Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Haarlem

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  TOp, snel en goed resultaat!
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Wij hadden een lekkage vanwege achterstallig onderhoud van de schoorsteen, ze waren flexibel en snel in de uitvoering! Gaande het proces wat onverwachts tegen gekomen, ook hierin denken ze in oplossingen en niet in problemen. Als je het mij vraag echt vakmanschap en zeker een aanrader!
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goeie afspraken, duidelijke offerte en snel kunnen oplossen
 • Bouw- en Timmerbedrijf Johan van Dansik
  Bouw- en Timmerbedrijf Johan van Dansik
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Mijn naam is Johan van Dansik en heb sinds 1999 mijn eigen aannemersbedrijf in Haarlem. Ruim 35 jaar ervaring in renovatie projecten van woningen , grachtenpanden, hotels en nieuwbouw. Mijn specialisaties: Timmerwerken en Schilderswerken. -Inbouwkasten , schuifdeuren -Vloeren , balklaag , vocht en zwam -Dakkapellen , dakramen , draaikiep ramen - Kozijnen, ramen en deuren - Tochtvrij maken en isoleren -Tussenwanden -Sloten en inbraakpreventie -Schilderswerk , totaal onderhoud - Badkamer en toiletten - Uitbouw/ aanbouw / dakopbouw - Goten en daken vernieuwen - Wanden, plafonds en vloeren restauratie Daarnaast ben ik allround meester Schilder en Timmerman. Alle klussen werk ik af met liefde en passie voor het vak. Wilt u ook een vrijblijvende afspraak ? Google: Johan van Dansik Voor meer info en projecten

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  prima communicatie en snelle opvolging
 • Hollands Expert B.V.
  Hollands Expert B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Over Hollands Expert Hollands Expert is uw betrouwbare onderaanneming met een dynamisch en veelzijdige team met jarenlange ervaring, waar u bij terecht kunt voor bouwprojecten van begin tot het eind, zoals dakbedekking, vloerverwarming en loodgieter werkzaamheden. Naast het uitvoeren van volledige projecten zijn onze vakmensen uiteraard ook beschikbaar voor uw specialistische werkzaamheden of deelprojecten. Hollandsexpertbv .nl Hollands Expert bv staat voor: Scherpe prijzen en beste kwaliteit 24/7 Services. Gratis dak en montage inspecties. Spoed lekkage’s oplossen (binnen 3 uur bij u aan huis). VCA gecertificeerde vakmannen. Partner van Google bedrijven. Betrouwbaarheid staat bij ons op eerste plek. Openingstijden Maandag 08:00 - 19:00 Dinsdag 08:00 - 19:00 Woensdag 08:00 - 19:00 Donderdag 08:00 - 19:00 Vrijdag 08:00 - 19:00 Zaterdag 08:00 - 20:00 Zondag Gesloten 24/7 Spoeddiensten. Met vriendelijke groeten, Team Hollands Expert Bv

  Laatste review:
  Snelle reactie en goed uitgevoerd. Prettig om mee te werken.
 • Zagorski Bouw
  Zagorski Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Zagorski Bouw - een bedrijf dat professionele en uitgebreide renovatie- en afwerkingsdiensten aanbiedt. Het belangrijkste doel is de hoge kwaliteit van het werk dat volledige klanttevredenheid garandeert. Het onderscheidt zich op de markt door een individuele benadering van elke klant, zoals blijkt uit een groot aantal bestellingen. Het bedrijf heeft een groot potentieel om eventuele projecten in korte tijd uit te voeren en voert de toevertrouwde werken betrouwbaar en op tijd uit. Wij zijn sinds 2017 actief op de markt. Zagorski Bouw staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel KVK: 69714789. De bedrijfs- en klantbeoordelingen zijn te controleren op Facebook / werkspot / Google / linkedin

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Hallo, Met veel genoegen kan ik commentaar geven op de samenwerking. Onlangs heeft Zagorski Bouw een algemene renovatie van mijn gehele huis uitgevoerd. Het contract is duidelijk en leesbaar, zonder verborgen kosten. Het gerenoveerde huis was netjes, er lag niets onnodigs onder de voeten. De renovatie begon op de vooraf afgesproken datum en eindigde zoals gepland. Kortom, het bedrijf is betrouwbaar, eerlijk, punctueel, gratis offerte, zeer goede kwaliteit van de afwerking, niet de laagste prijs, maar we beseffen dat je voor goede kwaliteit iets meer moet betalen.
 • Klus En Onderhoudsbedrijf Willemse
  Klus En Onderhoudsbedrijf Willemse
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Voor alles wel een oplossing; Algehele timmerwerkzaamheden, lekkage oplossingen en dakwerkzaamheden, cinewalls

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Dakdoorvoer was zo lek als een mandje, Nigel kon direct dezelfde dag nog langs komen om de boel waterdicht af te branden. Hij heeft de dakdoorvoer netjes waterdicht gemaakt en meegedacht met de rest van de verbouwing! Top shit!!! Nogmaals dank dat je zo snel langs kon komen.
 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aernoud heeft prima werk geleverd met zijn team.eerlijk transparant. Goed in de omgang. Mensen mocht u een goeie betrouwbaar dakdekker.zoek dan niet verder.maar neem contact met Dakzaken.nl Aernoud bedankt voor alles 👍
 • Loodgietersbedrijf Juffermans
  Loodgietersbedrijf Juffermans
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen, mijn naam is Ron Juffermans. Ik ben allround loodgieter en 55 jaar jong. Ik ben als loodgieter werkzaam vanaf mijn 25 ste,en dus al 30 jaar in het vakinmiddels run ik sinds jaren mijn eigen loodgietersbedrijf,voorheen als werknemer van een loodgietersbedrijf dat het onderhoud bij V&D en La Place verzorgde, zowel dak-,zink- &loodwerk, watervoorziening, sanitair & riool. Ook heb ik veel in opdracht gewerkt voor dakdekkersbedrijf Wildschut. Momenteel werk ik samen met een allround timmerman, om uw wens in vervulling te brengen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel gedaan, alleen achteraf was een witte pijp mooier geweest.
 • Evertman timmer- en dakwerken
  Evertman timmer- en dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Welkom op het profiel van Evertman meubel- en interieurbouw. Voornamelijk gespecialiseerd in timmerwerk als meubels maken en overige interieurbouw. Recente projecten zijn te vinden op de Facebook pagina van Evertman meubel-en interieurbouw en zijn onder andere wandmeubels, oppottafel, salontafel met glazen blad en lounge set van steigerhout. Voor foto's van de opdrachten verwijs ik graag naar Facebook. Gevestigd in Beverwijk en werkzaam in de regio (max 50KM).

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer snel en erg correct gedaan.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 654 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Haarlem

Informatie over dakdekkers in Haarlem

Kies een vakkundig dakdekkersbedrijf uit Haarlem en omgeving en los eventuele ongemakken in je woning binnen no time op. Weinig dingen zijn zo vervelend als een dak dat lekt en dus is het prettig wanneer een regionale dakdekker snel ter plaatse is. Werkspot werkt met verschillende dakwerkers uit de regio Noord-Holland. We hebben altijd een vakkundige dakspecialist voor je in ons bestand, dus ben je op zoek naar een ervaren en deskundige dakwerker? Plaats je klus op Werkspot en kies de beste Haarlemse dakspecialist voor je project.

Een selectie van onze dakdekkers uit Haarlem

Lekt je dak? Dan is het prettig wanneer dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Bekijk onze selectie dakdekkers uit Haarlem, kies de partij die geschikt is voor de klus en je dak functioneert straks weer perfect. De Werkspot dakdekkers nemen werk uit handen en ontzorgen. Onze dakspecialisten beschikken over de nodige kennis en kunde, ze sporen een lek spoedig op en dichten het zo mogelijk nog sneller. Moet je complete dak vervangen worden vanwege slijtage of beschadiging? Ook hiervoor ben je bij een vakman via Werkspot aan het juiste adres. Wanneer je kiest voor een Werkspot-dakdekkersbedrijf uit de regio, is de ingehuurde partij snel ter plekke en worden er minder voorrijkosten berekend. Dakdekkers uit Haarlem staan in een mum van tijd bij je op de stoep om je lekkage of verstopping te repareren en ze zorgen voor een keurig verzorgd, duurzaam resultaat.

Ga voor kwaliteit met dakdekkers uit Haarlem

Huur je, via Werkspot, een dakwerker uit Haarlem in? Dan kun je uitgaan van vakwerk. Onze dakspecialisten hebben namelijk relevante ervaring en zijn stuk voor stuk goed geschoold. De dakdekkers die via Werkspot werken, staan ingeschreven bij de KvK, zijn goed verzekerd en bovendien hebben velen ook nog branche gerelateerde certificaten. Tot slot bekijken we goed hoe het met de kwaliteit van de werkzaamheden staat door middel van ons reviewsysteem. Via dit transparante systeem kunnen klanten een persoonlijke beoordeling achterlaten voor de dakdekker. Zo zien we wie het goed doen en wie een stapje extra mogen zetten. Met de laatste categorie gaan we in gesprek en zo bewaken we onze kwaliteit. Huur dus met een gerust hart een Haarlemse dakdekker in via Werkspot. Zo’n vakman klaart de klus met verve.

Dakdekkers uit Haarlem pakken diverse projecten op

Of er nou een minimaal lek is dat gedicht moet worden of je complete dak moet gerenoveerd worden, dakdekkers uit Haarlem maken het voor je in orde. Ze leveren vakkundig werk en zijn snel ter plekke. Naast dat je onze vakmannen overigens voor ad hoc klussen in kunt schakelen, zijn ze ook te benaderen wanneer je een servicecontract wil afsluiten. Zo’n servicecontract kan op de lange termijn een slimme zet zijn. Sluit je namelijk een service contract af met één van onze dakdekkersbedrijven, dan controleert een Werkspot-dakdekker uit de omgeving van Haarlem eens in de zoveel tijd je complete dak. Zijn er kleine beschadigingen, verstoppingen of slijtages? De dakdekker ondervangt deze direct, zodat vervelende situaties in de toekomst bespaard blijven. Daarnaast schelen dergelijke preventieve ingrepen in de uiteindelijke kosten. Wil je een lekkage voor zijn? Ook dan is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Haarlem via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Haarlem, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Haarlem

Vind vakmensen bij jou in de buurt