Vind dakdekkers in Haarlem

Op zoek naar dakdekkers in Haarlem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Haarlem

 • AVR Daktotaal
  AVR Daktotaal
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Welkom op ons profiel AVR Daktotaal is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een team dat bestaat uit vakmensen die jarenlange ervaring hebben die voor kwaliteit, service en klantvriendelijk gaan. We bieden gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan. Betrouwbaar & Goed Snelle Service Gespecialiseerd in dakwerk

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima en snel geholpen, er was haast bij dus blij dat ze zo snel konden komen.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6599 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Vriendelijk doorgepraat over de mogelijkheden en risico's. Gesproken over welke aanpalende werkzaamheden verstandig waren om vooraf toe doen. Klus kon snel ingepland worden. Super net werk geleverd. Snelle en vriendelijke communicatie.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Daken & Goten Installatie Techniek (Waterleiding, CV, Sanitair) Riolering Montage en Demontage Sloop

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Supervriendelijk en behulpzaam. Ondanks onverwacht extra werk: geen extra kosten. Gelijk een afspraak voor een nieuwe klus gemaakt. Aanrader dus!
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Topper! Snelle en goede service met 8 jaar garantie. Wat wil je nog meer?
 • Klussenbedrijf De Gier
  Klussenbedrijf De Gier
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Klussenbedrijf De Gier is een eenmansbedrijf met al ruim 30 jaar kluservaring. Gespecialiseerd in lekkages en het opsporen en repareren daarvan.in huis ,maar ook op het dak bitumineuze dakbedekking epdm lood en zink zijn mij niet onbekend.ook voor leiding lekkage als het lekt weet ik het te vinden, Daarnaast voer ik verschillende timmerwerkzaamheden uit , zoals het plaatsen van boeidelen / dakramen / het sausen van wanden/muren en plafonds, kleine klussen aan uw badkamer// toilet/tegelreparaties / Klein loodgieterswerk/ Kortom ik kom graag bij u langs!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Snel, vriendelijk, betrouwbaar. Denkt hardop met je mee over oplossingen. Lek in dakgoot verholpen. Dank!
 • Rudak
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Dakdekkersbedrijf Rudak Al meer dan 25 jaar ervaring in en om Haarlem heen, 10 jaar garantie op het geleverde werken voor al uw dakwerk zoals zinkwerk en koperwerk -dakbedekking epdm-dakbedekking - pannendaken alles op het dakgebied.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Het team van Rudak heeft hard gewerkt en het dak netjes vervangen.
 • MooijvanRijn aannemersbedrijf
  MooijvanRijn aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Wij hebben 12 jaar ervaring in de bouw. We zijn opzoek naar grote en kleine klussen. Van kozijnen vervangen tot totale renovaties wij gaan elke uitdaging aan. Wij hebben veel connecties en werken met een vaste ploeg qua onder aannemers. U kunt onze foto`s bekijken voor een eerste indruk. Van ruw bouw tot afwerking. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen via de mail info timmerbedrijfmooij . nl

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Dit bedrijf was de eerste welke gereageerd heeft op de opdracht en dus heb ik er op gereageerd. na dagen wachten een reactie ontvangen met het verzoek een schets en foto te maken en te mailen. direct gedaan en na ongeveer 3 weken toch maar weer een mail gestuurd wanneer ze zouden reageren. kreeg ik de dag erna een mail dat er geen mail was ontvangen van de schets en foto. deze opnieuw verstuurd en weer 2 weken wachten maar nog geen reactie ontvangen. m.a.w. de klus is te min voor dit aannemersbedrijfje. ook goed maar meld het dan ook dat heet klantvriendelijkheid bij deze dus nooit meer dit flut bedrijf
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Beoordeling: 4.8 van 54.8575 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel en goede kwaliteit
 • JL Dakwerken
  JL Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  JL Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden. Wij staan sterk in al uw dakwerk! 🏠

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Duidelijke communicatie, dakgoot is professioneel vervangen. Verder voor een eerlijke prijs uitgevoerd.
 • Loodgietersbedrijf Juffermans
  Loodgietersbedrijf Juffermans
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Dakdekker in Haarlem

  Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen, mijn naam is Ron Juffermans. Ik ben allround loodgieter en 55 jaar jong. Ik ben als loodgieter werkzaam vanaf mijn 25 ste,en dus al 30 jaar in het vakinmiddels run ik sinds jaren mijn eigen loodgietersbedrijf,voorheen als werknemer van een loodgietersbedrijf dat het onderhoud bij V&D en La Place verzorgde, zowel dak-,zink- &loodwerk, watervoorziening, sanitair & riool. Ook heb ik veel in opdracht gewerkt voor dakdekkersbedrijf Wildschut. Momenteel werk ik samen met een allround timmerman, om uw wens in vervulling te brengen.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Snel gedaan, alleen achteraf was een witte pijp mooier geweest.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 315 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Haarlem

Informatie over dakdekkers in Haarlem

Kies een vakkundig dakdekkersbedrijf uit Haarlem en omgeving en los eventuele ongemakken in je woning binnen no time op. Weinig dingen zijn zo vervelend als een dak dat lekt en dus is het prettig wanneer een regionale dakdekker snel ter plaatse is. Werkspot werkt met verschillende dakwerkers uit de regio Noord-Holland. We hebben altijd een vakkundige dakspecialist voor je in ons bestand, dus ben je op zoek naar een ervaren en deskundige dakwerker? Plaats je klus op Werkspot en kies de beste Haarlemse dakspecialist voor je project.

Een selectie van onze dakdekkers uit Haarlem

Lekt je dak? Dan is het prettig wanneer dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Bekijk onze selectie dakdekkers uit Haarlem, kies de partij die geschikt is voor de klus en je dak functioneert straks weer perfect. De Werkspot dakdekkers nemen werk uit handen en ontzorgen. Onze dakspecialisten beschikken over de nodige kennis en kunde, ze sporen een lek spoedig op en dichten het zo mogelijk nog sneller. Moet je complete dak vervangen worden vanwege slijtage of beschadiging? Ook hiervoor ben je bij een vakman via Werkspot aan het juiste adres. Wanneer je kiest voor een Werkspot-dakdekkersbedrijf uit de regio, is de ingehuurde partij snel ter plekke en worden er minder voorrijkosten berekend. Dakdekkers uit Haarlem staan in een mum van tijd bij je op de stoep om je lekkage of verstopping te repareren en ze zorgen voor een keurig verzorgd, duurzaam resultaat.

Ga voor kwaliteit met dakdekkers uit Haarlem

Huur je, via Werkspot, een dakwerker uit Haarlem in? Dan kun je uitgaan van vakwerk. Onze dakspecialisten hebben namelijk relevante ervaring en zijn stuk voor stuk goed geschoold. De dakdekkers die via Werkspot werken, staan ingeschreven bij de KvK, zijn goed verzekerd en bovendien hebben velen ook nog branche gerelateerde certificaten. Tot slot bekijken we goed hoe het met de kwaliteit van de werkzaamheden staat door middel van ons reviewsysteem. Via dit transparante systeem kunnen klanten een persoonlijke beoordeling achterlaten voor de dakdekker. Zo zien we wie het goed doen en wie een stapje extra mogen zetten. Met de laatste categorie gaan we in gesprek en zo bewaken we onze kwaliteit. Huur dus met een gerust hart een Haarlemse dakdekker in via Werkspot. Zo’n vakman klaart de klus met verve.

Dakdekkers uit Haarlem pakken diverse projecten op

Of er nou een minimaal lek is dat gedicht moet worden of je complete dak moet gerenoveerd worden, dakdekkers uit Haarlem maken het voor je in orde. Ze leveren vakkundig werk en zijn snel ter plekke. Naast dat je onze vakmannen overigens voor ad hoc klussen in kunt schakelen, zijn ze ook te benaderen wanneer je een servicecontract wil afsluiten. Zo’n servicecontract kan op de lange termijn een slimme zet zijn. Sluit je namelijk een service contract af met één van onze dakdekkersbedrijven, dan controleert een Werkspot-dakdekker uit de omgeving van Haarlem eens in de zoveel tijd je complete dak. Zijn er kleine beschadigingen, verstoppingen of slijtages? De dakdekker ondervangt deze direct, zodat vervelende situaties in de toekomst bespaard blijven. Daarnaast schelen dergelijke preventieve ingrepen in de uiteindelijke kosten. Wil je een lekkage voor zijn? Ook dan is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Haarlem via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Haarlem, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Haarlem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur