Vind witgoed monteurs in Nootdorp

Op zoek naar witgoed monteurs in Nootdorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Nootdorp

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65154 reviews
  Witgoed monteur in Nootdorp

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle service, kon dezelfde middag nog langskomen. Niet alleen het probleem verholpen maar ook uitgelegd wat te doen bij herhaling van probleem. 5 sterren!
 • Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews
  Witgoed monteur in Nootdorp

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Gave good advice on how to proceed further with our dishwasher. Very professional and efficient
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Witgoed monteur in Nootdorp

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden. * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Foutmelding E18 opgelost en ik heb zelf de pomp preventief laten vervangen. Na een wasbeurt kwam toch weer de foutmelding. Monteur gebeld en is weer teruggekomen. Alles nog eens goed nagekeken en losgehaald tussen de trommel en de pomp. Netjes alles afgewerkt en erg beleefd. Zeer tevreden over de monteur
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews
  Witgoed monteur in Nootdorp

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Printplaat van de vaatwasser was stuk. Is vervangen, met 3 maanden garantie. Ook werden de filters schoongemaakt en vrijgemaakt van obstructies. Vervolgadvies over onderhoud van de vaatwasser gegeven. Snel en vakkundig geholpen!
 • MHC Witgoed
  MHC Witgoed
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Witgoed monteur in Nootdorp

  Al een aantal jaren werkzaam als reparateur van witgoed en bruingoed. Professioneel en betrouwbaar. €69,-

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en keurig geholpen! Vakman. Erg tevreden en aan te raden.
 • MLD Techniek
  MLD Techniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nootdorp

  MLD techniek is een bedrijf dat elektrotechnische besturingspanelen bouwd. Tevens doen we het reguliere elektra installatie werk. Als exstra klein reparatie en schilders werk. Het werkgebied is zuidholland en soms daarbuiten tot 50km.

 • Yalcin ICT en Koeriersdiensten

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nootdorp

  Meer dan 15 jaar ervaring met coax en utp netwerk. Wij gebruiken prof. meetapparatuur om alle storingen binnenhuis te verhelpen.

 • Adamus Car & Motor spa
  Adamus Car & Motor spa
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Nootdorp

  Onlangs ben ik mijn passie gaan volgen en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart in auto detailing. Bijklussen doe ik graag als witgoedmonteur, waar ik in het verleden ook werkzaam was bij een bedrijf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Eerlijk en vakkundig werk, goed advies ook als het beter is om een nieuwe wasmachine te kopen.
 • Symmit
  Symmit

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nootdorp

  Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van bekabeling (UTP/COAX), WiFi oplossingen en allerhande multimediazaken. Tevens zijn wij Ziggo gecertificeerd. Op al onze werkzaamheden verlenen wij vanzelfsprekend garantie en de tarieven komen wij vooraf met u overeen.

 • FvL Elektro
  FvL Elektro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Nootdorp

  Installatiededrijf FvL Elektro. Bij bedrijven en particulieren. Alle voorkomende werkzaamheden, bij bedrijven en particulieren. Alles volgens de NEN1010 en NEN 3140. In bezit van VCA1+2(VOL) Ruime ervaring 25 jaar. 24 uur service. Goede service en kwaliteit. Vrijblijvende prijsopgave. Ingeschreven bij KvK. www.fvlelektro.nl

  Laatste review:
  Via vrienden kreeg ik het adres van FvL Elektro door. Zeven jaar geleden heeft Fred mijn eerste woning van een gehele nieuwe installatie voorzien. En nu bij mijn tweede woning weer. Fred komt zijn afspraken na en denkt met je mee! Nogmaals bedankt Fred!

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Nootdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 219 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Nootdorp

Andere vakmensen in Nootdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt