Automonteurs in Den Helder

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde automonteurs in Den Helder. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de automonteurs van Werkspot in Den Helder

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Den Helder

 • De Zwart Autoservice
  De Zwart Autoservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Voor al uw werkzaamheden aan uw auto bent u ten alle tijden welkom bij ons. Onze werkzaamheden zijn, APK Aircoservice voor maar 60 euro!!(aanbieding) Kleine onderhoud Grote onderhoud Uitlaat incl laswerkzaamheden Remblokken & remschijven Distributie riemen Banden & Montage Laswerkzaamheden aan uw carosserie enz Versnellingsbak & koppeling Storings diagnose en uitlezen, €20,00 Wij zijn van alle markten thuis! Wilt u het goed en goedkoop dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Snel geholpen voor een scherpe prijs. Aanrader!
  Kom in contact
 • Holland Boat Service
  Holland Boat Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Voertuig monteur in Den Helder

  Holland Boat Service is gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en installatie van diverse apparatuur op en aan boord van motorboten, zeilboten, motorschepen en zeilschepen, de werkzaamheden die verricht kunnen worden zijn zeer divers. Neem een kijkje op de website voor de mogelijkheden. Graag kom ik in contact met u. hopelijk tot snel, en veel vaarplezier!

  Laatste review:
  Onzehele Bayliner wordt geronoveerd, Joey in de arm genomen, harde werker, duidelijker z’n communicatie en duidelijk over z’n werkzaamheden en de prijs! Wij zijn heel erg tevreden!!
  Kom in contact
 • Verhorst Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Klus bedrijf

  Kom in contact
 • CS-Handel & Techniek
  CS-Handel & Techniek

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Ben je op zoek naar een Voertuig monteur? Dan kun je in Den Helder bij CS-Handel & Techniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Sem Regelt het Wel

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Sem Regelt het Wel is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf nodig hebt in Den Helder en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Jolly Aqua
  Jolly Aqua
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Jolly Aqua is mijn bedrijf. Ik organiseer zeilreizen van een dag tot meerdere maanden op mijn eigen zeiljacht. Naast het organiseren van zeilreizen bied ik mij ook aan voor allerhande bootklussen. Zeil zelf reeds 50 jaar. Opleiding is HTS voor de zeevaart, afdeling scheepswerktuigkunde. Daarnaast heb ik altijd alle boten waarmee ik de afgelopen 50 jaar heb gevaren zelf gebouwd, verbouwd en onderhouden. Ervaring met elektra, hout, polyester en epoxy, sanitair, verwarming, motoren etc, Reizen is voor mij geen probleem, werk graag op locatie. Bij kleinere klussen probeer ik om meerdere klussen in dezelfde omgeving te clusteren om de reiskosten (die ik in rekening zal moeten brengen) te beperken.

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Mijnheer Buijs acht ik zeer deskundig en professioneel, is goed in contact en komt afspraken na. Zeer aan te raden!
  Kom in contact
 • Allround Service Ekkebus
  Allround Service Ekkebus

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Allround Service Ekkebus

  Kom in contact
 • Richter Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  Richter Dienstverlening kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Dakspecialist, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Julianadorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Richter Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Donks Klusservice & Onderhoud
  Donks Klusservice & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Voertuig monteur in Den Helder

  Donks Klusservice en Onderhoud is een allround klusbedrijf voor al uw klussen in en om het huis. Donks Klusservice en Onderhoud richt zich met name op de klussen waar u niet aan toe komt bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of omdat u ze liever niet zelf doet vanwege onvoldoende kennis, handigheid of een (tijdelijke) beperking. Maar misschien heeft u er gewoon simpelweg geen zin in. Dat kan natuurlijk ook en daar is helemaal niets mis mee. Donks Klusservice en Onderhoud neemt het graag voor u uit handen.  Donks Klusservice en Onderhoud is opgericht door Wesley Donks. Wesley kocht zijn 1ste (starters)woning in 2005. Een woning waar zogezegd “alles” aan gedaan moest worden. Met hulp van anderen werd de woning van boven naar beneden en van voor naar achter compleet verbouwd.  In 2017 was het tijd voor een nieuw avontuur en kocht Wesley samen met z’n partner een 2 onder 1 kap met garage op één van de mooiste plekken in Julianadorp. Wederom een woning waar “alles” aan gedaan moest worden. Door de kluservaring die Wesley had opgedaan in zijn vorige woning deed hij de meeste klussen en verbouwingen zelf. Nu zijn huidige woning weer tot de puntjes is afgewerkt is het tijd om zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten om anderen van dienst te zijn.   Donks Klusservice en Onderhoud denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Donks Klusservice en Onderhoud komt graag bij u langs om de werkzaamheden, kosten en planning vrijblijvend te bespreken.     Wesley Donks is VCA gecertificeerd.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Professioneel, uiterst vriendelijk en snel! Bij een volgende klus weet ik waar ik moet zijn!
  Kom in contact
 • eayachtservice

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Helder

  eayachtservice kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Anna Paulowna en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Boot reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met eayachtservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Den Helder, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Den Helder

Andere vakmensen in Den Helder

Vind vakmensen bij jou in de buurt