Vind timmermannen in Woudenberg

Op zoek naar timmermannen in Woudenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Woudenberg

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75761 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Goede service, de vakman maakte snel een afspraak om de klus te bekijken en kon toen snel een afspraak maken voor de reparatie. Is vakkundig en snel. Een klein minpuntje is dat als je een tijdafspraak maakt, daar niet echt op gerekend kan worden. De vakman komt wel, maar kijk niet verbaasd als het een uurtje later is.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75146 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Nou ja, er was interesse, daarna niets meer van gehoord. Vreemd
 • Kroon-afbouw
  Kroon-afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Woudenberg

  Ben je op zoek naar een Timmerman? Dan kun je in Woudenberg bij Kroon-afbouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Ik ben erg goed geholpen door Harmen. Hij kon de klus heel snel oppakken en heeft twee deuren voor mij gerepareerd die niet meer goed sloten. Hij werkt snel, netjes en is duidelijk in de communicatie.
 • Klussenbedrijf Nedzhipov
  Klussenbedrijf Nedzhipov
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Klussenbedrijf Nedzhipov

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ik ben erg blij met Nedzhipov! Snelle communicatie, stipt op tijd, harde werkers, bedenkt oplossingen voor onvoorziene omstandigheden. Bedankt!
 • klusbedrijf van den Berg
  klusbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Wij zijn een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in timmerwerk in en om het huis. wij bieden u een breed aanbod voor uw prijs klasse, Daarom werken wij alleen met de producten die wij zelf leveren, en uiteraard doen wij ons best om u heerlijk te laten leven. Wij werken in een straal van 15km rondom barneveld

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prettige ervaring. Alleen wel heeel hoog start tarief voor klein klusje.
 • J.W. Lokerse Dienstverlening
  J.W. Lokerse Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  J.W. Lokerse Dienstverlening is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Renswoude en omgeving. Bent u op zoek naar veranda, pergola, tuinhuis, overkapping, carport etc op maat? Of ander timmerwerk? Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen..

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Bedankt voor het plaatsen van onze nieuwe veranda, alles is naar wens verlopen en nu van het genieten van het secure vakmanschap
 • Lucas-ICS & Onderhoud
  Lucas-ICS & Onderhoud
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  ruime ervaring + 20 jaar duidelijke afspraken uitvoering werkzaamheden en kosten. Geen voorrijkosten duidelijke van te voren meerkosten/onvoorzien communiceren Wijzigingen tijdens werk , geen probleem

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Meneer zou op vrijdag langskomen en nam twee uur na de afgesproken tijd op om door te geven dat hij het niet redden. Uiteindelijk is hij zaterdag een uur voor de verjaardag van mijn dochter langs geweest omdat het anders nog langer zou duren. Nu, drie maanden na dato, zijn we aan het verbouwen. Ook op de plek van 'reparatie'. Meneer blijkt elektra-, gas+ en waterleidingen ingemetseld te hebben achter de vaatwasser. Zonder benodigde bescherming om corrosie e.d. te voorkomen. Hebben nu uren extra werk in de hoop dat de leidingen zonder schade uit het beton komen. Dit is alles behalve netjes opgelost, we hebben er wel een vermogen voor betaald. Al met al voelen we ons behoorlijk opgelicht.
 • AMA Company sevices
  AMA Company sevices
  Beoordeling: 4.3 van 54.3552 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Hallo! Mijn naam is Mido een ZZPer met veel allround ervaring in de bouw. Ik ben zelf werkzaam geweest in de brandpreventie ik heb ervaring op het gebied van brandveiligheid, brandvertragende toepassingen, afdichtingen en compartimenten/doorvoeringen. Tevens heb ik ervaring in diverse werkzaamheden o.a: renovatie ,schilderwerk, laminaat vloeren, behangen,badkamerrenovatie, algemene kleine klussen maar ook grote klussen/projecten. Mocht u interesse hebben zou ik u graag van dienst zijn. Ik werk zowel op een vaste aantrekkelijke prijs afspraak maar ook in de uren.alles is bespreekbaar afhankelijk van de situatie /werkzaamheden en de tijd waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Op het moment dat de prijs en afspraak vast staat zullen wij de klus uitvoeren tot hij naar wens is uitgevoerd. Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben kunt u altijd mij mailen via werkspot dan wel via de werkspot app benaderen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  De klussenier kwam kijken en hij heeft aangegeven dat de lekkage bij de put was en hij heeft wat kit erop gezet en na half uur is hij vertrokken, kosten 170 euro. Later bleek dat de daklekkage helemaal niet opgelost is. We hebben zoals afgesproken dit doorgegeven en hij zou zaterdag 9 december om 10 uur vooralsnog komen oplossen maar helaas kwam hij niet opdagen en hij is telefonisch niet meer bereikbaar. Ik voel me opgelicht en zit nog met niet opgeloste lekkage. We willen ons geld terug.
 • Bouzan Klusbedrijf
  Bouzan Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Bouzan Klusbedrijf. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van muren, zetten van tegels, verbouwingen van wc's, keukens en badkamers, het installeren van gipsbladen alsook met werkzaamheden die te maken hebben met elektriciteit, loodgieterswerk en stukadoorswerk. Wij werken al zes jaar in Nederland. We hebben de relevante werkervaring opgedaan in Syrië, in het bijzonder met verven, de bouw, tegels zetten, laminaat, loodgieten en stukadoor. Daarnaast decoreren wij ook tuinen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Muurtje snel en netjes gemaakt voor passend tarief. Goed rekening gehouden met de tekeningen voor de nieuwe keuken. Erg tevreden!
 • Peperkamp all round bouwservice B.V.
  Peperkamp all round bouwservice B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Timmerman in Woudenberg

  Peperkamp bouwservice BV is de ideale partner als je snel een professional nodig hebt in midden Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in nauwkeurig vakmanschap oa renovaties, aanbrengen verbeteringen, kamerverdeling (plaatsen muur, kozijn met deur), kozijn herstel, bouwinspectie en rapportage, lekkages, inbraak- of stormschade, repareren of vervangen en nog veel meer diensten. Neem contact met hen op zodat ze u kunnen helpen en een duidelijke offerte (niet gratis tenzij klus) kunnen opstellen. Het normale uurtarief is 75,- per uur. Ze hebben ook 24 uurs dienst. Spoed en goed

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Via de app contact over de aanvang van de klus. Dat vond ik fijn. Netjes en hard gewerkt. Ondanks dat het een beetje tegen zat bleef de stemming er in. En voor straks,als het zonnetje weer in overvloed gaat schijnen, heb ik een fijn zonnescherm dat herplaatst is op mijn balkon! Chapeau 🎩

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Woudenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 980 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Woudenberg

Andere vakmensen in Woudenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt