Vind dakdekkers in Almere

Op zoek naar dakdekkers in Almere? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Almere

 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75111 reviews
  Dakdekker in Almere

  Per 24 oktober 2022 is onze naam van CC BOUW veranderd naar Dakraam service Nederland. Wij zijn specialist in het plaatsen van dakramen.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Prima, snel, vooraf komen kijken en meedenken. Goede service
 • Roofing Center
  Roofing Center
  Beoordeling: 4.7 van 54.7580 reviews
  Dakdekker in Almere

  Wij doen alles wat te maken heeft met uw dak. Soorten dakbedekkingen waarmee wij vooral meewerken zijn tpo, pvc , epdm , bitumen -dakbedekkingen . Voor lekkages proberen wij zo snel mogelijk bij u te zijn en het probleem te verhelpen. Wij komen ook langs voor een gratis offerte .

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zorgvuldig uitgevoerd en in goed overleg
 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7579 reviews
  Dakdekker in Almere

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  The task was assessed well and executed well. Urr gave me complete confidence and information on the work and was understanding my budget and constraints. He also helped me arrange interior work. Overall recommend the team for their professional approach
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45379 reviews
  Dakdekker in Almere

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Excellent man and professional and good job
 • Flexifloors B.V.
  Flexifloors B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Dakdekker in Almere

  Wij zijn centraal gevestigd in Almere. Als pure specialist leveren en plaatsen wij alle soorten terras-, balkon- en tuin vloeren. Graag willen wij met u alle mogelijkheden bespreken om tot een goed plan te komen en op basis van een onderling goed vertrouwen tot een mooi eind product te komen. Wij staan voor maatwerk en een goed persoonlijk contact Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij een vloer goed voorbereiden zodat de werkzaamheden op locatie beperkt kunnen worden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatie gesprek. met vriendelijke groet, Flexifloors BV Almere / Huub van Rijn

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Excellent job by Flexifloors, we are very happy with our roofterrace! Communication (also in English) with Huub and his colleague was excellent, clear and fast. It was very pleasant to work with this team who was easy to talk to and they always had a answer/solution to our questions/problems. The terrace looks beautiful, the material is of high quality. Overall the work was very professional and fast. They were super reliable people and very friendly. We cannot think of a negative aspect, we will definitely recommend them.
 • J.Derks multidiensten
  J.Derks multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Dakdekker in Almere

  Op zoek naar een dak specialist die gek is op zijn vak. Neem contact op met J. Derks- multidiensten Een bedrijf gespecialiseerd in pan daken en plat dak bitumen... Dak ramen plaatsen schuin en plat dak. Gericht op kwaliteit voor de klant en daarom gebruiken wij uitsluitend Royal gum producten. Isoleren van uw dak is ook mogelijk plat dak( buitenaf) Pannendak ( buitenaf) Boeidelen vervangen Zink herstel/ vervanging En nog veel meer zaken die te maken hebben met het vak dak dekker. Duidelijk in afspraken en offertes Geen onzin maar echte kwaliteit… nood reparaties ook geen probleem

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede communicatie, goed werk, meedenkend en netjes! Contact hem zeker voor een volgende klus.
 • Klusbedrijf Netjes
  Klusbedrijf Netjes
  Beoordeling: 4.9 van 54.95151 reviews
  Dakdekker in Almere

  Hallo Wij zijn Klusbedrijf “Netjes”. Binnenhuis Specialist met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken Netjes en denken met u mee, Wij geven garantie zodat onze klanten altijd tevreden zijn. Klussen die wij o.a. uitvoeren : -totaal renovatie -plafonds - wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - loodgieters werk - electra werk - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -totaal zolderbouwing - vliering plaatsen - timmerwerken Graag komen wij met u in contact!! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Klusbedrijf Netjes communiceren snel en goed. Ze komen afspraken na. Het hellende dak hebben ze goed geïsoleerd en netjes werk afgeleverd!
 • Denito Schoorsteentechniek - Schutte
  Denito Schoorsteentechniek - Schutte
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Dakdekker in Almere

  De werkzaamheden van Schutte schoorsteentechniek bestaan uit: - Schoorsteenvegen - Elektrisch roterend schoorsteenvegen - Schoorsteen frezen - Verwijderen van vogelnesten in de schoorsteen of rondom het dak - Schoorsteen inspecties - Reinigen van dakgoten - Schoorstenen renoveren - Schoorstenen voegen - Installeren van houtkachels en inzethaarden - Installeren van een enkelwandig flexibel en/of dubbelwandig rookkanaal - Installeren van schoorsteenkappen en schoorsteenventilatoren - Dak en gevel reiniging Werkzaam in de omgeving van: Gooi en Vechtstreek, provincie Utrecht , provincie Noord Holland.

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Klus tot volle tevredenheid uitgevoerd
 • Bess Dakwerken
  Bess Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Dakdekker in Almere

  Gespecialiseerd in bitumen daken. Samen met mijn collega beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Elk dak weer een nieuwe uitdaging . Een goed dak is een dak dat niet lekt. Werkgebied: Friesland/Flevoland/Noord-Holland/Gelderland/ Overijssel Kwaliteit en service gegarandeerd

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede vakkundige uitleg
 • Tilborg Montage
  Tilborg Montage

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Almere

  Ik ben 2 jaar zzper Ik heb meer dan 15 jaar werk ervaring als dakdekker Vooral uw dakklussen Tilborg Montage en dakwerken .

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 353 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Almere

Informatie over dakdekkers in Almere

Onze dakdekkers uit de omgeving van Almere zijn vakkundig en ervaren. Voor een eenvoudige dakreparatie draaien zij hun hand niet om, maar ook een complete dakrenovatie kun je absoluut aan hen overlaten. Dus lekt je dak of is het gewoon toe aan een goede opknapbeurt? Schakel een Werkspot-dakdekker in en de klus wordt snel en nauwkeurig geklaard. We werken bij Werkspot met professionele partijen uit de provincie Flevoland, dakwerkers die hun vak verstaan en die snel kunnen handelen. Je kunt bij ons dus ten alle tijden rekenen op een dakwerker die je werk uit handen neemt en je bovendien volledig ontzorgt.

Enkele dakdekkers uit Almere voor je op een rij

Zoek je een dakdekker van niveau? Een vakman die je lekkage binnen afzienbare tijd oplost of misschien zelfs een dakspecialist die je complete dak renoveert? Werkspot werkt met een selectie vakmannen uit de regio Almere. We koppelen je graag aan de juiste partij voor jouw klus. Plaats je klus op Werkspot en wij zorgen ervoor dat je diverse offertes van verschillende dakdekkersbedrijven ontvangt. Onze dakdekkers uit Almere ontzorgen en nemen werk uit handen. We werken enkel met dakspecialisten die op hoog tempo, vakkundig werken. Deze vakmannen uit de regio zijn bovendien snel ter plekke zijn en verhelpen opgehoopt vuil of beschadigingen aan je dak. Ze doen dit vakkundig en met het oog op de lange termijn. Huur dus een regionaal dakdekkersbedrijf in indien je een dakspecialist zoekt die in een mum van tijd bij je op de stoep staat en minder voorrijkosten factureert. Schakel een dakdekker in via Werkspot en je kiest voor snel, keurig afgewerkt en duurzaam resultaat.

Kies voor kwaliteit, kies voor dakdekkers uit Almere

Het dak van je woning in Almere is een zeer essentieel onderdeel van je huis. Wanneer het dus lekt of beschadigd is, waardoor het risico op een lek toeneemt, is het verstandig om een professional in te huren die dit ongemak snel verhelpt. Bij Werkspot werken we met diverse dakspecialisten uit de omgeving van Almere. Deze dakdekkers zijn allemaal vakkundig; het resultaat dat ze opleveren is van hoog niveau. Daar zien we ook op toe. Sowieso bekijken we in de selectieprocedure goed naar wat voor partij we aantrekken. Maar ook wanneer de dakdekkers uit Almere reeds voor ons aan het werk zijn, houden we ze scherp in de gaten. Allereerst moeten al onze vakmannen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én ze dienen stuk voor stuk over de juiste verzekering te beschikken. Daarnaast kijken we goed naar de beoordelingen die elke vakman ontvangt. Klanten krijgen via ons reviewsysteem de gelegenheid om onze vakmannen te laten weten wat zij vonden van de samenwerking. Dit geeft nieuwe klanten de kans om te beoordelen of een vakman bij hen past en voor ons is het een goede graadmeter met betrekking tot het Werkspot-niveau. Is het niveau onvoldoende, dan grijpen we uiteraard in. Daardoor kun jij met een gerust hart een dakspecialist inschakelen via Werkspot.

Laat de klus klaren door dakdekkers uit Almere

Uiteraard zijn dakdekkers uit Almere en omgeving perfect inzetbaar wanneer je kampt met een lekkage die snel aangepakt moet worden. Maar wist je dat je een dakdekker ook kunt inschakelen voor preventief werk? Wanneer je een service contract afsluit met een dakdekkersbedrijf uit de regio Almere, komt eens in de zoveel tijd een dakdekker bij je langs. Deze controleert of je dak nog in orde is of dat er misschien toch links en rechts kleine verstoppingen, beschadigingen en slijtage te vinden zijn. Kleine manco’s kunnen direct worden opgelost. Dat scheelt ongemakken op de lange termijn en bovendien scheelt het in de portemonnee. Voorkomen is over het algemeen immers voordeliger dan repareren. Dus ook wanneer je preventief dakwerk wilt laten verrichten, is Werkspot de juiste partij.

Je opdracht in Almere via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Almere, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Flevoland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur