Schilder Veenendaal gezocht? Vind vakmensen uit jouw regio

Wil jij dat je woning er netjes uitziet en wil je onnodige kosten voor achterstallig onderhoud voorkomen? Schuif schilderklussen dan niet te lang voor je uit. Woon jij in de Componistenbuurt, Groenpoort, Schrijverswerk, 't Hoorntje of een van de andere gezellige woonwijken in Veenendaal? En heb je geen tijd of zin om de schilderklussen zelf uit te voeren en wil je de zekerheid dat het resultaat strak is? Laat dan een schilder uit Veenendaal je schilderklussen uitvoeren. Plaats vandaag nog je klus en kom in contact met professionals.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Veenendaal

 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75185 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Man met ervaring dat was duidelijk, wij zijn zeer tevreden. Ook een prettig persoon , die zich aan de afspraak houd.
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8578 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Laminaat leggen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies - Het plaatsen van Deel Renovaties doormiddel van het lamineren van hardhouten delen, dit gebeurd alleen als het hout is voorzien van Houtrot, vaak is een nieuw kozijn een veel grotere uitgaven, waardoor een Deel Renovatie vaak de voordeligste optie is. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Op 15 sept contact met elkaar gehad en 17 sept was de muur al behangen met fotobehang. Wat een service en wat ziet het er netjes uit. Super blij mee en ook nog voor een goede prijs.
 • Schildersbedrijf Elia
  Schildersbedrijf Elia
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Mijn bedrijf is een eenmanszaak voor schilderen binnen- en buitenhuis. Het bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel, in de provincie Gelderland. Het werkgebied bevindt zich daarom voornamelijk in de provincies Utrecht en Gelderland.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Schilderwerk zorgvuldig uitgevoerd, veel reparatie van houtrot wat prima gedaan is. Duidelijke communicatie.
 • Schildersbedrijf R en S
  Schildersbedrijf R en S
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Schildersbedrijf R en S Met meer dan tien jaar werkervaring als schilder, momenteel ook werkzaam als schilder in loondienst. Gespecialiseerd in binnenschilderwerk. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in de vaandel. Wij streven ernaar om samen met de klant te komen tot de beste oplossing. Met een oog voor detail werken wij erg nauwkeurig. Eigenschappen van onze dienstverlening: - Vriendelijk - Nauwkeurig en schoon - Minimale last voor de klant - Denken mee met de klant - Werken met kwalitatief hoogwaardig producten Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om een gratis offerte te maken en advies te geven.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mooie resultaat! en afspraken netjes nagekomen.
 • Coral Schilder
  Coral Schilder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf, gevestigd in veenendaal voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor uw gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. . Wij zijn altijd op tijd . Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is . Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf (Sigma of Sikkens) . De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Aardige mensen. Kwaliteit goed genoeg. Wel een beetje vervelende gesprekken over (hoge) meerprijzen, terwijl van tevoren de kozijnen bekeken zijn, maar komt misschien gedeeltelijk door de wat moeizamere communicatie.
 • Herculez
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Veenendaal

  beste, Het team van Herculez helpt u graag. Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Regelmatig onderhoud is dan een van de eerste vereisten, zowel voor de buitenkant als de binnenkant. Professioneel schilderwerk en onderhoud aan uw pand kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van herculez. Wij zijn een modern, flexibel en toonaangevend onderhoudsbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt, waar vakmanschap, ambacht en kwaliteit hand in hand samengaan. Geen enkele klus of project is hetzelfde, maar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Klantgerichtheid, garantie en flexibiliteit zijn standaard bij ons. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. U kunt bij ons terecht voor het complete onderhoud van woningen, appartementencomplexen, villa's, kantoren en bedrijfspanden.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  He is very good worker. Relaible. We just left the key and he finished his work very well.
 • schildersbedrijf pars
  schildersbedrijf pars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85130 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Wij zijn een jong, dynamisch, schildersbedrijf, gevestigd in wijk bij Duurstede, waar u terecht kunt voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. • Wij zijn altijd op tijd • Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is • Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf van ( Sigma ) • De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus • Wij zorgen dat de steiger iedere dag wordt op- en afgebroken, zodat u hier geen last van heeft als wij er niet zijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Schildersbedrijf Pars ingehuurd voor het verven van onze buitenkozijnen en deuren. Het contact voorafgaand én tijdens de klus met Soroush verliep heel soepel. Het schilderwerk ziet er ontzettend goed uit, zeker goede kwaliteit. Je merkte nauwelijks dat hij er was, hij was niet opdringerig, erg vriendelijk en hij dacht goed mee, ook in advies. Kortom: zeer goede kwaliteit voor een fijne prijs. Aanrader.
 • FN Bouw
  FN Bouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Schilderwerk . Latex spuiten, muren en plafonds verven/spuiten , trap verven/spuiten, kozijnen. Alles met de beste kwaliteit verf

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Perfect werkt heel netjes
 • P. Budding Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Veenendaal

  Bedrijfsnaam: P. Budding Schilderwerken Ik ben al een aantal jaar schilder en ik werk met een bekende merk Sigma. Werkzaamheden die u door mij kunt laten uitvoeren ●Schilderwerk in en rondom uw huis ●Sauswerkzaamheden ●houtrotreparatie ●scanbehangwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik moest even wennen aan zijn jonge uiterlijk en dacht zelfs dat hij ouder was dan hij werkelijk is. Peter, nog jong maar reeds een serieus baasje voor wat betreft zijn bedrijf en zijn vak als schilder. Snel, accuraat met een vakbekwame aanpak. Peter is zeer sociaal maar vooral heel toegankelijk en leuk in omgang wat hem enorm siert. Deze jonge man heeft duidelijk zijn plek gevonden en resultaatgericht zijn werk aflevert. Hij heeft zijn werkzaamheden nauwkeurig en naar volle tevredenheid afgeleverd. Peter Budding Schilderwerken wil ik bij een ieder die een vakman zoekt op gebied van schilderwerkzaamheden ten zeerste en warm aanbevelen. Peter, dank je wel.
 • G. Heikamp B.V.
  G. Heikamp B.V.
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Schilder in Veenendaal

  Wij zijn van oorsprong een voegbedrijf(sinds 1978),maar de laatste jaren zijn wij uitgegroeid naar een bedrijf voor totale gevelrestauratie alsook binnen stuc - en schilderwerk. De laatste jaren veel klanten erbij gekregen die ook binnenshuis veel klussen door ons lieten uitvoeren,dus momenteel breed georiënteerd,met vakmensen voor elk onderdeel. Ons vestingsadres is in Veenendaal,maar wij werken in een ruime omtrek hiervandaan.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wat een slechte niet te vertrouwen aannemer, na aldoor uitstel van de badkamerklus, eerst begin mei, toen half mei, toen eind mei met een vaag verhaal over een zieke werknemer. Toen eindelijk een datum kunnen prikken op 3-6. Heikamp zou komen om 9.00 uur, maar het bleef stil... daar zaten we dan met een gehuurde nood douche voor 3 weken. Geen contact te krijgen met deze man. Heel veel gebeld, geappt. Aldoor weggedrukt of niet gelezen. Om 12.00 aangegeven via de app, want te spreken krijg je hem dus niet, dat we niet meer doorgaan met de klus, omdat deze man niet te vertrouwen is. Je begrijpt, Heikamp geeft geen gehoor. Uiteindelijk met een ander telefoonnummer gebeld en Heikamp nam verrassend genoeg meteen op. Hij was zo ziek, dus kon niet bellen, maar hij zou 7-6 terug bellen. Je begrijpt nooit meer wat van gehoord. Opgepast met deze aannemer. Niet te vertrouwen. Geen afspraken mee te maken. Komt afspraken niet na en laat je gewoon zitten in de ellende.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Veenendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 509 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Veenendaal

Schilder Veenendaal - ontdek de kosten

Voor je een schilder uit Veenendaal inschakelt, wil je natuurlijk weten hoeveel budget je voor deze klus moet reserveren. Het is lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven, maar we kunnen je wel op weg helpen door de gemiddelde prijzen van schilderwerken in Veenendaal met je te delen. Gemiddeld betaal je voor een schilder uit Veenendaal een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur, exclusief btw en materiaal. Hoeveel uur een schilder bezig is, is afhankelijk van verschillende zaken. Zo speelt de oppervlakte een rol, maar ook hoeveel tijd de professional bezig is met voorbereidende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van voorstrijk en het egaliseren van de ondergrond waar nodig.

Schakel jij de schilder uit Veenendaal in voor een kleine klus, zoals het verven van een wand? Houd er dan rekening mee dat de schilder een minimum bedrag kan vragen.

Prijs per m2 schilder Veenendaal

Ben jij benieuwd naar de prijs per vierkante meter voor een binnenschilder uit Veenendaal? Gemiddeld betaal je aan deze professional een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. De buitenschilder uit Veenendaal is in de regel iets duurder en vraagt een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Goedkope schilder Veenendaal

Het is logisch dat je niet teveel wilt betalen voor jouw schilderklus. Misschien overweeg je daarom om de goedkoopste schilder uit Veenendaal in te schakelen. Dat is natuurlijk altijd een optie, en hoeft niet meteen verkeerd te zijn. Vermijd wel dat je uiteindelijk veel meer geld kwijt bent. Bijvoorbeeld omdat het uurtarief heel laag is, maar de schilder veel langzamer werkt dan andere vakmensen uit jouw omgeving. Of nog vervelender: dat de schilder niet netjes werkt en jij uiteindelijk een andere professional moet inschakelen om het werk te herstellen. Om dit soort ervaringen te voorkomen, vind je op Werkspot uitgebreide reviews van klanten zoals jij. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop het schildersbedrijf uit Veenendaal werkt. Wel zo'n geruststellende gedachte.

Vind een schilder uit Veenendaal

Is het tijd om jouw schilderklus in Veenendaal uit te besteden aan een professional? Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met professionals uit jouw regio. Plaats hiervoor gratis en vrijblijvend een klus en ontvang prijsvoorstellen van schilders uit Veenendaal. Na het voltooien van de klus sturen we je een uitnodiging om een review te schrijven. Zo help jij toekomstige klanten met het maken van een keuze voor de beste professional uit jouw stad.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Veenendaal

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt