Stukadoor Veenendaal: kom in contact met professionals

Een mooie vrijstaande of twee-onder-een-kap-woning in de Componistenbuurt, een prettig rijtjeshuis in de Vogelbuurt of een ruime portiekwoning in Het Ambacht. Naast de plaats Veenendaal hebben al deze woningen met elkaar gemeen dat jij als huiseigenaar verantwoordelijk bent voor het onderhoud. En dit betekent ook eens in de zoveel jaar een frisse stuclaag op de muren. Zo zijn kleine beschadigingen niet meer zichtbaar en voelt je woning weer als nieuw. Wil je de zekerheid dat deze klus netjes gebeurt? Kies dan voor een stukadoor uit Veenendaal die je vindt op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Veenendaal

 • Piramideklusbedrijf
  Piramideklusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Als Piramide wij voor ons stucwerk. Waar wij gelukkig van worden is het waarmaken van uw dromen door het creëren van de perfect gestucte leefomgeving. Piramide blaast uw gehele huis nieuw leven in en biedt een transformatie van uw woning. Vanuit passie vereeuwigen wij het gevoel dat u in uw ruimtes wilt creëren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Sam is super.... Goede prijs. Ook bij tegenvallende werkzaamheden geen discussie over de prijs. Super netjes gewerkt en snel. Heel erg tevreden met het resultaat. Bij een volgende klus ga ik niet eens meer kijken voor andere aanbieders.
 • StucHolland
  StucHolland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6557 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Dé specialist op het gebied van stuc- en betoncire. Gedreven door kennis, vaardigheid en vakmanschap bent u verzekerd van hoge kwaliteit stuc- en betoncire.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Onze zolderkamer moest een spagtelputzmuur glad gestuct worden zodat wij fotobehang kunnen gaan plaatsen. Daarnaast een paar plekken die gerepareerd moesten worden. Ze konden de opdracht op de gewenste dag uitvoeren. Het resultaat is heel strak en mooi geworden. Ze hebben top werk afgeleverd en hij heeft de kamer netjes achtergelaten. Ook de reparatie is prima uitgevoerd. Wij kunnen snel weer verder met het gereed maken van de kamer. Bedankt! Voor een volgende klus zal ik zeker weer aan jullie denken.
 • Wittebol bouw
  Wittebol bouw
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Wittebol bouw en timmerwerken is een bedrijf dat werkt met moderne technieken en heeft altijd het laatste nieuwtje beschikbaar. Wij streven naar goeie service en tevredenheid van onze klanten. Wij nemen de kleine klussen aan maar ook de grote. Vraag ons om een offerte.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Plafond geplaatst. Vakkundig, we bevelen deze ondernemer aan.
 • Daudeij Schilderwerken Lunteren
  Daudeij Schilderwerken Lunteren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Jong en enthousiast bedrijf. Kwaliteit op nummer 1. Eerlijk open en betrouwbaar. Ruime ervaring.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Ze konden me met spoed helpen en stonden de volgende dag al voor de deur. Werk is goed en snel opgeleverd. Aanrader!
 • B.A.V. Voegwerken
  B.A.V. Voegwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Beste opdrachtgever, B.A.V.Voegwerken. U kan bij ons terecht voor al uw voeg-en renovatiewerkzaamheden: - voegen; - uithakken; - impregneren; - knip-en snijwerk; - schoorsteen-renovatie; - scheur-reparatie; - metselwerk-herstel; - lood-herstelwerkzaamheden. - steigerwerk.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goede communicatie was oprijd en flexible. Erg tevreden!!!
 • Conrads Stucwerken
  Conrads Stucwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75123 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Na 22 jaar bij een stukadoorsbedrijf werkzaam geweest te zijn , ben ik in maart 2008 voor mezelf begonnen.Voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunt u mij bellen. Mijn gewoonte is om altijd eerst even vooraf te komen kijken om een goed beeld te kunnen vormen van het werk wat te wachten staat. Ik garandeer u : gemaakte afspraken na te komen.,flexibiliteit,eerlijkheid en strak werk!!! Graag tot horens!!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Mooi werk geleverd en snel. Vriendelijk en duidelijke communicatie, en eerlijke prijs. Als we weer iets te stuken hebben, dan bel ik gegarandeerd Ab weer.
 • Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Voornamelijk aanwezig in de regio van scherpenzeel en omstreke. Doet stukadoors werk. Harde werker, met oog voor precisie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Communicatie verliep uiterst prettig, de prijs is zeer redelijk, het geleverde werk is prima, alles wordt zeer goed afedekt en ook netjes opgerumd!
 • Van der wind bouw handel en verhuur
  Van der wind bouw handel en verhuur
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Aannemer&afbouw Als bedrijf zijnde proberen de klant zo goed mogelijk te helpen met hun wensen en te adviseren. We kunnen snel schakelen de ene dag is timmerwerk de andere dag is stukadoren. Door grote kring van andere vakmensen kunnen we ook grotere klussen aannemen. vriendelijke groeten, Rene Van der wind bouw handel en verhuur

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fijne communicatie, niet lullen maar poetsen, netjes werken en de afspraken nakomen. Zeker aan te bevelen!
 • P.R. Braune
  P.R. Braune
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Peter Braune is een stukadoor gespecialiseerd in alle exclusieve wandafwerkingen voor een betaalbare prijs zoals : Tadelakt, Beton ciré, Frescolori, Pandomo, Leem, Italiaanse stucco's enz. Ik heb 25 jaar ervaring en alle vakmanschap in huis, graag geeft ik u advies over materiaal en kleur. Onder ( Projecten) hier op mijn Werkspot profiel een representatieve selectie foto's van enkele van de vele uitgevoerde projecten.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed contact, duidelijke afspraken over de prijs en net werk afgeleverd, top.
 • Stucadoorsbedrijf Eny
  Stucadoorsbedrijf Eny
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn compagnon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd. Telefoon nr. Nul zes vijf vier negen nul vier zes zeven vijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Mehmet en zijn collega hebben een slaapkamer gestuukt. Ze hebben heel netjes gewerkt en de muren zijn superglad opgeleverd. Deze twee vriendelijke heren zijn zeker een aanrader.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Veenendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 401 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Veenendaal

Stukadoor Veenendaal - uitleg prijzen

Of je nu je hele woning of alleen je woonkamer, slaapkamer, zolder, gang, keuken, badkamer of toilet wilt laten stucen: je bent vast benieuwd naar de prijs die jij betaalt voor een stukadoor uit Veenendaal. Om voor jezelf een goede inschatting te kunnen maken, is het belangrijk om te beseffen dat de prijs voor jouw stuc-klus afhankelijk is van een aantal factoren die we hieronder toelichten.

Heb jij net de sleutel van een nieuwbouwwoning in Weideveen of ben je de trotse bewoner van een monumentaal pand in de Boslaanbuurt? In het eerste geval kan de stukadoor uit Veenendaal relatief snel stucen met dank aan de rechte muren en plafonds in de nieuwbouwwoning. In een oude woning zijn de wanden en muren vaak allesbehalve recht en heeft de professional ook nog te maken met hoekjes en nisjes. De tijd die een stukadoor uit Veenendaal in de authentieke woning langer bezig is, zie je terug in de prijs.

Maar niet alleen de indeling van de ruimte speelt mee, ook het aantal vierkante meters is bepalend voor de totaalprijs en de ondergrond. Zijn de muren flink beschadigd of is er een andere reden dat de stukadoor uit Veenendaal de muren moet voorbehandelen? Ook dan is de professional langer bezig met een hogere factuur tot gevolg. Voor een prijsvoorstel op maat kun je het beste contact opnemen met een van onze stukadoors uit Veenendaal, maar over het algemeen ligt de prijs voor binnen stucwerk tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Buiten stucwerk is afhankelijk van de weersomstandigheden en vraagt vaak om een steiger. Dit is ook de reden dat een stukadoor uit Veenendaal voor stucwerk buiten vaak iets meer berekent. Ga dan uit van een vierkante meterprijs tussen de € 25,- en € 75,-.

Stukadoor Veenendaal gezocht? 

Stucen is een zware en specialistische klus. Daarom is het aan te raden deze klus uit te besteden aan professional. Zo voorkom je dat je last krijgt van je gewrichten en bespaar je ook nog eens tijd. En dat niet alleen: je kunt ook vertrouwen op een mooi strak resultaat waar je weer meerdere jaren met veel plezier van kunt genieten. Maar hoe selecteer je nu het beste stukadoorsbedrijf uit Veenendaal?

Gelukkig is dat heel eenvoudig: je plaatst je klus op Werkspot en komt in contact met een betrouwbare stukadoor uit Veenendaal en omstreken. Wat denk je bijvoorbeeld van SSB Klussenbedrijf, StucHolland, Daudeij Schilderwerken Lunteren, Barten Services, LionStuc of Diepeveen Stukadoor Veenendaal? Wil je van alle stukadoors uit jouw regio weten welke kwaliteit ze leveren? Lees dan de reviews van eerdere klanten.

Andere vakmensen in Veenendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt