Op zoek naar een keukenmonteur bij jou in de buurt?

Met keukenmonteurs uit jouw regio, vind je altijd de juiste keukenmonteur voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en kom in contact met professionals.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs

 • Vissers Keukenmontage

  Beoordeling: 4.9 van 54.95160 reviews

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en plaats al 30 jaar keukens van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Mijn werkzaamheden omvatten eigenlijk alles wat met de keuken te maken heeft. Het verwijderen van de oude keuken. Eventueel ook afvoeren indien wenselijk. Het plaatsen van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Alles aansluiten zodat de keuken compleet gebruiksklaar is bij oplevering. Granietbladen slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Quookers plaatsen, Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz.

  Laatste review:

  Keukenkastjes repareren -

  Vakkundig en volgens afspraak. Prettige omgang
 • T. Levering Montage

  Beoordeling: 4.9 van 54.9591 reviews

  Welkom Bij T. Levering montage, Mijn naam is Tim Levering eigenaar van T. Levering Montage Ik heb al meerdere jaren ervaring als vakman in loondienst. Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen onderneming! Ik ben heel erg flexibel en u kunt bij mij terecht voor verschillende werkzaamheden. Hierbij een overzicht van mijn werkzaamheden; - Keuken Renovatie, Keuken monteren en plaatsen, Keukenblad plaatsen en vervangen. - Inbouw apparatuur vervangen. Alle soorten inbouw apparatuur vervang ik voor een vaste lage prijs. Ook plaats ik alle merken heet en kokend water kranen . - Vloer specialist Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie en IKEA vloer plaatsen. - badkamer meubels plaatsen en aansluiten op elektra en toe- en afvoer. Mocht u benieuwd zijn over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Met vriendelijke groet, Tim Levering T.levering Montage

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Topper!
 • FT Solutions

  Beoordeling: 4.8 van 54.85343 reviews

  Een van de betere klusbedrijven. Net niet de allerbeste, maar wel een goede tweede. Redelijk geprijsd en komt altijd de gemaakte afspraken na. Werk alleen, dus niet zo snel als bedrijven met personeel, maar als er iets meer tijd te besteden is, ben ik een uitstekende keus. Heb ruime ervaring met allerhande klussen in en om uw woning en/of bedrijf. Ruime ervaring opgedaan in het bedrijf van mijn zwager, die voor makelaarskantoren in Amsterdam het onderhoud en de kleine verbouwingen in beheer heeft en uitvoert. Breng ook alle soorten/maten afbeeldingen aan op muren van baby en/of kinderkamers. Schroom niet om voor nadere informatie contact met ons op te nemen via Werkspot. Misschien treffen we elkaar ooit.

  Laatste review:

  Keukenkastjes repareren -

  Duidelijke communicatie en snel geholpen.
 • Reparatiedienst MPM

  Beoordeling: 4.7 van 54.75244 reviews

  Reparatiedienst MPM. Zorgt voor alle reparaties en installaties uw huis en uw bedrijf. https://reparatiedienstmpm.nl/contact/ Reparatie en Installaties, Inbouwen en Opbouw , Elektrische werkzaamheden , Aanschaffen nieuwe apparatuur met 2 Jaar fabriekgarantie. Binnen 24 uur afspraak gepland & binnen 48 uur de monteur bij u aan de deur. Bel 0659004662 24/7 services aan huis. Wij willen dat u helemaal tevreden bent! In alle gevallen maak je gebruik van de diensten van Reparatiedienst MPM! Hoe vervelend het ook is als een apparaat kapot gaat, reparatie is in veel mogelijk. Waarom repareren? Het is vaak goedkoper als een nieuw apparaat kopen. Het is duurzamer. Als het nodig is komen wij 24/7 bij u thuis . Het 1e huisbezoek worden altijd in rekening gebracht . U krijgt van tevoren altijd een inschatting van de kosten en een eerlijk advies. LET OP! Als wij een keer terug moeten komen omdat bijvoorbeeld een onderdeel besteld moet worden, dan betaalt u GEEN kosten voor een extra huisbezoek! Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de MPM service. Daarom staat service bij MPM: hoog in het vaandel. U koopt bij ons namelijk niet alleen producten. Bij ons bent u gegarandeerd van de meest persoonlijke service die u kunt bedenken. Hoogstpersoonlijk verzorgd door een MPM . Deze ondernemer neemt alles bij uw aankoop voor u uit handen. Of het nou gaat om het bezorgen en aansluiten van een wasmachine, droger, Vaatwassers, Koelkast, Vriezer, Gasfornuizen, Magnetron, Oven, Afzuigkap, TV, VIDEO, Radio, CD speler, TV. Advies over de juiste keuze bij de aanschaf van nieuwe audio apparatuur. Of advies over het besparen op uw energieverbruik. Onze service maakt het verschil ! https://reparatiedienstmpm.nl/contact/

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Snel gereageerd en meteen goede afspraken kunnen maken, en alles hartstikke goed gerepareerd.
 • Future Logistics

  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews

  Beste bezoeker, Ik ben Radj en neem graag nieuwe opdrachten aan om uw keuken apparatuur in te bouwen, zowel privé als zakelijk. Mijn tarief is € 75,- per apparaat plus km vergoeding buiten Almere ( ex BTW ). Voor een afzuigkap geldt er een uurtarief van €40, na het eerste uur Tevens heb ik ook de mogelijkheid om uw apparaat, welke bij u past en geschikt is, in overleg te bestellen en een all in prijs te maken. Dan komt u bijna altijd goedkoper uit, omdat ik het inkoop bij de groothandel . Voor meer info kunt u mailen of bellen en wie weet tot gauw Mvg.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Een vriendelijke en deskundig vakman - geen wonder dat hij zo druk is! Uitstekend in meedenken en flexibiliteit. Een aanrader!
 • APA MULTISERVICE

  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews

  Welkom bij Apa Multiservice Voor al uw klussen in huis! Deskundig en snel, Apa regelt het wel Bent u op zoek naar een snelle, deskundige allround installateur dan bent u bij mij aan het goede adres! Mijn naam is Apa, ik woon in Leeuwarden en ik heb ruim 15 jaar ervaring in installatiewerk. Ik kan alles voor u installeren, van badkamer tot zonnepanelen, van renovatie tot nieuwbouw. Ook bijkomende werkzaamheden zoals tegelwerk, stucwerk etc. kan ik voor u regelen. Bij mij staat de wens van de klant centraal, ik lever maatwerk en kwaliteit, snel en professioneel en ga niet weg voordat de klus klaar is! Heeft u een klus dan neem ik graag de mogelijkheden met u door. Bel voor het maken van een afspraak naar.. Werkzaamheden Montage en technische installaties - Zonnepanelen - Keuken – montage en leidingwerk - Badkamer - Wc - Cv-installatie - Airco - vloerverwarming Elektra - Meterkast aanpassen voor elektrisch koken, zonnepanelen en/of boiler - Meterkast aanpassen voor het opladen van uw elektrische auto - Stopcontacten aanleggen/vervangen - Bedrading aanleggen/vervangen - Schakelaars Storingen - Cv ketel - Lekkage - Riolering - Stroomuitval Duurzaamheid - boiler - elektrisch koken - waterontharders

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  APA is top. Zeer snel, flexibel en vakkundig. We hadden wat problemen met riool en afvoer. APA heeft het het gefixt ,zelfs op zondag. Geen enkel probleem. Denkt goed mee en komt met oplossingen. Voor deze klus zei een ander dat het hele plafond eruit moest, dit hoefde bij APA niet en heeft het op een zeer nette manier opgelost. Zeer tevreden! Volgende klus is weer voor hem
 • Zantec

  Beoordeling: 4.6 van 54.65256 reviews

  De Klussenbus Zantec is al 8 jaar een vertrouwd begrip in Haarlem en wijde omgeving. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met specialisten op alle vakgebieden biedt Zantec een totaaloplossing voor alle klussen. Dus kunt u uw complete klus met een gerust hart toevertrouwen aan Hans. Gespecialiseerd in Ikea-keukens.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Op korte termijn kon Hans de oude keuken verwijderen en de nieuwe keuken installeren, dit heeft hij echt super gedaan. Kleine issues die naar voren kwamen van de oude keuken werd goed over gecommuniceerd en meegedacht over een oplossing die dan vakkundig uitgevoerd werd. Heel blij met het resultaat!
 • Montagebedrijf R. Hoogendoorn

  Beoordeling: 4.4 van 54.45206 reviews

  Wij hebben een goed en betrouwbaar bedrijf dat in 2004 is begonnen met het plaatsen van keukens en al de werkzaamheden die er bij komen zoals electra water gas en afvoer dat verlegd moet worden. Wij zijn 2 jaar geleden gestart met personeel aan te nemen om ook het stukadoors werk en het sausen van de muren bij de klanten te kunnen verzorgen.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Hele vrolijke en nette man. Denkt goed mee en levert prima werk. Ook een nette prijs!
 • VLP Enterprise

  Beoordeling: 4.6 van 54.6558 reviews

  5 jaar werkervaring met het plaatsen van merendeels Ikea keukens. Met een team van 5 man zetten wij wekelijk gemiddeld 3/4 IKEA keukens in elkaar. Voor het verwijderen van uw oude keukens, aanleggen elektra en waterleidingen kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Door een last minute afzegging van onze eigen klusjesman, VLP benadert voor de montage van onze Ikea keuken. Zaterdag contact gehad en meteen afspraak gemaakt voor de dinsdag (zat druk op want werkblad moest worden ingemeten). Ibrahim en Ugur zijn 2 dagen langs geweest en hebben echt super werk afgeleverd. Waar er nog open eindjes waren bij ons design, hebben ze ontzettend goed nagedacht en ook tips gegeven. Super communicatie, heldere prijsafspraken en top werk! Het is dat ik niet van plan ben snel een nieuwe keuken te kopen... anders weet ik wel wie ik moet bellen!
 • Montage en klussenbedrijf H.M.J.Maas

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Ik heb mijn Montage en Klussenbedrijf al meer dan 25 jaar en heb dan ook veel ervaring op het gebied van klussen in de breedste zin van het woord. Van een schilderijtje ophangen tot kleine verbouwingen. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het monteren en aansluiten van keukens voor particulieren en bedrijven. Massieve trappen maken en monteren komt regelmatig voor . Ook doe ik onderhoud voor enkele bedrijven, café,s en voor hotels. Mijn uurloon is € 40,- exclusief BTW.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Harry Maas heeft mijn klus, het verwijderen van een inbouw gasfornuis met oven en het daarna inbouwen van een nieuwe inductie kookplaat en een nieuwe oven, perfect uitgevoerd. Ik denk dat hij een van de enige personen is die ook het aanpassen van de nismaat in een stenen keukenblad kan en wil uitvoeren. Dit was bij mij het geval en de heer Maas heeft hiervoor de ervaring en het gereedschap om de aanpassing te doen. Daarnaast was het te betalen bedrag lager dan ik had gedacht. Ik raad het Montage en Klussenbedrijf H. Maas dan ook aan eenieder aan.

Wat doet een keukenmonteur?

Een keukenmonteur is in de eerste plaats de specialist in het in- en verbouwen van keukens. Je kan een keukeninstallateur vragen om je huidige keuken te renoveren of om enkele nieuwe apparaten in de keuken te plaatsen. Een keukenmonteur werkt als zzp'er of is in loondienst bij bijvoorbeeld een keukenspeciaalzaak.

Taken van een keukenmonteur

 • Plaatsen nieuwe keuken
  Een keukenmonteur is de aangewezen persoon om jouw keuken te plaatsen. Je kan hem inschakelen voor een keuken die al de juist maat heeft, maar de keukenmonteur kan ook zelf de keuken op maat maken. In het laatste geval betaal je natuurlijk wel een meerprijs. Naast het plaatsen van de kasten en apparatuur sluit de keukenspecialist de elektriciteit, water en eventueel het gas aan.
 • Renovatie keuken
  Wanneer je bent uitgekeken op je keuken is het niet altijd nodig om een totaal nieuwe keuken te plaatsen. Nieuwe frontjes op de keukenkastjes en een nieuw werkblad geven jouw keuken al een totaal andere uitstraling. In dit geval kies je voor een keukenrenovatie. De keukenmonteur kan de volledige renovatie uit handen nemen.
 • Plaatsen nieuwe apparaten
  Bij de aanschaf van een quooker, een inductiekookplaat of een nieuwe vaatwasser laat je geen volledig nieuwe keuken plaatsen. Toch is het in dit geval ook raadzaam een keukenmonteur in te schakelen. Zo heb je de zekerheid dat je geen lekkages krijgt en dat de apparaten veilig werken.
 • Reparatie keukenkastjes
  Heb je onvoldoende kennis of simpelweg geen tijd om de keukenkastjes in je keuken te repareren? Ook daarvoor kan je een keukeninstallateur inschakelen. Hou er wel rekening mee dat de keukenmonteur voor relatief kleine klusjes vaak een minimaal bedrag rekent.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een keukenmonteur

Wat betaal je gemiddeld voor een keukeninstallateur? 

De totaalprijs van de klus is afhankelijk van het soort klus, de afmetingen, de moeilijkheidsgraad, jouw specifieke wensen en de positie van je huidige keuken. Wanneer de installateur alle leidingen moet verleggen, is hij langer bezig. Dat merk je in de kosten. Voor een totaal nieuwe keuken moet je voor het plaatsen gemiddeld een bedrag tussen de € 700,- en € 2.500,- reserveren. Voor het demonteren van je oude keuken betaal je zo'n € 450,- tot € 550,-. Voor de installatie van een vaatwasser of quooker vraagt een keukenmonteur een bedrag tussen de € 100,- en € 300,-, dit is exclusief de aanschaf van het apparaat.

Ben je benieuwd wat je gemiddeld betaalt voor jouw klus? Bezoek onze prijspagina's:

Hoelang duurt het monteren van een keuken? 

Wanneer je een nieuwe keuken laat plaatsen, wil je het liefst zo snel mogelijk weer gebruik maken van je keuken. Hoeveel tijd de keukenmonteur precies bezig is, is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Moet hij bijvoorbeeld de oude keuken eerst demonteren, leidingen verleggen en de keuken op maat maken, of kan hij de keuken direct plaatsen? In het gunstige geval is de keukenmonteur een dag bezig met de installatie van de keuken, maar hou er voor de zekerheid rekening mee dat je één tot enkele werkdagen niet thuis kan koken.

Wat kan ik doen voor de komst van de keukenspecialist? 

Om te zorgen dat de keukenmonteur direct aan de slag kan gaan, kan je zelf de nodige voorbereidingen treffen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de kasten leeg zijn en dat op het aanrecht geen losse spullen meer staan. Denk hierbij aan het koffieapparaat of de waterkoker.

Als je kosten wilt besparen, kan je zelf je oude keuken demonteren. Hierbij is het belangrijk om secuur te werken zodat je de muren niet beschadigt.

Waarom een keukenmonteur inhuren?

Zie jij op tegen het plaatsen van een nieuwe keuken of het renoveren van je keuken? Dan ben je niet de enige. Veel consumenten zien op tegen de rommel, het netjes afhangen van de keukendeurtjes en het juist aansluiten van het leidingwerk. Toch hoeft het installeren van een nieuwe keuken geen enorme klus te zijn. Wanneer je een keukenmonteur inschakelt, verzorgt hij de installatie van de hele keuken en laat hij alles netjes en schoon achter. Wil jij geen omkijken hebben naar de installatie van je nieuwe keuken? Plaats gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot.

Kom snel in contact met een betrouwbare keukenmonteur

Een keukenspeciaalzaak verkoopt over het algemeen keukens inclusief montage, vaak is dit wel de duurste optie. Je kan ook elders je keuken kopen en zelf op zoek gaan naar een keukenmonteur. In dat geval plaats je gratis en geheel vrijblijvend een klus op Werkspot. Zo kom je in contact met meer dan 1.000 keukenmonteurs. De reviews op de profielen van de keukenmonteurs geven je een goede indruk van de kwaliteit van het werk dat de keukeninstallateur levert.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur