Schilder Soest vind je op Werkspot

Wat hebben een monumentaal pand in Pijnenburg, een jaren 30-woning in Soest Midden en een vrijstaand pand uit de jaren '90 in Soesterveen met elkaar gemeen? Simpel: voor het behoud van de woning is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Vergeet bij het onderhoud ook zeker niet om de kozijnen en gevel op te knappen met een frisse laag verf. Zie je dit zelf niet zitten? Geen probleem, een schilder uit Soest neemt deze klus graag voor je uit handen.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Soest

 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.8 van 54.8577 reviews
  Schilder in Soest

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zeer professionele aanpak, goede adviezen gegeven. Alle plafonds in onze recreatie chalet met veel kleine ruimtes geverfd. Dit team, man en vrouwen heeft heel netjes gewerkt. Veel lof.
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Schilder in Soest

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super resultaat en hele goede werkafspraken kunnen maken
 • Dounar Schilderwerken & Onderhoud
  Dounar Schilderwerken & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Schilder in Soest

  Dounar Schilderwerken & Onderhoud Bent u opzoek naar een betrouwbare schilder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Voor al uw binnen en buiten schilderwerken. Met ruime ervaring en kwaliteit. Alles op het gebied van: • Aflakken • Behangen • Houtrot Reparaties • Sauzen • Binnen en buiten schilderwerk • kleuren advies Klantvriendelijkheid staat bij mij vooraan. Ik ben pas tevreden als u ook tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nordin Dounar Regio Utrecht ‘ Soesterberg

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Nordin is een topper die wij iedereen zouden aanbevelen. Hij heeft ons trappenhuis van 5 etages gerenoveerd. Het ziet er weer stralend uit. Nordin was snel en precies met z'n communicatie en heel flexibel.
 • De Laat Schildersbedrijf
  De Laat Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Schilder in Soest

  Schildersbedrijf m de laat Gageldijk 57 3602AH MAARSSEN

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het contact en de uitvoering verliepen soepel. Uiteindelijk is de klus zelfs binnen 1 dag geklaard in plaats van de vooraf verwachtte 2 dagen. Er waren achteraf nog wat plekjes (die we waarschijnlijk gedeeltelijk zelf hebben veroorzaakt door ertegen aan te lopen), vrijdag tegen het einde van de middag heb ik hiervoor gebeld en maandagochtend is het al verholpen, topservice. Ik kan de Laat van harte aanbevelen
 • Amersfoortse Schilder , Klus en Onderhoudsbedrijf
  Amersfoortse Schilder , Klus en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Schilder in Soest

  25 jaar schilders ervaring , daarnaast ruime ervaring met behangen ,woning renovaties en verbouwingen ,verhuizingen / ontruimingen , div. klus werkzaamheden in en rond om het huis . We komen graag bij u thuis .

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Toppers met 40 jaar ervaring kwamen bij ons behangen. Prettige en snel contact, konden rap aan de slag en waren met een uurtje alweer klaar. Werken erg netjes. Aanrader!
 • KV Multibouw
  KV Multibouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Soest

  KV Multibouw Bouwbedrijf met 20 jaar ervaring. Staat altijd klaar voor de klant met top kwaliteit! Altijd garantie op het werk dat geleverd is. Groot of klein elke klus krijgt de nodige aandacht die nodig is. U kunt ons contacten voor al uw schilderwerk, stucwerk, betonvloeren en div. andere bouwwerkzaamheden. Intern het bedrijf zijn er ook bouwkundige adviseurs die verzorgen van vergunning doormiddel van bouwkundige tekeningen. Hierbij wordt er ook een 3D model geleverd voor etnische vormgeving.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zelfde dag nog begonnen de klus zeer netjes en snel afgerond. Fijn in de communicatie. Zeker een aanrader!
 • Dienstverlening Het Gooi
  Dienstverlening Het Gooi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Schilder in Soest

  Binnen en buiten schilderwerk . Wij werken met goed materiaal en de beste verf zoals Sikkens . Kleine houtrot reparaties tot 3 cm doen we ook . We doen ook regelmatig panden van 4 verdiepingen schilderen ( zie foto’s ) Maar ook voor kleinere schilderklussen zijn we beschikbaar . We werken netjes en serieus . U kunt altijd contact opnemen voor een passende offerte .

