Vind glaszetters in Bussum

Op zoek naar glaszetters in Bussum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Bussum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 65 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Bussum

 • De Meesters Glastechniek

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  DE MEESTERS GLASTECHNIEK is een jonge, frisse onderneming. Graag nemen wij u mee in onze kennis en ervaring op het gebied van glas. ONZE SPECIALISATIES: GEVELBEGLAZING -Isolatieglas, HR (++); -Tripleglas; -Geluids-, Inbraak-, Brandwerende beglazing; -Monumentaal (isolerend) glas. INTERIEUR GLAS -Hardglazen (steellook-)deuren; -Douche schermen / -cabines; -Spiegels (spiegelwanden); -Balustrades, balkonschermen, Frans balkon; -Scheidingswanden. Staat uw project hier niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden! WAT DOEN WIJ? Wij zijn een nationaal georiënteerd bedrijf dat GLAS OP MAAT levert aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij niet bepaald nieuwkomers. Omdat er in de afgelopen jaren een grote liefde en passie voor het ambacht glas is ontstaan hebben wij ons ontwikkeld tot professionals op alle vraagstukken op het gebied van glas. KWALITEIT en VEILIGHEID staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze GLASMEESTERS zijn GBO gecertificeerd en beschikken over alle benodigde vakdiploma's. Verder beschikken al onze GLASMEESTERS over een VCA diploma.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Prima, bedrijf goede offerte, duidelijke communicatie. De Glaszetters zelf zijn keurige mensen en zeer vakbekwaam.
 • Klussenbedrijf Rooijens

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.2 van 54.2526 reviews

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Geregeld 👍
 • Ameryk Klussen

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Ik Ben Marcin Ameryk, Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in Amerika en Parijs als meubelmaker en aannemer. Woon ik nu, sinds een paar maanden, in Nederland en ben hier opnieuw begonnen met een klusbedrijf. Ik zal in het kort vertellen over mijn werkervaring en hoe ik uiteindelijk in Nederland ben neergestreken. Ik ben begonnen op het Lyceum voor kunst, in Lublin, die ik in 5 jaar succesvol heb afgerond Daar is mij onder andere de kunst van ontwerpen en uitvoeren van projecten bijgebracht. Daarna ben ik aan de slag gegaan als meubelontwerper bij een kleinschalige meubelfabriek voor keuken en kantoor meubelen. Door het beperkte aanbod van de fabriek was dit al snel geen uitdaging meer en ik wilde mij graag verder ontwikkelen. Daarvoor ben ik toen afgereisd naar Amerika. Aldaar werke ik als meubelmaker en maakte voornamelijk maatwerk meubelen. Keuken, badkamer en kantoor meubelen, kast inrichtingen, radiator ombouwen enzovoorts Daarna en ben ik naar Parijs gegaan en begon een nieuw avontuur. In Parijs heb eerst een aantal jaar voor verschillende aannemers gewerkt om de nodige kennis op te doen, om vervolgens voor mijzelf te beginnen als aannemer. Als aannemer in Parijs deed ik heel veel renovatie projecten. En realiseerde het ontwerp evenals de uitvoering. Ook heb ik veel samengewerkt met architecten. Ik was begonnen met twee werknemers en kleine projecten. En binnen een jaar uitgegroeid tot een druk succesvol bedrijf met 10 werknemers. We realiseerden complete renovaties van piepkleine studio's tot enorme woonhuizen. Altijd hebben we voor elke ruimte, hoe klein ook, en elk obstakel een goede oplossing gevonden. En nu dus, in Nederland met de opgedane kennis en ervaring opnieuw beginnen, omdat Nederland zoveel fijner en gezelliger is, en mijn lief een Nederlandse is.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Mijn ervaring met Ameryk Klussen is: rustige, harde werker. Hij denkt met je mee. Heel nauwkeurig. Samenwerking als heel fijn ervaren. Ik raad Ameryk Klussen zeer aan! Een echte vakman. De kledingkast is precies zo geworden wat ik voor ogen had.
 • Albertoni Bouw

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.1 van 54.1519 reviews

  Albertoni Bouw is een jong bedrijf. Wij bestaan sinds 4.5 jaar maar hebben veel ervaring in de bouw. Onze beste wapen is meedenken met de klant waardoor kosten onderdrukt kunnen worden. Alles kan en kwaliteit is een pre. En niet goed geld terug. Groetjes.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Albert reageerde snel en adequaat op een stagnatie die bij ons was ontstaan in de badkamer. Binnen een paar dagen waren wij geholpen en weer "back on track" met onze badkamer.
 • Klussenbedrijf Bouwmark

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hallo!! Leuk dat u mijn bedrijfsprofiel komt bekijken, graag wil ik me hierbij dan gelijk even voorstellen. Ik ben Mark 38 jaar en eigenaar van Klussenbedrijf Bouwmark. Ik kan wel zeggen dat ik zeer veelzijdig ben in mijn werkzaamheden. Uiteraard doe ik niet alles alleen en werk ik samen met een professioneel team van vaste ZZP timmermannen, loodgieters en schilders/stukadoors. Voor de kleinere timmer en schilder klussen doe ik het meeste zelf maar voor de grotere projecten werk ik samen met mijn bouw team. Tevens verhuur ik mij ook als onderaannemer op grote nieuwbouw en of renovatie projecten van de grotere bouwbedrijven. Heeft u een kleine of grote klus en wilt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen neem dan contact met mij op. Tot Bouw!!

  Laatste review:

  Mark heeft mijn het houtrot van de kozijnen hersteld en geschilderd. Daarnaast heeft hij de boeidelen vervangen. Dit was hoog nodig. Ook heeft hij driepuntssloten geplaatst in de deuren. Ik ben heel blij hoe alles verlopen is en met het resultaat. Mark gaf goed advies en is communicatief erg sterk. Hij gaf ook verschillende opties ook in prijs en hield ons goed op de hoogte. Alles goed in overleg uitgevoerd. Het schilderwerk ziet er ook heel netjes uit. Ik ben zeer tevreden en als ik weer een klus heb is Mark de eerste die ik bel.
 • Mardith Dienstverlening

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.8 van 54.85304 reviews

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Snel geregeld tegen een goede prijs.
 • Onderhoudsbedrijf Vosmeer

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  Renovatiewerk, houtrot saneren, timmerwerk, glaszetten, schilderwerk

  Laatste review:

  Nette jongens die keurig werken.
 • ZZPaint Schilderwerken

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Voor info kunt u kijken op onze website zzpaintschilderwerken. Vriendelijke groet Zzpaint schilderwerken

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Kevin van ZZPaint heeft een geweldige klus afgeleverd: 250m2 sauswerk in 10 verschillende kleuren in 3 dagen tijd en van hoge kwaliteit! Hij staat er voor in dat de klus af komt in de afgesproken tijd. De voorbereiding en communicatie waren erg prettig en professioneel. Met alle geduld legde hij vooraf aan de telefoon zijn offerte uit en extra afspraken werden ook duidelijk vooraf op papier gezet. Hij was niet te beroerd om ons af en toe te helpen met ons eigen klusjes in huis en had daarbij altijd tips en advies. Hij werkt heel netjes en liet het huis weer keurig schoon achter. Kevin van ZZPaint is een echte vakman en wij zouden hem aan iedereen aanraden!
 • Bouw en onderhoud Snellen

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Ik ben Sven Snellen, 35 jaar. Vader van 3 kinderen en woon samen met mijn vriendin. 16 jaar geleden ben ik gestart als timmerman. In mei 2017 vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en ben ik mijn eigen bouwbedrijf gestart. Nu werk ik als zzp'er en neem ik van kleine tot complete renovatie verbouwingen aan.

  Laatste review:

  Serre (ver)bouwen -

  Prettig om samen te werken. Sven en Willem denken mee en overleggen. Wij zijn heel blij met het resultaat!
 • Fokkema Glas- en Schilderwerken

  Glaszetter in Bussum

  Beoordeling: 4.1 van 54.1537 reviews

  Fokkema Glaswerken Uw specialist op het gebied van: Isolatieglas Enkelglas/Figuurglas Veiligheidsglas Spiegels Glas in Lood etc.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Ronald is een vriendelijke heer die rustig en betrouwbaar overkomt. Zijn prijs is ook scherp. De uitvoering van de opdracht en vooral de afwerking was teleurstellend. De ramen zijn geplaatst, echter het afkitten was van slecht niveau. Scheef, onzorgvuldig en op 2 stukken zelfs NIET gekit. Ik heb Ronald gevraagd hiernaar te kijken (qua afwerking, ontbrekende kitranden waren toen nog niet bekend) echter dit heeft geen verbetering opgeleverd. Heb zelf de ramen en kitranden met een glaskrabber af moeten werken. Tenslotte zou Ronald nog terugkomen om 1 ruitje (glas-in-lood) te repareren; deze was hij eerder vergeten. Ondanks diverse verzoeken en beloftes zijner kant, hebben we Ronald niet meer terug gezien. Hoe spijtig ook, ik zal Ronald bij niemand aanbevelen.

Populaire lokale glaszetters in Bussum

Andere vakmensen in Bussum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur