Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nootdorp

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Toppers! Ook fijn in de communicatie!
 • Safe Platdak Specialist
  Safe Platdak Specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85136 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Safe Platdak Specialist is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De reparatie van mijn schuurdak kon snel ingepland worden. De klus verliep vlot, en ik kreeg goede vakbekwame uitleg over de reparatie. Ook voor de lekkage, lekke dakgoten en te verwijderen rookkanaal uit het schuine pannendak in het klushuis van mijn zoon heeft hij goede oplossingen.
 • Allround Dakdekker Nederland
  Allround Dakdekker Nederland
  Beoordeling: 4.1 van 54.1590 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Hulp nodig bij een lekkage aan u dak? Een dakdekker nodig. Zoek niet verder. U heeft ons al gevonden. Allround Dakdekker Nederland biedt haar klanten een complete service voor onderhoud en van daken. De voornaamste peilers van ons bedrijf zijn duurzaamheid en kwaliteit. Zoals u van een Allround Dakdekker Nederland mag verwachten. Volgen wij graag de wensen van de klant, en willen we graag tevreden klanten. Hoe gaat Allround Dakdekker Nederland ter werk? Wij komen eerst bij u kijken, bespreken met u uw wensen. Daarna maken wij hier een plan van met vermelding van de werkzaamheden tot in de kleinste details plus een kostenplaatje. U ontvang dit plan samen met een offerte. Dit alles vrijblijvend. Wij zijn overtuigd, dat onze offerte u zal verassen, wat betreft de snelheid van kwaliteit van de gekozen materialen en uiteraad - de kosten. Nieuwsgierig? Wij verheugen ons op uw reactie. LET OP! WIJ ZIJN ELKE DAG BEREIKBAAR VOOR SPOED LEKKAGES 24UUR PER DAG 7 DAGEN PER WEEK. Mvg, Allround Dakdekker Nederland.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Headache. Unfortunately company offers different and tries to do different work (easiestw way). Despite they agree to replace my broken 2 tiles in the offer, when they come to work they said replacement is impossible they can fixed it. I agreed first. Though maybe it is indeed not possible. After work they immediately asked me to pay with tikkie without even giving BTW invoice (they promised to send it later evening). I declined. I said I will pay after invoice. Later with my home camera I saw that they even not fixed broken tile on the top and not cleaned all the line completely. My offer included cleaning and replacing 2 tiles. So lying to me as well about fixing broken tile. After compalin next day they came and change broken tile and cleaned the line one more time in front of my eyes. They sned invoice after that and I paid all amount. not recommended!
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Hij is wel een 5 ster waarde. Hij heeft 2 ramen geplaatst bij ons. Na de eerste contact heeft hij in paar dagen offerte opgesteld, na akkoord van de offerte, netjes een afspraak gemaakt en op de afgesproken dag op juiste tijdstip gekomen. 2 ramen netjes geplaatsten, alle vuilnis mee genomen, extra materiaal die nodig was ook mee genomen. We zijn wel tevreden. Een aanrader, afwerking gaan we zelf doen.
 • Foulon dak en schoorsteenonderhoud
  Foulon dak en schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Foulon dak en schoorsteenonderhoud kan u helpen met een varia aan werkzaamheden op of om uw dak. Wij staan klaar om al uw vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoorsteen metselen of repareren, Schoorsteenvegen te beantwoorden. Neem direct contact op met Foulon dak en schoorsteenonderhoud om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij komen altijd eerst langs om de situatie te bekijken zodat wij u een gepaste offerte en duidelijke uitleg aangaande de benodigde werkzaamheden kunnen aanbieden, vanzelfsprekend vrijblijvend.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Foulon changed my rotating chinney cap in a professional manner and very quickly. I highly recommend.
 • Dakdekkersbedrijf J. Bloemendaal
  Dakdekkersbedrijf J. Bloemendaal
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  gespecialiseerd in : platte daken pannen daken lei daken lood en zink werk ik ben net voor me zelf begonnen en heb al een aantal jaar ervaring op gedaan bij een werkgever ik lever 10 jaar garatie op nieuwe daken

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Harde werkers,verstaat zijn Vak en komt op de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden.
 • W. van der Haak
  W. van der Haak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Goedendag, mijn naam is Wim van der Haak en ik ben dakdekker, lood- en zinkwerker met ruim 10 jaar ervaring. Ik ben zelf woonachtig in Regio den haag. Mijn tarief : - voorrijkosten zijn €50 tot €85; - uur tarief €50 per uur; - exclusief materiaal. Ik geef 10 jaar garantie op al het zinkwerk en 20 jaar op dakbedekking en ik zou graag bij u willen komen kijken. Met vriendelijke groet, Wim van der Haak W. van der Haak

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Super snel en mooi werk geleverd! Zinken kilgoot laten plaatsen, naar volle tevredenheid!
 • Merkxdakwerk
  Merkxdakwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Welkom bij Merkxdakwerk! Wij zijn een professioneel dakbedekkingsbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakwerkzaamheden voor zowel residentiële als commerciële klanten. Ons doel is om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige diensten en oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak duurzaam en betrouwbaar is.Onze diensten omvatten onder andere: Dakbedekking: Wij bieden een breed scala aan dakbedekkingsmaterialen en technieken, waaronder bitumineuze dakbedekking, EPDM-dakbedekking, pannendaken en meer. Dakreparatie: Heeft u lekkage of andere problemen met uw dak? Onze ervaren dakdekkers kunnen u helpen met snelle en betrouwbare reparaties om uw dak weer in topconditie te brengen. Dakisolatie: Goede isolatie is essentieel voor het behoud van een gezond en duurzaam dak. Wij bieden verschillende isolatieoplossingen om de energie-efficiëntie van uw gebouw te verbeteren. Dakrenovatie: Is uw dak aan vervanging toe? Wij kunnen uw oude dak verwijderen en vervangen door een nieuwe, duurzame dakbedekking die aan uw behoeften voldoet. Onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice is wat ons onderscheidt van de concurrentie. Wij zijn trots op onze reputatie als een van de meest betrouwbare en professionele dakbedekkingsbedrijven in de regio. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden van onze projecten en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  snel opgepakt, langsgereden en direct overleg over welke prijs, direct probleem opgelost. daarnaast ook advies over toekomstig onderhoud. Prettig.
 • Sven Bouw
  Sven Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Wij weten wat we doen!!! Kwaliteit gegarandeerd. Betaal alleen als het werk GOED is gedaan!!! We know what we are doing !!! Quality guarantee. Pay only if the work is done WELL!!!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Sven heeft ons snel en goed geholpen met een aantal klussen in ons huis.
 • Bernat Bouw Pro
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Dakdekker in Nootdorp

  Facebook: Bernat Bouw Pro Vrijblijvende dak/balkon inspectie. Reparaties van alle dak sorten dus zink, bitumen en zowel dakpanen. Dak isolatie, zolder isolatie ,balkon reparaties, beton reparaties, epoxy, schoorstenen reparaties, schorstenen slopen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer goede ervaring met het vervangen van onze klassieke dakgoot en dakkapel. Er wordt goed meegedacht en het contact was erg prettig. Ook wordt er netjes en veilig gewerkt. Door alle details en sierlijsten was de goot een uitdaging om te vervangen. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nootdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 481 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nootdorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nootdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt