Vind timmermannen in Den Haag

Op zoek naar timmermannen in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Den Haag

 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snel en kundig geholpen. Op een fijne manier contact over de klus en zeer snel ingepland. Wij zouden THR Mondial zeker aanraden.
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Timmerman klussenbedrijf contact via Google

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Topwerk geleverd! Onze stalen deur met glas hangt heel mooi. Ook het kozijn is netjes geverfd. Mooi op tijd, snel en netjes werk geleverd. Zou zeker weer bellen als we een andere klus hebben.
 • Umut.b
  Umut.b
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Gespecialiseerd met renovatie en decoratie Schilderwerk Isolatie plaatsen Trappen repareren Muur plaatsen Plafond plaatsen of verlagen Deuren repareren Timmerwerk Laminaat leggen Slopen Schoonmaken 100% garantie Uw klus word Professioneel en Snel afgemaakt. Umut.b bedrijf

  Laatste review:
  Meubels repareren-
  Vriendelijk,snel en proffesioneel! En perfect in elkaar gezet.
 • MPB Meubelmaker
  MPB Meubelmaker
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Neem direct contact op met MPB Meubelmaker wanneer u denkt dat ik iets voor u kan betekenen. Ps. Bij geen interesse zie ik graag geen bericht tegemoet Dit ivm de kosten die werkspot in rekening breng. Of ik de klus krijg of niet. If you are not interested, please do not send a message back to me. This is due to the costs charged by Werkspot. Whether I get the job or not.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Reageert snel en levert keurig werk. Aanrader
 • AELG Allround Klussen
  AELG Allround Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Kan veel kleine allround klussen verrichten. Goede duidelijke afspraken.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snelle reactie, duidelijke afspraak, werkt goed en netjes. Kortom een topper!
 • Cley Montage
  Cley Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Gespecialiseerd in het monteren van Ikea artikelen. Omdat ik dit dagelijks doe neem ik daarom alleen klussen met Ikea artikelen aan. - Grote projecten van Ikea worden ook aangenomen. Alle artikelen in het portfolio zijn van Ikea. Keukens doen we ook, alleen compleet vanaf het begin. _ - Transport van goederen van A naar B met zelf laad-en-los service ook mogelijk. Indien gewenst wordt er gewerkt met een mondkap. Ik hoor graag van u.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  We hadden een afspraak, maar helaas liet Ikea het afweten. Cleyton zou vervolgens een dag later komen na hem gebeld te hebben, dit zou eerst vlak na 5en zijn. Hem om 5 uur gebeld, toen werd het ineens 20:00 wat geen optie was. Aangezien ik ieder moment kan bevallen. Hij zou mij die avond terug bellen om terug te koppelen if hij of iemand anders in de ochtend kon komen. Ik heb niks meer van hem vernomen..
 • All Fixed Montage & Onderhoud
  All Fixed Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Beste opdrachtgevers, Wij van All Fixed Montage & Onderhoud staan 24/7 klaar voor al u benodigde werkzaamheden. Met enthousiasme en resultaatgerichtheid zullen wij onze werkzaamheden verrichten. Waarbij service, kwaliteit en continuïteit voorop staan. All Fixed is specialist in diverse klussen in en rondom u woning. Zo verzorgen wij badkamer renovaties, meubel (de)montage, timmerwerkzaamheden, etc. Wij hanteren vaste lage prijzen die op voorhand met u worden besproken. Bij het kiezen voor All Fixed Montage & Onderhoud kunt u rekenen op een betrouwbaar en soepel verloop. Graag komen wij met u in contact!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goed contact, duidelijke afspraken je weet waar je aan toe bent geen verrassingen en nette en vlotte afhandeling van de klus!
 • Allround kariouh
  Allround kariouh
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Timmerman in Den Haag

  All round klusser meer dan 15 jaar ervaring in de timmer werk van verlaagde plafonds wanden zetten cinwalls plaatsen tot keukens en meubels in elkaar zetten en plaatsen

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ik ben blij met het geleverde werk van Sjoukie. Hij komt zijn afspraken na en hij is flexibel in overleg. Verder moet ik ook aangeven dat hij vertrouwelijk overkomt. Hij is vakkundig en denkt met je mee mbt oplossingen. We zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan.
 • DRS Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Hallo mijn naam is Darren. Ik ben een timmerman gespecialiseerd in: • Renovatie werkzaamheden • Houtrot reparatie • Plaatsen, vervangen en afstellen van ramen en deuren Met dertig jaar ervaring in de bouw heb ik naast het timmervak meerdere vakken op professioneel niveau uitgevoerd, waaronder meer dan tien jaar als beroepsschilder. In 2008 startte ik mijn timmerbedrijf waarbij ik me heb kunnen specialiseren in renovatie, het liefst met klussen die ik vervolgens ook nog volledig afgeschilderd oplever.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Daren heeft me geweldig geholpen. Perfect werk en extra inspanningen geleverd boven mijn verwachtingen . Ik zou Daren meteen voor een volgende klus benaderen.
 • Wojciech Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Timmerman in Den Haag

  Voert verschillende soorten bouwwerkzaamheden uit. Ik kan doen wat je maar kunt bedenken. Ik word gekenmerkt door schoon en gedegen werk. Neem contact met mij op en u zult er geen spijt van krijgen.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Vriendelijke, correcte man die zijn afspraken precies nakomt. Werkt heel nauwkeurig. Zeer schappelijke prijs bovendien. Wij waren zeer tevreden en ik zal hem zeker weer benaderen voor klussen in huis.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 985 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt