Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Almere

Op zoek naar vloerspecialisten in Almere? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Almere

 • Nibor Multiservice

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.95186 reviews

  Nibor multiservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten plinten en plafondlijsten. Ook voor het leggen van gietvloeren, woonbeton, pvc en egalisatievloeren kunt u bij mij terecht. De showroom van 200 m2 is voorzien van alle nieuwe woontrends op vloeren gebied. Maakt u vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Ray was ruim op tijd, heeft snel en kwalitatief goed werk verricht. Ik ben zeer tevreden met Nibor Multiservice en het geleverde werk. Ik zou ze iedereen aanraden!
 • Efe Vloeren

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews

  Wij zijn een familiebedrijf die werkt in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland natuurlijk kunnen de grenzen gestrekt worden met overleg. Ruime ervaring doordat we al vijf jaar in deze branche zitten waarbij we laminaat, vinyl en tapijt leggen en eventueel trap bekleden. Er wordt zeer schoon en precies gewerkt. Wij geven heel erg veel om veiligheid en gezondheid waar we een certificaat van hebben. We geven ook garantie op het leggen. De garantie houdt in als er een bobbeling ontstaat of het laminaat komt naar boven. Voor het monteren van de hoge plint geldt de garantie als ze van de muur afkomen. Helaas kunnen wij geen garantie geven bij het monteren van plakplinten, omdat dat te maken heeft met de plakkwaliteit van de plakplint zelf. Mocht het probleem ontstaan door waterschade of vocht valt dat buiten de garantie. De prijzen(incl. Btw) die we hanteren vindt je hieronder: Laminaat leggen :€6,- p/m2 Laminaat visgraad :€18,- p/m2 Laminaat pvc click :€11,- p/m2 Hoogplint :€2,- p/m2 Plakplint :€1,- p/m2 Ondervloer leggen :€2,- p/m2 Tapijt/vinyl leggen :€5,- per m2 Trap bekleden tapijt :€13,- Per treed Met zijkant :extra €2,- per treed Trap renovatie laminaat :€35,- Per treed Deze prijzen zijn standaard het kan zijn dat de prijzen afwijken na het bezichtigen/bespreken van de klus. Afhankelijk van de situatie. We vragen wel voorrijkosten. De prijs hangt af van hoeveel km de afstand is vanuit Almere. Momenteel berekenen we geen extra kosten voor het leggen van ondervloer. Dit is wel tijdelijk. Indien u uw contactgegevens deelt komt Serpil Kapusuz in contact met u.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  They were nice from the beginning. They did laminate, underfloor, and platplint for a 82sqM house in about 8 hours in a single day.
 • R.N. Cleaning & Services

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews

  Welkom bij R.N. Cleaning & Services Uw allround klus- en schoonmaakbedrijf. Voor opleveringsschoonmaak tot het leggen van laminaat kunt u bij ons terecht. Zowel particulier als zakelijke klanten. Wij hebben 6 jaar ervaring met het leggen van laminaatvloeren.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Randy heeft bij onze nieuwbouwwoning de plinten geplaatst en dit ziet er echt super uit. Echt een aanrader!
 • Huisman Bestrating & Tuinaanleg

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.4 van 54.45103 reviews

  Huisman bestrating & tuinaanleg is een jong en eigentijds bedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ons motto: voor elk budget is er een tuin mogelijk!  Wij zijn gespecialiseerd in - Grondwerk / Minikraan / Shovel - Advies / Ontwerp - Sierbestrating - Natuursteen - Vijvers / Koivijvers - Vlonders - Schuttingen / Poorten - Pergola\'s - Blokhutten - Beplanting - Onderhoud Geen tuinplan of idee? Dan denk ik graag met u mee! Voor alle particuliere en zakelijke wensen. Werkzaam in de regio Flevoland, \'t Gooi, Amsterdam, Bloemendaal. Voor vrijblijvende informatie of een offerte, kunt u mailen of bellen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  René was bij ons langs om het werk te bespreken. Het afmaken van het werk van Rica bestrating. Hij en zijn team zijn zeer professioneel.Hij heeft ons oprit afgemaakt en opsluitbanden neergezet, aantal blokjes van planten gelijmd, alles super netjes en strak. Keurig & snel. Een aanrader voor echt vakman. Wij zijn tevreden.
 • Kajieffa vastgoedonderhoud

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews

  Kajieffa Vastgoedonderhoud, Het Klusbedrijf waar u op bouwt. Beste Heer, Mevrouw Bent u op zoek naar een betrouwbare allround klusjesman? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden: * Laminaat Leggen * Ophangwerkzaamheden * Schilderwerkzaamheden * Sloopwerkzaamheden/afvoeren puin * Bestrating/Tuin leegruimen * Verhuizingen * Sanitair * Renovaties * Bouwoplevering * Glazenwassen/Gevelreiniging * Schoonmaakwerkzaamheden * Laswerkzaamheden * Timmerwerkzaamheden * Behangen Staat uw klus er niet bij? Stuur ons gerust een bericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor advies kunt u ons benaderen. Wij zijn werkzaam in de regio Flevoland en omgeving. Met vriendelijke groet, Kajieffa Vastgoedonderhoud

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Uitstekend werk geleverd voor het verwijderen en afvoeren van een laminaatvloer. Het werk moest op zeer korte termijn gedaan worden. Hij begreep de urgentie van de klus door zelf te bellen i.p.v. te e-mailen. Harde werker van het type "geen woorden maar daden". Flexibel bij het inpassen van onvoorzien werk. Wij kunnen Richard van harte aanbevelen. Goed werk man!
 • Milan Badkamer & Tegelwerk

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Milan Badkamer&tegelwerk...Hello, I have 16 years of experience tiling+ gardens,I work in the area of Almere and Amsterdam + - 20 kilometers,I work with concrete and porcelain tiles,small areas of plaster, wooden floors,I'm from Czech Republic..

  Laatste review:

  Houten vloer of parketvloer leggen -

  They are really good, helps with the correct product, assist in buying and works efficiently. Very friendly. I would certainly recommend them. They lay in my room and hallway new laminate flooring and I absolutely loved it
 • Jan Schotel Natuursteenonderhoud

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.65101 reviews

  J.S. Natuursteen Onderhoud en Renovatie is meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van natuursteen, marmercomposiet en keramischevloeren zowel bij bedrijven als particulier. Vlakken Slijpen Polijsten Impregneren Kristalliseren Dieptereiniging Anti-slip (natuursteen/keramiek) Renovatie Het bewerken van natuursteen is een vak apart, en daarom houd ik mij alleen bezig met het renovatie en onderhoud van natuursteen en granito. Als ik met u een afspraak maak, dan sta ik ook bij u op de vloer en besteed ik dit niet uit aan derden zodat ik voor 100% zeker weet dat mijn expertice voor uw vloer gewaarborgd blijft. In de meeste gevallen vraag ik aan de opdrachtgever of ik eerst de vloer mag zien en indien gewenst een proefstuk zet, zodat ik voor u een scherpe en eerlijke offerte kan maken. Hier zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden en is dit geheel vrijblijvend. U kunt bij projecten wat foto,s zien van projecten die ook echt door mij gedaan zijn. (Geen copie,s van ander site,s of fotoshop e.d.) Met een vriendelijke groet, J.Schotel

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  We are very happy with the results ! The floor (natural stone) had many scratches and stains, most of those are gone and the floor looks much newer ! Price was good too, Jan definitely cares about his work and clients and the results speak for themselves. Thank you !
 • De Boer bestrating en grondwerk

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews

  De Boer bestrating & grondwerk is een jong bedrijf gespecialiseerd in sierbestrating, schuttingen, buiteninrichting en tuinonderhoud. Wij leveren goed werk voor een scherpe prijs en geven daarom garantie op al onze werkzaamheden. De klant betaald bij ons alleen naar tevredenheid. Wij hebben een ruime keus aan materialen en hebben vaak kortingen op sierstenen en schuttingen. Bij ons komt de klant altijd op de eerste plek en afspraken worden altijd nagekomen. Mvg. Bas de Boer De Boer bestrating & grondwerk

