Vind dakdekkers in Hilversum

Wonen in de mediastad van Nederland en toch ook midden in het groen: dat is wonen in Hilversum. En of je nu een vrijstaande woning hebt in het Schrijverskwartier in Hilversum Zuid of een eengezinswoning in de Geuzenbuurt in Oost, soms ontkom je er niet aan dat je een dakdekker moet inschakelen. Heb jij een daklekkage in Hilversum of wil je juist verduurzamen met een groen dak? Een dakdekker uit Hilversum staat voor je klaar.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Hilversum

 • dak- en woningonderhoud oranje
  dak- en woningonderhoud oranje
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  We hebben ons eigen website kunt u via google vinden. dakenwoningonderhoudoranje .com Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. -Dak-en woningonderhoud Oranje bestaat uit een sterk team hard werkende mensen die altijd hard willen werken voor uw dak - We zijn voornamelijk gespecialiseerd in pannen- en platte daken, schoorstenen en goten. Complete renovaties. -Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan, we zijn het bedrijf dat een lach van de klant wilt zien. - We zijn erg flexibel en kunnen een spoed klus altijd verwerken in onze agenda. - Al ons personeel is intern opgeleid en heeft daarbij een brand certificaat. - Bij Dak- en woningonderhoud Oranje is uw dak altijd in goede handen. + garantie altijd in overleg Indien u na akkoord gaan afzegt kost het u 20% van de gehele offerte

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dak is mooi waterdicht. Zeker een aanrader!! Vriendelijk gozer met lachende team.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75126 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Mooie dakraam, 134x94 van Fakro vandaag geplaatst. Prima werk uitgevoerd. En nog even een andere dakraam die we al hadden, die niet goed vast zat, hebben ze vastgezet. Top jongens, bedankt!
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  I removed a solar panel (boiler) from my roof with them. Everything was smooth and they did a very good job. I would hire and recommend them again.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De snelle en goede service was opvallend. Binnen een aantal dagen was de lekkage aan de dakgoot verholpen. Zeer kundige en vriendelijke mensen die je helder uit kunnen leggen wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden. En afspraak is afspraak, geen onverwachte kosten of verrassingen achteraf. Top service!
 • Klus Team Het Gooi
  Klus Team Het Gooi
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Dak&Klus Team Het Gooi kan je helpen met je Dakdekker klus in Hilversum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over , Dakrenovatie of -vervanging, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klus Team Het Gooi om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Super snel, vriendelijk en denkt mee. Daardoor zelfs twee extra klussen laten uitvoeren. Heel tevreden.
 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aardige mannen. Werken netjes. Goede prijs. Daken zien er weer top uit. Mocht het nodig zijn dan zal ik zeker weer Dakbeheer DB benaderen.
 • Dak123
  Dak123
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  We werken in bijna alle gebieden in Nederland. Limburg/Groningen helaas niet. Gespecialiseerd in meerdere dak werkzaamheden. Garantie minimaal 10 jaar.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Rick kwam snel langs om de opdracht te beoordelen en een passende offerte te maken. Ook de communicatie daarna met Jacky was erg prettig. Rick en zijn team hebben het dak op korte termijn vakkundig vervangen, heel fijn! Het nieuwe dak ziet er super uit en ze hebben actief meegedacht met hoe de boeidelen geplaatst moesten worden. We zouden Dak123 dan ook zeker aanraden aan iedereen die problemen heeft met het dak. Geen extra verkoop, eerlijke prijzen en goede kwaliteit. We zijn heel blij dat Dak123 de klus heeft geklaard.
 • BROEKSMA BOUW & INSTALLATIE
  BROEKSMA BOUW & INSTALLATIE
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  BROEKSMA BOUW & INSTALLATIE is je ideale partner als je een Dakdekker nodig hebt in Bussum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Netjes, snel en voor een redelijke prijs uitgevoerd - ik beveel ze aan!
 • Bouwbedrijf Zeezand
  Bouwbedrijf Zeezand
  Beoordeling: 4.6 van 54.6588 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Bouwbedrijf ZeeZand staat klaar om al uw bouwwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Snel contact en snel uitgevoerd. Vriendelijke mannen en zij denken met je mee. Alles ziet er weer netjes uit! Ik ben zeker tevreden!
 • Dakbedrijf ‘t pannetje
  Dakbedrijf ‘t pannetje
  Beoordeling: 4.2 van 54.2520 reviews
  Dakdekker in Hilversum

  Dakbedrijf ‘t Pannetje helpt u graag met de beste service & kwaliteit! Gespecialiseerd in platte & hellende daken. Van onderhoud tot het leggen van een compleet dak. Wij zijn een jong bedrijf met alle ervaring aan boord gevestigd in Eindhoven, die klanttevredenheid op de 1e plaats zet. Wij denken altijd met de klant mee & zoeken naar de beste oplossing voor de aangewezen klus. 24/7 bereikbaar + snel ter plekke!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle en fijne communicatie, ook snelle uitvoering en schappelijke prijs. Nieuwe laag bitumen gelegd op de aanbouw, en reiniging plus impregneren dak gedaan. Waren een stukje vergeten en zijn hier netjed voor teruggekomen en hebben gratis de dakgoot schoongemaakt. Prima service en aanrader 👍🏻👌🏼

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Hilversum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 324 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Hilversum

Mogelijkheden dakdekker Hilversum

Wanneer er een reparatie nodig is aan je dak of dakgoot kun je de hulp van een dakdekker inschakelen. Deze professional weet precies hoe jouw dak weer water- en winddicht gemaakt moet worden én de dakdekker heeft alle benodigde materialen. Maar naast een reparatie of dakrenovatie, kan een dakdekker uit Hilversum je ook helpen met het plaatsen van een nieuw dak op de nieuwe uitbouw of opbouw die je net hebt geplaatst. Heb je een rieten dak waar iets aan moet gebeuren? Dat is vaak een specialisme voor een dakdekker. Let er bij je selectie daarom goed op of het dakdekkersbedrijf hier ervaring mee heeft.

De gemiddelde kosten voor het inschakelen van een dakdekkersbedrijf in Hilversum

Voordat je een dakdekker uit Hilversum inschakelt, wil je vast weten met welke kosten je rekening kunt houden. Uiteraard is de prijs die je betaalt sterk afhankelijk van de klus die je voor de dakdekker hebt. Het terugplaatsen van een paar losgekomen dakpannen is tenslotte een stuk minder werk dan een compleet nieuw dak plaatsen. Vraag daarom altijd een prijsvoorstel op maat op bij een dakdekker uit Hilversum. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Om je toch een indicatie van de kosten te geven, hebben we de gemiddelde prijzen van een aantal veelvoorkomende klussen voor je opgesomd:

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

De beste dakdekkers van Hilversum vind je op Werkspot

Zoek jij een dakdekker voor jouw woning in het Schilderskwartier, de Erfgooiersbuurt of Astronomiebuurt in Hilversum? Via Werkspot kom je snel in contact met betrouwbare dakdekkers uit de regio. Je plaatst je klus eenvoudig online en kunt de reviews van andere mensen gebruiken om de juiste keuze te maken. Zo kom je meer te weten over de eerdere klussen die de dakdekker uit Hilversum heeft uitgevoerd en de manier van communiceren. Dat helpt jou om de beste dakdekker voor jouw klus te vinden.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hilversum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt