Vind glaszetters in Soest

Op zoek naar glaszetters in Soest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Soest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 58 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Soest

 • Klussenbedrijf Rooijens

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 4.1 van 54.1523 reviews

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snelle reactie, goede prijs, snelle service. Contact was kort maar krachtig, prima. Zeker voor herhaling vatbaar indien nodig.
 • Seyster Glasbeheer

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Een eenmanszaak met korte aanvoer vanuit glasfabriek in Nederland. Dit draagt bij aan een korte levertijd en financiële voordelen voor de klant. Wij leveren en plaatsen glas, kozijnen en overige werkzaamheden. Dus je kan voor je breuk ruit 24/7 bij ons terecht. Hoewel dit een eenmanszaak is werk veel samen met een aantal vakmensen die die al u onderhoud/ verbouw werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wil je een compleet pakket zowel in het advies van werkzaamheden bent u op het juiste adres. Seyster Glasbeheer Zeist

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Ramen laten vervangen door HR++ glas. Duidelijke communicatie en snel geschakeld. Ben erg tevreden met het resultaat.
 • Beter Timmerwerken

  Glaszetter in Soest

  Nog geen reviews
 • Timmer- en Installatiebedrijf Groenhart

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Goedendag mijn naam is Udo en ben timmerman van beroep. Met al 10 jaar werkervaring in het timmerwerk ben ik breed inzetbaar voor elke klus . Ik werk ik netjes en secuur en heb oog voor detail. In goed overleg met de klant zorg ik voor een passende oplossing zodat u tevreden bent met het eindresultaat. Ik ben werkzaam in midden Nederland en zie graag uw reactie tegemoet. Vriendelijke groet Udo

  Laatste review:

  Veranda aanleggen of vervangen -

  Goed gewerkt, denkt mee.
 • Bouw- en Aannemersbedrijf Argros B.V.

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 4.1 van 54.153 reviews

  Aannemersbedrijf ARGROS B.V. is een veelzijdig bouwbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de verschillende segmenten van de bouwsector. Als u op zoek bent naar een BOUWBEDRIJF dat altijd uw persoonlijke wensen probeert te vervullen bent u bij ARGROS BV.. Bouwbedrijf aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever maken wij uw wensen realiteit! Wij verzorgen voor u alle mogelijke verbouwingen, zowel binnen als buiten. Wilt u een nieuw, ruimer en moderner interieur? Wij realiseren uw wensen, zowel wat betreft de indeling als de aankleding: muren, plafonds, vloeren, keuken, sanitair. Ook voor een aan- of uitbouw of voor het plaatsen van een dakopbouw of dakkapellen staan wij graag voor u klaar.

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  Een geschikte man. Aardig. De opdracht is goed uitgevoerd.
 • Klussenbedrijf Contact

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews

  Ik, Paul Sevink, startte het klussenbedrijf in 1987. Tot die tijd werkt ik in ons familiebedrijf. Hierin voerde ik vele disciplines uit. De kennis die ik opgedaan heb gebruik ik om klanten te adviseren en degelijk werk te leveren. Het klussenbedrijf is door de Vlok erkend. De erkenning staat voor garantie, vakmanschap & zekerheid. Mijn kennis vergroot ik door het volgen van workshops en cursussen. Ik maak geen offertes via foto's maar na een bezoek aan u om te kunnen zien wat voor werkzaamheden er gedaan moeten worden. Wat kan ik voor u betekenen? Alle kleine werkzaamheden waar grootte bedrijven niet voor komen, maar ook houtrot renovatie, schilderen, timmerwerk, hang en sluitwerk, centraal stofzuigsystemen, airco's, en nog veel meer. Voor een groot bedrijf herstel ik bij klanten schades die ontstaan zijn door lekkages en/of storm. Ik hoop u snel te ontmoeten..

  Laatste review:

  De werkzaamheden worden met grote precisie en kundigheid uitgevoerd, echt vakmanschap. Ook worden eventuele onvoorziene zaken tijdens de klus goed opgepakt en opgelost zodanig dat een goed resultaat ontstaat.
 • Epskamp schilderwerken

  Glaszetter in Soest

  Nog geen reviews

  Epskamp schilderwerken gevestigd in Baarn, is een bedrijf dat altijd voor kwaliteit gaat. Wij kijken per opdracht wat de beste manier is om deze uit te voeren. Wij werken alleen met A klasse producten, Binnen werken wij alleen met watergedragen verf wat beter voor het milieu en gezondheid is. Onze werkzaamheden bestaan uit: -binnen schilderwerk -buiten schilderwerk -renovlies behang -motief behang -latex spuiten -houtrot reparatie -wand afwerking Op al onze werkzaamheden wordt 5 jaar garantie gegeven.

 • Smit Timmer- en Onderhoudsbedrijf

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  TIMMERMAN/AANNEMER Werkzaam vanaf 1971 in de renovatie en onderhoud Gestart met eigen onderneming in 1994 Voor meerdere aannemers werkzaamheden verricht zoals Midreth /Hoogevest/Bam/enz Vele werkzaamheden positief afgerond Geven op ons werk altijd garantie ,ook na de afgesproken garantie periode We zijn niet alleen voor de grote werkzaamheden beschikbaar Onze specialiteit is het produceren en plaatsen van Kozijnen /Deuren/Ramen met een korte levertijd en geheel op maat Wij doen ook schilderwerk Kijk voor referentie,s op www.smittimmer.nl of op MARKTPLAATS

  Laatste review:

  Dakkapel plaatsen of vervangen -

  Bester smit timmer- en onderhoudsbedrijf, Het was ons meteen duidelijk dat wij de plaatsing van dakkappel door u wouden uitvoeren. Het was meteen duidelijk zoals u ons adviseerde over verschillende zaken. Het is niet voor niks, deze man heeft verstand van bouwen, vakkundig inzicht. Tegelijk doet deze man wat ie belooft. Duidelijke offerte met de juiste specificaties qua btw, manuren en materiaal. bedankt voor de goede zorg en het meedenken, bart.
 • Schildersbedrijf markenhof

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews

  ik ben Joey Markenhof en eigenaar van Schilders&afwerkingsbedrijf Markenhof ik ben in 1997 begonnen als schilder bij firma Rutges en Daar heb ik 7 jaar gewerkt maar wou toch uitbreiden naar een eigen zaak en succes vol bedrijf geworden en ben gespecialiseerd in het onderhoud van uw houtwerk schilderwerk aan uw woning. Ik werk zowel als voor particulieren woningen als bedrijfs schilderwerk uitvoeringen en vastgoed onderhoud in een breed spectrum zie omschrijving van onze werkzaamheden Onze werkzaamheden die ik kan uitvoeren aan uw woning Werkzaamheden: buiten schilderwerk : gevels muren (latex werk ) buiten houtrot inspecties & repareren inmeten deel reparatie D.i.v. timmerwerkzaamheden voor binnen&buiten Beton coating vloeren buiten Schoonmaken houtwerk gevel hogedruk reinigen schuren gronden & aflakken afkitten langs glas delitatie kit vernieuwen Binnen Schilderwerk Met kleuradvies naar wens Binnenschilderwerk Kozijnen/deuren & reparatie houtwerk wanden/plafon latex/sauswerk schuren met stofafzuiging van festool behangen en behang afstomen Reparatie houtwerkherstel schade kozijnen/deuren . Ik werk met A kwaliteit producten met de beste matrialen van Sigma Sikkens . wij werken stofvrij en dekken alles af en houden dat de klant zo min mogelijk hinder van ons heeft . Ik kom graag langs voor Een gratis offerte afspraak Met vriendelijke groet Joey Markenhof Eigenaar Schildersbedrijf Markenhof

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Joey heeft bij mij de dakgootomlijsting en voordeur geschilderd. Het werk is heel netjes uitgevoerd en tegen een goede prijs. In de offerte kon ook garantie opgenomen worden. Verder is Joey een heel vriendelijk persoon. De communicate verliep niet altijd even soepel, dus ik heb wat lang moeten wachten, maar dat was voor mij op zich geen problem.
 • A-Bet

  Glaszetter in Soest

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Beste lezer, A-BET l BOUW & TEKENBUREAU is een bouwtechnisch bureau voor particulieren, bedrijven en stichtingen. Het bedrijf is in 2011 opgericht door ing. Awan Mikael. Het Bedrijf is gevestigd in bedrijven locatie Isselt in Amersfoort. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en portemonnee van de opdrachtgever. We zijn een no-nonsense bedrijf die heel resultaat gericht te werk gaat. Hopende u hiermee een beeld te hebben gegeven van ons en onze diensten. Met vriendelijke groet, Ing A. (Awan) Mikael A-BET BV l Bouw & Tekenbureau

  Laatste review:

  Na een lange complementaire samenwerking met ABET kan ik uit ervaring stellen dat ABET een flexibel, vakkundig en loyaal bedrijf is waarbinnen met een sterk arbeidsmoraal wordt gestreefd naar het geambieerde kwaliteitsniveau! Zowel op het specialisme van ABET in de afbouw en verschillende allround bouwkundige projecten zal ik ABET aan ieder aanraden.

Populaire lokale glaszetters in Soest

Andere vakmensen in Soest

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur