Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind metselaars in Den Haag

Op zoek naar metselaars in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele metselaars zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Metselaar

Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Den Haag

 • J.A. van der Weijden Onderhoudsbedrijf

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.45271 reviews

  Welkom op ons profiel, Na 6 jaar samen gewerkt te hebben met mijn grootvader ben ik in 2009 mijn eigen bedrijf opgestart, Nu inmiddels 15 jaar zelf ervaring te hebben in dit vak en meer als 200 referentie's weten wij waar wij voor staan: enkel kwaliteit. De totaalprijzen zijn ook de prijzen en geen onverwachte extra kosten! Dit zijn onze werkzaamheden: Steigers plaatsen/ verwijderen -Voegwerk/metselwerk uithakken/slijpen -Reinigen -Alle soorten voegwerken -Klein metselwerk/scheur herstel -Impregnatie -soft stralen -Lekkage's opsporen en verhelpen -schoorsteen: herstel/vegen/voegen/metselen/stucen/lood vervangen/waterafstotend maken -injecteren -schilderwerken -glaswerk -Dakwerk dakpannen/nokvorsten/dakgoten -stucadoors werkzaamheden Heeft u een lekkage? Wij hebben uw probleem binnen 48uur opgelost. Ons bedrijf is voor U van echte waarde en heeft enkel vakmanschap te bieden, van kleine tot grote projecten. Wij zijn een betrouwbaar en erkend bedrijf en leveren enkel kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop, en waar wij naar streven is het beste bedrijf te zijn in onze sector, dit kan alleen maar door het overtreffen van de verwachting van onze opdrachtgevers. Kwaliteit, Veilig werken, overleg en duidelijke afspraken zijn van belang. Wij verzorgen zelf: materialen/steigers/hoogwerkers zodat u altijd een totaalprijs krijgt en geen onverwachtse kosten achteraf. Wilt u uw huis opnieuw laten voegen/herstellen/lekkage verhelpen maar u heeft niet de financiële ruimte? Geen probleem! U kunt bij ons in termijnen betalen tegen 0% rente. Wij werken altijd met GARANTIE! Ook voor deskundig advies komen wij graag kosteloos bij uw langs. U kunt ook bij ons pinnen. Met vriendelijke groet, Jack van der weijden

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Renovatie van achtergevel en schoorsteen. Keurig gedaan en alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden Zal zeker ook mijn voorgevel laten doen.
 • Aannemersbedrijf AVE

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews

  Welkom op mijn profiel! Aannemersbedrijf AVE houdt zich al sinds 1970 bezig met werkzaamheden die vooral gericht zijn op het bouwen, repareren en renoveren van gevelwerken. In de loop der jaren hebben wij zeer veel ervaring opgedaan op dat gebied, zodat wij met alle voorkomende werkwijzen en werkzaamheden bekend zijn en op die manier een zeer goed en deugdelijk resultaat kunnen afleveren. Diensten die wij leveren: - Aanbouw - Gevelreiniging - Buitengranito - Scheidingsmuurtjes - Betonreparaties - Metselwerk In het geval dat een project werkzaamheden vereist die niet onder de expertise van Aannemersbedrijf AVE vallen, dan werken wij samen met andere aannemers die daar wel de benodigde kennis en ervaring in hebben om tot een goede, volledige en kwalitatief hoogwaardige afwerking van het project te kunnen komen. Deze aannemers worden uiteraard altijd met zorg uitgezocht op basis van hun kwaliteiten en ervaring vanuit eerder samenwerking met die aannemers. Voorbeelden van projecten die door ons zijn gedaan kunt u bekijken op onze website in ons Portfolio. Alle aanbiedingen en werkzaamheden zullen overeenkomstig de algemene voorwaarden van Aannemersbedrijf AVE, zoals deze gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel worden uitgevoerd. Wij raden u aan om deze vooraf nauwkeurig door te nemen. U kunt deze vinden op onze website onder Algemene Voorwaarden. Voor een vrijblijvende offerte kan u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Aannemersbedrijf AVE André Emmerik

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  We were very happy with the work that André from Aannemersbedrijf AVE delivered. He built a garden wall of 9.5 m x 1.9 m. He worked meticulously and precise, and it is clear that he is a very experienced building professional (een vakman!). We asked different contractors and his quote was very reasonable with a well thought out plan for the wall. The work was done exactly as discussed and within the time frame that was agreed upon. André is clear in his communication and a friendly and considerate person. We will definitely ask him again if needed in future.
 • J.C. van der Bijl Voegbedrijf

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.45114 reviews

  Bij Van der Bijl Voegwerken is het vak van vader op zoon overgedragen, zodat we spreken over vele jaren ervaring. Met een vast team van vakmensen die de juiste technieken beheersen en goede materialen gebruiken, staan wij garant voor kwaliteit. Daarbij werken we efficiënt, netjes en klantvriendelijk. U kunt rekenen op goed advies, een heldere offerte, een prettig contact en natuurlijk op mooi vakwerk. Wij stappen pas op als de klant voor de volle 100% tevreden is. Van der Bijl Voegwerken richt zich volledig op voegwerk en de bijkomende werkzaamheden zoals herstel van metselwerk, betonreparatie en schilderwerk. Zo ontzorgen wij de klant volledig met gevelwerk.Wij zijn o.a. specialist in knipvoegen, een traditionele vorm van voegwerk. Knipvoegen worden niet vaak meer toegepast, maar ons team heeft die techniek nog perfect in de vingers. Wij nemen kleine klussen en grote projecten aan voor voegwerk en alle bijkomende werkzaamheden aan uw gevel . Wij werken voor particulieren, vve’s en bedrijven (o.a. aannemers) circa 50-60 km rondom Den Haag, bv. ook in Rotterdam, Delft, Gouda, Leiden, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp en het Westland. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende opname van het werk met daar aansluitend een scherp geprijsde heldere offerte . Neem ook eens een kijkje op onze website of bij onze inmiddels over de 100 positieve revieuws die wij sinds 2010 op ons werkspot profiel hebben opgebouwd . M.v.g Jeffrey van der Bijl van der bijl voegwerken

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  De klus netjes gerepareerd en vriendelijke werkmensen Dit bedrijf is aan te bevelen Ruimen alles netjes op Fs dordrecht
 • W&R gevelonderhoud

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Goeiedag ik ben willem Merckx ik ben 30 jaar en ik ben vanaf mijn 16e in dienst geweest bij een gevelonderhoudsbedrijf.Hier heb ik tot 3 jaar geleden met veel plezier gewerkt maar sinds die tijd ben ik voor me eigen begonnen en ik ben nu uitgegroeid tot een klein onderhoudsbedrijf met 4 man.Ik ben gespecialiseerd in metselwerk,voegwerk,betonreperatie”s en schilderwerk.Wij staan voor kwaliteit en geven op alle facetten garantie ligt aan de situatie hoe lang en voor alle werkzaamheden gelden verschillende garantie”s.Ik hoop u zo genoeg te hebben geïnformeerd en mischien dat we elkaar gaan zien in de toekomst.

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Wij hebben W & R als een prettig bedrijf ervaren. Willem en Renee zijn beide ervaren vakmannen die zorgvuldig werken. Alles is tot in de puntjes aangepakt en afgewerkt. Regelmatig was er ruimte voor overleg wanneer dit nodig was, communicatie met beide mannen was prettig. Eerlijke/scherpe prijs, zowel in de offerte als later toen de de werkzaamheden al bezig waren en er wat onvoorziene zaken waren. De werkzaamheden die zijn verricht: totale renovatie van de achter gevel van totaal 6 appartementen (vve) na decennia lang geen onderhoud. Zie foto’s voor het eindresultaat. Omdat wij de klus vanuit de Vve hebben uitbesteed was er regelmatig overleg met alle vve leden nodig om zaken af te stemmen, hier had W&R begrip en geduld voor.
 • Kuiper gevelwerk en onderhoud

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  al vele jaren ervaring met betrekking van gevelrenovatie betonreparatie en andere onderhouds werkzaamheden Kuiper gevelwerk en onderhoud

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Goed werk, goede snelheid, snelle antwoorden in digitale communicatie, en uiteindelijk in minder tijd afgerond dan gedacht. Zeker met 2 professionals kan een impregneerklus in minder dan 3 dagen klaar zijn, dat is goed om te weten.
 • A. Aydemir

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  U kunt bij mij terecht voor de volgende vakgebieden: - Metselwerk - Voegwerk - Sloopwerk

  Laatste review:

  Bij mij hebben ze het hele huis opnieuw gevoegd. DIt is perfect gedaan en alles ziet er weer netjes uit. Alle rommel ruimde ze keurig op!
 • A. IJzendoorn Onderhoud

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 4 van 5451 review

  A. IJzendoorn Gevelwerken en Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in het huis gedaan kan worden. Denk hierbij aan voegwerk, gevelreiniging, badkamerrenovatie, stucwerk etc. Wij zijn gevestigd in Leidschendam. Ons werkgebied is regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Verder zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Met name de voorbereiding van onze werkzaamheden is essentieel om kwaliteit te leveren. Wij geven dan ook garantie op het geleverde werk. Graag komen wij voor advies en offerte vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Gevel voegen -

  Vakmensen. Konden (midden in de winter) het euvel aan mijn buitenmuur snel verhelpen. De communicatie verliep ook soepel.
 • Hunady Stucadoors en Schildersbedrijf

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Beste lezer, Ik ben een zelfstandige aannemer met meer dan 15 jaar ervaring in bouw. Mocht u uw huis willen verbouwen, dan hoor ik het graag. Wij werken met veel zzp's samen, waardoor wij breed inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen wij veel opdrachten uitvoeren op de particuliere markt. Ik hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en natúúrlijk ga ik over mij meer vertellen bij een persoonlijk gesprek. Groet, Emil

  Laatste review:

  Erg tevreden met Hunady Stucadoors en Schildersbedrijf. Verschillende soorten werkzaamheden verricht en dit naar alle tevredenheid. De Heer Hunady heeft veel kennis van zaken en denkt graag mee in oplossingen.
 • Gevelonderhoud ANO bv

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  ANO Gevelonderhoud is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en onderhoud van gevels in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons met ruime ervaring in het herstellen van metselwerk en ambachtelijk voegwerk zoals het zetten van een knipvoeg of snijvoeg. Dit doen wij in het bijzonder voor het monumentale panden maar ook voor bedrijfspanden en particulieren.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Prima werk en snel uitgevoerd. Aanrader.
 • Eelko Vroomans

  Metselaar in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben Eelko Vroomans en met 17 jaar ervaring kan ik diverse renovatie, verbouw en onderhoudswerkzaamheden voor u verrichten. Van een lamp vervangen tot volledige renovatie van een woning kan ik van A tot Z voor u verzorgen. Met mijn expertise kan ik u ook een goed advies geven en verricht de werkzaamheden graag in overleg. Ik ben gericht op de wensen van de klant waar kwaliteit bovenaan staat. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Alles is zeer goed verlopen. Communicatie en samenwerking was vloeiend. Eelko haalt alles uit zijn mars om jou van je behoefte te voorzien en kijkt nog verder dan alleen de opdracht. Door zijn wil om klanten tevreden te stellen en daarbij te beschikken over een groot netwerk zal hij je voorzien van informatie, binnen en buiten zijn vakgebied. Zie in de bijlage de cultuurshock die Eelko mede heeft gerealiseerd. Naast de jaloeziën zijn we door het enorm brede kennisgebied van Eelko tevens tot de overeenstemming gekomen de vloer van laminaat te voorzien. Realisatieprijs is voor een laminaatvloer Beautyfloor Ardennen / La Chapelle en 7 jaloeziën zeer scherp geprijsd.

Populaire lokale metselaars in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur