Vind stratenmakers in Castricum

Op zoek naar stratenmakers in Castricum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Castricum

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is helder in communicatie en absolute vakman. Zeer tevreden over de sierbestrating in carport en tuin. Er wordt ook met professioneel gereedschap gewerkt. Ervaren sierbestrater. Ook de kleinere obstakels vormen geen probleem.
 • Jaspers bouwservice
  Jaspers bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Timmer- en straatwerk Info jaspersbouwservice nl Instagram jaspersbouwservice

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer vriendelijk en komt zijn afspraken na. We hebben zelf een tuinontwerp gemaakt en er is goed meegedacht betreft last minute wijzigingen. Kortom echt een aanrader!!!
 • Klusbedrijf J.o.p
  Klusbedrijf J.o.p
  Beoordeling: 4 van 54531 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Voor al uw totaal onderhoud Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mijn tuin is echt binnen no-time bestraat! Het ging zo enorm snel en het ligt er prachtig bij! Contact vooraf is heel gemakkelijk, niks is te gek. Heb je een klus, vraag gerust J.o.p!
 • JS Allround Dienstverlening
  JS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  JS alround dienstverlening is van veel markten thuis : tuin architectuur : tuin aanleg : tuin onderhoud : vijver aanleg : grond werk : riool / hemelwater : Straatwerk : Terrasoverkapping werken aan huis : Sloop / totaal sloop : Renovatie werk : Nieuw bouw wij hopen u zo goed mogelijk te helpen en zijn 24-7 OFFERTE KOSTEN 15 EURO PER OFFERTE

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geweldig, super communicatie. Alleen maar goede worden voor Jordy.
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Helaas zijn we er niet uitgekomen met de ingehuurde stratenmaker. Verder wel netjes contact gehouden.
 • Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Sloopenklussenbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele bekwame aardige en behulpzame mannen. De klus verliep uitstekend. De mannen gingen door het resultaat naar tevredenheid was.
 • Joris Molenaar Dienstverlening
  Joris Molenaar Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Goedendag. Wij zijn een bedrijf in: Beschoeiing/grondkering Schuttingen Veranda Sierbestrating Grondverzet ik kom graag bij u klus kijken. wij bieden graag een passende offerte aan. Met vriendelijke groet, Joris molenaar

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Joris doet wat hij heeft afgesproken. Een topper!
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • Demyssos
  Demyssos
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stratenmaker in Castricum

  Demyssos kan je helpen met alles in en rond om de tuin het aanleggen / afvoeren van de materialen in de tuin We plaatsen houten overkappingen / veranda s we plaatsen allerlei verschillende schuttingen van hout tot aan betonen schuttingen , beschoeiingen plaatsen plantenbakken maken etc. Neem gerust contact op met alle vragen die u heeft over u tuin !

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  No nonsense mentaliteit. Goed werk afgeleverd.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Castricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 176 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Castricum

Andere vakmensen in Castricum

Vind vakmensen bij jou in de buurt