Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Soest

Op zoek naar hoveniers in Soest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Soest

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.9 van 54.95399 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Goede communicatie. Keurig op tijd. Netjes alles opgeruimd. Eind resultaat: super tevreden en goed werk geleverd.
 • Groenbeheer en Faciliteitsmanagement Laar & Partners BV

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.3 van 54.35112 reviews

  Geachte Klant, De Firma Laar is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in 3 verschillende activiteiten: - Groenbeheer Laar is gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg, onderhoud, beplanting,bestrating enz. - Faciliteits Management Laar is gespecialiseerd in bouwactiviteiten: verbouwingen, renovatie, binnenafbouw, sloopwerkzaamheden kortom alles wat met de bouw heeft te maken. -Laarwoods BV is gespecialiseerd in het leveren en bouwen van boshuizen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede ervaring. Tuinoad moest verhoogd en verbreed worden. Afspraken waren helder. Mooue tegels geleverd voor extra terras. Goed werk geleverd! Zeer tevreden.
 • Londen @Work

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Ervaren vakman. Kwaliteit en service gegarandeerd. Grondwerk: grond-, straat-, riool- en sloopwerk. 31 jaar ervaring, diploma Machinist Grondverzet (MBO) , VCA gecertificeerd, mini, midi, rupskraan, shovel Straatwerk: herbestrating en nieuw, tevens tuinafscheidingen, pergola's, vlonders etc. Tuinaanleg- en onderhoud: samenwerkingsverband met hoveniersbedrijf Regio: Amersfoort, provincie: Utrecht

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Rene, is een echte vakman met veel ervaring. Hij neemt de opdracht direct serieus en vraagt goed door wat je wilt hebben. In ons geval heeft hij ook grondwaterpeil gecontroleerd en dat bleek nogal belangrijk. Alles keurig op tijd volgens afspraak, binnen budget en aan het einde netjes opgeruimd. Dat zie je niet vaak. Rene is een aanrader en hij doet ook andere tuinwerkzaamheden.
 • Hoveniersbedrijf Westeneng

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews

  Ik ben een zelfstandige hovenier met daarnaast ervaring in de hulpverlening. Sinds 15 jaar heb ik een eigen bedrijf met vaste klanten die het fijn vinden om te weten waar ze aan toe zijn met mij. Ik vind het prettig om samen met de klant te kijken wat zijn of haar wensen zijn en dan in overleg te kijken naar wat er mogelijk is. Als een klant niet tevreden is, kom ik hier gelijk op terug en probeer te blijven afstemmen. Omdat ik géén vast personeel heb en al een eigen klantenkring, kan ik snel reageren en inspringen op de vraag van de klant. Mijn uurloon is afhankelijk van de afstand en het werk dat gedaan moet worden, maar zit beduidend onder het algemeen geldende tarief van een hovenier, dit komt ook omdat ik vaak wel een hulp meeneem die zorgt voor het opruimen en afvoeren van het tuinafval. Graag maak ik een afspraak met u voor een oriënterend gesprek. Met vriendelijke groet, Kees Westeneng

  Laatste review:

  Bomen of struiken planten -

  Vriendelijk en flexibel. We hadden haast en we zijn buitengewoon goed geholpen om het op tijd te fixen. Voor onze klus (met spoed een haag van 4 m plaatsen) een schot in de roos.
 • zwarte zee onderhoud

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.7 van 54.7555 reviews

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier.Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ze hebben 2 bomen verwijderd met wortel en al afgevoerd. Dit hebben ze zeer netjes gedaan en de tuin schoon achter gelaten. Ze zijn erg vriendelijk en komen hun afspraken na. Ik ben zeer tevreden over het geleverde resultaat.
 • EcoVita Hoveniers

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  EcoVita hoveniers is een exclusief ecologisch hoveniersbedrijf gevoerd door de Biochemicus Victor Smit, die in Leiden is afgestudeerd op plantenvirussen. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve ecologische laagonderhoud tuinen. Wij zijn dankbaar voor het grote aantal directe aanvragen dat we krijgen. Daarom moeten we wel (o.a. ecologische) keuzes maken. Een directe aanvrage heeft bij ons GEEN zin, tenzij: - U vlak bij Soesterberg woont. (Binnen een (google) wegafstand van ongeveer 15 km.) - U bereid bent voor de ecologische benadering een significant hogere prijs te betalen. - U méér wilt dan alleen nieuwe bestrating of herbestrating. - U bereid bent naar alternatieven voor kunstgras te kijken: wij doen GEEN kunstgras. Mocht onze ecologische benadering u nog steeds aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om verder te lezen: Na de oprichting in 2010 bleek al snel dat er grote behoefte is aan een meer verantwoorde manier van omgang mét onze directe leefomgeving. Aangezien dit gepaard gaat met meer samenwerking mét de natuur, hetgeen beter werkt dan bestrijding van de natuur, was het bedrijf binnen enkele jaren een puur ecologisch geworden. U kunt ons inschakelen als wij een meerwaarde kunnen bieden in het ecologische aspect én als u bereid bent te betalen voor het luxere segment. Sinds het begin van Schop en Co in 2010 en tot na de omdoping tot Eco Vita Hoveniers in 2020, zijn onze ecologische laagonderhoudstuinen alleen maar mooier en effectiever geworden zoals ook blijkt uit de referenties.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  fijn persoon om mee te werken, goede communicatie. Komt afspraken na. Poort hangt er weer goed in.
 • Vosman Tuinen

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Mijn naam is Sander Vosman, ik ben de eigenaar van Vosman Tuinen. Wij specialiseren in Tuin onderhoud (borders opschonen/ bomen snoeien en verwijderen). Het hele jaar zijn wij beschikbaar ook in de winter werken we door. Ons motto is altijd om het beste advies te geven aan de klant en zodanig de tuin te verbeteren iedere keer dat we langs komen met de wens van de klant op eerste plaats. Onze complete werkzaamheden zijn: -Tuinonderhoud -Renovatie -Aanleg -Boomverzorging -Schutting plaatsing (en reparatie) - Winter werkzaamheden (sneeuw, blad, dakgoten,Kerstverlichting)

  Laatste review:

  Bomen of struiken planten -

  Prima, ik ga met hen door voor mijn hele tuin
 • Arjan van de Poel Tuinen

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews

  Ik ben Arjan van de Poel en eigenaar van Arjan van de Poel tuinen. Ik werk voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan tuin- projecten. Een greep uit deze projecten: ü Aanleg van tuinen ü onderhoud ü bestratingen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Zeer tevreden! Aardige man, mooi aangelegd en nog extra onkruid verwijderd.
 • Idobouw

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 3.4 van 53.451 review

  Ik voer alle soorten bouwwerkzaamheden uit met kwaliteit en respect voor de belanghebbende en zijn ruimte!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Goed en betrouwbaar
 • Viridi Works

  Hovenier in Soest

  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews

  Goedendag, Bij Viridi Works kunt u terecht voor uw tuinrenovatie en onderhoudsklussen in Noord- en Zuid-Holland. Met jaren ervaring in het hoveniersvak hebben wij de nodige ervaring verzameld om met zekerheid uw tuin op te knappen. Van ontwerp tot uitvoering leggen wij met passie volledige tuinen aan. Daarbij hanteren wij een vaste prijs zonder onverwachte kosten. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking! Rick en Sam van Viridi Works

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Super tevreden met het werk van Rick en Sam! Hele tuin leeggehaald en vervolgens tegels en gras gelegd en een nieuwe schutting gebouwd. Ze zijn vriendelijk, professioneel, denken mee en werken hard. Kan ze zeker aanraden!

Populaire lokale hoveniers in Soest

Andere vakmensen in Soest

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur