Vind dakdekkers in Uitgeest

Op zoek naar dakdekkers in Uitgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Uitgeest

 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie op mijn klus en dezelfde dag kwam hij al en heeft noodoplossing gedaan en een week later de klus afgemaakt. Vriendelijk in omgang samen met echtgenote. Ben erg tevreden.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Daken & Goten Installatie Techniek (Waterleiding, CV, Sanitair) Riolering Montage en Demontage Sloop

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Super werk geleverd! Kon op hele korte termijn komen. Hele fijne en duidelijke communicatie. Nam de tijd om toe te lichten wat er mis was met tekeningen totdat ik het begreep. Erg vakkundig en oplossingsgericht. Kan hem van harte aanbevelen!!
 • AVR Daktotaal
  AVR Daktotaal
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Welkom op ons profiel AVR Daktotaal is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een team dat bestaat uit vakmensen die jarenlange ervaring hebben die voor kwaliteit, service en klantvriendelijk gaan. We bieden gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan. Betrouwbaar & Goed Snelle Service Gespecialiseerd in dakwerk

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Ze komen snel kijken, brengen een scherpe offerte uit en verrichten hartstikke goed werk. Bedankt mannen!
 • Boed B.V.
  Boed B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Boed b.v. Ons werkgebied beslaat regio noord-holland en zuid-holland. Onze werkzaamheden en producten bestaan uit: Kachels en haarden. Rookkanalen. Ventilatie systemen Dak: bitumen, pannen, zink, lood en koper. En het onderhoud van al het bovenstaande. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kachels en haarden en het onderhoud hiervan. Wij werken uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmannen. Onze werkzaamheden worden alleen uitgevoerd conform wetgeving. Op al onze werkzaamheden geven wij garantie, en zullen ten alle tijden volgens bouw/installatie voorschriften worden gebouwd. Producten en materialen waarmee gewerkt word is uitsluitend van gekwalificeerde producenten.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Deze man… wat een held!! Van begin tot eind een zeer betrokken vakman met liefde voor zijn vak en zijn klant. Zelfs de kids zijn gek op ‘m! Boed is een top kerel die altijd bereikbaar en pro actief is en vooral mee denkt en adviseert. Hij heeft voor ons een nieuw flex rookkanaal getrokken en onze nieuwe houtkachel geleverd en geïnstalleerd. Het project is razendsnel gerealiseerd en boven verwachting opgeleverd. Pas na de vuurdoop, het eerste blok hout en zijn goedkeuring is Boed pas vertrokken. Boed is een vakman met een groot hart… 10 sterren voor deze man!!
 • Diamant Dakbedekkingen
  Diamant Dakbedekkingen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Diamant Dakbedekkingen. gespecialiseerd in -Bitumen Dakbedekkingen. -Lood & voegwerkzaamheden 10jaar garantie

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Plat dak renovatie in Amsterdam Misha doet dit met een inzet en perfecte communicatie die ik als project manager in de bouw weinig tegenkom. Volledig volgens planning en werkt zeer netjes
 • Aannemersbedrijf kennemerland
  Aannemersbedrijf kennemerland
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Aannemersbedrijf kennemerland is in 2007 is het aannemersbedrijf ontstaan en is sindsdien uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf met 2 medewerkers. Wij doen alle werkzaamheden zelf wij huren heel af en toe een extra man in Wij samen hebben jaren ervaring met alle werkzaamheden zakelijk en particulieren wij werken met personeel met verstand van zaken Onze krachten werken met moderne apparatuur en gereedschap en we hebben goed personeel Wij verlenen onze diensten voor alle werkzaamheden . Dat wij kwaliteit leveren komt niet alleen terug in onze werkzaamheden, maar ook in de communicatie met u als klant. Wij staan volledig achter onze werkzaamheden wij doen alles met garantie Met vriendelijke groet Aannemersbedrijf kennemerland

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie en offerte gekregen plus goed advies over de mogelijkheden en opties voor de uitvoering met bijbehorende prijzen. Direct dak van de dakkapel laten meenemen. Klus 10 dagen na akkoord offerte uitgevoerd. Kleine aanpassing afvoer (schuur) hemel water ter plekke geen probleem. Afvoer materialen ook netjes gedaan. Ik ben zeer tevreden en ga Aannemersbedrijf Kennemerland voor overige zaken ook benaderen, zeg wat hij doet en doet wat hij zegt! Erg prettig.
 • KEEN Klussers
  KEEN Klussers
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  KEEN Klussers kan je helpen met : Dakspecialistische opdrachten zoals bitumen, lood en zinkwerk. Tevens hebben wij tegelzetten en badkamer specialistische klussen in ons pakket zitten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij doen zelf het loodgieters werk en gaan pas weg als u tevreden bent. Kort samengevat bent u bij ons aan het juiste adres voor.... Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Lood en zinkwerk, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en loodgieterswerk. Neem direct contact op met KEEN Klussers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Goed werk en volgens afspraak! Probleem opgelost
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6597 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  We had an issue in our terrace that needed urgent repair. De Veger not only replied instantly but also arranged an appointment within a couple of days and actually showed up (which I can't say about other people). In less than 1 week the terrace was fixed. Peace of mind. Thank you very much! 100% recommended
 • Interieurbouw Colle
  Interieurbouw Colle
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Ik ben bereid diverse timmerwerkzaamheden te verrichten in en rond Amsterdam .

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Melvin is een top gozer Zeer duidelijk in communicatie , betrouwbaar en levert topwerk af Aanrader !
 • Dahchi Timmerwerk
  Dahchi Timmerwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Dakdekker in Uitgeest

  Wij helpen bij uw klus: ● RENOVATIE ● VERBOUWING ● DAKKAPELLEN ● DAKWERKEN Bij Dahchi Timmerwerk vinden wij het belangrijk dat uw klus van begin tot eind goed wordt begeleid en gerealiseerd. Door de tijd te nemen om uw wensen te bespreken, kunnen wij meedenken en advies geven. Aan de hand van uw keuzes maken wij duidelijke afspraken; zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Mijn naam is Jeroen Dahchi en ik heb 10 jaar ervaring als timmerman. Door de jaren heen heb ik divers timmerwerk gedaan, zoals: ruwbouw, verandabouw, houtskaletbouw en aftimmering. Ik ben gespecialiseerd in dakkapellen, dakramen en complete zolderverbouwingen. Uiteraard kunt u voor alle soorten timmerwerk bij mij terecht: neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Jeroen heeft professioneel een dakraam bij mij geplaatst. Er was wat verwarring over de plaatsing staand of liggend maar Jeroen kon goed uitleggen waarom het raam staand geplaatst moest worden. Ik zou hem voor een volgende klus weer inhuren.

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Uitgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 209 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Uitgeest

Andere vakmensen in Uitgeest

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur