Vind schoonmaakbedrijven in Castricum

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Castricum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Castricum

 • Glasbewassing Wesley
  Glasbewassing Wesley
  Beoordeling: 4.4 van 54.4544 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Wat kan u van ons verwachten? • Kwaliteit en service • Glasbewassing altijd inclusief houtwerk • Duidelijke afspraken • Vaste prijzen Wat kunnen we voor u beteken? • Glasbewassing • Dakgoot leeghalen • Houtwerk schoonmaken • Spinwering

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Tevreden! Komt gemaakte afspraken na en komt op tijd.
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afgelopen week heeft Jordy Klooster uit Haarlem en zijn maat de galerijen van ons appartementen gebouw schoongemaakt. Ze zien er na de behandeling met een hogedrukspuit weer prachtig uit. Tegenslag werd adequaat opgelost. Jordy heeft een fijne manier van communiceren. De weken vooraf, naar de opdracht toe en op de dag zelf. Bedankt Jordy👍
 • PM Special Cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  wij zijn een echtpaar met veel ervaring in de schoonmaakbranche . Na zoveel jaren als schoonmakers willen voor ons hetzelfde beginnen. wij zijn allebei gediplomeerd en hebben veel ervaring met vloeronderdelen en desinfectie. Ons werkgebied is Zaanstad, maar open op anderen regio's.Wij hebben ook interesse in kantoor 1 keer per week in de wekende.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardig man! Goed schoon gemaakt als gewenst.
 • A.A.Schoonmaak Service
  A.A.Schoonmaak Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Bent u het zat om elke week uw appartement, huis of kantoor schoon te maken, waardoor u geen vrije tijd meer hebt? Is het schoonhouden van uw huis een ongewenste verplichting geworden waaraan u zich niet langer aan wil houden? Of bent u misschien bang voor de bijwerkingen van chemische middelen die tijdens het schoonmaken worden gebruikt? Als uw antwoord ‘ja’ is, laat me u helpen met mijn betrouwbare A. A. Schoonmaak Service dat u schoonmaak op maat aanbiedt in een pakket met vertrouwen en volledige verantwoordelijkheid. Wij makken schoon: privéhuizen, kantoren, tandarts-, huisarts- en fysiotherapiepraktijken in de provincie Noord-Nederland. Wij zijn ook open voor andere schoonmaakmogelijkheden als winkels, scholen etc.

  Laatste review:
  Komt altijd afspraken na, regelt tijdig vervangers tijdens afwezigheid en levert goede diensten. Zeker aan te raden!
 • Duvar bouw
  Duvar bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Specialiteiten Nieuw bouw, gevel Renovatie, Metselen voegen Timmerwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  We zijn nog niet begonnen maar de eerste indruk is erg professioneel en accuraat!
 • Jack Nouris Schoonmaak & glazenwasserij
  Jack Nouris Schoonmaak & glazenwasserij
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Na 12,5 jaar in dienst te hebben gewerkt bij een familiebedrijf, een eigen onderneming gestart, heb liefde voor het vak en ben altijd in voor een uitdaging. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn; Glasbewassing traditionele wijze Glasbewassing doormidden van Osmose (verwarmd) ( gedistilleerd water) Reinigen van; dakkapel Boeidelen Gevelbekleding Straatwerk Dakpannen Stucwerk Overkapping Serres Zonnepanelen Anti Spin behandeling Kantoorpanden

 • Joyce Maria
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Joyce Maria kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Beverwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Joyce Maria om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • A-septic
  A-septic
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Ik ben in 2002 begonnen met mijn schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, ik werk vooral voor grotere kantoren en tussendoor ook voor particulieren. Ik doe veel telescoopstokglasbewassing, ook zonnepaneelreiniging en gevelrenovatie en bijvoorbeeld spinnenbestrijding. Ik probeer zo weinig mogelijk chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken maar technisch hoogstaande reinigingstechnologie zonder schoonmaakmiddel om milieuvriendelijk te werken.Daarom is ons motto”Beter Schoon” Zo kunnen we ook tapijtreinigen met alleen stoom. We kunnen ook met een stoomextractiemachine vloeren en wanden desinfecteren en meubels reinigen. We zijn WA verzekerd. En werken alleen met facturen dus geen contante betalingen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Gevraagd voor reinigen van een hoekbank en eetkamerstoelen. Goede uitleg, netjes gewerkt, perfect resultaat! Klus kon op korte termijn gedaan worden. Goed in contact via mail en telefoon. Zeer tevreden.
 • Cat Cleaning
  Cat Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Castricum

  Bent u op zoek naar een schoonmaakdienst die naast het grondig reinigen ook goed luistert naar uw wensen? Dan bent u bij Cat Cleaning op het juiste adres.Met aandacht, oog voor detail en plezier in het werk, is elke klus te klaren! Ons team bestaat uit ervaren professionals die uitgebreide kennis hebben van alle aspecten.Onze medewerkers zetten zich ervoor in dat uw ruimte er elke keer van boven tot onder brandschoon uitziet.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Tevoren thuis bezocht en redelijke prijs gemaakt. Met twee dames hele dag de woning van boven naar beneden grondig gereinigd. Zeer tevreden!

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Castricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 289 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Castricum

Andere vakmensen in Castricum

Vind vakmensen bij jou in de buurt