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Neals was heel goed in de communicatie en flexibel met de werktijden. Ik heb hem mijn huissleutel gegeven en is daar goed mee omgegaan. Hij houdt van warme opgeklopte melk in zijn koffie en neemt zijn eigen opklopmachientje mee:)
 • BFI
  BFI
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Schilder in Soest

  Wij zijn voornamelijk bezig met schilderwerkzaamheden in de Randstad maar ook verder weg als het moet. Soms nemen we ook andere klussen aan in samenwerking met andere vakmannen. Bijv. badkamers, timmerwerk, loodgieterswerk. Wij doen binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken meestal met Sigma verf of met een ander merk als de klant dat wil. Dit doen we altijd in overleg. Tevredenheid van de klant staat bij ons bovenaan.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Heel blij met het resultaat!!
 • Di. Painter
  Di. Painter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews
  Schilder in Soest

  klusbedrijf Di. Painter biedt verschillende diensten aan onder andere: binnen en buiten schilderwerk, decoratief schilderwerk, kleur advies, behangwerk, monteren/demonteren van meubelen en laminaat vloeren leggen. Wij zijn een team van vakvrouwen die altijd gaan voor goede kwaliteit en net werk! Iedereen heeft zijn eigen expertises waardoor we u alle diensten met een goede kwaliteit aan kunnen bieden. klusbedrijf Di. Painter adviseerd u om sikkens verfproducten aan te schaffen. Dit vanwege de goede kwaliteit, een mooi eindresultaat en een snel dekkend resultaat. De duurzaamheid van de sikkens producten is erg goed. Het behoud lang kleur en geeft een goede bescherming. Het is mogelijk via ons top kwaliteit verf producten aan te schaffen van sikkens. Het is uiteraard ook mogelijk producten van andere merken zelf of via ons aan te schaffen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij hebben helaas eens met Diana niet kunnen werken. In het begin communicatie was vlot en duidelijk. Alle beoordelingen waren meestal erg positief dus wij gingen ervoor! Via de Werkspot app hebben wij een afspraak gemaakt dat wij eind oktober weer contact met haar zouden opnemen voor een definitieve begin datum. Diana is sinds een aantal weken helaas onbereikbaar. Ik heb geprobeerd om via deze app contact met haar te krijgen maar zonder succes. Ik zie dat zij de berichten leest. Ik heb haar ook verschillende keren geprobeerd te bellen maar dat leverde ook niks op. Misschien is er iets met Diana persoonlijk aan de hand maar ik had verwacht dat zij tenminste een antwoord zou geven. Vandaag lees ik een recentelijk slechte beoordeling van haar hier op Werkspot. Dit, samen met ons ervaring is genoeg om haar niet verder proberen te bereiken. Geen aanrader helaas.
 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75197 reviews
  Schilder in Soest

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Mooi eindresultaat, snel en netjes gewerkt! Hans is duidelijk erg ervaren.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Soest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 694 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Soest

Uurtarief schilder Soest

Zeker als je veel houtwerk hebt buiten de woning is het verstandig om elke vijf jaar je woning op te knappen. Zo voorkom je dat het hout gaat rotten, en dat je op den duur zelfs (delen van) het kozijn moet vervangen. Maar ook de gevel krijgt aardig wat te verduren. Denk bijvoorbeeld aan regen, wind en zon. Wil je zeker weten dat je kozijnen en gevel de komende jaren weer bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden? Schakel dan een schilder uit Soest in. Gemiddeld betaal je voor deze professional een uurtarief tussen de € 30,- en € 40,-, exclusief btw en materiaalkosten.

Uiteraard kun je een schildersbedrijf uit Soest ook inschakelen voor schilderklussen binnen. Over het algemeen moet je het schilderwerk eens in de zeven jaar vervangen. Al kun je natuurlijk een schilder uit Soest ook uitnodigen als je bent uitgekeken op de kleur van je woonkamer. Een andere optie is om de professional te vragen je badkamer- of keukentegels te schilderen. Op deze manier geef je de ruimte direct een andere sfeer, zonder dat je direct de hele badkamer hoeft te verbouwen.

Prijs per vierkante meter schilderwerk Soest

Schakel je een schilder uit Soest in voor muren en plafonds? Dan is de kans groot dat de professional een prijs per vierkante meter vraagt. Gemiddeld betaal je voor schilderklussen binnen een vierkantemeterprijs tussen de € 6,- en € 15,-. Gaat de schilder uit Soest juist bij jou buiten aan de slag? Dan betaal je gemiddeld een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Schildersbedrijf Soest gezocht

Schildersbedrijven uit Soest kun je inzetten voor al je schilderklussen in Soest, Soestdijk, Soestduinen, Hees, Baarn, Lage Vuursche of een van de andere plekken op de Utrechtse Heuvelrug. Is jouw woning toe aan een schilderbeurt? Op Werkspot zoek en vind je echte vakmensen bij jou uit de regio.

Beste schilder Soest

Ben jij op zoek naar de beste schilder uit Soest? Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Vermeld bij het plaatsen van de klus in ieder geval het aantal vierkante meters, het soort klus en de staat van de ondergrond.

Al onze vakmensen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde verzekeringen. Na het plaatsen van je opdracht krijg je voorstellen van schilders uit Soest. Wil je zeker weten dat je de beste professional aan het werk zet? Lees dan zeker de reviews op de profielen van de vakmensen. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de schilder uit Soest werkt.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Soest

Vind vakmensen bij jou in de buurt