Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Soest

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95763 reviews
  Hovenier in Soest

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk verricht!
 • Uw-tuinhulp.nl
  Uw-tuinhulp.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Hovenier in Soest

  Heeft u iemand nodig om uw tuin te onderhouden? Ik kan voor u uw tuin onderhouden. Volgende werkzaamheden kan ik voor u onderandere doen: - Onkruid verwijderen - Grasmaaien - Struiken snoeien - Heggen snoeien - Terras/tegel schoonmaken - Schutting verwijderen en nieuw schutting plaatsen - Alle Aanvullende Tuinwerkzaamheden. Ik ben een gediplomeerd hovenier. Behalve tuinwerk doe ik ook huis en badkamer renovatie. Zie foto's op mijn profiel voor voorbeeld.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Komt op tijd, doet wat hij belooft.
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Hovenier in Soest

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super snel geholpen met kappen en afvoer van 2 bomen in achtertuin. Duidelijk communicatie via mail/whatsapp
 • Afen Tuinen
  Afen Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Hovenier in Soest

  Afen Tuinen levert maatwerk sinds 2013. Transparante communicatie is alles, want wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Door de klant subtiel, maar actief te betrekken in het project komen we tot de beste ideeën en tot optimale resultaten. We komen vrijblijvend langs om uw klus te bekijken!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel erg blij met de hulp voor mijn voortuin! Mijn heb is weer mooi gesnoeid en alles staat er keurig bij!
 • Hoveniersbedrijf D.J. Rebel
  Hoveniersbedrijf D.J. Rebel
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Soest

  Na meer dan tien jaar als zelfstandig hovenier te hebben gewerkt, heb ik een aantal jaar geleden een groot deel van de activiteiten overgedragen aan mijn voormalige werknemers en onderaannemers. Zelf ben ik tegenwoordig vooral actief op het gebied van ecologisch advies en ecosysteem-herstel. Op vrijdag, zaterdag en soms in de vakanties ben ik echter nog beschikbaar voor technische klussen in de tuin. Mijn specialisme is tuinverlichting en beregening en ik help u daarom graag bij het aanleggen van de tuintechniek of oplossen van storingen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Goede vakman. Snel en goed geholpen
 • Jan de Tuinman
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Soest

  Jan de Tuinman is ooit begonnen na een jarenlange hobby. Mijn eigen tuin is een oerwoud aan planten, uiteraard door mijzelf aangelegd. Met hierin een 7 meter lange robuuste pergola overdwars in de tuin. Aan het huis een overkapping met daarin bovenlichten van glas in lood. In de voortuin een fietsenstalling met groendak. Een tuin moet vooral groen zijn, planten moeten de hoofdrol spelen. -Bestrating -Beplanting -Veranda's -Tuinaanleg en advies -Onderhoud

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De klus is omvangrijk, dus moet nog gefaseerd worden uitgevoerd. De werkzaamheden tot nu toe zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35182 reviews
  Hovenier in Soest

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man, duidelijke communicatie, heeft bij ons netjes de struiken weggehaald en de boom verwijderd. Vervolgafspraak komt nog voor het verwijderen van de stomp.
 • Yaman W
  Yaman W
  Beoordeling: 4.3 van 54.3538 reviews
  Hovenier in Soest

  Yaman.w is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Hilversum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Top! Prachtig werk geleverd, en weet van aanpakken ("niet lullen maar poetsen"). Bovendien zeer voorkomend en vriendelijk. Wanneer ik nog weer eens een tuinklus heb, is Yaman W. de eerste die ik contacteer!
 • EcoVita Hoveniers
  EcoVita Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Soest

  EcoVita is een exclusief ecologisch hovenier voor laag onderhoud-tuinen binnen 20 km van Soesterberg. Wij hebben alleen uurprijzen (boven 55 Euro per uur) en geen vaste prijzen, behalve bij bomen. Wij zijn dankbaar voor het grote aantal directe aanvragen dat we krijgen. Daarom moeten we wel (o.a. ecologische) keuzes maken. Een directe aanvrage heeft daarom, behalve bij bomen, bij ons alléén zin als: - U vlak bij Soesterberg woont. (Binnen een (google) wegafstand van ongeveer 15 km.) - U bereid bent voor ecologisch werk een significant hogere prijs te betalen. - U véél geduld heeft: bij ons duurt een volledige aanleg of renovatie gemiddeld vier tot zes SEIZOENEN. - U méér wilt dan alleen nieuwe bestrating of herbestrating. - U bereid bent naar alternatieven voor kunstgras te kijken: wij doen GEEN kunstgras. - Wij doen ook geen boomstronk-verwijdering. Dat vinden wij nooit nodig. Mocht onze ecologische benadering u nog steeds aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om verder te lezen: Biochemicus Victor Smit voert EcoVita. Hij is in Leiden afgestudeerd op plantenvirussen. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve ecologische laagonderhoud tuinen. Na de oprichting in 2010 bleek al snel dat er grote behoefte is aan een meer verantwoorde manier van omgang mét onze directe leefomgeving. Aangezien dit gepaard gaat met meer samenwerking mét de natuur, hetgeen beter werkt dan bestrijding van de natuur, is het bedrijf binnen enkele jaren een puur ecologisch geworden. U kunt ons inschakelen als wij een meerwaarde kunnen bieden in het ecologische aspect én als u bereid bent te betalen voor het luxere segment met laag onderhoud. Sinds het begin van Schop en Co in 2010 en ook na de omdoping tot Eco Vita Hoveniers in 2020, zijn onze ecologische laag-onderhoudstuinen alleen maar mooier en effectiever geworden zoals ook blijkt uit de referenties.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima uitgevoerd, in goed overleg. Uiteindelijk alleen de Robinia laten snoeien, de hulst komt later.
 • Hermsen Tuinen
  Hermsen Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Soest

  Jeroen werkt al ruim 15 jaar als hovenier, heeft een ruime ervaring en is sinds kort voor zichzelf begonnen. Jeroen is bij alles betrokken, van het eerste gesprek over uw tuinwensen, via het ontwerp tot de uitvoering van het werk. Door soms ook personeel in te huren kan ik heel flexibel allerlei soorten werk snel en doelmatig uitvoeren. Ik ben beschikbaar voor het aanleggen van tuinen en het onderhoud daarvan, alles wat met hout te maken heeft. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in boomverzorging. Ook ben ik sinds kort gecertificeerd voor aanleg elektra en verlichting. Kortom alles wat met een tuin te maken kan hebben, kan ik. U kunt voor foto´s altijd een kijken nemen op mijn website. Hartelijke groet, Jeroen Hermsen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Jeroen is vakkundig, behulpzaam, denkt mee en is razendsnel en netjes!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Soest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 771 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Soest

Andere vakmensen in Soest

Vind vakmensen bij jou in de buurt