Glaszetters in Alkmaar

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde glaszetters in Alkmaar. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de glaszetters van Werkspot in Alkmaar

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Alkmaar

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85408 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Helemaal top!
  Kom in contact
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Duurt erg lang voor er gereageerd wordt op mijn vragen en na ruim 1 maand ineens bericht dat ik maar een ander moet gaan zoeken ivm ziekte? Heel vreemd allemaal! Kleine moeite om even iets te laten horen dan kunnen wij ook verder!
  Kom in contact
 • Beer Bouw
  Beer Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Bouwbedrijf De Beer. Info@beerbouw .nl kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Bergen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over woning renovatie,Binnenschilderwerk, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf De Beer om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed, vriendelijk en snel
  Kom in contact
 • Koster Onderhoud
  Koster Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45151 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Mijn naam is Patrick Koster van Koster Onderhoud. Ik ben gespecialiseerd in: Maken en plaatsen van (draai) ramen en kozijnen Op maat gemaakte paneeldeuren Plaatsen en leveren van alle soorten glas Al 10 jaar vakmanschap. Sinds 2022 in samen werking met PaGo Glas en onderhoud.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  De klus is snel en goed uitgevoerd. Kritiekpunt is dat er minder materiaal en arbeidsuren nodig waren dan opgenomen in de offerte. Dit is niet naar mij gecommuniceerd en ook niet aangepast in de offerte. Dus op dat punt voel ik me benadeeld.
  Kom in contact
 • Epan Bouw
  Epan Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Epan Bouw staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring in de bouwsector zijn wij gespecialiseerd in onderhoud renovatie restauratie en burgerwerk , Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk project met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd. We luisteren naar de wensen van onze klanten en leveren op maat gemaakte oplossingen. Bij Epan Bouw zijn we pas tevreden als onze klanten dat zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele en transparante aanpak van uw bouwproject!" Info @ epanbouw nl

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Wij hadden een aantal werkzaamheden laten uitvoeren. - koof timmeren en afwerken - wand timmeren en afwerken - kozijn plaatsen en deur afhangen - nieuwe keukenkraan plaatsen - 10m2 laminaat leggen Wij zijn super tevreden met de verrichte werkzaamheden en de manier hoe alles verlopen is, daarom hebben we Mitch ook gevraagd een offerte te maken voor een aanbouw aan ons huis.
  Kom in contact
 • Glaszetbedrijf Masker
  Glaszetbedrijf Masker
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Secuur, de Snelste van de Regio. Bij Glasschade binnen 30 minuten bij u. Erkende Glaszetters voor het verduurzamen van woningen met hoogwaardig HR++ dubbel glas. 24-uurs service. Groot assortiment. Gecertificeerd. Zaterdags en zondag open. 15 jaar garantie op al uw glas.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  The price, the communication, the timely installation, and the service were all top!
  Kom in contact
 • Multimontage Fraaij
  Multimontage Fraaij
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  Als je op zoek bent naar een Glaszetter , dan kan glasservice Fraaij je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van vacuumglas fineo en bengglas .Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed contact gehad met Jaap , was netjes op tijd. Alles ingemeten en nu de offerte afwachten en verder. Prijs/kwaliteit klinkt goed.
  Kom in contact
 • VLG Bouw&Constructie

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Alkmaar

  kan je helpen met je Aannemer klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • I.P. Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Alkmaar

  Allround timmerman

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Nooter
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Glaszetter in Alkmaar

  ik werk rond de regio Noord- holland, ervaring in renovatie-bouw onderhoud, dakwerkzaamheden en klein binnenwerk.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Helaas is de klus niet naar tevredenheid uitgevoerd. Slordig, meerdere beschadigingen veel rommel/ stof en communicatie is slecht. Komt afspraken niet na.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Alkmaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 112 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Alkmaar

Andere vakmensen in Alkmaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt