Vind keukenmonteurs in Hilversum

Op zoek naar keukenmonteurs in Hilversum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Hilversum

 • JWS Vision
  JWS Vision
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Als loodgieter in de 70er jaren begonnen in Amsterdam. Sinds 1993 als zelfstandig Nederlands erkend gas-, water-,sanitair- en cv-technisch installateur gevestigd in Hilversum. Opnieuw gestart sinds 2015 als JWS Vision.. Extra wensen zijn altijd bespreekbaar. Uurloon € 68,18 excl 21% btw. Reistijd wordt in werkelijke tijd als uurloon verrekend. Km vergoeding 0,50€ vanuit Standplaats Hilversum. Bij kleine opdrachten en/of materiaal aankopen (onder € 5000,=) krijgt u direct de te betalen prijs te horen waarna u cash of per betaalkaart betaald en/of de factuur gemaild en indien vooraf is afgesproken met betaalverzoek (tikkie) per ommegaande betaald.

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Jan-Willem and his brother did a perfect job in replacing our kitchen countertop. Communication upfront and clear. Would definitely consider him for a future job.
 • Hout & Nieuw
  Hout & Nieuw
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Uw vertrouwde aannemer voor hoogwaardige verbouwingen en timmerwerk Als uw betrouwbare partner staan we voor u klaar voor alle klussen in en rondom uw woning of bedrijfsruimte; van aan- en verbouwingen tot keukeninstallaties en gespecialiseerd timmerwerk. Onze missie is om uw visie met vakmanschap tot leven te brengen, waarbij we nauwgezet oog hebben voor uw wensen en de hoogste normen van kwaliteit hanteren. Samenwerking staat centraal Wij geloven in de kracht van samenwerking. Door onze handen ineen te slaan met een vast team van vakbekwame professionals, waaronder stukadoors, metselaars, schilders en kozijnleveranciers, kunnen we een resultaat leveren dat aan al uw verwachtingen voldoet. Samen werken we eraan om elk project tot een succes te maken, groot of klein. Hoogwaardige materialen en afwerking U kunt erop vertrouwen dat we enkel met materialen van de hoogste kwaliteit werken, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Voor ons is de afwerking net zo belangrijk als het constructiewerk zelf; we zetten net dat stapje extra om te zorgen voor een resultaat waar u trots op kunt zijn. Uw droom, ons project Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw, de renovatie van uw huidige woning of het creëren van een prachtige veranda of pergola; we staan klaar om uw droom te realiseren. We zetten onze ervaring en vaardigheden in om een ruimte te creëren waar u jarenlang van kunt genieten. Altijd binnen budget en tijd Wij begrijpen dat tijd en budget essentiële factoren zijn in elk project. Daarom streven we ernaar om binnen de afgesproken termijn en budget te werken, zonder in te leveren op kwaliteit. Met ons kunt u een soepel en efficiënt proces verwachten, met een resultaat dat aan alle verwachtingen voldoet. Neem contact op! We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. We kijken er naar uit om samen met u uw volgende project te realiseren, waarbij uw tevredenheid onze grootste beloning is. Uw droom verwezenlijken met kwaliteit en zorg: daar staan wij voor.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  ‘Hout en Nieuw’ had een reactie geplaatst op mijn openstaande klus. Hij stuurde mij foto’s van klussen die hij reeds heeft afgerond en ik heb hem onze klus laten uitvoeren. Hij heeft onwijs veel kennis en kunde rondom het bouwen en verbouwen van een huis. Hij moest na het bouwen nog iets aanpassen en deed dit zonder te klagen en heeft perfect opgeleverd! Geen moment spijt gehad dat ik hem onze klus heb laten doen. Echt een top bedrijf en kan hem iedereen aanraden! We krijgen nu al complimenten van onze buren. Bedankt Ilja!
 • VLP Enterprise
  VLP Enterprise
  Beoordeling: 4.6 van 54.6578 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  5 jaar werkervaring met het plaatsen van merendeels Ikea keukens. Met een team van 5 man zetten wij wekelijk gemiddeld 4/5 IKEA keukens in elkaar. Voor het verwijderen van uw oude keukens, aanleggen elektra en waterleidingen kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  We hebben een IKEA keuken, die helaas toch niet paste zoals de tekeningen door een afvoer van de bovenburen. Ze hebben super goed meegedacht hoe het dan kon, en door alle ervaring kunnen adviseren welke kasten we het best konden nemen als alternatief. Hierin is er zelfs wat extra kast ruimte bij gekomen, wat erg fijn is in onze keuken. De keuken is super mooi geworden, en ze hebben super goed en snel werk verricht.
 • jas&co
  jas&co
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  32 jarige keuken professional. Ik ben werkzaam als zelfstandige bij een keuken vernieuw bedrijf, dus ik kan helpen met het plaatsen van nieuw apparatuur, reparatie van keukenkasten, plaatsing van nieuwe fronten, een nieuw keukenblad en andere zaken. Hoor het graag! Met vriendelijke groet, Jasper

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snel een afspraak kunnen maken en helemaal tevreden over de afhandeling.
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75384 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Good repair of our stove top. Quick and friendly service
 • Klus-Montage Bedrijf Willem
  Beoordeling: 4.5 van 54.55418 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Willem reageerde snel, kon dezelfde week nog langskomen en heeft de klus goed geklaard. In eerste instantie klemde er nog iets na het installeren van de vaatwasser, maar hij was gelukkig nog niet weggereden en heeft het meteen gefikst. Hele aardige en prettige man wat zeker ook niet onbelangrijk is.
 • Oxavix
  Oxavix
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Oxavix Interieurbouw en verbouw op maat. Wij Zijn een bedrijf die gevestigd is in huizen waar wij ook woonachtig zijn. Ons doel is om uw persoonlijke woonwensen zo goed en origineel mogelijk te vertalen naar een uniek ontwerp en samen tot het beste eindresultaat te komen. Naast maatwerk interieur leveren wij ook alle denkbare diensten op gebied van afbouw en verbouw. Hoe groot of klein het project ook is. Denk daarbij aan het plaatsen en afwerken van plafonds en wanden, het maken en inhangen van deuren, , het aanleggen van elektriciteit, loodgieterswerkzaamheden, stucwerk, vloerleggen, vloerverwarming aanleggen, montage en demontage van keukens en badkamers, schilderwerk en sloopwerkzaamheden. Dus stel uw vraag en wij gaan graag voor u aan de slag! Afbouw U kunt ons ook inzetten voor: keukens demonteren en monteren, zolder verbouwen, plafonds /verlagen, wanden opzetten en stucken, schilderwerk, deuren maken en afhangen, en sloopwerk. Oxavix kan de gehele verbouwing voor u regelen. Dan heeft u één aanspreek punt voor de hele verbouwing, nieuwbouw of bestaansbouw. Zit u misschien met vragen?. Oxavix helpt u graag verder. Kijk ook gerust op ons Website. Graag tot ziens bij, Oxavix interieurbouw en verbouw op maat

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Mijn zolder is afgewerkt: binnenkant dakkapel afgetimmerd, gestuct en geverfd. Ook een wandje met deur naar ketelruimte geplaatst. Klus is netjes uitgevoerd, alles volgens afspraak. Ik ben heel tevreden.
 • Aygun Multidiensten
  Aygun Multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Al 5 jaar ervaring met het plaatsen van Ikea Keukens. Jaarlijks plaatsen wij gemiddeld 200 keukens. Wij plaatsen de keukens volgens Ikea normen. Waar nodig kunnen wij ook waterleidingen, elektra, gas en afvoer omleggen. Ook voor het verwijderen/demonteren van uw oude keuken kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  netjes snel en goed oplossingen
 • B37 projecten
  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Daarnaast hebben we ook ervaring met elektra technische werkzaamheden aan boten en campers. Onze specialisatie’s zijn: Elektra, keukens en badkamers. Netjes geven we garantie en zijn we verzekerd. Tevens zijn we nen 1010 gecertificeerd voor Elektra werkzaamheden.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed werk geleverd
 • Ravtec
  Ravtec
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Keukenmonteur in Hilversum

  Parttime klusjesman Ravtec. Werkt voornamelijk in de avonden en weekenden Diverse werkzaamheden oa: - Wandcontactdoos/schakelaar/lamp plaaten of vervangen; - Kabels trekken. - Elektrische kookplaat aansluiten. - Cinewall bouwen. - Meubels/kasten in elkaar zetten. - Badmeubels plaatsen of vervangen. - kit werk. - Schilderijen ophangen. - Gordijnrails/raambekleding ophangen. - Kozijnen schilderen. En nog veel meer.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Service was excellent and very professional.

4.7

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Hilversum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 226 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Hilversum

Andere vakmensen in Hilversum

Vind vakmensen bij jou in de buurt