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer vriendelijke en rechtvaardige jonge man die uitermate goed werk levert
 • Poelmann Natuursteen & Vloeren

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6563 reviews

  Hoi , mijn naam is paul poelman werk ca 30 jaar in de vloeren en marmer branche , heb ontzettend veel ervaring op dit gebied , reparatie aan alle soorten natuursteen , gedenkmonumenten opknappen , vloeren polijsten , oude granito of terazzo vloeren nieuw leven inblazen , ook repareren wij deze vloeren op de originaile manier , ook voor het creeren van een nieuwe granito vloer bent u hier op het juiste adres). beton , zand cement en anydriet vloeren , het schuren en coaten hiervan in welke vorm dan ook. .in samenwerking met de grinding compagnie uit nieuw vennep kunnen we de allergrootste klussen aan van 1 tot 10,000 m2 We beschikken over een groot modern machine park. Reageer a u b als u het zeker weet , bij elke reactie van een klant kunnen wij vakmannen betalen .varieert van 10 tot 40 euro per klant aan werkspot , u begrijpt dit is een dure hobby WIJ DOEN GEEN HOUTEN VLOEREN..Mvg paul poelmann . POELMANNATUURSTEENENVLOEREN

  Laatste review:

  Vloer reparatie -

  Prachtig werk afgeleverd. Mijn vloer is weer glad en glimmend. Echte vakman. Heel vriendelijk en goede communicatie (per telefoon en app). Na afloop nog advies over het onderhouden van de vloer. Top! Ik zou Poelmann Natuursteen en Vloeren 100% aanraden.
 • Klusbedrijf Nasir

  Vloerspecialist in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Klusbedrijf Nasir Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren visgraatvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of olieen van houtenvloeren. Andere vakgebied waarin ik gespecialiseerd ben is het behangen van wanden met alle soorten behang. Van patroonbehang tot fotobehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Mijn overige expertises zijn stucen van wanden en plafonds, het kitten van badkamers en aanrechtbladen en Het assembleren van meubels. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Klusbedrijf Nasir

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Goede en duidelijke communicatie, komt afspraken na en heeft deze klus goed afgewikkeld. Za hem zo weer vragen

Populaire lokale vloerspecialisten in Almere

Informatie over vloerspecialisten uit Almere

Onze vloerspecialisten uit Almere

Is je vloer toe aan een reparatie of zelfs een gehele renovatie? Werkspot werkt met een groot aantal vloerspecialisten uit Almere en omstreken die je hierbij kunnen helpen. Het is verstandig om het repareren, onderhouden of leggen van een vloer uit te besteden aan een vakman uit de regio Almere. Deze heeft vaak een reputatie hoog te houden en zal daarom zijn best doen om de klus tot in de puntjes te klaren. Bovendien is een vloerspecialist uit de regio snel ter plaatse en kent hij de omgeving op zijn duimpje, wat behoorlijk in de voorrijkosten kan schelen.

Je klus wordt kwalitatief uitgevoerd door vloerspecialisten uit Almere

Wanneer je een vloerenlegger inhuurt, reken je op vakwerk. Dat begrijpen we bij Werkspot als geen ander. Daarom staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de nodige branche gerelateerde certificaten. En met ons reviewsysteem houden wij de openbare reviews van onze vakmannen goed in de gaten. Komt er een negatieve reactie binnen over een van onze vakmannen? Dan pakken we dit direct bij de bron aan. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een vloerspecialist van kwaliteit.

Vloerspecialisten uit Almere zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Of het nu gaat om een kleine reparatie of om het renoveren of vervangen van een vloer; de meeste vloerspecialisten op Werkspot draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je beschadigingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen en hier advies over wil inwinnen, zit je bij onze vloerspecialisten uit Almere goed. Weten wat de exacte mogelijkheden zijn? Neem contact op met een van onze vakmannen; zij helpen je graag verder.

Wil je je vloer in Almere via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Almere, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Flevoland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur