Vind dakdekkers in Almere

Op zoek naar dakdekkers in Almere? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 246 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Almere

 • CC BOUW

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  De vriendelijke heren hebben de nieuwe dakramen mooi gemonteerd. Fijne communicatie via WhatsApp. Alles netjes opgeruimd. Duidelijke, nette offerte. Allemaal helemaal naar wens!
 • Roofing Center

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6561 reviews

  Wij doen alles wat te maken heeft met uw dak. Soorten dakbedekkingen waarmee wij vooral meewerken zijn tpo, pvc , epdm , bitumen -dakbedekkingen . Voor lekkages proberen wij zo snel mogelijk bij u te zijn en het probleem te verhelpen. Wij komen ook langs voor een gratis offerte .

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ervaring was goed, prijs was schappelijk, kon snel beginnen, kwam mooi op tijd.
 • Flexifloors B.V.

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Wij zijn Huub, Ed en Dick. Samen hebben wij Flexifloors. Onder die naam leveren wij in eigen beheer ontwikkelde verhoogde systeemvloeren. Onze vloeren zijn uitermate geschikt voor het verhogen of renoveren van dakterrassen en balkons of het eenvoudig aanleggen van een verhoogd terras in de tuin. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij een vloer zover voorbereiden dat de werkzaamheden op locatie tot beperkt kunnen worden. Daarnaast leveren en plaatsen wij alle soorten vloeren, van hardhout tot composiet, op palen met regels voor tuinen en terrassen. Vaak kan deze zelfs over bestaande bestrating worden heen gelegd, waterpas vlak gesteld uiteraard. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatie gesprek.

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Erg tevreden met de vlonder annex dakterras op een berghok in de tuin en de nieuwe vloer op het dakterras. De communicatie was vanaf het begin prettig, correct en behulpzaam. Er wordt constructief meegedacht en goed advies gegeven. In goed overleg tot de keuze van de te gebruiken materialen en de leggingsplannen gekomen. Afspraken werden nagekomen, uitvoeringsprobleempjes werden goed opgelost en het werk is netjes uitgevoerd. Ik kan dit team zeker aanbevelen.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7580 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  reageerd en handelt snel
 • J.Derks multidiensten

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews

  Op zoek naar een dak specialist die gek is op zijn vak. Neem contact op met J. Derks- multidiensten Een bedrijf gespecialiseerd in pan daken en plat dak bitumen... Dak ramen plaatsen schuin en plat dak. Gericht op kwaliteit voor de klant en daarom gebruiken wij uitsluitend Royal gum producten. Isoleren van uw dak is ook mogelijk plat dak( buitenaf) Pannendak ( buitenaf) Boeidelen vervangen Zink herstel/ vervanging En nog veel meer zaken die te maken hebben met het vak dak dekker. Duidelijk in afspraken en offertes Geen onzin maar echte kwaliteit… nood reparaties ook geen probleem

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Heel tevreden over de kwaliteit en professionaliteit!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.4 van 54.45316 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Zeer tevreden over de termijn waarop het raam geplaatst kon worden. Contact was oké. Tevreden over de prijs/kwaliteit. Wij maken in de toekomst zeker weer gebruik van zijn diensten!
 • Rene Krook Bouwspecialiteiten

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6545 reviews

  René Krook Bouwspecialiteiten. Gespecialiseerd in het plaatsen van dakterrassen in Amsterdam en Utrecht. Specifieke kennis van grote lichtkoepels op zg. "Stegeman" woningen in Zoetermeer, Nuenen en Zwolle. In de periode 2011 tot heden: Jaarlijks een 10 tot 15 tal dakterrassen in Amsterdam en Utrecht. In grote varierend van 10m2 tot 200m2. Terrassen worden gebouwd volgens vergunning, op stalen zg. zwevende constructie of zoals vereist. Renoveren of isoleren dakbedekking, dakopeningen met raveel(len), daktoetreders van kunststof of glas, complete dakhuizen, trappen, terrasvloeren, hekwerk van hout of metaal. Voorzieningen van water en stroom. Periode 2008 tot heden. Tientallen specifieke grote lichtkoepels in Nuenen, Zoetermeer en Zwolle gerestaureerd of compleet vervangen. Het gaat om typische ontwerpen van architect Benno Stegeman. In de periode 2008-2012 jaar werkzaam geweest voor een particulier eigenaar van 28 Antwerpse appartementen. Hiervan zijn er inmiddels 20 volledig gerenoveerd, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, pleisterwerk, behangen met glasvlies, herstel van deuren, kozijnen, hang en sluitwerk, spuiten van wanden en plafonds, schilderwerk, plaatsen en aanpassen cv installaties, etc etc. Diverse foto's zijn beschikbaar evenals een telefonische referentie.

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  René en zijn team hebben afgelopen maand bij ons een dakterras met dakhuis gebouwd in Amsterdam. Vanaf het begin aan zeer duidelijke en eerlijke communicatie vanuit René. Prettige gasten om in huis te hebben en altijd in voor een gezellig praatje. Bovenal hebben René, Rob en Jacob een prachtig dakterras gebouwd waar wij heel erg tevreden over zijn! Ook achteraf geen gekke verrassingen en keurige afwerking. Wij zouden iedereen die op zoek is naar een dakterras René en team van harte aanbevelen!
 • Tilborg Montage

  Dakspecialist in Almere

  Nog geen reviews

  Ik ben 2 jaar zzper Ik heb meer dan 15 jaar werk ervaring als dakdekker Vooral uw dakklussen Tilborg Montage en dakwerken .

 • Denito Schoorsteentechniek - Schutte

  Dakspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  De werkzaamheden van Schutte schoorsteentechniek bestaan uit: - Schoorsteenvegen - Elektrisch roterend schoorsteenvegen - Schoorsteen frezen - Verwijderen van vogelnesten in de schoorsteen of rondom het dak - Schoorsteen inspecties - Reinigen van dakgoten - Schoorstenen renoveren - Schoorstenen voegen - Installeren van houtkachels en inzethaarden - Installeren van een enkelwandig flexibel en/of dubbelwandig rookkanaal - Installeren van schoorsteenkappen en schoorsteenventilatoren - Dak en gevel reiniging Werkzaam in de omgeving van: Gooi en Vechtstreek, provincie Utrecht , provincie Noord Holland.

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Great cleaning service from Joel. Explains if he observes any issues and provides quick resolution
 • ARC Install W&E

  Dakspecialist in Almere

  Nog geen reviews

  ARC Install W&E Klusbedrijf Werkgebied Midden Nederland

Populaire lokale dakspecialisten in Almere

Informatie over dakdekkers in Almere

Onze dakdekkers uit de omgeving van Almere zijn vakkundig en ervaren. Voor een eenvoudige dakreparatie draaien zij hun hand niet om, maar ook een complete dakrenovatie kun je absoluut aan hen overlaten. Dus lekt je dak of is het gewoon toe aan een goede opknapbeurt? Schakel een Werkspot-dakdekker in en de klus wordt snel en nauwkeurig geklaard. We werken bij Werkspot met professionele partijen uit de provincie Flevoland, dakwerkers die hun vak verstaan en die snel kunnen handelen. Je kunt bij ons dus ten alle tijden rekenen op een dakwerker die je werk uit handen neemt en je bovendien volledig ontzorgt.

Enkele dakdekkers uit Almere voor je op een rij

Zoek je een dakdekker van niveau? Een vakman die je lekkage binnen afzienbare tijd oplost of misschien zelfs een dakspecialist die je complete dak renoveert? Werkspot werkt met een selectie vakmannen uit de regio Almere. We koppelen je graag aan de juiste partij voor jouw klus. Plaats je klus op Werkspot en wij zorgen ervoor dat je diverse offertes van verschillende dakdekkersbedrijven ontvangt. Onze dakdekkers uit Almere ontzorgen en nemen werk uit handen. We werken enkel met dakspecialisten die op hoog tempo, vakkundig werken. Deze vakmannen uit de regio zijn bovendien snel ter plekke zijn en verhelpen opgehoopt vuil of beschadigingen aan je dak. Ze doen dit vakkundig en met het oog op de lange termijn. Huur dus een regionaal dakdekkersbedrijf in indien je een dakspecialist zoekt die in een mum van tijd bij je op de stoep staat en minder voorrijkosten factureert. Schakel een dakdekker in via Werkspot en je kiest voor snel, keurig afgewerkt en duurzaam resultaat.

Kies voor kwaliteit, kies voor dakdekkers uit Almere

Het dak van je woning in Almere is een zeer essentieel onderdeel van je huis. Wanneer het dus lekt of beschadigd is, waardoor het risico op een lek toeneemt, is het verstandig om een professional in te huren die dit ongemak snel verhelpt. Bij Werkspot werken we met diverse dakspecialisten uit de omgeving van Almere. Deze dakdekkers zijn allemaal vakkundig; het resultaat dat ze opleveren is van hoog niveau. Daar zien we ook op toe. Sowieso bekijken we in de selectieprocedure goed naar wat voor partij we aantrekken. Maar ook wanneer de dakdekkers uit Almere reeds voor ons aan het werk zijn, houden we ze scherp in de gaten. Allereerst moeten al onze vakmannen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én ze dienen stuk voor stuk over de juiste verzekering te beschikken. Daarnaast kijken we goed naar de beoordelingen die elke vakman ontvangt. Klanten krijgen via ons reviewsysteem de gelegenheid om onze vakmannen te laten weten wat zij vonden van de samenwerking. Dit geeft nieuwe klanten de kans om te beoordelen of een vakman bij hen past en voor ons is het een goede graadmeter met betrekking tot het Werkspot-niveau. Is het niveau onvoldoende, dan grijpen we uiteraard in. Daardoor kun jij met een gerust hart een dakspecialist inschakelen via Werkspot.

Laat de klus klaren door dakdekkers uit Almere

Uiteraard zijn dakdekkers uit Almere en omgeving perfect inzetbaar wanneer je kampt met een lekkage die snel aangepakt moet worden. Maar wist je dat je een dakdekker ook kunt inschakelen voor preventief werk? Wanneer je een service contract afsluit met een dakdekkersbedrijf uit de regio Almere, komt eens in de zoveel tijd een dakdekker bij je langs. Deze controleert of je dak nog in orde is of dat er misschien toch links en rechts kleine verstoppingen, beschadigingen en slijtage te vinden zijn. Kleine manco’s kunnen direct worden opgelost. Dat scheelt ongemakken op de lange termijn en bovendien scheelt het in de portemonnee. Voorkomen is over het algemeen immers voordeliger dan repareren. Dus ook wanneer je preventief dakwerk wilt laten verrichten, is Werkspot de juiste partij.

Je opdracht in Almere via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Almere, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Flevoland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur