Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Velsen-Noord

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  TOp, snel en goed resultaat!
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 5 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Netjes en snel 3 zinken dakgoten vernieuwd
 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aernoud heeft prima werk geleverd met zijn team.eerlijk transparant. Goed in de omgang. Mensen mocht u een goeie betrouwbaar dakdekker.zoek dan niet verder.maar neem contact met Dakzaken.nl Aernoud bedankt voor alles 👍
 • Bouwbedrijf Fleminks
  Bouwbedrijf Fleminks
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Bouwbedrijf Fleminks is gespecialiseerd in nieuwbouw,verbouw, aanbouw, renovatie & turnkey-projecten. Wij nemen eigenlijk elke klus aan die binnen ons vak gebied ligt, de juiste manier van bouwen en het leveren van kwaliteit staat voorop. Voor het realiseren van grote projecten hebben wij contacten met andere aannemers denk aan Electriciens,loodgieters,tegelzetters,stukadoors etc. Maar ook voor kleinere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. En wij zijn VCA gecertificeerd. Met vriendelijke groet, Bouwbedrijf Fleminks

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  Professioneel aangepakt door de mannen van Bouwbedrijf Fleminks. Niets is te min en werken hartstikke netjes. Dakluik en dakterras liggen er helemaal strak in. Bedankt!
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en de klus kon snel worden geklaard! Zeker een aanrader!
 • Boed B.V.
  Boed B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Boed b.v. Ons werkgebied beslaat regio noord-holland en zuid-holland. Onze werkzaamheden en producten bestaan uit: Kachels en haarden. Rookkanalen. Ventilatie systemen Dak: bitumen, pannen, zink, lood en koper. En het onderhoud van al het bovenstaande. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kachels en haarden en het onderhoud hiervan. Wij werken uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmannen. Onze werkzaamheden worden alleen uitgevoerd conform wetgeving. Op al onze werkzaamheden geven wij garantie, en zullen ten alle tijden volgens bouw/installatie voorschriften worden gebouwd. Producten en materialen waarmee gewerkt word is uitsluitend van gekwalificeerde producenten.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Boed heeft ons rookkanaal vakkundig gerenoveerd. Van te voren de klus netjes opgenomen en een offerte gekregen. Vervolgens alles perfect volgens afspraak uitgevoerd. Eerste keer samen de kachel opgestookt om alles te testen. Heel blij met het resultaat en al veel gebruik gemaakt van de houtkachel. Boed krijgt van ons 100 punten!
 • Multiservice Moonen
  Multiservice Moonen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Multiservice Moonen kan je helpen met je Dakdekker klus in IJmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Voor mijn werk zie de fb pagina facebook : multiservicemoonen !!!! Geen voorrijkosten !!!! !! 10 jaar garantie !! Neem direct contact op met Multiservice Moonen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed contact, meegedacht, duidelijk, snelle afhandeling, goede prijs, dus heel erg tevreden over dit bedrijf!
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55219 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Even op mooi weer moeten wachten, maar de jongens waren vakkundig en snel voor elkaar.
 • Future Installations
  Future Installations
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Wanneer u op zoek bent naar een dakdekkers bedrijf dat kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waarschijnlijk heeft u al enige tijd rondgekeken op het internet om de juiste vakman te vinden. Er zijn veel dakdekkersbedrijven die beweren de beste in hun vakgebied te zijn, Maar kunnen hun wel de services bieden waar u naar opzoek bent? We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we verschillende diensten aan om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een volledige renovatie nodig heeft of slechts kleine reparaties wilt laten uitvoeren, wij staan voor u klaar. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om ons aan te passen aan de specifieke vereisten van elke klant. Ons team van dakdekkers bestaat uit opgeleide en ervaren professionals. Al onze medewerkers hebben de nodige trainingen gevolgd om ervoor te zorgen dat ze bekwaam zijn in alle aspecten van dak werkzaamheden. Dit vinden wij belangrijk! Zo kunnen wij er zeker van te zijn dat we altijd de hoogste kwaliteit dienstverlening kunnen bieden. We staan achter ons werk en geven daarom 10 garantie op onze diensten! Als er problemen optreden na voltooiing van het werk, zullen we deze kosteloos herstellen. Dit is een extra garantie dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons werk. We gebruiken alleen hoogwaardige en duurzame materialen voor al onze werkzaamheden. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw dak werkzaamheden van de hoogste kwaliteit zullen zijn en lang mee zullen gaan. We werken samen met gerenommeerde leveranciers zoals de Zinkunie en Bouwmaat. Bij ons staat klanttevredenheid altijd centraal bij alles wat we doen. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun wensen en behoeften worden begrepen en vervuld. We luisteren naar uw feedback en verbeteren onze diensten voortdurend om aan uw verwachtingen te blijven voldoen. We bieden scherpen prijzen voor al onze diensten zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons werk. We begrijpen hoe belangrijk het is om binnen budget te blijven en daarom streven we ernaar om betaalbare oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Wij kijken uit naar elke samenwerking! Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Het team van Future Installations

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De werkzaamheden op het dak (vervangen windveren en aanbrengen van zink) zijn nauwkeurig en kundig ingemeten. Gedurende het hele traject is de communicatie heel helder en prettig geweest. Deze mannen verstaan hun vak en leveren goed werk.
 • VdV Multidiensten
  VdV Multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Dakdekker in Velsen-Noord

  Wij zijn een timmer- en tuinaanlegbedrijf, wij werken met gediplomeerde vaklieden en wij hebben ervaring in de volgende werkzaamheden: - Bestraten - Timmerwerk (nieuw en restauratie) - Plafonds/wanden/ plaatsen - Aanbouw realiseren - Dakkapellen plaatsen - Tuinen aanleggen - Vlonder/aanlegsteigers - Schuren bouwen - Graafwerkzaamheden - Schilder werkzaamheden Mocht u twijfelen of wij uw werkzaamheden uit kunnen voeren stuur ons dan gerust een bericht. Onze reviews zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van een vragenlijst van Werkspot die deze aan ons klanten gestuurd heeft.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Amazing work done at our house, replacing garden door. Fully committed, on time, work done as discussed and expected. Overall 5 stars from my side.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Velsen-Noord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 439 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Velsen-Noord

Populaire diensten

Andere vakmensen in Velsen-Noord

Vind vakmensen bij jou in de buurt