Vind hoveniers in Bergen

Op zoek naar hoveniers in Bergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bergen

 • De Spoed Tuinman
  De Spoed Tuinman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Hovenier in Bergen

  Welkom op ons profiel. Met gezamenlijk ruim 18 jaar ervaring als hoveniers staan wij u bij in alle vraagstukken omtrent uw tuin. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt, nieuwe bestrating, dient een boom gerooid te worden of is deze wellicht toe aan een gehele renovatie? En houdt u niet van lange wachttijd, dan biedt De Spoed Tuinman de uitkomst! Naast onze geprezen snelheid zijn wij voordelig en bieden wij te allen tijde garantie op onze werkzaamheden. Wat u als trotse tuinbezitter mag verwachten van ons: 1. Duidelijke en snelle communicatie. Bij De Spoed Tuinman is er altijd iemand aanwezig om uw vraag te beantwoorden en indien nodig zal één van onze vakbekwame hoveniers bij u langskomen voor geheel vrijblijvend advies. 2. De Spoed Tuinman werkt met een vaste prijs voor het volledige project dan wel een gecalculeerd uurloon. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen. 3. Vakwerk staat bij ons voorop. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, bieden wij altijd garantie en zullen wij alsnog de opdracht kosteloos uitvoeren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in: - Onkruid wieden - Beplanting/haag verwijderen - Bomen rooien/boomstronk verwijdering - Tuin leeghalen - Tuin-onderhoud/renovatie - Bestrating verwijderen/bestrating leggen - Schutting/hekwerk verwijderen - Graszoden leggen/graszoden verwijderen - Schutting/hekwerk plaatsen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heeft bij ons alle onkruid perfect verwijderd. Top!!
 • Hoveniersbedrijf Turenhout
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Hovenier in Bergen

  Hoveniersbedrijf Turenhout is gevestigd in Alkmaar met een jong team van gediplomeerde hoveniers.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Supersnel in de communicatie en kon op zeer korte termijn aan de klus beginnen. Heeft de klus geheel volgens afspraak en verwachting uitgevoerd. Klasse!!!
 • Klusbedrijf J.o.p
  Klusbedrijf J.o.p
  Beoordeling: 4 van 54531 reviews
  Hovenier in Bergen

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Voor al uw totaal onderhoud Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mijn tuin is echt binnen no-time bestraat! Het ging zo enorm snel en het ligt er prachtig bij! Contact vooraf is heel gemakkelijk, niks is te gek. Heb je een klus, vraag gerust J.o.p!
 • Stobbefrezen.nl
  Stobbefrezen.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews
  Hovenier in Bergen

  Stobbefrezen. nl is de specialist in het uitfrezen van Boomstobben/Stronken Met de stobbenfrees kunnen wij boomstronken en wortels van bomen of heg verwijderen, zodat daarna nieuwe bestrating gelegd kan worden of opnieuw beplant. De freesrestanten kunnen gemakkelijk verwijderd worden of verteren makkelijk in de grond. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of het informatieformulier invullen. Boom gekapt? Maar de stronk zit in de weg? Deze frezen wij graag voor u uit. De zomer komt er aan en de tuin moet opgeknapt! De irritante boom die in de weg stond is gekapt maar de stronk zit er nog die er met geen mogelijkheid uit te krijgen is. Wij kunnen snel en op vakkundige wijze boomstronken en wortels van elke boom, haag of heg verwijderen, waarna nieuwe bestrating kan worden gelegd. De plek is dan weer met de grond gelijkgemaakt en kan worden voorzien van een mooi grasveld, nieuwe beplanting of tegels. Het overgebleven zaagsel van de stronk en wortels is een prima compost maar kan uiteraard ook weggeschept worden. Met onze freesmachines kunnen we boomstobben / boomstronken verwijderen tot een diepte van 50 cm. In de regel is de stobbe dan volledig verdwenen. Wij bieden deze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam in o.a. boomverzorging, hovenierssector, stratenmakers en wegenbouw. Wij frezen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, indien gewenst kunnen wij ook in andere provincies. Stobbefrezen. nl. René Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Job done perfectly, great professional. Absolutely recommended!
 • uit de Konst (eco) logisch groen
  uit de Konst (eco) logisch groen
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Bergen

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Heiloo bij uit de Konst (eco) logisch groen terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima afspraken, netjes opgeleverd.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9599 reviews
  Hovenier in Bergen

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Contact vooraf was erg prettig, professioneel en kundig. Toen Sean bij ons de boom kwam kappen heeft hij het geweldig gedaan en de boom perfect tussen alle obstakels in laten vallen. Ook tijdens het stobbenfrezen deed hij nog net dat stapje extra door ze iets dieper uit te frezen. Toen hij er toch was heeft hij ook nog even kosteloos naar een andere (zieke) boom gekeken en advies gegeven. Super goed werk afgeleverd en wij zijn er enorm blij mee. Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig!
 • Tuintjeleeg.nl
  Tuintjeleeg.nl
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Hovenier in Bergen

  All-round werkzaamheden in groen en grondwerk zoals tuinen, afgraven, bestrating verwijderen, egaliseren, sleuven graven t.b.v. kabels en leidingen, verwijderen van bomen en boomstronken, sloten klaarmaken voor schouw, etc.. Ook doen wij kleine sloopwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Ook demonteren wij tuinhuisjes, aanbouwen, veranda’s en schuren en maken de grond indien gewenst bouwklaar voor iets nieuws, we zijn gespecialiseerd in werken voor particulieren en houden dus met alles rekening wat er specifiek bij deze doelgroep komt kijken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi eindresultaat. De grasmat is verwijderd en de grond goed geëgaliseerd. Jelle is vriendelijk, werkt hard en netjes en denkt goed met je mee. Wij raden Jelle zeker aan.
 • JS Allround Dienstverlening
  JS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Hovenier in Bergen

  JS alround dienstverlening is van veel markten thuis : tuin architectuur : tuin aanleg : tuin onderhoud : vijver aanleg : grond werk : riool / hemelwater : Straatwerk : Terrasoverkapping werken aan huis : Sloop / totaal sloop : Renovatie werk : Nieuw bouw wij hopen u zo goed mogelijk te helpen en zijn 24-7 OFFERTE KOSTEN 15 EURO PER OFFERTE

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geweldig, super communicatie. Alleen maar goede worden voor Jordy.
 • Company Garden
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Bergen

  Heb je een Hovenier nodig in Alkmaar of omgeving? Company Garden kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Grond afgraven of egaliseren, Bomen of struiken planten en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk! Netjes en volgens afspraak. Blij met het tuinwerk en de Magnolia.
 • Tuinmannoordholland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Hovenier in Bergen

  Tuinonderhoud - snoeien van heesters, struiken , heggen. - verwijderen onkruid - gras aanleg - verwijderen groen. -schilderen

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hij heeft gedaan wat hij moest doen, boom omgehakt. Netjes opgeruimd, top service. Boomstronk met wortels nog laten verwijderen.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 466 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bergen

Andere vakmensen in Bergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt