunde uw opdracht voor u uitvoeren. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om uw probleem op te lossen, zodat u in de winter er warmpjes bij kunt zitten of in de zomer kunt genieten van een heerlijk koele ruimte.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Erg tevreden. Snelle service en kwaliteit. Ga Heemskerk weer inschakelen als ik ben verhuisd.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555135 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wat een vakman zeg, legde alles netjes uit en heeft mijn kleine badkamer (1.23 m) voorzien van een douchewand met schuifdeur keurig en netjes geplaatst er moest ook nog een extra klein tussenstukje erin gezet worden, dat heeft hij kundig opgelost, echt een topper, ben er superblij mee en voor de toekomst als ik weer een klus heb zal ik hem zeker contacteren, kan hem zeker aanbevelen
 • Rupriz
  Rupriz
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  rupriz is een jong en dynamische bedrijf Wij plaatsen vloerverwarmingen en frezen Wij adviseren waar het nodig is Kwaliteit gegarandeerd

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Rupriz heeft fantastisch werk geleverd met het infrezen en aansluiten van mijn vloerverwarming. Hij was punctueel volgens afspraak en voerde de werkzaamheden nauwgezet uit. Het infrezen van de sleuven gebeurde op een nette manier, en zijn aandacht voor detail was zeer goed. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Rupriz's professionaliteit en kwaliteit van werk zijn zeker aan te bevelen!
 • Klus Voordelig
  Klus Voordelig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5574 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Mijn naam is Ed ik heb 35 jaar ervaring als allround aannemer en heb de volgende kennis/vakmanschap in huis: Alle timmerwerkzaamheden,badkamers/wc renovaties,Schilderen/ witten, tegelen,Dakdekken, loodgieter werkzaamheden, cv aansluiten, specaliteit in kozijn aanpassingen en reparaties,traprenovaties dichte trappen, (upstairs treden) Ik sta voor me werk in daarom geef ik dan ook garantie! Klant is koning en wil dan ook deze service aanbieden. Hier sta ik voor, Huur me in en u kan dit ook bevestigen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Klus verliep goed, door weersomstandigheden iets langer geduurd, zeer tevreden, goed gedaan door Ed Jonkman uit Heemskerk.
 • IJmond klussenbedrijf
  IJmond klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  8 jaar werkzaam als loodgieter, 5 jaar bij een aannemersbedrijf gewerkt, waarin ik verschillende werkzaamheden heb verricht, zoals timmerwerk, sloopwerk, en schilderwerk. Momenteel een eigen klussenbedrijf. Heb veel ervaringen opgedaan. Werk omgeving Noord - Holland, eventueel in overleg buiten Noord - Holland Loodgieter opleiding afgerond Gespecialiseerd in loodgieter werk

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Super gedaan. Heel blij mee en hele snelle service👍
 • Hullup
  Hullup
  Beoordeling: 4.5 van 54.5560 reviews
  Installatiebedrijf in Heemskerk

  Hullup brengt mensen verder in de plannen en (samen) uitvoeren van renovatie of kleine vaak complexe werkzaamheden Hullup betekent nu vrijwel dagelijks aan het werk met houtkachels en rookkanaal aansluitingen Heeft u Hullup nodig?

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Ik ben blij dat ik een rookkanaal specialist heb gevonden die goed werk verricht tegen een normaal tarief. Willem, bedankt!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1021 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Heemskerk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt