Bekijk alle vakmensen

Erik's Klusbedrijf

Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Haarlem
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Kozijnspecialist
 • Vloerspecialist
 • Elektricien
 • Klusbedrijf
 • Timmerman

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 55653227

Als eigenaar van een evenementenbureau in Haarlem, zou je mij misschien niet zo snel op deze website vinden. Nu mijn werkzaamheden volledig zijn weggevallen, bied ik graag weer mijn diensten aan vanuit mijn klusbedrijf. In de evenementen branche moet je een echte allrounder zijn. Klussen hoort daar bij. Oplossingsgericht en vooruitdenken. Met beide handen aanpakken en tot in detail nadenken over de uitwerking. De uitvoering is altijd het leukste onderdeel, dan mogen de mouwen opgestroopt en gaan we aan de slag! Er zijn weinig klussen die ik nog niet heb gedaan in mijn leven. Van (onlangs) een tuin bestraten, tot het maken van een hek om een dakterras, een loungebank op maat gemaakt, een hanglamp gemaakt, een trap aangepast, drempels verwijderd, vloer gelegd, electra aangesloten, technische installatie, montage, keuken reparatie, afdichting en lekkage verholpen, verhuizen, het bedenken van creatieve oplossingen, het maken van een vlonderterras over het water, het inrichten van een kas, het opbouwen van de kas, een overkapping in een tuin, deuren ingekort, kozijn aangepast van een voordeur, alle sloten vervangen, daknok reparatie... en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Ik ben precies en maak altijd elk project af, zoals ik het ook graag bij mij thuis zou willen zien. Dit jaar (en wellicht 2021 ook nog) bied ik mijn diensten aan voor elke klus in en om het huis (of bedrijf). Wat kost dat ongeveer inclusief BTW? - Ik reken met een uurtarief á € 35,- zowel voor voorbereidend werk, zoals materiaal halen of op maat maken, als voor de arbeid op locatie. Met een starttarief van twee uur per klus, tenzij anders overeengekomen - Reiskosten €20,- per dag - Over de door mij ingekochte materialen rekening ik een opslag van 15% - Eventuele parkeerkosten worden tegen kostprijs in rekening gebracht Gelieve ALLEEN reageren als bovenstaande prijs redelijk klinkt. Voor uw opdracht wordt een bedrag bij mij in rekening gebracht. Ik denk graag met u mee!

Portfolio

Reviews (11)

 • Schutting of hek plaatsen: 2 L; 2 H; Hout; Achtertuin
  Dani Verheul
  Schutting leek eerst netjes gezet maar is binnen 1,5 maand alweer gezakt! Prijs was super duur voor de kwaliteit en tijd die is geleverd dus…
  Lees meer
  Abcoude
  Dani Verheul
  Beste Dani, jammer dat je geen contact hebt opgenomen als het kozijn van de poort daadwerkelijk was verzakt. Ik had het graag aangepast als het mijn fout was, maar helaas is onze communicatie stuk gelopen door jouw ongepaste berichten per Whatsapp.
 • Meubels maken: 2 meubels; Planken, Zie foto’s . Oude plakken en bur...
  raadt vakman aan
  Super geholpen met allerhande klussen, inbouwkasten, dorpels, plinten etc.. echt vakwerk. Zeer betrouwbaar en prettig om mee te werken.
  Haarlem
  Roderick Arts
  Bedankt Roderick voor je positieve review! Het was leuk de verschillende opdrachten bij je te mogen verrichten. Fijn werken. Heel veel woonplezier toegewenst!
 • Tuinonderhoud: Dakterrastegels opnieuw leggen
  raadt vakman aan
  Een leuke ontmoeting, perfect werk, vlot gedaan en voor prima prijs. Van harte aanbevolen, deze all-rounder!
  Haarlem
  Els Borgerding
  Beste Els, Nogmaals bedankt voor de review. Het was een mooie klus. Veel plezier met het dakterras!
Bekijk alle reviews