Vind voertuig monteurs in Den Helder

Op zoek naar voertuig monteurs in Den Helder? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Den Helder

 • Jolly Aqua
  Jolly Aqua
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Jolly Aqua is mijn bedrijf. Ik organiseer zeilreizen van een dag tot meerdere maanden op mijn eigen zeiljacht. Naast het organiseren van zeilreizen bied ik mij ook aan voor allerhande bootklussen. Zeil zelf reeds 50 jaar. Opleiding is HTS voor de zeevaart, afdeling scheepswerktuigkunde. Daarnaast heb ik altijd alle boten waarmee ik de afgelopen 50 jaar heb gevaren zelf gebouwd, verbouwd en onderhouden. Ervaring met elektra, hout, polyester en epoxy, sanitair, verwarming, motoren etc, Reizen is voor mij geen probleem, werk graag op locatie. Bij kleinere klussen probeer ik om meerdere klussen in dezelfde omgeving te clusteren om de reiskosten (die ik in rekening zal moeten brengen) te beperken.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Mijnheer Buijs acht ik zeer deskundig en professioneel, is goed in contact en komt afspraken na. Zeer aan te raden!
 • CS-Handel & Techniek
  CS-Handel & Techniek

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Ben je op zoek naar een Voertuig monteur? Dan kun je in Den Helder bij CS-Handel & Techniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Allround Service Ekkebus

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Allround Service Ekkebus

 • eayachtservice

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  eayachtservice kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Anna Paulowna en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Boot reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met eayachtservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • frontro
  frontro
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Frontro Klussenbedrijf Met zijn zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring de vakman bij u in de buurt: oa werkzaam in: - Elektra (storingen oplossen) - Computers / Netwerken / Wifi - Water - Riolering - Slimme aparatuur aansluisten oa; thermostaten, zonnepanelen, lichtschakelaars - Domotica - Auto Reparatie / uitlezen

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Uitstekende en deskundig. Keurig ingebouwd plus handsfree bluetooth aangesloten binnen een half uur
 • Ronckers Service Engineer
  Ronckers Service Engineer

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Ronckers Service Engineer is een bedrijf met een divers aanbod van werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd aan het geven van onderhoud, reparatie's en renovatie's aan voer, vaar en werktuigen. Als klusbedrijf heeft Ronckers Service Engineer veel ervaring met verbouwingen van woningen of bedrijfspanden. Ook zijn wij een officieel gecertificeerd keurings- bedrijf voor: Landbouw,- tuin,- park- en bouwmachines, graafmachines, heftrucks / bedrijfsintern transportmaterieel, hijs- en hefmiddelen, ladders, trappen en rolsteigers. Ronckers Service Engineer heb ik eind 2019 gestart, omdat ik na 12,5 jaar als technisch specialist bij defensie een nieuwe uitdaging zocht. In die jaren heb ik mijn technische kennis vergroot met diverse opleidingen en tientalen cursussen, van bedrijfautotechnicus tot aan mechatronica werktuigbouwkunde. De klus ervaring heb ik verkregen door mijn vader die zelf een klusbedrijf had, en dat ik zelf al diverse huizen heb gerenoveerd. Mijn doel is om mensen met mijn technische kennis bij te staan en altijd een mooi eindresultaat af te leveren.

 • De Zwart Autoservice
  De Zwart Autoservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Voor al uw werkzaamheden aan uw auto bent u ten alle tijden welkom bij ons. Onze werkzaamheden zijn, APK Aircoservice voor maar 50 euro!!(aanbieding) Kleine onderhoud Grote onderhoud Uitlaat incl laswerkzaamheden Remblokken & remschijven Distributie riemen Banden & Montage Laswerkzaamheden aan uw carosserie enz Versnellingsbak & koppeling Storings diagnose en uitlezen, €20,00 Wij zijn van alle markten thuis! Wilt u het goed en goedkoop dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Vriendelijke vakman. De klus was snel gefixed en tegen een super mooie prijs. Heel blij mee. Mocht er nog eens iets met mijn Renault aan de hand zijn dan kom ik zeker weer hier.
 • Bersee Project Support
  Bersee Project Support

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  .

 • DOK machinery
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Hallo, Wij bieden onderhoud en reparatie aan voor onder andere: Tractoren Generatoren Hoogwerkers Dieselmotoren Verreikers Vrachtwagens

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Zocht iemand voor probleem met de koppeling van mijn boot. Daniel schakelde snel (communicatie en foto's via WhatsApp) zelfde dag nog afspraak en mij uit de brand geholpen voor zeer goede prijs. Uitstekend dus
 • Vistechtexel

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Vistechtexel is een eenmanszaak, gespecialiseerd in technische uitdagingen in de offshore en maritiem. Technisch is dan vooral mechanisch maar heb ook wel elektrische kennis. De laatste paar jaar ben ik bijna alleen op jachten aan het werk, overwegend nieuwbouw. Dan verzorg ik de inbedrijfstelling en los problemen op. Ik werk wereldwijd dus ook door het hele land.

5

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Den Helder, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Den Helder

Andere vakmensen in Den Helder

Vind vakmensen bij jou in de buurt