Vind glaszetters in Amersfoort

Op zoek naar glaszetters in Amersfoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Amersfoort

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95118 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  super snel en vriendelijk
 • Hmedi Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Amersfoort

  Hmedi Bouw kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Amersfoort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Reparatie witgoed, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Hmedi Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • RDV
  RDV
  Beoordeling: 4.4 van 54.457 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  Welkom op de pagina van RVD Glaszetters uit Amersfoort Even voorstellen: Mijn naam is Richard van Dijk en al meer dan 25 jaar ben ik actief als zelfstandig ondernemer. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende vakgebieden eigen gemaakt, waar ik onder andere me in gespecialiseerd heb is zetten van glas, het herstellen van houtrot Op een rijtje kunt u bij mij dus terecht voor de volgende werkzaamheden: - Houtrot - Glaszetten Ik werk altijd netjes en in overleg. Kijkt u ook even naar mijn referenties ter bevestiging. Graag hoor ik wat ik voor u kan betekeken. Met vriendelijke groet, Richard van Dijk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Topper! We laten ook de ruiten in ons nieuwe huis door Richard vervangen.
 • Bouzan Klusbedrijf
  Bouzan Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  Bouzan Klusbedrijf. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van muren, zetten van tegels, verbouwingen van wc's, keukens en badkamers, het installeren van gipsbladen alsook met werkzaamheden die te maken hebben met elektriciteit, loodgieterswerk en stukadoorswerk. Wij werken al zes jaar in Nederland. We hebben de relevante werkervaring opgedaan in Syrië, in het bijzonder met verven, de bouw, tegels zetten, laminaat, loodgieten en stukadoor. Daarnaast decoreren wij ook tuinen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Muurtje snel en netjes gemaakt voor passend tarief. Goed rekening gehouden met de tekeningen voor de nieuwe keuken. Erg tevreden!
 • Jelle Snijders Bouw
  Jelle Snijders Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Amersfoort

  Interieurbouw/meubelmaker/timmerman.

 • M V D MultiDiensten
  M V D MultiDiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Amersfoort

  M V D MultiDiensten kan je helpen met je Klusbedrijf, Glaszetter klus in Elst, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels (de)monteren, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met M V D MultiDiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Perfect
 • Schildersbedrijf Oegema
  Schildersbedrijf Oegema
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  Schildersbedrijf Oegema is gevestigd in Amersfoort, maar werkzaam in heel Nederland. Eigenaar Paul Oegema heeft in 2003 de vakopleiding afgerond en is sindsdien meester-schilder. Met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenschilderwerk en restauratie staan we met elke klus garant voor kwaliteit. Goede service en een eerlijke prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Voor advies of een vrijblijvende prijsopgaaf komen wij graag bij u langs. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

  Laatste review:
  Eigenaar Paul Oegema heeft onze kozijnen geschilderd toen wij net verhuisden naar een oud huis. Onze kozijnen zagen er nadien keurig strak uit, en het werk blijft ook jaren mooi. Paul is daarbij een vriendelijk persoon, makkelijk in contact en denkt graag met je mee. Echt een aanrader.
 • Pedman Group
  Pedman Group
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor schilderwerk, verbouwing of renovatie? Wilt u een aannemer die kwaliteit oplevert en ervoor zorgt dat uw bouwproject opgeleverd wordt conform uw wensen? Dan bent u bij bouwbedrijf Pedman Group aan het goede adres.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  PedMan Group BV deserves my highest recommendation for their exceptional house renovation services. Under Pedro's leadership, the team demonstrated professionalism, attention to detail, and a strong commitment to customer satisfaction. Pedro's respectful treatment of his staff, ensuring timely payments and organizing monthly team dinners, creates a positive work environment that reflects in the quality of their work. Their transparent communication and detailed offers kept us informed and on budget throughout the project. The result was a seamless and enjoyable renovation experience, surpassing my expectations. For your construction and renovation needs, I highly recommend PedMan Group BV.
 • Wouda Schilderwerken
  Wouda Schilderwerken
  Beoordeling: 4.1 van 54.152 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  Mijn bedrijf Wouda Schilderwerken bestaat al ruim 10 jaar en heb al meer dan 20 jaar ervaring met schilder- en afwerkingstechnieken. Door die ervaring en de goede samenwerking met leveranciers en andere ondernemers heb ik alle facetten van het schildersvak geleerd buiten- en binnen schilderwerk; houtafwerking; houtrot reparaties; bahang; glasvezel behang; plafond en wand afwerking en sinds 3 jaar ook verfspuiten. Dit jaar ben ik verhuisd naar Amersfoort en wil graag mijn werkgebied verleggen naar de omgeving van Amersfoort. Ik hoop u te kunnen verwelkomen in mijn klantenkring. Of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouw of onderhoud van uw woning, ik help u graag om uw wensen te realiseren. Met vriendelijke groet, Jan Wouda Wouda Schilderwerken

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Jan heeft voor ons het behang verwijderd van het trapgat en daarna deze geschilderd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat van zijn schilderwerk. Jan reageert snel en is goed bereikbaar en houdt zich netjes aan de vooraf besproken afspraken. Wij zijn tevreden!
 • MxmConcepts
  MxmConcepts
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Glaszetter in Amersfoort

  Aangenaam! Mijn naam is Maxim Berrens van MXMconcepts, een rustige, betrouwbare en creatieve vakman. Mijn werkgebied is de omgeving van Amersfoort, Harderwijk en Utrecht. Ik werk netjes, praat abn, lever hoge kwaliteit diensten en werk met de beste produkten. Ik geef u graag (styling) advies en kan u helpen met de gehele inrichting van uw woning of bedrijf. Tevens lever ik garantie op al mijn schilderwerk. Graag bezoek ik u voor een kennismaking! Met vriendelijke groet, Maxim Berrens

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  We bevelen Maxim van harte aan Bij ons thuis is een kamer geschilderd en behangen. De verf moest een speciale mengkleur hebben, dit heeft Maxim voor ons verzorgd. Het behang was lastig patroonbehang en ook was er net genoeg van om de klus te kunnen klaren....nogal wat uitdaging bijelkaar. Maxim heeft de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd, hij doet alles in goed overleg en laat alles netjes achter.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 115 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Amersfoort

Andere vakmensen in Amersfoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt