Vind vloerspecialisten in Bussum

Op zoek naar vloerspecialisten in Bussum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Bussum

 • Vloeren van Fulpen
  Vloeren van Fulpen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Heb een eigen bedrijf, maar werk samen met vakmannen die al 25 jaar in het vak zitten. Doe het werk nu zelf ook een aardige tijd. Het is zeker geen garantie tot de deur. Mocht er overhoop wat gebeuren dan zal ik het ten allen tijde oplossen. Mocht u alleen wat advies willen dan sta ik daar ook voor open. Waar een wil is, is een weg. Echte situatie is anders en er is altijd een mouw aan te passen

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Super goed gedaan
 • Verbeek Vloeren
  Verbeek Vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Ik ben en een eenmanszaak die jong en dynamisch is en die mee gaat met zijn tijd. Maar ook voor de oude en ambachtelijke vloeren bent u bij mij aan het goede adres. Ik heb een website en een facebook pagina onder de naam Verbeek Vloeren. Ik heb daar ook nog mooie foto's op staan van mijn werk.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Prettig en vakkundig contact. Accuraat en doortastend gewerkt.
 • TSD Sloopwerken & Onderhoud
  TSD Sloopwerken & Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.4534 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  TSD sloopwerken en onderhoud Voor hand of grof sloop werk wij doen het allemaal Muur eruit of u hele huis gestript dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het plaatsen van een vloer kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Zegt laatste moment af. Jammer! Komt niet met passende oplossing. Kan alleen in de avond terwijl je dan slechter ziet wat er dan moet gebeuren. Niet aan te raden. Komt onbetrouwbaar over!!
 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.85239 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  234 Reviews met een waardering van 4.8/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Prima vakman en goed materiaal
 • Angeles-Art of Synergy
  Angeles-Art of Synergy
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Art of synergy (upgraden naar 100%) bestaat al meer dan 30 jaar . Voorheen 3 eigen Parketzaken gehad in Duitsland Het Schuren gebeurt met hoogwaardige apparatuur voornamelijk stofvrij Er wordt uitsluitend gewerkt met met hoogwaardige materialen die bekend staan als zeer goed in de Parketbranche. Natuurlijk altijd een bezoek om een correcte offerte af te geven waardoor geen verassingen ontstaan achteraf.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Laatst hebben we de eikenhouten parketvloer in ons nieuwe huis laten herstellen, dat was al zeker 30 jaar niet gebeurd. Jon reageerde heel vlot op Werkspot, en de volgende ochtend nog kwam hij de vloer al inspecteren! De dag erna kon hij al langskomen om de vloer te schuren en te oliën. Heel prettig in de omgang, in voor een praatje, en goudeerlijk. Erg fijn ook dat hij wat kleurstaaltjes op de vloer aanbracht zodat we nog even goed samen konden kiezen, met zijn adviezen hierbij. Een klassiek type vakman met een eenmanszaak, die gewoon goed is in wat hij doet. Erg verfrissend tussen alle schreeuwerige megabedrijven! Ik zou een volgende keer weer Jon inschakelen als dat kon!
 • Nederlandse Vloeren Centrale
  Nederlandse Vloeren Centrale
  Beoordeling: 4.7 van 54.75390 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Om de offerte/aanbod te kunnen lezen hoeft u geen vakman te selecteren. Onderaan deze pagina kunt u ons aanbod op uw gemak lezen en in overweging nemen. Bij het selecteren van een vakman worden uw e-mail en telefoonnummer vrijgegeven aan de geselecteerde vakman. U kiest er dan voor om gebeld te worden. De Nederlandse Vloeren Centrale is een bedrijf van vloerenleggers. Binnen Werkspot zijn wij een van de grootste bedrijven met 332 reviews en 4.5 sterren( maximaal 5 sterren). Wij hebben ruime ervaring opgedaan tijdens onze dienstjaren bij de werkgever. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in het onderhouden en plaatsen van vloeren. Wilt u kwaliteit en zekerheid dan bent u op het juiste adres.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  De mannen van NVC kwamen op tijd zoals afgesproken en hebben onze houten vloer behandeld zoals afgesproken in de offerte. Ze hebben echt TOP werk afgeleverd, en ook nog eens super snel gewerkt. Echt boven verwachting verlopen allemaal, ook tevreden over het kleuradvies waarin ze mee dachten. De mannen zijn ook vriendelijk in de omgang. We raden NVC ten zeerste aan bij dit soort klussen, ze weten waar ze mee bezig zijn!
 • Yaman W
  Yaman W
  Beoordeling: 4.3 van 54.3538 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Yaman.w is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Hilversum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel tevreden over de klus, snel en vakkundig uitgevoerd, tegels mooi gelegd, de tuin en terras staan er mooi bij.
 • Bouw- en Onderhoudsbedrijf Van der Kolk
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Vloerspecialist in Bussum

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Naarden, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel en goed uitgevoerd. Alleen is de vloer in glans ipv mat en is niet alles uitgevoerd.
 • Fixed sloop- en klusbedrijf
  Fixed sloop- en klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Goedendag, ik ben Kevin van Fixed. Ik ben erg flexibel en ik maak tijd voor u vrij. Heeft u klusjes die zijn blijven liggen? Of klusjes waar u zelf tegen op kijkt? Dan kunt u mij altijd benaderen en kunnen we samen kijken wat ik voor u kan betekenen.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  If you're reading this review, I wholeheartedly recommend hiring Kevin without a second thought. He is extremely professional, passionate about his job, and truly honest – you can trust that he won't take advantage of you. Kevin not only offers the best prices but also ensures top-notch quality and speedy service. When Kevin addressed my issue, he swiftly and professionally resolved it. What sets him apart is not only his quick response but also his commitment to delivering excellent service. for those seeking a trustworthy individual delivering top-quality service, Kevin is the right person. Don't hesitate to secure his expertise; he will not only meet your expectations but exceed them with his professionalism, integrity, and unwavering commitment to customer satisfaction. Thank you!!
 • DARODA KLUS
  DARODA KLUS
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Vloerspecialist in Bussum

  Mijn naam is Dave. Ik doe zowel particulieren als project vloeren. Wat ik voornamelijk doe is: - egaliseren - pvc vloeren leggen - laminaat leggen - tapijt leggen - ook leggen wij vele andere vloeren - vloer reparaties - slopen/ sloopwerk - zorgvuldig verwijderen van vloeren. - eventuele andere klussen rondom het huis.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Na een aanvankelijk misverstand over de datum, werd de klus op een nader afgesproken tijdstip netjes en volgens afspraak afgerond. We zijn tevreden met het resultaat en kunnen Daroda Klus aanbevelen voor vloerbedekkingswerkzaamheden.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Bussum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 997 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Bussum

Andere vakmensen in Bussum

Vind vakmensen bij jou in de buurt