Vind keukenmonteurs in Breda

Op zoek naar keukenmonteurs in Breda? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Breda

 • MPTS
  MPTS
  Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  MPTS is een allround montagebedrijf en installatie bedrijf Al tientallen jaren verlenen wij technische diensten aan particulieren en bedrijven. We denk graag met de klant mee, werk netjes en schoon en afspraak is afspraak. Als particulier kunt u denken aan: -Het plaatsen van een nieuwe keuken, of aanpassing eraan, of alleen een nieuwe kraan -Badkamer of toilet -Verbouwingen en isolerende wanden. - Het aanpassen van elektra, zoals groepenkast, buitenverlichting of een storing in de installatie Maar ook als uw werkzaamheden (groot of klein) niet onder deze opsomming vallen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij houden van uitdagingen. MPTS aannemersbedrijf Breda

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Erg blij dat we voor de verbouwing van onze benedenverdieping met MPTS in zee zijn gegaan! Vanaf het eerst contact voelde het direct prettig. Er kwamen wat tegenvallers en daardoor wat meerwerk om de hoek kijken, maar niets is hierin teveel gevraagd en er wordt gelijk in oplossingen gedacht. Ivan is zelfs op zijn vrije dag teruggekomen om iets af te werken. Menno en Ivan hebben bij ons de nieuwe keuken voorbereid, een nieuwe groepenkast aangelegd en het toilet verbouwd. -leidingen verleggen -elektra aanpassen -plaatsen koof -tegelen keuken / toilet -monteren toilet, fonteintje etc -nieuwe deurpost en deur plaatsen Daarnaast is de gehele benedenverdieping zeer netjes gestuct door de door Menno aangeleverde stucadoor. Tijdens het gehele proces is de communicatie prima verlopen, ze zijn altijd netjes op tijd en gaan netjes en secuur te werk. Voor een volgende klus zullen wij hen zeker weer benaderen. Bedankt!
 • Loodgietersbedrijf Aqua Plus
  Loodgietersbedrijf Aqua Plus
  Beoordeling: 4.5 van 54.5539 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Loodgietersbedrijf aqua plus bv is een allround installatiebedrijf uit Breda. Wij doen zowel gas, water, kitwerken, elektra en afbouw. Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij werken landelijk.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Aankomst van de loodgieters later dan gepland. Maar ze hebben goed werk geleverd. Extra plus: waar andere bedrijven alle rotzooi laten liggen hebben deze mannen hun spullen weer netjes opgeruimd. Zeer tevreden!
 • Velocitate bouw en onderhoud
  Velocitate bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Velocitate BV is een familiebedrijf waarin 2 generaties werkzaam zijn. Als wij een werk aannemen dan werken we hard en leveren waar voor je geld. Je wilt dat het werk op tijd klaar is maar ook dat alles opgeruimd en netjes achtergelaten word, dus dat doen we ook. We hebben een aantal verschillende disciplines waar we erg goed in zijn: *SLOOPWERKZAAMHEDEN Schuren, muren, vloeren, entresols, keukens & badkamers verwijderen. Complete huizen/appartementen strippen. *ASBESTSANERING Daken van schuurtjes verwijderen, inpakken in speciale folie en afvoeren. *SNOEIWERK HEGGEN / HAGEN Snoeien van de heg/haag en tot het laatste blaadje opruimen. Hele tuinen updaten zodat het achterstallige onderhoud opgelost is en de klant weer zelf alles kan bijhouden. Bomen rooien of aftoppen.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Bert ingeschakeld om onze keuken eruit te halen. Vlotte en vriendelijke afspraak gemaakt over tijd en prijs. Wat hij ook nakomt. Bert werkt netjes en vakkundig. Communiceert goed en neemt je mee in wat hij (gaat) doen. Alles netjes na de klus opgeruimd. Wij bevelen hem aan!
 • BB onderhoud
  BB onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7541 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Onderhoud/ timmerwerk BB ONDERHOUD is een kleine ondernemend bedrijf dat streeft naar kwaliteit, perfectie en service. Wij dienen het naar de wensen van een klant. Wij verrichten diverse soorten werkzaamheden voor zowel binnen als buiten. Wij staan open voor particulieren als bedrijven door het gehele land. Samen met onze vakkundige en ervarende medewerkers zijn wij gespecialiseerd in verbouwen, onderhouden en renovatie. Uitsluitend kunt u uitstekend werk van ons verwachten. Werkzaamheden die wij kunnen verrichten zijn: Keukensplaatsen Timmerwerk Stukwerk Schilderwerk Electrawerk Liedingwerk Renovatiewerk De producten en materialen: Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteits- en garantienormen.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Klus is goed verlopen. Bilal communiceert duidelijk en snel en de kleine vertragingen werden netjes en tijdig gecommuniceerd. Pro aktief met advies en oplossingen. Aanrader!
 • K.M Services
  K.M Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Hoi, ik ben Kacper. Ik ben op de markt sinds 2017 Ik ben een vakman die gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van keukenmeubelen en het installeren van keukenapparatuur. Ik kan helpen bij het aansluiten van de vaatwasser, koelkast, afzkap en een andere apparatuur . Je hebt een lekprobleem? schrijf me. Ik werk met een groep professionals, wij voeren een complete renovatie van badkamers uit. Ik ben een flexibele en communicatieve persoon en ik respecteer mijn werk en jouw tijd. De meningen en referenties voor zich spreken. Tot ziens !

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Inductiefornuis aangesloten. Snel en prima werk
 • Meubelmakerij 1993
  Meubelmakerij 1993
  Beoordeling: 4.8 van 54.85114 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Wij maken op maat gemaakte meubels. Ik ben een gediplomeerd ambachtelijk meubelmaker. We zijn gespecialiceerd in lambriseringen, radiatorbekledingen, kledingkasten, wandkasten, kamer ensuite, keukens, tafels en alle meubels naar uw of ons ontwerp.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Zeer professionele vakman, komt de gemaakte afspraken na en is keurig op tijd. Denkt met je mee en heeft duidelijk verstand van zaken. De frontjes voor de keuken waren erg snel klaar en zijn snel geplaatst. Wij zijn erg blij dat we voor Meubelmakerij1993 hebben gekozen om onze keuken te renoveren.
 • MANDYMAAKT
  MANDYMAAKT
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Beste klant, Mijn naam is Mandy en MANDYMAAKT is geboren uit mijn passie voor mooie plaatjes, vormen en ruimtes. Al 10 jaar lang ben ik werkzaam in de Grafische Sign sector. Het tot stand brengen van het ´perfecte plaatje' en het creëren en het vervullen van de wens(en) van de klant maakt mij enthousiast en gedreven een mooi eindresultaat neer te zetten. Telkens weer vind ik het een uitdaging een goede balans te vinden in wat bij de klant past, maar tegelijkertijd ook verrassend en vernieuwend is. Doordat ik altijd een spil ben geweest binnen verschillende reclamebureaus heb ik van alle aspecten binnen het bedrijf kunnen proeven. Daardoor ben ik gespecialiseerd op het gebied van zowel vormgeving als allround-signmaker, maar bovenal een echte ´mensen´mens die waarde hecht aan het klantencontact. Een tevreden klant met een gaaf eindresultaat is voor mij het allerbelangrijkste! MANDYMAAKT is gespecialiseerd op het reclame gebied. Grafisch Design - het ontwerpen van: LOGO & HUISSTIJLEN - VISITEKAARTJES - DRUKWERK - FLYERS - FOLDERS - BROCHURES - POSTERS - TROUWKAARTEN - GEBOORTEKAARTEN - CV ONTWERP Sign- het ontwerpen en uitvoeren van: AUTOBELETTERINGEN - WINKELBELETTERING - STICKERS Interieur- het ontwerpen en uitvoeren van: MUURPRINTS - WANDDECORATIE - FOTO'S OP ALUMINIUM- GLASFOLIES - FOTO OF AFBEELDING OP BEHANG - KEUKENWRAPPEN KEUKENWRAPPEN: Is jullie keuken nog in prima staat, maar toe aan een nieuwe look? MANDYMAAKT helpt je bij het creëren van een nieuwe sfeer! Een keuken wrappen is een snelle manier om je keukenkastjes een update te geven.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Mandy is flexibel, maar duidelijk in wat ze kan en niet kan. Ze denkt met je mee en levert uitsteken werk. Kortom, ik ben helemaal blij met mijn 'nieuwe keuken'
 • Bouwservice Breda
  Bouwservice Breda
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Bouwservice Breda is gespecialiseerd in renovatie en isolatie van woningen. Wij zijn voor de regio Breda dé lokale isolatiespecialist en tevens erkend installateur van TONZON vloerisolatie; de warmste en meest duurzame isolatiemethode voor koude vloeren. Even voorstellen: mijn naam is Benno van der Sluis. Ik heb Bouwservice Breda opgericht vanuit de gedachte dat renoveren en isoleren mogelijk moet zijn zonder een dure aannemer met verrassende meerwerkfacturen achteraf of een klusjesman die van alles een beetje verstand heeft. Afhankelijk van uw opdracht werk ik samen met ervaren en gecertificeerde specialisten (electricien, installateur, stucadoor en tegelzetter etc.) om zo een perfect resultaat in een zo kort mogelijke tijd te kunnen garanderen. U heeft er geen omkijken naar! Werkwijze: Nadat uw wensen uitvoerig besproken zijn ontvangt u één duidelijke totaalofferte met realistische tijdsinschatting van Bouwservice Breda. Gedurende de werkzaamheden ben ik dagelijks aanwezig om ervoor te zorgen dat alles precies naar wens uitgevoerd wordt. Bij grotere renovaties werk ik samen met verschillende specialisten, kleinere klussen verricht ik volledig zelf. Bij verrassingen (in oude panden niet zeldzaam) wordt u direct geïnformeerd en worden de verschillende oplossingen met het bijbehorende kostenplaatje voorgelegd. Hierdoor wordt u achteraf niet verrast met onverwacht meerwerk. Ik denk vóór en tijdens de opdracht graag met u mee en zorg ervoor dat verbouwen geen last wordt, maar een verhoging van uw wooncomfort. Tegen een vooraf vastgestelde prijs en zonder verrassingen achteraf! Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar uit alle positieve reacties en bedankjes van klanten begrijp ik dat dit niet altijd het geval is. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Overige klussen -

  Bouwservice Breda heeft deze klus perfect voltooid. Snelle doorlooptijden, goede afspraken en uiteindelijk het belangrijkste: goed vakwerk. De ondervloeren liggen er mooi in. Behangwerk is keurig afgeleverd. Voor volgende klussen zullen wij weer graag vertrouwen op Bouwservice Breda. Benno bedankt.
 • ROBS Trade & Construction
  ROBS Trade & Construction
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Keukenmonteur in Breda

  Ik doe al vijf jaar kleine renovatiewerkzaamheden. Klanttevredenheid is altijd het belangrijkste. Contact in het Engels.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Robert heeft ons plafond in onze jaren’30 woning vakkundig gerestaureerd. Hij kwam altijd stipt op tijd, dacht mee hoe de klus het beste en het snelst aangepakt kan worden. Rob werkt zeer netjes en schoon, is hulpvaardig, vriendelijk en betrouwbaar. Naast het restaureren van het plafond heeft hij ook onze muren keurig gesausd. We bevelen hem zeker aan. Communicatie gaat wel in het Engels met hem.
 • R & H bouw
  R & H bouw

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Breda

  Welkom bij henrbouw, Wij zijn een ned. klusbedrijf en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze werkzaamheden bevatten hooftzakelijk Het volledig op maat maken en plaatsen van Veranda's en tuinkamers.

4.6

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Breda

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur