Vind hoveniers in Schagen

Op zoek naar hoveniers in Schagen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Schagen

 • Hoveniersbedrijf Turenhout
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Hovenier in Schagen

  Hoveniersbedrijf Turenhout is gevestigd in Alkmaar met een jong team van gediplomeerde hoveniers.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Supersnel in de communicatie en kon op zeer korte termijn aan de klus beginnen. Heeft de klus geheel volgens afspraak en verwachting uitgevoerd. Klasse!!!
 • Stobbefrezen.nl
  Stobbefrezen.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews
  Hovenier in Schagen

  Stobbefrezen. nl is de specialist in het uitfrezen van Boomstobben/Stronken Met de stobbenfrees kunnen wij boomstronken en wortels van bomen of heg verwijderen, zodat daarna nieuwe bestrating gelegd kan worden of opnieuw beplant. De freesrestanten kunnen gemakkelijk verwijderd worden of verteren makkelijk in de grond. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of het informatieformulier invullen. Boom gekapt? Maar de stronk zit in de weg? Deze frezen wij graag voor u uit. De zomer komt er aan en de tuin moet opgeknapt! De irritante boom die in de weg stond is gekapt maar de stronk zit er nog die er met geen mogelijkheid uit te krijgen is. Wij kunnen snel en op vakkundige wijze boomstronken en wortels van elke boom, haag of heg verwijderen, waarna nieuwe bestrating kan worden gelegd. De plek is dan weer met de grond gelijkgemaakt en kan worden voorzien van een mooi grasveld, nieuwe beplanting of tegels. Het overgebleven zaagsel van de stronk en wortels is een prima compost maar kan uiteraard ook weggeschept worden. Met onze freesmachines kunnen we boomstobben / boomstronken verwijderen tot een diepte van 50 cm. In de regel is de stobbe dan volledig verdwenen. Wij bieden deze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam in o.a. boomverzorging, hovenierssector, stratenmakers en wegenbouw. Wij frezen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, indien gewenst kunnen wij ook in andere provincies. Stobbefrezen. nl. René Bakker

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Job done perfectly, great professional. Absolutely recommended!
 • Jelle van Beest Dienstverlening
  Jelle van Beest Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Hovenier in Schagen

  flexibel , vakkundig, accuraat, kwaliteit staat centraal

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  De klus was snel geklaard en alles was netjes afgevoerd. Fijne service
 • Himan
  Himan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Schagen

  Ben je op zoek naar een klusbedrijf? Dan kun je in Schagen en omstreken bij Himan terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het bestraten van de tuin of bij het plaatsen van een schutting. Wilt u een pergola laten plaatsen of heeft een tuinhuis op het oog dan kunnen wij u daarbij helpen. Heeft u andere wensen die hier niet bij staan? Dan kunt u altijd contact opnemen en kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over het geleverde werk. Komt zijn afspraken na werkt netjes.
 • De Spoed Tuinman
  De Spoed Tuinman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Hovenier in Schagen

  Welkom op ons profiel. Met gezamenlijk ruim 18 jaar ervaring als hoveniers staan wij u bij in alle vraagstukken omtrent uw tuin. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt, nieuwe bestrating, dient een boom gerooid te worden of is deze wellicht toe aan een gehele renovatie? En houdt u niet van lange wachttijd, dan biedt De Spoed Tuinman de uitkomst! Naast onze geprezen snelheid zijn wij voordelig en bieden wij te allen tijde garantie op onze werkzaamheden. Wat u als trotse tuinbezitter mag verwachten van ons: 1. Duidelijke en snelle communicatie. Bij De Spoed Tuinman is er altijd iemand aanwezig om uw vraag te beantwoorden en indien nodig zal één van onze vakbekwame hoveniers bij u langskomen voor geheel vrijblijvend advies. 2. De Spoed Tuinman werkt met een vaste prijs voor het volledige project dan wel een gecalculeerd uurloon. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen. 3. Vakwerk staat bij ons voorop. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, bieden wij altijd garantie en zullen wij alsnog de opdracht kosteloos uitvoeren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in: - Onkruid wieden - Beplanting/haag verwijderen - Bomen rooien/boomstronk verwijdering - Tuin leeghalen - Tuin-onderhoud/renovatie - Bestrating verwijderen/bestrating leggen - Schutting/hekwerk verwijderen - Graszoden leggen/graszoden verwijderen - Schutting/hekwerk plaatsen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heeft bij ons alle onkruid perfect verwijderd. Top!!
 • Van Boven Sierbestrating
  Van Boven Sierbestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Hovenier in Schagen

  Mijn naam is Wesley van boven en ben 38 jaar oud en woonachtend in Schagen. Ruim 19 jaar ervaring in de Tuin aanleg. Wij ontzorgen u vanaf het leeghalen van de tuin tot aan het aanplanten van uw nieuwe tuin. U kunt bij ons terecht voor de gehele tuinaanleg. Alle bestratingen: Overkappingen / schuttingen / schuurtjes: MIDI grondverzet: Tuinverlichting: Beplanting: Bloembakken: Tuin elektra: Gras: Onze Motto: Ik ben pas tevreden als u het ook bent. Wij werken voornamelijk in de regio vanaf Amsterdam tot aan Den-helder. +/- straal van 50 km rond Schagen. Wij komen ALTIJD VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OPNEMEN. En op al het GEMAAKTE WERK is standaard 1 jaar GARANTIE. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Wesley van Boven Van Boven sierbestrating Schagen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen. Ze houden zich aan de afspraken en ons terras is prachtig geworden!
 • Jong Goud
  Jong Goud
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Hovenier in Schagen

  Goede dag, Ik ben Hisse. Als hovenier neem ik uw tuin als een serieuze zaak. Ik ben bereid om uw tuin en rond om het huis professioneel te onderhouden (van schoon maken tot reparatie en vernieuwing). U kunt me voor grote en kleine klussen benaderen. Bedankt voor het lezen en ik hoop tot gauw! Groet Hisse

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurige man, voltooide het onkruidvrij maken (o.a. een aantal zeer enthousiaste bramenstruiken) binnen de afgesproken tijd en de prijs is, zeker anno 2023 een verademing. Ik beveel Hisse echt aan voor tuinonderhoud, hij rekent een normaal uurtarief en maakt een opdracht af binnen de afgesproken tijd, de factuur kent dus geen onaangename verrassingen. De z.g.n. € 15 p/u tuinmannen via marktplaats zijn bij de afrekening vaak duurder doordat die overal extra kosten voor in rekening brengen, dit in tegenstelling tot Hisse, die maakt een ruime totaalberekening vooraf zodat je bij de betaling altijd minder hoeft af te rekenen. Update 12.08.2023: Vervolgopdracht op 12.08.2023, Tegelpad opgehoogd, keurig gedaan, deze man krijgt meer opdrachten van mij.
 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Hovenier in Schagen

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jordy kwam precies op tijd, was zeer netjes en bekwaam. Heeft heel goed werk geleverd met de voortuin en ook nog eens voor een nette prijs. Absoluut een aanrader! Met Jordy ook afgesproken binnenkort een vervolg te maken met de achtertuin.
 • De Boer Tuin en Terras
  De Boer Tuin en Terras
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Schagen

  De Boer Tuin & Terras Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren. ● Plaatsen van schuttingen, vlonders, blokhutten en tuinhuizen ● Leggen van graszoden Na een eerste kennismaking en inventarisatie van uw tuinwensen adviseren wij u indien nodig om zelf bij een lokale sierbestrating en tuinhouthandel materiaal uit te gaan zoeken. Het is belangrijk om de te gebruiken materialen zelf eerst even te bekijken en aan te raken. In de praktijk hebben we gemerkt dat dit voor de meeste klanten prettig werkt, zodat er achteraf geen ongewenste verassingen zijn. Er is namelijk veel aanbod, zoals verschillende kleuren, structuren en de bewerking waarmee het materiaal is afgewerkt. Een foto of plaatje blijkt in de praktijk niet altijd overeen te komen met de werkelijkheid. Als er een duidelijk beeld is van de tuinwens van de klant zal er een passende offerte worden gemaakt. Binnen een week zal er contact met u worden opgenomen om te vragen of er nog aanpassingen gemaakt dienen te worden, of dat er nog vragen en opmerkingen zijn zodat er volledig aan uw behoeften kan worden voldaan. Op het moment dat hier een overeenstemming in is zullen we samen een start en eind datum inplannen om de klus uit te gaan voeren. Hierna zullen we het materiaal voor u bestellen zodat dit op tijd aanwezig is op het moment dat de klus gaat starten. Wat kunt u van ons verwachten ● Behulpzame en betrokken houding ● Duidelijke communicatie ● Kwaliteitsproduct ● Goede nazorg ● 1 jaar garantie op geleverde werkzaamheden We zien er naar uit om u van dienst te zijn. De Boer Tuin & Terras

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De schutting is naar volle tevredenheid van mij en de buurman geplaatst door Wessel en compaan. Communicatie was goed. Situatie werd vooraf nauwkeurig bekeken en we ontvingen een duidelijke offerte. Tijdens de klus werd goed overlegd. Binnen een aantal weken werd de schutting al geplaatst. Ik kan De Boer Tuin en Terras zeker aanbevelen.
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Beoordeling: 4.8 van 54.85226 reviews
  Hovenier in Schagen

  Erik Molenaar Boomverzorging is al meer dan 15 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen en frezen van stobben (stronken) voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Geweldig gewoon mijn coniferen haag verwijderd en stammen weg gefreesd. Keurig afgeleverd en aardige mensen. J.Vaartjes

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Schagen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 311 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Schagen

Andere vakmensen in Schagen

Vind vakmensen bij jou in de buurt