Vind timmermannen in Bussum

Op zoek naar timmermannen in Bussum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Bussum

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75743 reviews
  Timmerman in Bussum

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Henky is een vakman die zijn werk perfect doet. Vandaag om 10.00 uur afgesproken en hij was ruim op tijd. Badkamer raamkozijn is vakkundig gerepareerd en alles werkt weer naar behoren. Qua kosten viel het reuzen mee. Henk ontzettend bedankt voor alles. Wie weet tot de volgende keer!
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Timmerman in Bussum

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en correct.
 • Voordeur Update Pear-Look
  Voordeur Update Pear-Look
  Beoordeling: 4.6 van 54.65267 reviews
  Timmerman in Bussum

  Welkom bij voordeur Update Pear- look Pear-look levert en plaatst alle soorten (houten) deuren, en is daarnaast gespecialiseerd in niet-standaard constructies, zoals bijvoorbeeld jaren 30 woningen. Is vervangen niet aan de orde? Een andere mogelijkheid is het renoveren van de bestaande deur of sponning. Geef uw deur een metamorfose!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Heel blij met de snelle en vakkundige plaatsing van een inpandige voordeur voor onze bovenwoning in een oud pand (ruim 100 jaar oud). Deze moet uiteraard voldoen aan alle brandveiligheidseisen (30min brandwerend, deurdranger) en ook een driepuntssluiting hebben en kerntrekbeveiliging. Franks team heeft snel ingemeten, een offerte gemaakt, en konden binnen enkele weken tot plaatsing overgaan. De plaatsing verliep netjes; er werd rekening gehouden met de buren, aan het eind van iedere dag werd er goed schoongemaakt, en we zijn heel blij met het eindresultaat. Het team heeft ook nog verlichting voor ons opgehangen in het hele trappenhuis; ontzettend fijn! Helaas brak binnen enkele weken een onderdeel van de deurdranger (productiefout), maar dit is kosteloos en netjes verholpen. We hebben zelf het schilderwerk gedaan. Ik kan deze aannemer zeker aanbevelen!
 • van Leijen Houtwerken
  van Leijen Houtwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Bussum

  Wij van van Leijen Houtwerken kunnen u helpen met uw klus in Bussum en omgeving. Wij staan klaar voor al uw vragen over: - Veranda aanleggen of vervangen * voor bouwpakketten reken wij voor optie 1, montage van model en plaatsen op een waterpas verharde ondervloer 3000,- . Voor optie 2 (fundering betonpoeren en banden), dient er bij aanvang montage op locatie van het tuinhuis een zandbed van ca 20cm vulzand vlak te zijn aangebracht. kosten 3750 - Pergola of tuinhuis plaatsen - (epoxy)tafels, boomstamtafels - Vloeren leggen - Coating vloeren - Volledige badkamer renovatie - Kleine totaalverbouwingen Neem direct contact op met ons om uw klus te bespreken.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Overkapping : Goed en erg netjes afgewerkt. Vriendelijk en enthousiast team. Ben heel tevreden over de werkzaamheden en zou Roy zeker aanraden.
 • Novi Omnes B.V.
  Novi Omnes B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5550 reviews
  Timmerman in Bussum

  NOVI OMNES BV Monteren en leveren buitenzonwering Gevelonderhoud en renovatie Klein timmerwerk, en kleine verbouwingen GEVELONDERHOUD IS EEN VAK, ONS VAK. Geachte opdrachtgever, Graag zouden wij met u in contact komen om een eerlijke en juiste offerte te maken voor onderhoudswerkzaamheden aan uw pand. Hiervoor maak ik graag een vrijblijvende afspraak met u. Waarbij wij langskomen om met u de werkzaamheden door te spreken en u adviseren over wat wij vinden dat het beste voor uw verbouwing, schilderwerk, timmerwerk of het gevelonderhoud. Wie zijn wij? Wij zijn Novi omnes BV, een onderhoudsbedrijf voor verschillende werkzaamheden. Waarom zou u voor Novi omnes kiezen en niet voor andere of meerdere opdrachtnemers? Op het terrein van totaalonderhoud onderscheidt Novi Omnes zich. Resultaat behalen met betrokken en deskundige mensen dat is wat Novi Omnes wil uitdragen. Betrokkenheid, bezieling en daadkracht zijn eigenschappen die bij Novi Omnes horen, gecombineerd met de ambitie om ons in de markt te positioneren als een solide en betrouwbare partner. Een unieke combinatie van kennis, jarenlange ervaring, de professionele werkwijze en netwerk in het totaalonderhoud bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Met wie krijgt u te maken? Michelle Kleton - van den Bosch, bestuurder van Novi Omnes BV. Met mijn jarenlange ervaring in het leiding geven en het werken op de vloer stuur ik mijn medewerkers aan om de werkzaamheden met hoge kwaliteit uit te voeren. Na onze mening zijn er te weinig goede onderhoudsbedrijven en gevelonderhoudsbedrijven, die uw eigendommen en gevel met respect behandelen en kwaliteit na streven. Wij streven er na om zoveel mogelijk oude materialen te herbruiken of proberen oude materialen te vinden die bij een klus horen. Wij hebben een passie voor oude gebouwen en gevels, waardoor wij net iets verder gaan dan onze con-collega’s Na vele tevreden klanten kunnen wij zeggen “wij kunnen veel voor u betekenen, zowel in advies als in resultaat!” Wat kunt u van ons verwachten: · Kundig advies · Hoge kwaliteit · Meedenken met u als klant · Geen verrassingen, maar duidelijkheid Novi Omnes zonwering Het plaatsen van zonwering of het repareren van u zonwering. Maar ook het leveren van zonwering hoort tot de mogelijkheden. Wat kunnen wij voor u monteren of repareren en levering van buiten en binnen zonwering Knikarmscherm Uitvalschermen Rolluiken aluminium of staal Markiezen Screens gewone of zip Maar ook projecten kunt u bij ons terecht. Nieuwe plaatsingen of onderhoud of verdedig herstel. Verder kunnen we ook binnen zonwering plaatsen of gordijnen Ook bij het herstellen of opknappen van u gevel kunnen wij de zonwering voor u verwijderen en eventueel herplaatsen van zonwering, rolluiken of andere zonwering zal door één van onze medewerkers worden verzorgd zodat u daar voor geen externe ondernemer hoeft in te schakelen) “MEESTER HOU JE BIJ JE LEEST, GEVELONDERHOUD EN ZONWERING IS ONZE LEEST”

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Super tevreden! Zeer goede vakmannen Zeker aan te raden!🤗
 • Aannemersbedrijf Everts
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Timmerman in Bussum

  Aannemersbedrijf Everts kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Naarden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gevel of tegels voegen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Toilet renovatie, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Serre (ver)bouwen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Rookkanaal installeren of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Aannemersbedrijf Everts om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Site: AannemersbedrijfEverts .nl

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Het werk werd snel en efficiënt uitgevoerd. Marijn heeft de optimale manier gevonden om ons probleem op te lossen. Bedankt!
 • Hoekje
  Hoekje
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Timmerman in Bussum

  Welcome to my profile! I am a skilled and experienced woodworker specializing in the construction of various wooden elements for both residential and commercial spaces. From kitchen installations to doors, windows, floors, and even custom wood structures, I have a deep passion for creating beautiful and functional wooden features that enhance the aesthetics and functionality of any space. With my expertise in woodworking. I offer a wide range of services tailored to meet your specific needs. Whether you're looking to revamp your kitchen with stunning wooden cabinets and countertops or enhance your home's overall appeal with unique and stylish doors and windows, I am here to bring your vision to life. In addition to my expertise in interior woodwork, I also excel in crafting outdoor wooden structures. If you're dreaming of a cozy and inviting bower in your garden or a functional and elegant dakkapel for your home, I have the knowledge and skills to make it happen. Quality craftsmanship and attention to detail are at the heart of everything I do. I take pride in delivering exceptional results that not only meet but exceed the expectations of my clients. I work closely with each individual to understand their specific requirements and preferences, ensuring that every project is tailored to their unique taste and style. Whether you have a small residential project or a larger commercial undertaking, I am committed to providing top-notch service, using the finest materials, and completing projects in a timely and efficient manner. Your satisfaction is my priority, and I strive to deliver exceptional results that enhance the beauty and functionality of your space. If you're looking for a reliable and skilled woodworker who can transform your ideas into stunning wooden creations, look no further. Contact me today to discuss your project and let's bring your vision to life!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Enthousiaste gasten die de tijd nemen om de klus goed te klaren. Ze zijn flexibel, komen hun afspraken goed na, en zijn pas tevreden als de klant tevreden is. De kozijnen zijn bij ons goed gesteld en de deuren goed afgehangen. Waar mogelijk hergebruikt "Hoekje" op onze wens ook hout om het een tweede leven te geven. "Hoekje" is van Iraanse afkomst, maar redt zich prima in het Nederlands en in het Engels. Hij is relaxt en prettig in de omgang. Hij is begonnen als meubelmaker, dus houtbewerking is zijn passie. Hij heeft ook een uitgebreid arsenaal aan gereedschappen.
 • Cordia Design B.V.
  Cordia Design B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Timmerman in Bussum

  Wij inspireren en helpen je graag op het gebied interieurdesign. Daarom willen we je de mogelijkheden laten zien voor jouw woning of project als het gaat om stijlvol design met moderne en innovatieve producten. Als het gaat om kleine klussen of grotere projecten Cordia Design voert ze graag voor je uit. Naast onze interieurbouw diensten hebben wij een assortiment dat bestaat uit fraaie designdeuren, puien, spiegels en meubilair. Dit zijn belangrijke onderdelen die je interieur vormen. Als je ideeën hebt die niet direct met ons assortiment matchen, helpen wij je graag om deze toch te realiseren met onze maatwerk oplossingen: custom made interieur, waarbij je de keuze hebt uit een breed scala aan materialen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs en geproduceerd in de EU. Wij staan voor goede service met garantie. Cordia Design werkt door heel Nederland, België en geven garantie op ons werkt. Wij staan graag voor u klaar!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De mannen van Cordia hebben keurig werd afgeleverd. Zowel opmaat meubel- als bouwwerk. Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit!
 • Bouw beter Brouwer
  Bouw beter Brouwer
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Bussum

  Voor al uw timmer werkzaamheden. Ik heb van mijn passie, mijn beroep gemaakt. Mijn voornamelijk werk bestaat uit houtrot oplossen, en kozijnen en deuren.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Mooi werk geleverd. Dingen zijn mooi afgewerkt en de boel is weer heel. Er is nog wat extra werk bijgekomen en ook dit is in goed overleg mooi uitgevoerd. Tenslotte ook goed stap voor stap op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren. Het resultaat is dus heel goed.
 • Medid
  Medid
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Timmerman in Bussum

  Ik schilder voornamelijk bij particulieren, zowel in huis als buiten. Ben communicatief vaardig en makkelijk in de omgang. Heb aan de universiteit van Amsterdam gestudeerd en daarna jarenlang bedrijven gehad en geleid. Sinds enkele jaren ben ik als zelfstandige aan het schilderen en klussen en dat bevalt zeer goed. Doe veel verschillend werk. Schilder grachtenpanden, vestinghuisjes, moderne villa's, maar ook studentenwoningen of een boerderij. Naast het schilderen verzorg ik ook onderhoud en kluswerkzaamheden. Leg balkonvlonders maar ook tuinterassen. Bij al het werk heb intensief contact met mijn klanten. Voor sommige verbouwingen heb ik ook de hele klus aangenomen waarbij ik ook specialisten inhuur om bepaalde zaken te realiseren zoals loodgieters, elektriciens etc.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Goed uitgevoerd van herstel- en schilderwerkzaamheden van boeidelen en kozijnen, prettig in communicatie. Zou hem zeker nog eens vragen.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Bussum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1004 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Bussum

Andere vakmensen in Bussum

Vind vakmensen bij jou in de buurt