Vind glaszetters in Hilversum

Op zoek naar glaszetters in Hilversum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Hilversum

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95125 reviews
  Glaszetter in Hilversum

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Na verschillende offertes was dit toch wel de topper. De prijs lag ruim onder de andere aanbieders en de service was Fantastisch! Aardige jongens die verstaan hun vak en werken netjes. Als ik meer ruiten moeten vervangen kom ik zeker bij hun terug. Dikke 10!👍🏻
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Hilversum

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Glaszetter in Hilversum

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 3 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  JDservicebedrijf heeft bij ons 24 ruiten geplaatst. Jonnie en collega’s werkten snel, accuraat en keurig. Bovendien waren ze erg vriendelijk en vrolijk. Al met al een prima klus. En ook nog voor een mooie prijs. Wij kunnen JDservicebedrijf van harte aanbevelen.
 • ContinuBouw
  ContinuBouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Hilversum

  Continu Bouw staat klaar voor u bij kleine en grote bouwprojecten. Gespecialiseerd in timmerwerk, houtrot-sanering, renovatie en onderhoud. In overleg is alles mogelijk! Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Continubouw did our windows and they look great! However, the length of work and times could have been indicated better.
 • Vermeulen-bouw
  Vermeulen-bouw
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Glaszetter in Hilversum

  Interieurbouwer / timmerman. Met meer dan 7 jaar werkervaring in de renovatie bouw en interieurbouw.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Snelle reactie en zeer professioneel! Heel mooi werk geleverd! Zeker een aanrader!!!
 • Huis Renovaties
  Huis Renovaties

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Hilversum

  *Wij bouwen naar uw wens* Wij zijn een ervaren bouwbedrijf en hebben vakmensen in dienst met jarenlange ervaring. En wij staan u van A tot Z persoonlijk bij tijdens de gehele verbouwing. Wij verzorgen in goed overleg de renovatie of verbouwing van uw huis, woning of bedrijf. U kunt uw wensen in vervulling laten gaan of u laten adviseren door ons en onze vakmensen. *Toezicht en voortgang* Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden geven wij u graag advies en beantwoorden wij al uw vragen. En wij houden oog op de voortgang van uw project op locatie. Graag verwijzen wij u naar onze website voor het bekijken van een van onze projecten. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf een van onze afgeronde of lopende projecten te bekijken op locatie. Zo kunt u zich laten inspireren door onze vele prachtige projecten en een weloverwogen keuze maken. *Over ons* Onze vakkennis en expertise in de bouwsector is al sinds 1950 onderdeel van onze familie historie. Toen onze grootouders in het binnen- en buitenland verschillende grote bouwprojecten uitvoerden na de 2e Wereldoorlog. In de loop der jaren kregen zij te maken met uitdagende en uiteenlopende projecten waarmee enorme kennis en kunde is vergaard. Het familiebedrijf heeft sindsdien talloze projecten gerealiseerd onder leiding van onze grootouder en bouwkundig ingenieur en zijn team van vakmensen. Laat u eens verrassen en neemt u vrijblijvend contact met ons op voor advies, een afspraak om uw verbouwing te bespreken of om een van onze prachtige projecten te zien. Team HUIS RENOVATIES

 • STDC Bouw
  STDC Bouw
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Glaszetter in Hilversum

  STDC Bouw: Familie bedrijf met ruim 30 jaar bouwkundige ervaring in uitvoering van vrijwel alle klussen, groot tot klein. Tevens (internationale) ervaring in bouwmanagement en vakantie-vastgoed ontwikkeling.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  De klus verliep goed, het was een ingewikkeld werkje, maar is uitstekend uitgevoerd. Goed resultaat en aardige mensen!
 • Langenakker Schilderwerken
  Langenakker Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Hilversum

  Langenakker Schilderwerken kan al u schilderwerk verzorgen. Wij staan klaar om al uw vragen over binnen- en buitenschilderwerk te beantwoorden. Neem contact op met Langenakker Schilderwerken om uw opdracht te bespreken, voor een gepaste prijsopgave. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

 • WILLEMTOTAAL.COM
  WILLEMTOTAAL.COM

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Hilversum

  Beste opdrachtgever, Willemtotaal bestaat uit een enthousiast team waarbij vakwerk hoog in het vaandel staat. Wij zijn een betrouwbare partner voor alle soorten (reparatie)werk in en rondom uw woning of bedrijf. We beschikken over een ervaren team van vaklieden zoals stukadoors, timmerman en loodgieter. Met deze vakmannen zijn al uw (ver)bouwwensen realiseerbaar. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden opdrachtgevers. De enige manier om in onze branche succesvol te kunnen zijn, is het vak uitoefenen met plezier en liefde voor het werk. We werken efficiënt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie en eerder uitgevoerde opdrachten. Willemtotaal.com

 • Klussen- en Onderhoudsbedrijf Goed Gedaan
  Klussen- en Onderhoudsbedrijf Goed Gedaan
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Hilversum

  Klussen- en Onderhoudsbedrijf Goed Gedaan is je ideale partner als je wil badkamer renoveren of vervangen. Wij zijn gespecialiseerd in tegelen inclusief aanpassen van leidingen,afvoers,radiator, stopcontacten, verlichting draain en inbouwreservoir voor Wc pot.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  I called the number of the carpenter who registered interest, he came quickly and did a good job at a fair price

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Hilversum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 155 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Hilversum

Andere vakmensen in Hilversum

Vind vakmensen bij jou in de buurt