Vind schoonmaakbedrijven in Uitgeest

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Uitgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Uitgeest

 • Glasbewassing Wesley
  Glasbewassing Wesley
  Beoordeling: 4.4 van 54.4546 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Wat kan u van ons verwachten? • Kwaliteit en service • Glasbewassing altijd inclusief houtwerk • Duidelijke afspraken • Vaste prijzen Wat kunnen we voor u beteken? • Glasbewassing • Dakgoot leeghalen • Houtwerk schoonmaken • Spinwering

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  In mijn aanvraag staat voor- en achterramen. Hij heeft alleen de achterramen schoongemaakt.
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afgelopen week heeft Jordy Klooster uit Haarlem en zijn maat de galerijen van ons appartementen gebouw schoongemaakt. Ze zien er na de behandeling met een hogedrukspuit weer prachtig uit. Tegenslag werd adequaat opgelost. Jordy heeft een fijne manier van communiceren. De weken vooraf, naar de opdracht toe en op de dag zelf. Bedankt Jordy👍
 • PM Special Cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  wij zijn een echtpaar met veel ervaring in de schoonmaakbranche . Na zoveel jaren als schoonmakers willen voor ons hetzelfde beginnen. wij zijn allebei gediplomeerd en hebben veel ervaring met vloeronderdelen en desinfectie. Ons werkgebied is Zaanstad, maar open op anderen regio's.Wij hebben ook interesse in kantoor 1 keer per week in de wekende.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardig man! Goed schoon gemaakt als gewenst.
 • A.A.Schoonmaak Service
  A.A.Schoonmaak Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Bent u het zat om elke week uw appartement, huis of kantoor schoon te maken, waardoor u geen vrije tijd meer hebt? Is het schoonhouden van uw huis een ongewenste verplichting geworden waaraan u zich niet langer aan wil houden? Of bent u misschien bang voor de bijwerkingen van chemische middelen die tijdens het schoonmaken worden gebruikt? Als uw antwoord ‘ja’ is, laat me u helpen met mijn betrouwbare A. A. Schoonmaak Service dat u schoonmaak op maat aanbiedt in een pakket met vertrouwen en volledige verantwoordelijkheid. Wij makken schoon: privéhuizen, kantoren, tandarts-, huisarts- en fysiotherapiepraktijken in de provincie Noord-Nederland. Wij zijn ook open voor andere schoonmaakmogelijkheden als winkels, scholen etc.

  Laatste review:
  Komt altijd afspraken na, regelt tijdig vervangers tijdens afwezigheid en levert goede diensten. Zeker aan te raden!
 • Klusbedrijf met de leeuw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Beverwijk bij Klusbedrijf met de leeuw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Antonio begreep goed wat de bedoeling was en heeft dit in korte tijd gerealiseerd.
 • Joyce Maria
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Joyce Maria kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Beverwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Joyce Maria om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Jack Nouris Schoonmaak & glazenwasserij
  Jack Nouris Schoonmaak & glazenwasserij
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Na 12,5 jaar in dienst te hebben gewerkt bij een familiebedrijf, een eigen onderneming gestart, heb liefde voor het vak en ben altijd in voor een uitdaging. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn; Glasbewassing traditionele wijze Glasbewassing doormidden van Osmose (verwarmd) ( gedistilleerd water) Reinigen van; dakkapel Boeidelen Gevelbekleding Straatwerk Dakpannen Stucwerk Overkapping Serres Zonnepanelen Anti Spin behandeling Kantoorpanden

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • FINS
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Finley is een zeer fijne en kundige jongeman. We zijn zeer tevreden en zullen hem vast nog vaker benaderen. Voor ons heeft hij de dakkapel en wat houtwerk schoongemaakt en ramen gelapt.
 • A.K. Gevelrenovatie
  A.K. Gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uitgeest

  Als je op zoek bent naar een Metselaar in Velsen-Noord, dan kan A.K. Gevelrenovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gevelrenovatie, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen, Gevel of tegels voegen, Buitenmuur plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snel antwoord, snelle offerte, snel en netjes de klus geklaard. Vriendelijke vent wel

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Uitgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 293 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Uitgeest

Andere vakmensen in Uitgeest

Vind vakmensen bij jou in de buurt