Vind stratenmakers in Heemskerk

Op zoek naar stratenmakers in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Heemskerk

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is helder in communicatie en absolute vakman. Zeer tevreden over de sierbestrating in carport en tuin. Er wordt ook met professioneel gereedschap gewerkt. Ervaren sierbestrater. Ook de kleinere obstakels vormen geen probleem.
 • Jaspers bouwservice
  Jaspers bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  Timmer- en straatwerk Info jaspersbouwservice nl Instagram jaspersbouwservice

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer vriendelijk en komt zijn afspraken na. We hebben zelf een tuinontwerp gemaakt en er is goed meegedacht betreft last minute wijzigingen. Kortom echt een aanrader!!!
 • Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  Sloopenklussenbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele bekwame aardige en behulpzame mannen. De klus verliep uitstekend. De mannen gingen door het resultaat naar tevredenheid was.
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • De Tuinspecialist
  De Tuinspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.4547 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  Wij zijn een team van ervaren specialisten met jarenlange ervaring in aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Hieronder een opsomming van ons werkgebied. - bestrating(sier) - schuttingen - beschoeiingen - vijver aanleg - veranda's - beplanting/gras etc. - onderhoud/snoeien/kappen etc. - blokhutten - funderingen - recreatie woningen U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij gaan voor 100% Klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is na ongeveer 3 maanden voor 90% afgerond. Nu zou hij nog komen om het af te maken als hij bij de buren aan de slag ging. Sindsdien is hij niet te bereiken en laat niets van zich horen. De buren hebben ondertussen ook geprobeerd contact te leggen maar er wordt niet meer gereageerd.
 • Atik Bestrating
  Atik Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Stratenmaker in Heemskerk

  Bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Atik dacht goed mee met ons, had zelfs wat tegels om de gebroken tegels te vervangen. Zou hem de volgende keer zo weer uitnodigen voor het uitvoeren van straatwerk.
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • JD recycling & multi diensten
  JD recycling & multi diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  ✅ Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen. ✅ Bent u op zoek naar . ✅ Sloper/boedelruimer. ✅Schoonmaakwerkzaamheden. ✅Ongedierten bestrijding. ✅ Verbouw werkzaamheden van a tot z. ✅Kijk onze reverenties. ✅Ons werk is altijd van hoge kwaliteit. ✅U kun ons altijd berichten. ✅Mvg J D recycling en multi diensten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle communicatie en konden voor mijn kleine klus snel schakelen. Uitvoering dik in orde en ligt er mooi bij.
 • Klusbedrijf J.o.p
  Klusbedrijf J.o.p
  Beoordeling: 4 van 54531 reviews
  Stratenmaker in Heemskerk

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Voor al uw totaal onderhoud Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mijn tuin is echt binnen no-time bestraat! Het ging zo enorm snel en het ligt er prachtig bij! Contact vooraf is heel gemakkelijk, niks is te gek. Heb je een klus, vraag gerust J.o.p!

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 180 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Heemskerk

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt