Vind elektriciens in Alkmaar

Op zoek naar elektriciens in Alkmaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Alkmaar

 • MWTS Services
  MWTS Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85181 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  WeelsWitgoed | Passie voor witgoed, gericht op service! Wij zijn een jong en innovatief bedrijf en zijn gespecialiseerd in het repareren, monteren en installeren van witgoedapparatuur. Werkzaam door HÉÉL Nederland tegen het standaard tarief! Wat kunnen wij voor u betekenen? • Levering van witgoedapparatuur (nieuw & tweedehands) • Installatie / montage van witgoedapparatuur • Onderzoek / diagnose vaststellen (doormeten) • Inkoop van witgoedapparatuur • Reparaties van witgoedapparatuur • Onderdelen voor witgoedapparatuur Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! LET OP! : Indien u bent verhinderd vragen wij u vriendelijk om dit minimaal 24 uur vóór de afspraak met de monteur bij ons aan te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen van €24,99. Team MWTS Services / Weelswitgoed

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel, betrouwbaar, eerlijk! Absoluut een aanrader. Spreken alles netjes door, komen afspraken na en zorgen dat alles weer werkt. Ik ga ze vaker bellen!
 • NSR bouw
  NSR bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6561 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  NSR bouw kan je helpen met je Elektricien klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met NSR bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. UW SPANNING, ONZE INSPANNING BELLER IS SNELLER GECERTIFICEERD ELEKTRICIEN

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super kundige jongen. Plaatst met groot gemak diverse lampen. Erg aardig en werkt netjes. Een aanrader!
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75407 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  De klus was lekker snel geklaard.
 • Nasiro elektro
  Nasiro elektro
  Beoordeling: 4.3 van 54.3526 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  Ik ben een vakbekwaam 1e monteur met 10 jaar ervaring. Een eenmans zaak. Ik ben altijd te bereiken voor een nieuw uitdaging

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Nasir is een harde werker! Na het plaatsen van onze oproep nam hij snel contact met ons op; een paar dagen later had hij dan ook bij ons de klus geklaard! Hij werkt netjes en komt zijn afspraken na. Aan te bevelen!
 • HF elektrobedrijf
  HF elektrobedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4533 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  Ben elektricien. heb veel ervaring, werk netjes.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima werk geleverd. Zoals afgesproken. Meerwerk wordt keurig overlegd. Komt afspraken na en werkt lekker vlot.
 • De Theater Combinatie
  De Theater Combinatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  Al 30 jaar ben ik als technicus werkzaam in het culturele veld. Ik installeer en programmeer elektrische installaties en data netwerken in theaters, concertzalen en musea. Sinds kort is er tijd en ruimte om dit ook aan te bieden aan reguliere consumenten. U kunt denken aan domotica, it & wifi, en alle mogelijke elektrische toepassingen en uitbreidingen. Uiteraard NEN3140 gecertificeerd. Daarnaast ben ik ook bevoegd om behalve installaties ook apparaten te keuren en te certificeren.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Uitstekend werk geleverd! Prima communicatie! Aan te bevelen!
 • Installatietechniek Samuel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  Installatietechniek Samuel kan je helpen met je Elektricien klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Installatietechniek Samuel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Samuel had meteen tijd om langs te komen en kwam met de juiste oplossing. Super tevreden!
 • ML Elektra
  ML Elektra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Alkmaar

  I deliver a professional and a clean job in order to satisfy my customers needs. With 10 years experience on electrical installations and the knowledge of the electrical rules, I guarantee a professional and clean result.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer positief, kon de klus direct vakkundig/ netjes uitvoeren, na het opmaken van de offerte
 • Aannemersbedrijf Vast
  Aannemersbedrijf Vast
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  Totaaloplossing in renovatie en verbouw. Persoonlijke aandacht voor de klant. Volledige garantie voor alle bouwprojecten. Voorzieningen: Renovaties, Verbouwingen, Afwerkingen.

  Laatste review:
  Spoed klus Snel opgelost Goed advies
 • van Dijk Elektra
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Elektricien in Alkmaar

  van Dijk Elektra doet Elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw huis. Zoals het vervangen/uitbreiden van meterkasten. Perilex installeren voor inductiekookplaat en Stopcontacten binnen/buiten en verlichtingschakelaars installeren. Ophangen van lampen. Storing in de elektra in huis etc

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Pascal was snel beschikbaar en heeft het werk prima gedaan. Alle snoeren netjes weggewerkt in de overkapping.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Alkmaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 851 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Alkmaar

Populaire diensten

Andere vakmensen in Alkmaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt