Stukadoor Veenendaal: kom in contact met professionals

Een mooie vrijstaande of twee-onder-een-kap-woning in de Componistenbuurt, een prettig rijtjeshuis in de Vogelbuurt of een ruime portiekwoning in Het Ambacht. Naast de plaats Veenendaal hebben al deze woningen met elkaar gemeen dat jij als huiseigenaar verantwoordelijk bent voor het onderhoud. En dit betekent ook eens in de zoveel jaar een frisse stuclaag op de muren. Zo zijn kleine beschadigingen niet meer zichtbaar en voelt je woning weer als nieuw. Wil je de zekerheid dat deze klus netjes gebeurt? Kies dan voor een stukadoor uit Veenendaal die je vindt op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Veenendaal

 • De Klus Concurrent
  Beoordeling: 4.5 van 54.5540 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  De Klusconcurrent is het bedrijf voor het zorgvuldig uitvoeren van u klus. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de volgende klussen kunt u bij ons terecht: -laminaat leggen -Stucwerk -Toiletrenovaties -Airless spuiten -keukens -badkamerrenonvatie -aircomontage -isolatie woning Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ze werken snel en maken weinig rommel. Helaas een behoorlijk golvend plafond met scheuren als eindresultaat.
 • SvM Bouw en Montage
  SvM Bouw en Montage
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Ik heb inmiddels jaren ervaring in bouw. Dit is zowel werk als hobbymatig. Sinds begin 2021 werk ik als ZZP-er. Ik houdt me vooral veel bezig met timmer- en montage werkzaakheden. Dit doe ik zowel binnen- als buitenshuis. Hierbij moet u vooral denken aan het maken van koven, zolder aftimmeringen, regelwanden voor een extra zolderkamer, schuifdeuren, laminaatvloeren, vlonders, schuttingen en ook borders voor in uw tuin. Daarnaast houdt ik me ook bezig met elektrische installaties. Ook het ophangen en aansluiten van verlichting binnen en buiten. Daarnaast veelal opbouw van wandcontactdozen in garages, schuren, veranda's en tuinverlichting.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Samenwerking met Stefan verliep prettig, fijne kerel met veel expertise. Denkt ook goed mee in mogelijkheden, werkt netjes en vlot. Ik kan hem zeker aanbevelen om klusjes voor je uit te voeren. Nul opmerkingen, ga zo door Steef!
 • StucHolland
  StucHolland
  Beoordeling: 4.4 van 54.4549 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Dé specialist op het gebied van stuc- en betoncire. Gedreven door kennis, vaardigheid en vakmanschap bent u verzekerd van hoge kwaliteit stuc- en betoncire.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima communicatie en hij kon snel beginnen. Strak resultaat en een heel schone werker! Top
 • Senol Klussenbedrijf
  Senol Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45114 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  SENOL KLUSSENBEDRIJF Welkom op het profiel van Senol Klussenbedrijf! WIJ HEBBEN TIJD EN GENOEG STUCADOORS DOOR HET HELE LAND Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: jou blij maken. We geven advies met verstand van zaken en we hebben een focus op klanttevredenheid Wat doen wij? - Binnen - en buitenschilderwerk - Schilderen van deuren en kozijnen - Sierpleister - Spagtelplutz - Stucwerk badkamer & toilet - Specialistisch werk Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens komen we langs om de klus te bespreken en kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis en ervaring maken wij een offerte. Zodra we een akkoord hebben, starten we met de klus. Als u bij oplevering verwondert bent van onze werkt, zijn wij klaar. Wat willen wij? Wij willen dat u verwondert bent van onze werk. Daarom doen wij onze werk met passie en leveren altijd kwaliteit en goede service. Wij werken daarom alleen met materialen van goede kwaliteit en geven garantie voor onze werkzaamheden. Mededeling! Mocht de m2 Meer zijn dan afgesproken komen er eventuele kostes bij. Mocht de m2 minder zijn krijgt u Korting hierbij! Heeft uw vragen of wilt u een vrijblijvende gesprek? Tot gauw, Senol Klussenbedijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Senol heeft bij ons 40m2 moeilijke zolderwanden met diverse schuintes, rare hoekjes etc.. gestuukt. Wij zijn zeer tevreden en hebben genoten van de samenwerking met Senol klussenbedrijf! De communicatie vooraf en tijdens de klus was uitstekend, ondanks de taalbarrière. Dit werd opgevangen door de aanwezigheid (eerst live en later op afstand) van een vriendelijke tolk. 2 stucadoors (waaronder meester Senol zelf) dachten mee, waren flexibel toen ik ze niet kon laten starten op het afgesproken tijdstip, werkten hard en hebben goede kwaliteit afgeleverd voor een mooie prijs. Voor mij geen twijfel, de volgende keer bel ik ze weer!
 • B.A.V. Voegwerken
  B.A.V. Voegwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Beste opdrachtgever, B.A.V.Voegwerken. U kan bij ons terecht voor al uw voeg-en renovatiewerkzaamheden: - voegen; - uithakken; - impregneren; - knip-en snijwerk; - schoorsteen-renovatie; - scheur-reparatie; - metselwerk-herstel; - lood-herstelwerkzaamheden. - steigerwerk.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Goede communicatie was oprijd en flexible. Erg tevreden!!!
 • P.R. Braune
  P.R. Braune
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Peter Braune is een stukadoor gespecialiseerd in alle exclusieve wandafwerkingen voor een betaalbare prijs zoals : Tadelakt, Beton ciré, Frescolori, Pandomo, Leem, Italiaanse stucco's enz. Ik heb 25 jaar ervaring en alle vakmanschap in huis, graag geeft ik u advies over materiaal en kleur. U kunt een representatieve selectie foto’s van uitgevoerde projecten bekijken onder (Projecten) hier op mijn Werkspot profiel.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Peter is een vakman, komt zijn afspraken na en werkt netjes. Hij heeft ons goed geadviseerd mbt kleuren en wat extra service geleverd, hij zit dus niet 'strak' in de offerte. Een aanrader dus!
 • Daudeij Schilderwerken Lunteren
  Daudeij Schilderwerken Lunteren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Jong en enthousiast bedrijf. Kwaliteit op nummer 1. Eerlijk open en betrouwbaar. Ruime ervaring.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Super snel en degelijk geholpen. Strakke afwerking en goede communicatie. Thanks mannen!
 • Alo Stukadoorsbedrijf
  Alo Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Alo Stukadoorsbedrijf in Arnhem Wij komen graag vrijblijven en kosteloos langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Met vriendelijke groeten, Ali Ersoy

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ali en medewerker hebben de klus snel geklaard met een heel mooi resultaat. Voor stucadoorsbegrippen lieten ze erg weinig rotzooi achter. We hadden ook een groot gat in het plafond waar een schouw was verwijderd. Dit gat is heel netjes gedicht en aangesloten op de rest van het plafond. Aanrader!
 • Stucadoorsbedrijf Eny
  Stucadoorsbedrijf Eny
  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn compagnon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd. Telefoon nr. Nul zes vijf vier negen nul vier zes zeven vijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Hele fijne stucadoor, communicatie verliep soepel, hij kwam eerst kijken naar de klus en de volgende dag kon hij al komen voor het stucwerk, hij heeft heel netjes werk geleverd en alles goed achtergelaten. Wij zijn heel tevreden!
 • Conrads Stucwerken
  Conrads Stucwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65121 reviews
  Stukadoor in Veenendaal

  Na 22 jaar bij een stukadoorsbedrijf werkzaam geweest te zijn , ben ik in maart 2008 voor mezelf begonnen.Voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden kunt u mij bellen. Mijn gewoonte is om altijd eerst even vooraf te komen kijken om een goed beeld te kunnen vormen van het werk wat te wachten staat. Ik garandeer u : gemaakte afspraken na te komen.,flexibiliteit,eerlijkheid en strak werk!!! Graag tot horens!!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prettige communicatie, netjes gewerkt en op tijd. Zeer aan te raden! Stucwerk van onze nieuwe studio (35m2) binnen 4 uur afgerond. Zeer tevreden!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Veenendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 315 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Veenendaal

Stukadoor Veenendaal - uitleg prijzen

Of je nu je hele woning of alleen je woonkamer, slaapkamer, zolder, gang, keuken, badkamer of toilet wilt laten stucen: je bent vast benieuwd naar de prijs die jij betaalt voor een stukadoor uit Veenendaal. Om voor jezelf een goede inschatting te kunnen maken, is het belangrijk om te beseffen dat de prijs voor jouw stuc-klus afhankelijk is van een aantal factoren die we hieronder toelichten.

Heb jij net de sleutel van een nieuwbouwwoning in Weideveen of ben je de trotse bewoner van een monumentaal pand in de Boslaanbuurt? In het eerste geval kan de stukadoor uit Veenendaal relatief snel stucen met dank aan de rechte muren en plafonds in de nieuwbouwwoning. In een oude woning zijn de wanden en muren vaak allesbehalve recht en heeft de professional ook nog te maken met hoekjes en nisjes. De tijd die een stukadoor uit Veenendaal in de authentieke woning langer bezig is, zie je terug in de prijs.

Maar niet alleen de indeling van de ruimte speelt mee, ook het aantal vierkante meters is bepalend voor de totaalprijs en de ondergrond. Zijn de muren flink beschadigd of is er een andere reden dat de stukadoor uit Veenendaal de muren moet voorbehandelen? Ook dan is de professional langer bezig met een hogere factuur tot gevolg. Voor een prijsvoorstel op maat kun je het beste contact opnemen met een van onze stukadoors uit Veenendaal, maar over het algemeen ligt de prijs voor binnen stucwerk tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Buiten stucwerk is afhankelijk van de weersomstandigheden en vraagt vaak om een steiger. Dit is ook de reden dat een stukadoor uit Veenendaal voor stucwerk buiten vaak iets meer berekent. Ga dan uit van een vierkante meterprijs tussen de € 25,- en € 75,-.

Stukadoor Veenendaal gezocht? 

Stucen is een zware en specialistische klus. Daarom is het aan te raden deze klus uit te besteden aan professional. Zo voorkom je dat je last krijgt van je gewrichten en bespaar je ook nog eens tijd. En dat niet alleen: je kunt ook vertrouwen op een mooi strak resultaat waar je weer meerdere jaren met veel plezier van kunt genieten. Maar hoe selecteer je nu het beste stukadoorsbedrijf uit Veenendaal?

Gelukkig is dat heel eenvoudig: je plaatst je klus op Werkspot en komt in contact met een betrouwbare stukadoor uit Veenendaal en omstreken. Wat denk je bijvoorbeeld van SSB Klussenbedrijf, StucHolland, Daudeij Schilderwerken Lunteren, Barten Services, LionStuc of Diepeveen Stukadoor Veenendaal? Wil je van alle stukadoors uit jouw regio weten welke kwaliteit ze leveren? Lees dan de reviews van eerdere klanten.

Andere vakmensen in Veenendaal

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur