Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Alkmaar

Op zoek naar hoveniers in Alkmaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Alkmaar

 • Green Man Gardens

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews

  Greenmangardens ontwerpt, installeert en onderhoud tuinen van alle soorten en maten. Als klant bepalen uw wensen de reikwijdte van het werk. Onze rol is om de technische en creatieve expertise te bieden om de keuzes die u in uw tuin maakt te begeleiden. En natuurlijk om uw tuin zo mooi en productief mogelijk te maken. Onze specialiteit is het creëren van permacultuurlandschappen, het verbouwen van voedsel; snoeien van alle soorten bomen en struiken en composteringssystemen bouwen. Ik heb een 2-jarig diploma van de School of Professional Horticulture in New York City en heb jaren in de VS gewerkt bij tuinbedrijven en als biologische voedselkweker voor een klein exclusief hotel op een eiland nabij de kust van de VS. Voordat ik tuinman werd, werkte ik ongeveer 10 jaar als natuurbioloog, dus ik heb een goed begrip van ecologie en natuurbehoud. We zijn gevestigd in Alkmaar, maar reizen naar andere steden. [Ik spreek een beetje Nederlands maar spreekt niet vloeiend. Engels is iets gemakkelijker voor mij.]

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Heel tevreden super gedaan
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.8 van 54.85180 reviews

  Erik Molenaar Boomverzorging is al meer dan 15 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen en frezen van stobben (stronken) voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Wij zijn zeer tevreden met het bedrijf Erik Molenaar. Werkt snel en vakbekwaam. Laat bij beeindiging geen rommel achter. Zeer aan te raden bedrijf.
 • Stobbefrezen.nl

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews

  Stobbefrezen. nl is de specialist in het uitfrezen van Boomstobben/Stronken Met de stobbenfrees kunnen wij boomstronken en wortels van bomen of heg verwijderen, zodat daarna nieuwe bestrating gelegd kan worden of opnieuw beplant. De freesrestanten kunnen gemakkelijk verwijderd worden of verteren makkelijk in de grond. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of het informatieformulier invullen. Boom gekapt? Maar de stronk zit in de weg? Deze frezen wij graag voor u uit. De zomer komt er aan en de tuin moet opgeknapt! De irritante boom die in de weg stond is gekapt maar de stronk zit er nog die er met geen mogelijkheid uit te krijgen is. Wij kunnen snel en op vakkundige wijze boomstronken en wortels van elke boom, haag of heg verwijderen, waarna nieuwe bestrating kan worden gelegd. De plek is dan weer met de grond gelijkgemaakt en kan worden voorzien van een mooi grasveld, nieuwe beplanting of tegels. Het overgebleven zaagsel van de stronk en wortels is een prima compost maar kan uiteraard ook weggeschept worden. Met onze freesmachines kunnen we boomstobben / boomstronken verwijderen tot een diepte van 50 cm. In de regel is de stobbe dan volledig verdwenen. Wij bieden deze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam in o.a. boomverzorging, hovenierssector, stratenmakers en wegenbouw. Wij frezen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, indien gewenst kunnen wij ook in andere provincies. Stobbefrezen. nl. René Bakker

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  René was keurig op tijd en super snel klaar...
 • Klaver Garden

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Ik heb 8 jaar hoveniers ervaring, heb ervaring in groot groen (gemeente tuin) maar ook particulieren tuinen. Uiteraard heb ik mijn hoveniers opleidingen gevolgd. Lange tijd voor een werkgever gewerkt en nu is het tijd om voor me zelf te werken. Mijn specialisaties zijn voornamelijk het onderhoud/opknappen van tuinen. Denk dan aan snoeien van Hagen/struiken, en het onkruidvrij maken van de tuin. Ik ben ook in samenwerking met een bekend hoveniers bedrijf om zo de klussen goed aan te kunnen pakken.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snelle reactie, goede communicatie en binnen een paar dagen kon de klus al uitgevoerd worden. Zeker voor herhaling vatbaar!
 • J. Serrano Bestrating

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews

  Welkom op het profiel van J. Serrano Bestrating! Mijn naam is Jesus Serrano en ik ben 56 jaar oud. Met zo'n 40 jaar ervaring als stratenmaker kom graag langs voor een vrijblijvende prijsopgave voor o.a. de volgende werkzaamheden: - Bestrating - Vlonders - Hekwerk of Schuttingen - Tuin of Snoeiwerk- onderhoud Wij werken alleen met professionele gereedschappen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Echt vriendelijk topper. Netjes afspraken goed nagekomen Wij kunnen Jesus van harte aanbevelen. Hij heeft perfect werk geleverd. Bedankt !!
 • Roy's Handelsonderneming

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

  Minigraver verhuur in de regio Alkmaar. Ervaring in grondwerk wat met een minigraver uitgevoerd kan worden, denk aan: funderingen uitgraven, straatklaar maken, tuinen leeghalen. Wij beschikken over; # Kobelco 1200kg minigraver met diverse bakken (75cm breed) # Rupsdumper (80cm breed) # Shovel (130cm breed) # Trilplaat # Stobben frees # Kruiwagens, scheppen, etc. Tevens levering van zand/aarde en puinkorrel. Afvoer van grond en groenafval is ook mogelijk

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Via Werkspot de opdracht geplaatst en aangezien Roy op korte termijn de werkzaamheden kon verrichten hem gekozen. De werkzaamheden zijn snel en goed verricht en Roy toonde zich flexibel en bereid mee te denken hoe het allemaal gedaan kon worden. De opdracht was incl het afvoeren van grond (5kuub) en storten van zand (4kuub) Ik kan Roy van harte aanbevelen! En ik hou hem absoluut in gedachte voor een volgende opdracht
 • Boom & Groen

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 4.8 van 54.85281 reviews

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen. Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Super snel geregeld en prima afgerond:)
 • Sentenie klusbedrijf

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Ik ben Hans, een klusser in hart en nieren en ben niet snel voor een gat te vangen. Na 10 jaar in loondienst bij een hovenier ben ik als ZZP'er begonnen met als specialisatie, hout! Schuttingen, poorten, vlonders, beschoeiing enz. vormen geen grote uitdaging voor mij. Vanzelfsprekend is bestrating aanleggen ook een groot onderdeel van mijn werk. Mijn werkgebied is veelal Heerhugowaard of binnen een straal van 10 kilometer hiervan. Er zijn vele projectfoto's en referenties beschikbaar over en van de vele projecten die er zijn gerealiseerd in het recente verleden. Waar ik U uiteraard graag over inlicht in een persoonlijke ontmoeting.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Hans is top. Heel persoonlijke aanpak, is snel langsgekomen om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken. Schutting is mooi afgewerkt en staat als een huis. Ondanks wat tegenslag bij de leverancier met het hout is alles toch op zeer korte termijn geregeld.
 • GreensatHome

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Alles op één plek voor het totale onderhoud van bomen en tuinen. Boom- en Beplantingsspecialist HBO- en MBO gediplomeerd, European Tree Worker Kappen en snoeien van bomen Onderhoud en aanleg beplanting Omgeving Alkmaar, Heerugowaard, Beemster, Purmerend, Haarlem, Bergen, Beverwijk.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Greensathome heeft op professionele wijze een hoge boom op mijn oprit ingekort, en een dikke stam verwijderd.
 • Ruiter Offshore Services

  Hovenier in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Tuinen afgraven en grond afvoeren, nieuw grond aanbrengen voor nieuwe tuin, nieuw zand aanbrengen voor bestrating, trampoline/zwembad graven en grond afvoeren; dit zijn maar een paar voorbeelden van wat wij voor u kunnen beteken. Met de 1.8 T minigraver, schoveltje en 500 kg rupsdumper kunnen wij funderingen graven, baggerwerk en heggen en struiken verwijderen. Tevens hebben wij de beschiking over een trekker met 5 en 8m3 kieper. Ook kunnen wij bomen verwijderen en met het nieuwe wortelmes kunnen we de stobben eruit graven en desgewenst afvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Snelle reactie en offerte opgemaakt! Alles geheel volgens wens uitgevoerd en fijne communicatie met Arjan. Ik beveel Ruiter Offshore Services zeker aan!!

Populaire lokale hoveniers in Alkmaar

Andere vakmensen in Alkmaar

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur