Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Nootdorp

 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Erg blij met het eindresultaat! De opdracht is netjes en vakkundig afgerond. Ook de communicatie verliep soepel zonder verassingen. Zeker een aanrader voor metselwerk binnen en buiten!
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • K.W.K. Koos Weerwag Klusbedrijf
  K.W.K. Koos Weerwag Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  KWK, KLUSBEDRIJF, gespecialiseerd in het bouwen van binnenscheidings wanden van gipsblokken, 7cm of 10cm dik, badkamer of slaapkamer of standaard blokken geen probleem, daarbij werk ik ook met andere vakmensen zoals loodgieters/electriciens, timmermannen, vloerenleggers, en stucadoors, project filmpjes op aanvraag overleg ik graag met klanten, groet koos weerwag, KWK

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Top
 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  8 jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar niveau 2 & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Zeer snel met reageren en een afspraak maken. Klus netjes uitgevoerd en netjes opgeruimd aan het eind. Aardige en vriendelijke gozer die zijn vak goed verstaat voor een redelijke prijs. Absoluut een aanrader. Bedankt Dennis! Grt, een tevreden klant.
 • van den Hengel Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Nootdorp

  Metselwerk

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  In goede samenwerking zijn de muren gemetseld en gevoegd. Mooi resultaat :)
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • J.W. Alsemgeest Gevelwerken
  J.W. Alsemgeest Gevelwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  J.W.Alsemgeest Gevelwerken bv. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gevelrenovatie, restauratie en het onderhoud van gebouwen en monumenten. Wij beschikken over vakmensen welke garant staan voor de hoogste kwaliteit. Tevens hebben wij de nieuwste en modernste apparatuur in huis om elk project vakkundig uit te kunnen voeren. Ons uitgangspunt is het leveren van een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op de wensen, de doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers. In de loop der jaren is Alsemgeest Gevelwerken uitgegroeid tot een bedrijf dat alle soorten projecten voor zijn rekening neemt. Van kleinschalige klussen bij particulieren tot grote renovatieprojecten in opdracht van Gemeenten, Verenigingen van Eigenaren en wooncorporaties. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag en van hieruit bedienen wij de regio Haaglanden. Alsemgeest Gevelwerken bv staat voor zijn werk en geeft dus ook garanties op het afgeleverde werk. Bij ons is uw gevelrenovatie in vertrouwde handen. Voegwerk / metselwerk / gevelreiniging / impregneren / schilderwerk / betonwerk / gevelverankering / vloercoatings. Nieuw bij Alsemgeest Gevelwerken -Gecertificeerde specialisten in houtrot reparatie -Gecertificeerde specialisten vloercoating en gietvloeren -Gecertificeerde applicateur renovatie spouwankers, scheurherstel systemen

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeer tevreden over de werkwijze van Alsemgeest gevelwerken. Gaan professioneel te werk en gaven nog wat tips. Heeft het werk opgeleverd als afgesproken (ondanks de slechte weeromstandigheden). Vriendelijke werkers hebben alles netjes achtergelaten.
 • Roza Gevelreiniging & Onderhoud b.v.
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  Ruim 20 jaar ervaring op alle gebieden die te maken hebben met woning verbouw/renovatie

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Goede ervaring, snel, efficiënt, vriendelijk, goede communicatie.
 • Aannemersbedrijf AVE
  Aannemersbedrijf AVE
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  Welkom op mijn profiel! Aannemersbedrijf AVE houdt zich al sinds 1970 bezig met werkzaamheden die vooral gericht zijn op het bouwen, repareren en renoveren van gevelwerken. In de loop der jaren hebben wij zeer veel ervaring opgedaan op dat gebied, zodat wij met alle voorkomende werkwijzen en werkzaamheden bekend zijn en op die manier een zeer goed en deugdelijk resultaat kunnen afleveren. Diensten die wij leveren: - Aanbouw - Gevelreiniging - Buitengranito - Scheidingsmuurtjes - Betonreparaties - Metselwerk In het geval dat een project werkzaamheden vereist die niet onder de expertise van Aannemersbedrijf AVE vallen, dan werken wij samen met andere aannemers die daar wel de benodigde kennis en ervaring in hebben om tot een goede, volledige en kwalitatief hoogwaardige afwerking van het project te kunnen komen. Deze aannemers worden uiteraard altijd met zorg uitgezocht op basis van hun kwaliteiten en ervaring vanuit eerder samenwerking met die aannemers. Voorbeelden van projecten die door ons zijn gedaan kunt u bekijken op onze website in ons Portfolio. Alle aanbiedingen en werkzaamheden zullen overeenkomstig de algemene voorwaarden van Aannemersbedrijf AVE, zoals deze gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel worden uitgevoerd. Wij raden u aan om deze vooraf nauwkeurig door te nemen. U kunt deze vinden op onze website onder Algemene Voorwaarden. Voor een vrijblijvende offerte kan u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Aannemersbedrijf AVE André Emmerik

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Andre heeft 2 jaar geleden onze tuinmuur gemetseld. Er zit een perfecte ronding in en na 2 jaar is de muur nog steeds heel netjes. Echt een vakman.
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Metselaar in Nootdorp

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele vriendelijke man die meedenkt, snel tijd maakt voor je en heel mooi werk verricht! Heel blij met beide klussen die gedaan zijn, dankjewel!

4.6

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Nootdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 79 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Nootdorp

Andere vakmensen in Nootdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt