Vind stukadoors in Woudenberg

Op zoek naar stukadoors in Woudenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Woudenberg

 • Piramideklusbedrijf
  Piramideklusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Als Piramide wij voor ons stucwerk. Waar wij gelukkig van worden is het waarmaken van uw dromen door het creëren van de perfect gestucte leefomgeving. Piramide blaast uw gehele huis nieuw leven in en biedt een transformatie van uw woning. Vanuit passie vereeuwigen wij het gevoel dat u in uw ruimtes wilt creëren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Sam is super.... Goede prijs. Ook bij tegenvallende werkzaamheden geen discussie over de prijs. Super netjes gewerkt en snel. Heel erg tevreden met het resultaat. Bij een volgende klus ga ik niet eens meer kijken voor andere aanbieders.
 • Van der wind bouw handel en verhuur
  Van der wind bouw handel en verhuur
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Aannemer&afbouw Als bedrijf zijnde proberen de klant zo goed mogelijk te helpen met hun wensen en te adviseren. We kunnen snel schakelen de ene dag is timmerwerk de andere dag is stukadoren. Door grote kring van andere vakmensen kunnen we ook grotere klussen aannemen. vriendelijke groeten, Rene Van der wind bouw handel en verhuur

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fijne communicatie, niet lullen maar poetsen, netjes werken en de afspraken nakomen. Zeker aan te bevelen!
 • Stucadoorsbedrijf Eny
  Stucadoorsbedrijf Eny
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn compagnon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd. Telefoon nr. Nul zes vijf vier negen nul vier zes zeven vijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Mehmet en zijn collega hebben een slaapkamer gestuukt. Ze hebben heel netjes gewerkt en de muren zijn superglad opgeleverd. Deze twee vriendelijke heren zijn zeker een aanrader.
 • Karen Behangersbedrijf
  Karen Behangersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Welkom bij Karen Behangersbedrijf. Mijn naam is Karen Hayrapetyan, man van 38 jaar afkomstig uit Armenië. Ruim 12 jaar gespecialiseerd in alle soort behang. Of het nu gaat om dat ene wandje met een patroon of uw gehele woning met renovlies bij mij bent u aan het juiste adres. Wilt u uw wanden laten behangen door een renovlies behanger? Bij mij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een uitstekende service. Ik maak uw wanden strak en glad alsof het gestuct is. Tevens doe ik kitten en sausen van renovlies. Ik kan het materiaal aanleveren, maar u mag het materiaal ook aanleveren. De voordelen van renovlies behang Renovlies behang is vandaag de dag erg populair. Best logisch, want het is de oplossing om uw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Zonder dat het te veel moeite kost. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestuukte muur. Het voordeel van renovlies behang ten opzichte van stucwerk is dat u nooit last zult hebben van scheuren. Daarnaast is het kras- en stootvaster, goedkoper en sneller te realiseren. En dat voor hetzelfde eindresultaat! Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Zo bent u met renovlies behang verzekerd van brandvertragend behang, naadloze afwerking en krimpvrij behang. Vergeleken met behangpapier is renovlies behang ook een stuk sterker. Vraag gerust een vrijblijvend offerte aan. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ik lever en garandeer kwaliteit en ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Zie mij FB Karen Behangersbedrijf voor foto’s en recensies. Met vriendelijke groet, Karen Behangersbedrijf Karen Hayrapetyan

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Een enorme vakman! Werkt secuur en oplossings gericht bij problemen! Tevens het strakmaken van wanden heeft hij goed in de vingers. Is zijn geld dubbel en dwars waard!
 • Emre Plaster & Paint
  Emre Plaster & Paint
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Welkom op het profiel Emre Plaster & Paint klussenbedrijf Uw specialist op gebied van stuccen, sauzen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialeerd in: -stucwerk binnen (behangklaar en sausklaar) -sauzen(verven) -spachtelputz  - onderhoudswerkzaamheden verrichten Wij gaan zorgvuldig in op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. We werken secuur, netjes en leveren kwalitatief werk af.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super werk opgeleverd. Gaat snel en heel secuur te werk. Mega scheve en afgebrokkelde muren heeft Emre weer helemaal mooi strak en spiegelglad gekregen. Heel erg tevreden mee!!
 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /KOZIJNEN/SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 48 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties starten vanaf € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, starten vanaf € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie starten vanaf 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Goed schilderwerk beschermt, siert en verhoogt de economische waarde van het pand… Slecht schilderwerk zorgt voor schade, ontsiert en is een doorn in het oog… Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als schildersbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende verven en materialen. Zo komen onze stuc- en schilderwerken, ongeacht of het gaat om buitenschilderwerk, schilderwerk voor binnen, of bijzonder schilderwerk zoals aan monumentale panden, altijd goed uit de verf. Maakt schilderwerk onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Bij CAM verzorgen we meer dan binnen- en buitenschilderwerk alleen. Ook stucwerk, tegelwerk, behangen en kleine timmerwerken pakken we voor je aan. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt bij schilderwerken, gladstucwerk en sierstucwerken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De hele woning laten stucen, zeer tevreden.
 • Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Onderdelinden Bouw & Stucwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Voornamelijk aanwezig in de regio van scherpenzeel en omstreke. Doet stukadoors werk. Harde werker, met oog voor precisie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Communicatie verliep uiterst prettig, de prijs is zeer redelijk, het geleverde werk is prima, alles wordt zeer goed afedekt en ook netjes opgerumd!
 • Van der Wind Totaalbouw
  Van der Wind Totaalbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Van der Wind totaalbouw Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en afwerken van woonhuizen. Onze werkzaamheden is vooral stucwerk, timmerwerk, electra en loodgieterswerk

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Ik heb Ronald van der Wind de klus gegund omdat hij een goed verhaal had. In de uitvoering bleek dit helaas niet het geval. Het begon al met dat hij te weinig tijd had. Daarom moest hij en een collega om 6:00 beginnen en 's avonds werken. Dit gaf veel overlast. Vervolgens is het fout gegaan met het stucwerk. Dit is niet goed afgewerkt. Veel te veel oneffenheden. Nadat ik dit heb aangegeven zei Ronald dat het wel goed was en dat het heel normaal was om dit zo op te leveren. Ik heb dit vervolgens door een aannemer laten beoordelen. Zijn oordeel was duidelijk: onacceptabel. Daarna heb ik weer contact gezocht met Ronald. Hij neemt niet meer op en reageert niet op berichten. Vandaag kreeg ik iemand anders aan de lijn op zijn nummer die zei dat hij Ronald niet kende. Dat terwijl de foto van Ronald nog aan dit nummer is gekoppeld via whatsapp. Hij moest uiteindelijk toegeven dat hij Ronald wel kende... Zeer triest dit... Ik geef Ronald graag de kans om dit goed op te lossen.
 • Deley Afbouw
  Deley Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  20 jaar ervaring van het monteren en afwerken van verlaagde plafonds systeemplafonds en wanden

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Goede en snelle communicatie en werk naar alle tevredenheid uitgevoerd! Absolute aanrader
 • Modern Huis Klusbedrijf
  Modern Huis Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Stukadoor in Woudenberg

  Wij zijn Modern Huis Klusbedrijf een Bedrijf uit amersfoort voor algemeen Renovatie werken in regio Utrecht ,Gelderland ,Noord-Hollands en Overijssel bijna 10 jaar ervaring met badkamers loodgieterswerk ,timmerwerk en stucwerk Wij geven 5 jaar garantie op onze werk Wij werken snel en netjes Wij gebruiken de beste materialen en Krijgen jullie garantie op materialen Ook Met onz jullie huis wordt Modern Huis

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel contact en komen kijken naar de klus: aanleggen warm/koud water en afvoer voor een verstelbaar hondenwasbad. Helaas afvoer te hoog gemaakt: lekkage door te hoge druk. En dure fles hondenshampoo op de grond gestoten.. dacht alles goed vrij gemaakt te hebben. Ging ervan uit dat professional goede constructie kan maken maar helaas bleek dat hij de afvoer erg hoog boven shifon gemaakt had waardoor badafvoer en niet onder paste met als oplossing lange flexibele buis over de grond. Dus zelf de werkbroek aan. Zie laatste foto. Bij gebruik moet bad ruim boven instaphoogte om afvoer te krijgen. Tzt zal ik aansluiting in de sifon verlagen. Duur betaald.. en weer door. Het werkt nu.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Woudenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 453 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Woudenberg

Andere vakmensen in Woudenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt