Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Den Helder

 • J van Eijk Sierbestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Hovenier in Den Helder

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker nodig in Den Helder of omgeving? J van Eijk Sierbestratingen kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker voor je kan uitvoeren, zoals Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Jan kon de volgende dag al kijken en diezelfde avond had ik al een prijsopgave. Heeft eerst de tuin ontruimd en spullen afgevoerd en is toen aan de slag gegaan. Binnen 2 weken na de eerste afspraak is de schutting geplaatst en de tuin opnieuw betegeld. Goed en snel contact en gezellig als ze bij je in de tuin aan het werk zijn. Schutting en betegeling is goed afgeleverd. Zoek vooral niet verder, je bent hier op het juiste adres. Jan en uiteraard je maat: heel erg bedankt voor het mooie resultaat. Ik beveel je iedereen aan.
  Kom in contact
 • Pro Klusbedrijf Excellent
  Pro Klusbedrijf Excellent
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Hovenier in Den Helder

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Julianadorp of omgeving? Pro klusbedrijf excellent kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Top!! Geweldige harde werkers en super goed zo goed dat de volgende klus alweer is gepland. Supergoede service.
  Kom in contact
 • Allro Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Den Helder

  Heb je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman nodig in Den Helder of omgeving? Allro Techniek kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Hij heeft prima werk geleverd.
  Kom in contact
 • M.Porumboiu
  M.Porumboiu
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Hovenier in Den Helder

  Stratenmakersbedrijf M. Porumboiu is niet alleen gespecialiseerd in 'standaard' bestratingen. Ook de steeds grotere vraag naar natuursteen bestrating beantwoorden wij graag. Het werken met natuurproducten is een vak apart. Natuursteen is niet vormvast, wat het leggen ervan lastiger maakt. Stratenmakersbedrijf M. Porumboiu heeft de kennis en ervaring in huis om uw natuursteen bestrating perfect te leggen. Kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau staan hierbij voorop. (sierbestrating, rioolwerkzaamheden, natuursteen bestrating etc.). Om wat voor werkzaamheden het ook gaat, bij stratenmakersbedrijf M. Porumboiu kunt u rekenen op vakmanschap, service en kwaliteit!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Een echte aanrader. Zeer vakkundige man, denkt met je mee en zoekt naar oplossingen indien er zich een probleem mocht voordoen . Zeer harde werker.
  Kom in contact
 • D.H.J. Multi Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Den Helder

  is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Julianadorp en omgeving. Voor al je klussen in en om het huis, en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle oplossing en goede communicatie! Harde werker.
  Kom in contact
 • Kater Tuinonderhoud
  Kater Tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Hovenier in Den Helder

  Mijn naam is Alex kater en eigenaar van Kater Tuinonderhoud. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden begonnen met mijn eigen onderneming en het bevalt prima! We zijn een jong en dynamisch bedrijf die niet vies is van werken. Ons bedrijf is momenteel volop in ontwikkeling. Wij onderscheiden ons door goed werk af te leveren, secuur te werk gaan en door te blijven communiceren met de klant. Onze specialiteiten zijn onder anderen: -volledig onderhoud van uw tuin - (her)bestrating - graszoden leggen - regelmatig onderhoud In de winter periode kunnen wij in verband met het weer niet altijd tuinklussen doen, daarom doen wij ook schilderwerkzaamheden. Zoals - sausen van wanden en plafonds - behangverwijderen Ik hoop dat ik u hiermee enthousiast heb weten te maken, zodat wij uw klus tot een mooi resultaat kunnen brengen. Met vriendelijke groet, Alex Kater

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Alex heeft hier het oude gras verwijderd en het geheel helemaal klaargemaakt om uiteindelijk nieuwe grasrollen te plaatsen. Snel en vakkundig uitgevoerd, het ligt er weer prachtig bij. Komt netjes alle afspraken na en laat alles netjes achter. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Roel Braas
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Hovenier in Den Helder

  Hoveniersbedrijf Roel Braas Gespecialiseerd in Aanleg van Tuinen -Bestrating -Schuttingen -Vlonders -Beplanting Complete tuinen van A tot Z

  Kom in contact
 • Allround Klusbedrijf-Petronia
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Hovenier in Den Helder

  Wij leveren ons werk nauwkeurig en gaan serieus te werk. Wanneer we wegrijden blijven onze klanten met blije gezichten achter

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Ze hebben de boeidelen prima vervangen en van een aflaklaag voorzien. Ze hebben iets langer doorgewerkt, zodat het dezelfde dag af was.
  Kom in contact
 • Stamdesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Hovenier in Den Helder

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Klus was met beleid hier en daar een groene tuin iets bij te werken voor foto’s op funda. Dat alles er nog mooi groen uitziet, alleen de uitschieters eraf. Uiteindelijk met grote heggenschaar te werk , kale stoppels, achtertuin dood hout zichtbaar, hier en daar wat ‘gaten’ ontstaan en sommige planten zijn afgezaagd wat niet afgesproken was. Was wel geschrokken. Er was bereidheid het op te lossen. Maar eraan gaat t niet meer worden en over drie dagen fotoshoot. Wel blad afgevoerd volgens afspraak behalve overvolle groen container, deksel niet meer dicht. Hele vriendelijke man, heel behulpzaam meer ervaring met t grotere werk, straten, bomen, takken.
  Kom in contact
 • Fallectro

  Nog geen reviews

  Hovenier in Den Helder

  Mijn naam is Farley. Ik ben 36 jaar oud en ik heb ruim 15 jaar ervaring in de elektra branche. Ik ben een erkend en gediplomeerd elektricien. Zeer flexibel qua tijd en ik denk graag met u mee naar de beste oplossing. Mijn specialiteit ligt vooral in en rondom woningen en of panden/loodsen. Van verlichting aansluiten, stopcontacten plaatsen, kabels trekken, brandmeldinstallatie tot nieuwe groepen in de meterkasten plaatsen/vervangen. U kunt altijd contact met mij opnemen waarna ik een overzichtelijk en vrijblijvende offerte kan maken.

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Den Helder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 309 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Den Helder

Andere vakmensen in Den Helder

Vind vakmensen bij jou in de buurt